Руслан Коцаба: Думаю, що читачі чітко розуміють різницю між повноцінним статевим актом і сеансом мастурбації

 

Просто вже несила змовчати! Кілька днів тому прочитав чергову замітку від принципового і активного дописувача Теодора Траханідзе про будівельну мафію Івано-Франківська. Погоджуюся із усім написаним, бо робив кілька репортажів про боротьбу мешканців проти тієї злощасної забудови по вул.Мазепи 35А і бачив їхню затятість та впевненість у перемозі.

Хоч якраз останнє не розділяю, тобто я не вірю, що активістам проти цієї незаконної забудови вдастся зламати або хоч пошкодити корупційну схему, згідно якої все за гроші вирішується, навіть якщо немає дозвільних документів на будівництво, а вже якщо не можна за гроші, то можна за великі гроші.

У випадку із впертим Василем Друком, який пішов проти депутатів міськради, нардепуків і, звісно, мешканців прилеглих до будівельного майданчика будинків, все якраз дуже симптоматично. Тобто це - взірцевий випадок, який наочно показує, що влада у нас безхребетна і ніц не вирішує! А от хто вирішує і хто керує Івано-Франківськом, спробую пояснити...

skan 001 [800x600]

skan 002 [800x600]

skan 003 [800x600]

skan 004 [800x600]

skan_cr [800x600]

Як видно з цих зісканованих документів, всі три дозвільні держустанови дали відповіді на письмові запити, де чітко повідомили, що Василеві Друкові та його фірмі "Прогрес-буд ІФ" жодних (підкреслюю ЖОДНИХ!) дозволів на будівництво восьмиповерхового будинку не видавали! Але найцікавіше - у останньому документі, відповіді першого заступника прокурора міста Івано-Франківська В.Гаврюшенка.  Так-так, того самого Гаврюшенка, якого, подейкують, у статусі першого заступника обласного прокурора О.Каліфіцького спіймали на чомусь ну дуже вже корупційному та скандальному, внаслідок чого молодий і перспективний старший радник юстиції, кращий друг сина Генпрокурора В.Пшонки був змушений на кілька місяців "залягти на дно" і вигулькнути вже у статусі заступника прокурора В.Дем'яника.

Але не хочу багато писати тут про цього мажора, бо він є героєм моїх майбутніх журналістських розслідувань, тому про всі цікавинки якось згодом... Зараз йдеться про інше: відповіді від контролюючих спеціально уповноважених державних органів стверджують, що Василь Друк міг зухвало плювати на міську владу і громадян, бо мав "чісто канкрєтну кришу". І як слідує з відповіді прокурора Гаврюшенка, ця "криша" - прокурорська. Бо прокурор не просто не спромігся дати якісь запити, щоби встановити статус і законність забудови на вул.Мазепи 35 А, а останньою фразою "... за даних обставин заходів прокурорського реагування не вбачається" визнав свою можливо навіть  матеріальну зацікавленість у продовженні незаконної будови.

А ось тут підуть мої оціночні судження та журналістські припущення...

Влади у місті нема. А натомість є, можливо, прокурорська мафія, яка, зловживаючи недосконалим новоприйнятим Кримінальним Процесуальним Кодексом України,  вирішує і кришує "не за красиві очі" всі незаконні оборудки. Додам до цього загальновідомі факти, що керівника міської партії влади "ВО Свобода" Романа Онуфріїва твердо і надійно прокурори тримають "за одне делікатне місце" кримінальною справою Олега Гаркота; нещасного, із поламаними руками і ногами діючого і бездіяльного мера Віктора Анушкевичуса прокурорські пси теж тримають п'ятьма кримінальними справами; перший заступник Зіновій Фітель - також на прокурорському гачку. І коли, для прикладу, Василеві Друкові забажається провернути якусь сумнівну оборудку, то він вже не йде до міської влади, а чимчикує до прокуратури, яка, подейкують, вирішує ВСЕ у цьому місті!

А владі залишається можливість хіба "закатати істерику" у вигляді беззубого і ялового рішення сесії із клоунадою підписання мером в сесійному залі "у прямому ефірі" -  як це було шостого червня цього року...

Думаю, що читачі чітко розуміють різницю між повноцінним статевим актом і сеансом мастурбації. Так от, якщо на сьогоднішньому засіданні колегії облдержадміністрації, яка розпочнеться о 14 годині, не запропонують київському керівництву Держінспекції архітектурно-будівельного контролю терміново зняти одіозного керівника регіонального управління Рудницького, то це називатиметься "суходрочкою"" Якщо протягом найближчого часу мєнти, СБУшники чи прокурорські не порушать проти Гаркота-старшого, який дав фальшивий дозвіл на початок будівництва Василеві Друкові,  кримінальне провадження, то все інше буде називатися "онанізмом". Тоді буде чітко зрозуміло, що влади у місті немає, її не варто навіть обирати, бо вона і так нічого не вирішує (хіба хабарі по тридцять тисяч долярів бере!), а тому треба табличку "Міська влада Івано-Франківська" перечепити зі стіни "білого дому" на фасад прокуратури. Вибачте за надмірну експресію та емоційність, але вже дістало. Слідкуємо уважно за висновками колегії під керівництвом губернатора Михайла Вишиванюка...

