Останні тексти від Дмитра Корчинського: На що має сподіватися Янукович?

 

Субота, 7 грудня, день перед «Маршем мільйону»:

 

Не зважаючи на те, що опозиція закликає всіх виходити завтра на вулицю, таки треба виходити. 

Спробуємо нашою чисельністю компенсувати нестачу розуму наших поводирів. 

Окрім того, це чудова нагода для радикальних спільнот вербувати нових членів.

 

-------------------------------------------

 

Вчора, в неділю 8 грудня, день «Маршу мільйону»:

 

Обов'язково треба підтримувати Майдан. Все тільки починається. Ми повинні всіма силами допомогти опозиційним шахраям перемогти владних бандитів. Саме тими методами, які пропонують шахраї (утопити в сльозах). 
Проте, не зупинятися на тому. Далі добрі люди з націоналістичних та християнсько-націоналістичних організацій мають перемогти шахраїв. 

Свого часу в Московії командуючі фронтів та монархічні фракції Держдуми усунули царя, незабаром ініціативу перехопили лівіші партії, які сформували тимчасовий уряд, а тоді прийшли більшовики. 

У Франціі жирондистів порізали монтаньяри, тоді монтаньярів порізав Робесп'єр, тоді Робесп'єру відрізали голову рештки переляканих монтаньярів, тоді встановилася Директорія й згодом нарешті прийшов Бонапарт, який і став чудовим завершенням французької революції. 

Ще раз: Майдан - це тільки початок. Але без початку не буде продовження. Тому всі на Майдан!

 

-------------------------------

 

Минулої неділі коли братчики вранці, а інші добрі люди увечері хотіли знести пам'ятника Леніну, опозиційні громадяни ледь не здали їх мєнтам. 

Нині, слава Богові, його таки звалили. Й яке диво! Нічого страшного не трапилося. Всі задоволені. 

Опозиційні громадяни все роблять правильно. Тільки з запізненням на тиждень. 
Нам усім таланить з вайлуватістю Януковича. Проте, в нинішніх умовах таке запізнення дуже небезпечне.

 

----------------------------------

 

Сьогодні, понеділок, 9 грудня, наступний день після «Маршу мільйону»:

 


На що має сподіватися Янукович? 


На те, що до новорічних свят меньше трьох тижнів. На те, що революція, яка не поширюється - згасає. На цуцванг опозиційних начальників: зростає незадоволення їхньою імпотентністю, проте, й справжню конфронтацію вони собі не дозволять, бо незадоволених буде не меньше. Тобто для них не можливо далі лише співати, але припинити співати - теж не можливо. 



На що має сподіватися опозиція? 



На дві речі:

1. на дурниці й помилки влади, подібні на побиття студентів на майдані та журналістів на Банковій, а влада хоче робити помилки, її дратують майдани та блокування. 


2. на те, що частина мітингувальників не буде слухатися опозиційних начальників й качатиме ситуацію, валитиме пам'ятники, захоплюватиме адмінбудівлі, вступатиме у сутички з міліцією, тощо. Опозиція називатиме їх тітушками, здаватиме мєнтам, але користуватиметься їхніми івентами. 



Так вже нині опозиція використовує провокативно захоплені міськраду, профспілки та Жовтневий палац. Світова спільнота всер'йоз перейнялася українськими протестами лише побачивши штурм Банкової. Єдина надихаюча, значуща символічна подія вчорашнього дня - знесення Леніна. Було б зовсім смішно зібрати півмільйона людей і не мати жодного, хоча б символічного результату. 


На що сподіватися нам?

Як завжди - на "дух одвічної стихії", який багато разів в нашій історії перетворював дрібні обрАзи на грандіозні повстання. Помолимося, браття.

 

-------------------------------------

 

Тайці покищо добилися більше за нас в подібних до нас обставинах. Бо вони не називали тітушками й првокаторами тих, хто йшов вперед. Не здавали їх мєнтам. Запам'ятайте, всього чого ви хочете треба досягати в неділю. Решта днів тижня належить Януковичу. Не прос...півайте наступну нагоду!

 

Дмитро Корчинський

 

ЧИТАЙТЕ (і дивіться) ТАКОЖ інші тексти Дмитра Корчинського на "Фіртці":

Дума про асоціацію

Постмодернізм і суверенітет

Пахне здобиччю

Орда чи орднунг

ВІДЕОзвернення до українських патріотів

Раша, гудбай, адьйо, ауфвідерзеєн!

Проповідь дантиста-аматора

Майбутнє вже настало

Як бути?

 Тільки Європа

ЧАТ з Дмитром Корчинськи на "Фіртці"

Дмитро Корчинський: Московська держава завжди була ворожою руським. Вона повинна закінчитися

ОБОРОНА

Проте

Розслабтеся!

Бідна Церква

Хто там крокує лівою?

Славко, аніме та Вікіпедія

Дайте мені мою частку політкоректності!

Сумна осінь

Пайок чи здобич

Вибори, жертви і гріх

Загроза прогресу

Містичне осягнення Януковича

Казки для дорослих

Дмитро Корчинський. Інший погляд. Про віру і справжніх християн (ВІДЕО)

Інший погляд. Дмитро Корчинський. Як досягти успіху (Video)

Ілюзії

Убий Чебурашку!

Грядуть зміни

Громадянське суспільство Христа

Помилки і плутанина

Війна

Дмитро Корчинський: "Українські журналісти задовольняються недоїдками"

Вічні вартості

Дух одвічної стихії

Місія Януковича

Юля!

Природа Януковича і сутність Церкви

Навіщо Юлю знову судять

Нам не вистачатиме нашого Януковича

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ: "Nаціоналізм це не декларація, це постріл"

Політика - зло

Помста євнухів

Геть логіку!

