"Свобода": усе, що відбувається в Івано-Франківську – одна велика спецоперація влади та силових структур

 

Банкова через спецслужби та прикуплені інформаційні канали продовжує брутальну кампанію дискредитації ВО "Свобода" в Івано-Франківську.

 

Про це йдеться в зверненні ВО "Свобода".

 

"Щоденно з'являються чергові провокаційні матеріали, нові відео-інсинуації. Причому брудна поліграфія виходить часто з використанням логотипів ВО "Свобода", підробленими вихідними даними, в яких ще й вказується видавництво "Місто НВ". Звернення друкарні до правоохоронних органів ігноруються. Адже саме силові структури стали частиною загальної системи виливання бруду на націоналістів.

Днями в мережі Інтернет на популярному відеоресурсі "Ю-Туб" на створеному десь у Росії аккаунті невідомі особи розмістили чергове "домашнє відео" з метою дискредитації депутатів від "Свободи". Чи є це відео автентичним, повинні сказати правоохоронці, але вони мовчать. Натомість уже сьогодні в Івано-Франківську активно розповсюджується підроблена партійна газета "Свобода", в якій подано спотворену інформацію і про партію, і про її керівництво.

Усе це – ніщо інше, як черговий доказ: усе, що відбувається в Івано-Франківську – одна велика спецоперація влади та силових структур проти ВО "Свобода". Влади, яка вже відчуває свою майбутню поразку, а тому використовує найбрудніших чорні політичні технології, будь-які аморальні принципи, відео та аудіо монтажі та поліграфічні фальсифікації.

Симптоматично, що цього разу до поширення нашвидкуруч склепаної провокації долучилися нібито незалежні ЗМІ, близькі, зокрема, до львівського міського голови Садового. Ресурси Садового уже другий тиждень поспіль як стали рупорами спецслужб та, прикриваючись евфемізмом "невідоме джерело", систематично і наполегливо ллють бруд на українських націоналістів, активно долучившись до "виконання і перевиконання" провладної спецоперації "Супутник".

Вимагаємо від цих "незалежних" ЗМІ розкрити своє джерело, аби воно дало свідчення правоохоронцям. Очевидно, що до закінчення виборів ми так і не дізнаємось, чому саме руками Садового влада реалізовує свою провокацію проти "Свободи". Проте зазначимо: жоден член "Свободи" не є обвинувачуваним у будь-якій справі про хабарництво чи корупційні дії в Івано-Франківську.

Звісно, коментувати саму суть поширеного відео не має жодного сенсу. Воно – із розряду тих, яке днями з'явилося про Юлію Тимошенко.

Проте, прописуючи свій нікчемний сценарій, його режисери не врахували обставини, яка залежить не лише від них – це опір свідомих українців. Укладаючи в один ряд усі ці факти, люди одразу розуміють: це – планомірні дії з дискредитації "Свободи" напередодні виборів.

Мешканці Івано-Франківська вже показали, що є згуртованими та консолідованими у захисті своїх прав і разом можуть протистояти владі, не купуються на чорну пропаганду, якими би нісенітницями її не "підкріплювали".

До повалення режиму необхідно зробити ще один маленький крок. А після цього – усі, хто сьогодні виливає цей бруд будуть названі і покарані, рівно як і ті, хто своїм потуранням та бездіяльністю сприяє поширенню цих брехливих матеріалів".

 

 

Читайте також:

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ РОМАНА ОНУФРІЇВА

Отримання хабара в 10 тисяч доларів перед скандальними маски-шоу у Франківську (відео)

Олег Гаркот мав отримати 100 тисяч доларів хабарів?

Тягнибок захистив Онуфріїва

Свободівці у Києві пікетували СБУ через затримання в Івано-Франківську

Дружину Олега Гаркота не пускають до чоловіка у лікарню

Володимир Балагура випадково опинився на місці затримання Гаркота і Онуфріїва

Роман Онуфріїв: Вчорашні події - це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів (фото)

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей

 


19.10.2012 3738 51
Коментарі (51)

