Проституція в Івано-Франківську-2: в пошуках екзотичних пропозицій

 

 

Фото: WZ

 

На сайті “MISTER-X” (mister-x.com) можна, серед іншого, прочитати таке (перепрошуємо шляхетне панство:)):

 

«Проститутки Ивано-Франковска являются идеальным видом релаксации, для всех. Абсолютно не важно, новичок ли вы, или умудренный сексуальным опытом тигр. Проститутки Ивано-Франковска подойдут любому человеку. Ведь секс это бесконечный мир похоти, с множество вариантов. Индивидуалки Ивано-Франковска очень искусные любовницы. Хотя, дело не только в их методах удовлетворять плотские потребности. Ведь очень важен психологический настрой. Индивидуалки Ивано-Франковска прекрасно разбираются в способах поднять вам настроение, успокоить и просто приятно провести беседу». 

 

Все це дуже заманливо, але жодного контакту поряд з наведеним текстом на сайті не розмістили. Це й зрозуміло. Сайт для «містерів» заточено на пошук професіоналок.

А у Франківську домінує «аматорська» проституція. Навіщо платити 50-100 євро, якщо можна знайти алюру (в перекладі з «фені» - початкуючу) за 100-120 гривень. «Техніка виконання» нижча, зате скільки свіжості та «студентсько-шкільного» колориту! Професійні путани просто не витримують конкуренції у давно й міцно «розцнотливленому» місті, де тисячі – якщо не десятки тисяч – юних дівчат і хлопців готові продавати свою молодість і привабливість за невелику суму в гривнях, а то й навіть за вечерю в ресторані з «прикольним чортом».

Й тут виникає питання: як і де ту солоденьку франківську «алюру» знайти? Найпростіше – клікнути лінк на сайті безкоштовних об’яв у розділі «Послуги» (до прикладу – на if.ukrgo.com). Проте, відомо: все, що пов’язане з фактично анонімними інтернет-послугами в Україні несе в собі загрозу «кидалова», «розводилова» або інших форм неформального пресування «лохів вухатих».

Тому деякі шукачі франківської екзотики звертаються за інформацією до таксистів і барменів у нічних клубах. У 90% вони отримують у відповідь або невиразне мурмотіння, або ж завірення у тому, що нічого подібного таксистам з барменами невідомо. І це також не дивує.

Кримінальна історія Франківська знає вже зо п’ять резонансних справ, де таксисти проходили за обвинуваченням у сутенерстві. Більшість з барменів, як відомо, також «на гачку» у місцевих правоохоронців. Відповідно, представники цих «соціально-контактних» професій, якщо й знають щось про місця мешкання та телефони алюр, то зберігають цю інформацію лише для перевіреної аудиторії. Якщо клієнт має солідну рекомендацію, то він може отримати «секретний» телефонний номер.

На виклик по ньому відповідає приємний жіночий голос. Це, швидше за все, дівчина-диспетчер, яка готова зі своїми подружками виїхати на місце здійснення мрій клієнта. Це може бути сауна.

 Безперечно, від цих дівчат клієнт не отримає чогось ексклюзивного та «екзотичного». Буде стандартна суміш з далеко не горлових міньєтів, пива, парилки, «пози №12» та дешевого віскі. Але правила гри такі: спочатку до вас приглядаються у стандартній ситуації, а вже потім йде «базар» про щось із «довільної програми».

Якщо ви отримаєте означення «нормальний», «щедрий папік», «не маньячний», то через дівчину-диспетчера, працівників сауни та можливих (але не обов’язкових) посередників наступного разу зможете вийти на пропозицію чогось насправді ексклюзивного. Наприклад, провести кілька саунних годин з чарівною і доволі свіжою дівчиною шкільного віку, або з групою малолітніх алюр, які покажуть вам вступну лесбі-сесію, відпрацюють «як для свого», а на десерт запропонують деякі позиційні прийоми з арсеналу незрівняної Саші Грей. Серед юних «напівпрофесіоналок» зустрічаються дівчата з модельною зовнішністю та специфічними талантами. В цьому плані сучасний Франківськ не пасе задніх.

Колись, на початку міленіуму, в Івано-Франківську було багато саун, де можна було без особливих пересторог та наслідків розвинути бурхливу сексуальну діяльність. Але з розвитком відеотехніки почалась темна «доба підстав», коли не один із грошовитих любителів ліжкової екзотики змушений був ділитися і з шантажистами, і з підприємливими охоронцями суспільного порядку. Популярність «водяних масажів» різко впала. Сауни почали ділити на «надійні» і «палені».

З часом виокремилась особлива категорія банних закладів, які беруть солідну націнку за «гарантію». Тобто за репутацію закладу, який «перед старшими підписався», що ніяких підстав і приколів з відеокамерами не буде.

Надійність таких гарантій, безумовно, річ відносна. Проте, досвідчені мешканці нашого міста стверджують, що після 2009 року в «гарантованих» саунах ніякого «палива» не траплялось. Особливо твердою репутацією володіють деякі сауни у приватних садибах, розташованих в приміських селах.