 Руслан Коцаба,

Версії


27.08.2013 Руслан Коцаба 1034 14
Коментарі (14)

Тарас 2013.08.27, 13:08
Повний КАПЕЦЬ!!!
Я 2013.08.27, 15:52
Народе! Давно все відомо. І що робити - відомо! Читайте: http://www.3republic.org.ua/ua/ideas/11398
Житель 2013.08.27, 16:43
Скільки би не слинився Кацаба своїми розслідуваннями .... Місто заслуговує такого... Воно знаючи про роботу А знову тупо його обираєєє....
прогрес 2013.08.27, 17:42
ЦИТАТА...Народе! Давно все відомо. І що робити - відомо! Читайте: http://www.3republic.org.ua/ua/ideas/11398 Не потрібно робити з Луцика святошу. Саме для того його й "випустили" щоб своєю "третьою колоною" вніс деструктиризацію в лави опозиції.
Я 2013.08.27, 18:35
Житель, якщо обрати тебе мером чи будь кого іншого ЩОСЬ ЗМІНИТЬСЯ? Таке враження, що деякі люди читають, але нічого не розуміють з прочитаного... "Прогрес", та ніхто святих не ліпить. Ти хоч почитай що на цьому сайті пишуть (крім Луценка) і скажи, що неправильно! Це ніяка не "третя колона" і не конкурент опозиції, а найкращий рецепт виходу з довголітньої перманентної кризи України. Кращих комплексних кардинальних пропозицій я ніде не зустрів, в жодній опозиційній партії. А усі опозиційні партії, якщо вони справді опозиційні і демократичні, є союзниками такої ініціативи "Третя українська республіка".
не все так просто 2013.08.28, 00:33
Коли почалась історія з забудовою на вул. Мазепи, з сайту деп. містобудування МВК, випадково зникла інформація про реєстр АПЗ виданих в 2011р., залишився реєстр МУОЗЗД починаючи з січня 2012. Чому інформація зникла? Папір можна підробити, а ось реєстровий номер, ні. Ставити в запитах питання напевно потрібно конкрнтніше: видавалось АПЗ №39 від 09.03.11р. чи не видавалось? А не мести пургу про проблеми власного статевого життя, вялий підлітковий онанізм і т.д., посилаючись на чутки.
Дядя Вася 2013.08.28, 09:53
Навіть якщо не вникати у проблеми будівництва, а тут у нас повна ср...ка, той факт, що прокурори заказ мають необмежену владу як на рівні держави так і на місцевому рівні сумніву не викликає. І їхнє улюблене гасло: "Нам би людина, а стаття завжди знайдеться" у нас час як ніколи актуальне.
Оксана 2013.08.28, 10:57
Руслан Коцаба - шут, який веселить жителів нашого міста своєю примітивністю. Я б написала йому на чолі великими буквами "ШУТ"!
Гість 2013.08.28, 11:01
Стаття Теодоро Траханідзе, ще зі вчора спростована прокуратурою, Руслане СХАМЕНИСЯ P.S. http://www.ifr.gp.gov.ua/ua/news.html? _m=publications&_t=rec&id=126231 посилання на спростування на оф. сайті Прокуратури м. Івано- Франківська
+1 2013.08.28, 13:03
Прокуратура не КАЦАБА п...діти не буде, якщо посилається на документ значить він є. Інтрига в тому, що один колишній чиновник за бабки видав документи, що дозволяють забудову і підставив тим, виконавчу владу в місті. Ту саму владу, яка заявила, що документи підробні. Не треба крайньою, в даному випадку робити, прокуратуру всі і так знають хто там працює, від цих статейок і так нічого не зміниться, а як буде викручуватись МВК і конкретно мер, то дуже цікаво. Якщо не замнуть звичайно...
Максим 2013.08.28, 13:43
Усі знають у місті хто такий Руслан Коцаба - ТРЕПЛО і ЛОХ! Більше не має що про нього говорити.
я 2013.08.28, 22:18
коцаба красавчик а ти оксана кончена шльондра
Коцабі 2013.08.29, 11:20
Від статевого акту діти родяться а від мастурбації ні дорослий а такого не знаєте.
до всіх 2013.08.29, 15:44
на це про що ви написали хворіє наша влада у Білому домі.
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

537
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11048 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1845
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1747
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2747
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4603

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

346

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1046

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1458

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1330
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1708
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1518
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1232
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

601
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

677
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1872
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2109 10
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20373
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

349
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

700 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

735
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1081