Залізняк 2012.10.19, 10:43
У них явно параноя.....
ff 2012.10.19, 10:46
ну а що вони можуть сказати? на відео все видно...
Залізняк 2012.10.19, 10:49
Тому і рвуться до влади , щоб спокійно називати власне злодійство і хабарництво провокаціями "ворогів України ".
А 2012.10.19, 10:51
унікальна наглість(
Микола 2012.10.19, 11:25
Отримання хабаря головою фракції Свобода Онуфрієвим в розмірі 100 тис доларів - операція Супутник російських спецслужб. Свобода вам самим не смішно таку дурню писати. Та якби всі факти хабарництва Свободою у франківську викрити півютюба не хватило б. За кожнк питання, яке йшло на сесію треба було платити.
адвокат 2012.10.19, 11:08
Сволочі з банкової заставляють брати свободівців хабарі і то в великих розмірах для того щоб порішати справи в міській раді і підтримати усіх нужденних депутатів зі свободи зеленими, особливо лідера фракції
Віктор 2012.10.19, 11:44
Я і виборів знав що ВО свобода це те, чого ман аж ніяк не треба при владі, це відео не відкрило мені очі, а лише поглибило відразу до всієї політичної системи україни і "людей" що з нею повязані... Можливо ці факти наштовхнуть на прозіння когось з їхнього електорату. Скільки вже можна зомбувати народ??
Олег 2012.10.19, 11:16
То Вам немає коментарів правоохоронних органів, то забагато коментарів, то недобре що відпустили то не відпустили. Не беріть і не буде цього відео
Михайло 2012.10.19, 11:35
Я, взагалі схильний вірити у це відео. Десь півроку тому звернувся до пана П. Гавриша, якого згадується у цьому відео, з листом про порушення містобудівних умов (і це були підтверджуючі факти) однією із будівельних фірм в Івано- Франківську. До сьогоднішнього дня станом на 19-10-2012 року відповіді не отримав. Звертався до Р. Онуфрієва - він суворо пообіцяв, що обов’язково розбереться із цією справою, але так і залишилось на обіцянці. Моя помилка була в тому, що я не долучив до заяви «БАКСИ», а це ключ до вирішення проблемних питань. Прикро, що експлуатують національну ідею використовуючи її для власного збагачення. Потрійно ПРИКРО! Кому тепер ВІРИТИ?
голос 2012.10.19, 11:46
Було б доречно почути коментар, стосовно даного відео,Володимира Колковського,тоді все стане ясно,
В8 2012.10.19, 11:47
Який придурок писав Свободі цю маячню?! Більшого дибілізму ще від свободи не чув... Це справді робили спецслужби, але наші, бо бидлота свободівська не брала, а гребла хабарі шуфлями, от і правоохоронні органи чітко виконали свою роботу. Ну ж всі в місті знають хто таке Онуфрик, а тим більше Гаркот (старший набагато крутіший в плані ........), то ж про що ви пишете, не смішіть людей, то "чаю попити", то " друзі гроші позичили", "то не можу сказати, бо юристи порадили", повиганяйте ту худобу хабарницьку геть, тай йдіть далі, не робіть помилок "любих друзів" вони також спочатку захищали, а потім свої ж і лили на них бруд... Хлопці думав за вас голосувати - чесно, а після таких прес-конференцій і статтей - вже в мене особисто є питання... За Сича проголосую, бо мушу, не можу повірити, що в Франківську може пройти ..... Коломойського Шевченко, а альтернативи більше немає.
Петро 2012.10.19, 11:49
Ну шо тут мовити, тягнибакси - вони тягнибакси i є. Ось вам i ВО "Свобода"! То вони, напевно, сободу для себе будують - скiльки з кого схочу - стiльки i здеру. Тягнибок i Фарioн, утiкайте за кордон!
роман 2012.10.19, 11:57
прошу вас, Свобода, від імені усієї української нації, виженіть з партії сраних хабарників! не грайтеся у "любих друзів" Ющенка. хабарники є завжди хабарниками. незалежно від партійної приналежності. не перетворюйтеся в клоунів. хабарники знищать і продадуть українську ідею. у вас багато чесних і порядних людей. але ж очистість партію заради України від цих брехунів. не пишіть таких примітивних спростувань. кого ви хочете надурити?
Залізняк 2012.10.19, 12:00
"Свободу" не спинити..?
Комунист 2012.10.19, 12:10