Також подейкують, що за високими парканами деяких франківських промислових об’єктів та баз криються непримітні споруди з парильнями і басейнами, де відбуваються ексклюзивні вечірки, від участі в яких не відмовилися б й Сарданапал з Казановою. Пам’ятається з цього приводу історія із нібито недобудованю сауною в охоронній зоні Івано-Франківського водозабору…

Більше проблем у нашому місті у тих клієнтів, яким подобаються хлопчики. Тут пропозиція на порядок вужча, аніж на ринку гетеросексуальних послуг. Але не все безнадійно. Є кілька кафе і барів, де в певні дні тусується відповідна публіка. Франківські моралісти, які полюбляють згадувати про високу етику місцевої молоді не завадило (для принагідної самоосвіти) хоч би раз відвідати місця зібрань міського ЛГБТ-товариства. Є на що подивитися, є що послухати.

Це середовище дуже комунікативне. Там усі всіх знають. Існують закриті згромадження в Фейсбуці, інформація в цьому середовищі розповсюджується практично миттєво. Тому для клієнта достатньо кілька днів потусити в нічних клубах, посмітити там грошима та побалакати із завсідниками на відповідну тему. Знаючі люди гарантують, що через деякий час до такого клієнта підсяде хлопець, у якого будуть «конкретні пропозиції».

Ціни на сексуальну екзотику немалі, - коливаються від 150 до 800 євро. Тисяча євро у нас вважається «ціновим бєзпрєдєлом». Але сам процес знайомства та «підходів» до потрібних людей також вартує значних грошей. Особливістю Франківська є те, що можливості у сфері секс-розваг з’являються поступово, в міру набуття певної репутації. Родзинки у нас виключно для «своїх». А щоби стати своїм, потрібно попрацювати над середовищем. В тому числі у плані інвестицій.

Ринок секс-послуг в Івано-Франківську поступово стає місцем, де обертаються значимі гроші. Настільки значимі, що в місті вже подейкують про серйозні «розбірки» між тими, хто хотів би контролювати фінансові потоки у цій сфері. Поки що, наскільки нам відомо, монополії не встановлено і в місті співіснують і впорядкований ринок і «молодіжна стихійна» пропозиція, яку ніхто не контролює і не кришує. Час від часу з’являються чутки про черговий погром чергової «самостійної» секс-хати, про побитих дівчат і грізні попередження.

Але хто ж може опанувати стихію?

 

Аналітична група «Фіртка-Магус»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Проституція у Івано-Франківську: яке їхало…


Коментарі (10)

Артур 2013.07.24, 21:45
Це хтось пихнув і гонить. Які проститутки ти шо з неба звалився та Франківськ це село Біленькі хатки. Є якихось пару шмар і то такі гидкі що страшно глянути. Серйозний товар до нас привозять зі Львова Києва на кілька днів пофестивалити а наші пасїї то є просте лушпиння.
Артур ты с дуба у 2013.07.24, 22:18
Всё во Франковске есть. А если мальчик Артур не имеет баблоса, то его в приличное место не пустят. Франковские марийки зажигают - киевские нервно курят над унитазом.
Мирон 2013.07.24, 23:25
все в нас є ! не в такому звичайно рівні як в мегаполісах (всеж таки провінція)) але є, дешеві шмари труться біля заправок та на вокзалі, ну а гомосятина в своєму улюбленому місці, славнозвісному "піонерському парку", та різного роду гламурних забігайлівках, є ще всякого роду "тихі драчуни", що видно по їх педикуватого вигляду віком десь30- 40 років, до речі нерідко ходять з роверами, не треба бути страшним експертом, щоб візуально визначити дані підвиди цих звихнутих на голову, але будьте уважні, бо ці гниди бувають і біля шкіл.
сіроманка 2013.07.25, 10:15
щодо піонерського парку вперше чую... А вокзал, там все можна знайти. Не дуже хочеться вірити, що це правда. Хоча видніше тим хто пересвідчився... Але якщо вірити всьому що пишуть, це буде називатися " самообман"
промзони 2013.07.25, 11:55
Є такі пром. там таке робиться якби ви знали. що то про що тут пишуть є квітки. беруть на одного по шість дівок студенток і роблять там катрусин кінозал. аі це все бесплатно їм лише пиво беруть і сухарики. а щоби знали ще товчуть по пиці. дядьки там серйозні.
ще 2013.07.25, 12:01
перевірте того Артура - крендель щось мутний, я знав одного Артура, якщо це той, то які там Біленькі хатки. Чорненькі. він зрозуміє про що я
Станіславів 2013.07.25, 23:08
Оце вже троха шось похоже на статтю. Але треба більше конкретики. І може колись ви станете журналістами ане Доярками
Саша 2013.07.29, 21:10
Треба просто легалізувати ту проституцію - і стихія буде опанована. Санстанція буде все перевіряти, щоб не розносилися різні венеричні хвороби.Ще й податки будуть надходити.
Налак 2013.07.30, 12:23
После легализации проституции в Ивано-Франковске появятся сразу 3-4 борделя. Новых зданий строить не придёться. На общежитиях по Коновальца и на БАМе надо только сменить вывески.
Софія 2013.08.02, 18:18
Це завжди було і при комуністах. І все контролюють збоченці з КДБ (інформація потрібна). Давно вже ці уроди ведуть легальний бізнес , не потрібно брехати.
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

556
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11058 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1850
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1752
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2750
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4606

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

351

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1049

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1462

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1333
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1711
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1521
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1235
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

605
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

681
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1875
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2118 10
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20376
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

352
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

703 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

739
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1084