Как это "не спыныты" после 28 все сядут на свои места. Вы там бандеровци думали умерла КПУ . Э нет она растет и еще как что вы увидите по результатам
Дятел 2012.10.19, 12:10
Агов, хлопці, пригальмуйте трохи. Що ви, як пси з ланца зірвалися. Подумайте самі: молодих, недосвідчених хлопців пробують терміново, до виборів приліпити до скандалу. Ну нехай погані хлопці в Раді... Не сумніваюся, що хабарі ходять аж легко. А чи хотіла б громада аби хабарники сіли? 100% хотіла б. Де кримінальна справа (уже навіть від останньої події пройшло 10 діб). Але ж натаскані зубри з СБУ, МВС, прокуратури (як вони кажуть з травня і не лишень місцеві) ніц не зробили. Виходить, що задурно їх годуєм? І що з того великого галасу маємо? - Тихенький пшик, який після виборів буде цікавий, та нікому не буде цікавий, як і скандал в палаці Гартенбергів.
Гість 2012.10.19, 12:42
Л Ю Д И !!! НЕ ТРЕБА БУТИ ОСОБЛИВО ПІДКОВАНИМ ПОЛІТИЧНО ЩОБ ЗРОЗУМІТИ. ЯКЩО НЕ СИЧ - ТО РЕГІОНИ АБО КОМУНЯКИ. ВСІ РЕЙТИНГИ ПОКАЗУЮТЬ ЩО ВОНИ ДИХАЮТЬ ЙОМУ В СПИНУ. ЯНИК БУДЕ МАТИ 300 НАРДЕПІВ В ВР І ТОДІ КОНСТИТУЦІІ КРАХ, БУДЕМО БАНДЕРІВЦІ СХИЛЯТИ ГОЛОВИ ПЕРЕД МОСКАЛЯМИ! Це діло кожного, подумайте куди ми прийдем!!!
Василь 2012.10.19, 13:02
Я думав можливо будуть застосовані якісь мірі в середині партії, а бачу що вони один одного покривають виходить всі вони там такі свободівці, розводите народ під святими гаслами я думаю що народ вам такого лицимірства не пробачить, хоть би щось розумніше написали нахрен ви росії здались регіони і так спокійно візьмуть більшість а ви свободівці лиш мільйон голосів заберете і не пройдете це ж ваша основна мета
Залізняк 2012.10.19, 13:31
Мені "по-барабану" який партійний квиток матиме депутат. Основне , щоб він був ЧЕСНИМ , ПОРЯДНИМ І МУДРИМ. СЛУЖИВ Україні і її народу. А прикриватися різними ідЕОЛОГІЯМИ І ІДЕЯМИ, А ЩЕ ІСТОРІЄЮ І ЛЮДСЬКИМИ КІСТКАМИ у нас вже навчились ДОБРЕ. цЕ ВЖЕ ВІДПРАЦЬОВАНІ ПОЛІТТЕХНОЛОГІЇ.. Прикривають свою злочинну діяльність , маскуючись під єдиних "рятівників нації"....
Залізняку 2012.10.19, 13:48
Німцю ти!! ! Та без ідеологіі партія не партія , підприємствоине підприємство, рух - не рух, невже Украінський Народ настільки нездатный проаналізувати ситауацію , що сприяти всім нищівникам різати ту гілочку на якій сидить Україна. Ясно чому не здають , бо вони команда і один за одного горою не важливо правий чи не правий. Дома по дупі наб'ють і все дітей ж батьки з дому не виганяють і не відвертаються від них які б вони не були. Поважаю Свободу за їхню монолітність . Але голосуватиму за OO , бо всетаки Юля ще покаже.
Пророк 2012.10.19, 13:48
Знав що свободівці дебіли, але щоб настільки. Дебіл на дебілі і дебілом поганяє. Якщо хочете взнати було це з Колковським, який вас усіх продав з потрохами хабарники сволотівські, то запитайте його самі. Свободівські дебіли не робіть людей такими. Та свободівська сволота не зробила і не зробить жодного висновку з того.
& 2012.10.19, 14:02
Свобода міняй копірайтерів, текст повний фуфляк, скільки можна спецслужбами прикриватись, з такими зверненнями далеко не підеш. Ви тупо втрачаєте електорат. Перед тим як щось писати варто хоча б прочитати коменти на попередніх гілках і відчути настрій людей до яких звертаєтесь.
Залізняк 2012.10.19, 14:04
Звертаюсь до писаки , що нахамив мені. Шановний, у нас в партіях перебуває за різними даними від 2-х до 3-х відсотнків українців. Тому нехай вони собі свої ідеї і ідеології тримають при собі. Знаю я добре ситуацію в цих партіях, бо теж колись перебував в складі однієї поважної політичної сили на зорі нашої Незалежності. Справа в тім і проблема, що хитруни цими і деями і ідеологіями тільки прикриваються. Реалізовувати їх в житті ніхто і не збирається.... Основна ідея- це потугіше набити кишені грішми. А вам особисто я би порадив все-таки поводитись цивілізованіше, тому що з хамства породжується ще більше хамство і невігластво. Удачі.
УКРАЇНЕЦЬ 2012.10.19, 14:18
ХОЧ БАТЬКО РОСІЯНИН. ТУПИЙ ТИ ЗАЛІЗНЯК. ВЕРЗЕШ САМ НЕ РОЗУМІЄШ ПРО ЩО! ТИ КОМУНІСТ І ТВОЯ ІДЕОЛОГІЯ КОМУНІЗМ. ГОЛОСУЙ ЗА КОМУНЯКУ І ТОДІ ПОЛУЧИШ В СРАКУ! ПІДА..СИ ЗА КОМУНІСТІВ.
Пророку 2012.10.19, 14:19
До пророка: Слухай ти пророче . Дибіл якраз ти! Бізнесмени сцикуни навіть не те, щоб сцикуни вони просто бізнесмени. Якщо бізнесмен звязався з однією із служб, владою міста чи бодай просто послав нахер прокурора. Вже нема чого ловити в тому, чи іншому місті.   Тому хто давав йому точно  тапки , бо його і Сволота схаває і самі ж служби роздінуть до нитки. А якщо не роздінуть, то буде до кінця своіх днів нагнутий до них задом і змазаний як солдат постійно : "готов!" .  А спереду Комуністам лизатиме і проситиме , щоб  Сволота  не кидала в нього какашками. Голосуй за Удар!!!
Залізняк 2012.10.19, 14:21
УКРАЇНЕЦЬ , а з чого ви взяли , що я комуніст. На зорі нашої Незалежності була не тільки КПРС....
Залізняк 2012.10.19, 14:23
Правда в тій КПРС Такого хамла , як ви УКРАЇНЕЦЬ , НЕ БУЛО....
бармаглоту 2012.10.19, 14:24
Ти в якій країні хочеш жити, там де всі один одного покривають і терплять коли з них вибивають бабло? Та Вітьок це зробив не тому що в нього ідея боротися в нашій країні з корупціонерами, а тому що його притисли. А в ідеалі так мав поступити кожен і не з примусу, а тому що тільки так ми можемо викорінити корупцію. Проблемка звичайно в тому, що знімав він посередника а не того кому бабло мало йти.
Коцаб 2012.10.19, 14:27
Онуфріїв і Марцинків мають добровільно скласти з себе повноваження, негайно, до виборів. В іншому випадку, кажу вам чесно, я знаю думку багатьох людей, будемо голосувати за ПР-донів.
ніндзя 2012.10.19, 14:43
витя ломей молодец. слышу знакомый голос на видео. такого козырного свободовца уничтожил. да наверное не по своей воле это сделал , скорее всего менты его загнали. но как теперь ему ходть по ивано- франковску?, мне было-бы взападло появляться в обществе на его месте.теперь ему надо подумать о своей охране!.а впрочем падлу он зделал свободе а не регионам. если-бы регионам, то кончно нужна была-бы охрана.
Н 2012.10.19, 14:44
Хабарі беруть всі, бо так працює "система". Свободівці попалися, бо це вигідно діючій владі, але й співчувати їм нема чого, бо якби не брали, то і не попалися б. А після того, як вони нагло забрехалися, говорячи, шо не корупціонери, шо для народу стараються, а самі... Після цього я партію не можу підтримувати, хоча Сич -людина порядна, таких мало лишилося, тому за нього проголосую, і жаль, шо він причетний до партії, яка так обісралась
2012 про СПЕЦОПЕРЕЦІЮ ФСБ 2012.10.19, 14:48
З достовірних джерел стали відомі подробиці виготовлення провокатвного відео про те, як, нібито, Колковський бере гроші для хабаря Гаркоту. Як і сказано у розумній заяві "свободівців" це все інсценуація. На відео: клон Колковського вирощений спеціально для таких спецоперацій на одній із ферм у ФСБ Росії. Гроші продемонстровані в кадрі - просто фантики, а голос депутата від Свободи замучений на чудо-телефоні-модуляторі за 10 тис. доларів(про який розказував Ромко Онуфріїв).
Хрунь 2012.10.19, 14:48
А таки обісралась...
До речі 2012.10.19, 14:51
Я не люблю партію регіонів, але знаю, що мій сусід за них проголосує. Та я поважаю його вибір. А Вам слабо?
$ 2012.10.19, 15:02
Не хочу виправдовувати хабарників але пропоную подивитись на ситуацію з іньшого боку, скажіть будь ласка хто з вас не давав хабар гаішнікам за те, що перевищів швидкість, причому сам просив взяти бо в суд іти не дуже хочеться. Так само ви носили лікарям щоб до вас помічали в лікарні і знаходились ліки, так само ви носили в школу та інститут. І не треба казати, що тут не той розмах, все як відомо починається з малого. В нас хабарники будуть до тих пір поки ми не зламаєм систему, а найперший крок до цього це зарплата адекватна рівню цін в державі. І в першу чергу її треба піднімати тим хто слідкує за виконанням закону. А то вони за певні фінансові вливання перепворюються на приватні підприємства які виконують замовлення тих хто ці вливання робить. Так і в цьому випадку хлоп комусь перейшов дорогу і його почали розробляти, а на люди винесли зараз тому що одним пострілом вирішили декілька замовленнь виконати.
Свобода 2012.10.19, 16:51
Народе! Голосуйте за нас! Все одно голосуйте! Ну взяли хабарчик, ну два... ну, якщо чесно, багато ми беремо. Але ми ж все це робимо ЗАРАДИ ВАС! Народе, ти Наша корова й ми тебе доїмо. Я впевнена, ви нас не підведете! Свободу не спинити!!!
Баксу 2012.10.19, 17:09
Відповім коротко. Якщо рука не до пера, то срака не для крісла. Гуцульська народна мудрість. P.S.
$ Гуцульскому мудрецю 2012.10.19, 17:47
Якщо ви не зауважили тут іде обговорення трошки іншої теми, а народний фолькльор збирають по оцій ссилці http://www.sbu.gov.ua/ P.S хоча думаю ви там постійний дописувач
Я 2012.10.19, 18:26
Готівкові гроші ходять всюди - і в бізнесі, особливо в будівництві, і в політиці (чи хтось думає, що на передвиборчу агітацію достатньо зарплати?). Згоден з $ - ідеалу немає в природі, кожного з нас можна звинуватити в криміналі, але поки ми їм не цікаві. А цей "скандал" влада з її спецслужбами витягла на гора саме проти СВОБОДИ і саме зараз. Все розраховано правильно. Тільки тепер СВОБОДА може пройти в парламент і створити владі проблеми - тому й не дадуть їй цього зробити вашими ж руками. До цих виборів СВОБОДА влаштовувала владу владу як пугало для мобілізації свого східного совкового електорату. І от маємо ситуацію коли про правдолюбців-ідеалістів можна сказати: "простота хуже воровства". Або, як кажуть у бізнесі: "Сплати усі податки і спи спокійно. Амінь." Якраз так владі і потрібно - великі бандити завжди здавали ментам малу неорганізовану шушеру, великий монопольний олігархічний бізнес завжди проштовхував закони які нищили малий бізнес і середній клас, як конкурентів. Тоталітарна влада краде мільярдами, купує усіх кого їй потрібно та завжди робитиме все, щоб знищити незалежну від неї опозицію, причому ж нашими руками. От і розкладіть собі усі плюси і мінуси від цього скандалу. Однозначним є те, що представники СВОБОДИ в справі не фігурують і що після виборів справа розвалиться, за браком доказів і абсолютно порушених процедур. А політичну складову якраз зараз відпрацьовують по повній. В даний момент без свободівських 5% і входження в парламент - усяка опозиція може припиняти свою діяльність - половину нагнуть стати тушками, інші не зможуть виконати ЖОДНОЇ з даних вам обіцянок. А до наступних "виборів" реальна опозиція просто не доживе. Привіт знов СССР! Потрібні приклади??? От і думайте, добре думайте...
Свободівець > Я 2012.10.19, 18:49
То ж не весь народ такий має склад розуму як у тебе.Хоча якщо збоку подивитись то і не виглядає так складно, щоб зрозуміти хто веде гру і кого найвигідніше виграти до входження в верховну раду. Дай тобі боже здоровячка добра і благополуччя. Ще троха потерпи , ще не покидай Украіну бо скоро не лишиться кому світло в аеропорті виключити бо бабуська і дитина не дотягнеться до виключателя, А і нє Царское єтот дєло свет гасить.
Свободівцю 2012.10.19, 19:03
А я думаю, що як так піде і далі "Царь-проффесор" нам всім світло виключить
Олег 2012.10.19, 19:19
Всі попередні вибори ми так і голосували :( Дарма, що злодійкуватий, ну й що що хабарник, головне що Свій - вишита сорочка й риторика про ворогів -це головне. Ось він за НАС, він за Україну, бо ті гірші ті вже Злодії і Хабарники з великої літери. І що ми маємо?!! Де наша опозиція проукраїнська? Га шановні?! В ПР вже всі майже! Йолопи, та дивіться по вчинках, по діяннях своїх обранців. Якщо вже знахабніли так, що так відкрито хабарі беруть, то як вони у Верховній Раді поведуть себе?:) Свобода показала своє обличчя. Це не провокація, не брали б, не піймали. Не буває диму без вогню, та й коби це був один епізод... Послухайте, що люди говорять про місцевого фюрера зі Свободи. То що, хабарників до влади? Поступимся мораллю заради ефімерної перемоги?!!
Aндрій 2012.10.19, 19:36
Ага..інсценуаціяЮ ці гниди деруть хабарі пачками, паляться вже не перший раз і ше говорять про якусь інсценуацію. Садити їх треба зверху донизу! Спецоперції СБУ проти ХАБАРНИКІВ!
Артем 2012.10.19, 19:58
Хто загроза для сильнішого - того і зливають. Що в бізнесі, що в політиці. Відчувають що Свобода помішає ім зробити підмоскальщину в ВР- тому і стільки шуму і стільки бруду. Чогось саме під вибори? І жодних коментарів спецслужб? А ці всі маніпуляціі не зашкодять Свободі отримати своіх "5" в парламенті. Я за Свободу і це мій вибір!
За Сича! 2012.10.19, 20:03
І я за Сворбоду і Сича, але корупціонерів треба гнати із Свободи копняками!!! Саморозпуск міської ради - також добрий крок.
Петя 2012.10.19, 20:44
Гнати в шию тих свободівців!!!!
Оля 2012.10.20, 00:07
Всі вони "добрі". Але за тиждень прийдеться кожному зробити ВИБІР. Зробити його буде не легко. На справді події останніх тижнів трохи змінило мою віру в цю партію. Але альтернативи Свободі, на жаль, на цих виборах немає.
Я 2012.10.20, 00:36
Не ідеалізуючи СВОБОДУ, констатую, що В ДАНИЙ ЧАС варіантів інших немає - навіть якщо СВОБОДА пройде у ВР, шансів побороти цілком кримінальний режим мало. А як не пройде - про демократичний розвиток забудьте. А життя ніколи не було чорно-білим, бандити і абсолютно білі-пухнасті. Зараз після цієї спецоперації влада задоволено потирає руки. Знаю значно більше, але ж не вцих коментах все розповідати... Занадто принципові противсіхи при підюджуванні владою вже зробили свою чорну справу в 2010 році тому що хотіли бути ідеально чистими. Але тепер і їх влада постійно товче пикою в болото, як і нас. В теперішніх умовах набагато краща партія СОБОР немає ні грошей ні жодних шансів, тому чесно й знялись з реєстрації. Можливо у майбутньому наберуть більше прихильників, не маючи грошей і я за них голосуватиму. А усім залишається нагадати 17 рік, коли в Росії купа нових демократичних партій сперечались між собою чия програма краща, допоки Ленін, наобіцявши людям земель і заводів зброєю не відправив УСІХ цих політиків в нікуди. Як написав хтось в коментарях "Розженіть Свободівців - вітайте Регіонів!"
тутешний 2012.10.20, 21:53
ЯК ВЖЕ ВИ ВСІ НАДОЇЛИ ! Ідіть всі на ...
Тарас 2012.10.21, 19:01
можу поспорити!!! альтернатива є!!! і я особисто і багато моїх знайомих буде голосувати за ШЕвченка!!!
Aндрій 2012.10.22, 14:37
Можливо звичайні люди що підтримують Свободу і справді чесні і порядні, але вся верхівка з Сичем і компанією продажні ....., вигнати їх і Свободи вже не буде існувати в природі, тобто хто голосуватиме за Свободу підтримає подальше процвітання хабарництва і корупції у найвищих ланках влади!
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

683
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1960 7
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1139 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

561
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6908 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11405 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

343

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1092

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1119

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1114
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

80
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

291
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1091
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

659
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

762
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2957
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4453
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18446
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

84
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

328
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

359
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

669