Медитувати на Януковича

Дмитро Корчинський: "Ми беремо з Європи найгірше, що в неї є"

Христос акбар!

Вороги ворожок

Вип’єм за Путіна!

Геть Discovery!

Нащадки тих, хто залишився

Європа, вічно крадена биком

Загальна теорія функціонування Януковича

30 варіацій

Вона сидить і він не гнеться

Малятам про звіряток

Букет Табачника

Що було, що буде, чим серце заспокоїться

Лікнеп для диктатора-початківця

Живопис і футболісти

Lex Orandi - Lex Credendi*

Похвала Януковичу

Перша звинувачувальна промова проти українців

Наш сусід Газпром

Жінки Януковича

Діди і діти

Янукович в контексті культури

Дилетант проти Анаксимандра

Святий Микола Чудотворець

Столипін і свинопаси

РПЦ та Рубінштейн

Дмитро Корчинський: Росія – улюблений дім сатани (відео)

Що шукати: гроші чи Сенс?

Врадіївка – Халеп'я – Буття

Єврей, циган, чеченець... Українець?

Я підозрюю, що Бог створив людину саме як істоту, що запитує

Дешеве пиво


09.12.2013 1043 7
Коментарі (7)

Івась 2013.12.13, 13:27
Чим далі від подій 1 грудня, тим більше виникає думок. Кажуть, що там шансів не було, що занадто багато там було силовиків. Та насправді на початку штурму їх багато не було, бо вони були розосереджені по місту. І тут виникає питання у ролі Порошенка, з ним прийшли скоріш за все не просто мітингувальники. Хто це був невідомо. Часом не ті люди які вибігали із рядів беркуту? у відео яке поширив ТСН. Тобто "борці з провокаторами" самі міліціонери і найманці Порошенка. І взагалі з чого там взявся Порошенко, де він був перед тим і після того, і зараз? Катає справи на активістів? І тут стає очевидно, що його метою було не зупинити сутички, а виграти час, поки прибудуть підкріплення беркуту з інших частин Києва. Тобто явно проглядається чийсь сценарій, і 1 грудня все пішло не за сценарієм ляльководів і один із них кинувся виправляти ситуацію.
Різник 2013.12.09, 14:52
Як завжди - все в точку.
Іван 2013.12.09, 15:04
Чому його так ненавидять? Напевне тому що перейшов дорогу Порошенку і від малої інформованості
Дира 2013.12.09, 15:13
Корчинського вже призначили провокатором. Ніби то його Братство щось провокувало. Якби це було так, то хоча б одного члена Братства вже б заарештували!!! Правда в тому, що провокація на Банковій була від російських спецслужб, які викрикали гасла (УВАГА!!!) такі, які використовує московська опозиція, а в україні їх ніхто не використовує! Потім пішла брехня, що Корчинський в Росії, в Чечні. Та в Росії на нього є дві кримінальних справи! Він подібний на ідіота??? Прпосто мєнтам вигідно виявилося перевести увагу з російських спецслужбівців на Братство, - та ще й Корчинський там випадково в фото потрапив біля бульдозера. Ну чо б не використати цю версію...
івась 2013.12.09, 18:02
стосовно моїх думок за кілька днів: ivasuk_telesuk 7 грудня 2013, 23:17:55 UTC Побачити який завтра конфлікт почнеться: одні одних звинувачують у провокаціях і з виряченими очима кричать провокація і кличуть ментів, зараз у інтернетрях нагнітається істерія про тисячі тітушок, які завтра будуть у Києві. А стосовно цієї акції, то якраз мирна опозиція зробила все, щоб конфлікт став затяжним і кровопролитним. Згадаєте мої слова, регіоналам дали оговтатись, а у протестуючих немає шляху назад, бо по під'їздах їх вже чекають менти та тітушки, щоб в'язати і калічити. Замість того, щоб готуватися вже до нових виборів у Адміністрації Президента, опозиція заставила будувати людей барикади, тобто затягувати конфлікт, робити балканізацію. Відповісти b0ris 7 грудня 2013, 23:21:46 UTC а шо по темі, ботяра Відповісти ivasuk_telesuk 8 грудня 2013, 00:37:54 UTC Охохо, жертва агресивної інформаційної війни останніх днів мені відповіла) Відповісти ivasuk_telesuk 8 грудня 2013, 00:40:46 UTC Edited: 8 грудня 2013, 00:46:03 UTC Обрати посилання Згорнути Delete Track Edit А по темі: ніхто не зауважив, що на євромайдані є десятки білоруських опозиціонерів, які налаштовані радикально, втікачі із Росії, і ще прийшли фанати "Динамо", "Дніпра", РУН. Крім того побачив там типових "антифашистів", "хіпстерів", "скінхедів" і цю всю молодіжну тусовку, яка переважно ворогує між собою. Звідки їм знати, що людина яка захищає ментів, не мент? Білоруси мало знають про якогось там Порошенка. І взагалі що серйозно, прислані Путіном "москалі" би себе так видавали чистою російською говіркою? Скоріше перебралися би в "українських патріотів". Вони на відео свідомо і щиро обзивають всіма можливими словами людину, яка б'є їм у спину - підлого провокатора Порошенка
Івась 2013.12.09, 18:05
А ось що вчора сказав Корчинський: Які 48 годин?!!! Негайно! Через 48 годин вже він вам ставитиме ультиматуми!" Чому він завжди правий( Він нагадує Миколу Міхновського, його також ніхто не слухав і обзивав "провокатором"
Я 2013.12.12, 10:46
Азірову, овощу і ментам на замітку: Екс-прем'єра Таїланду судять за вбивство демонстрантів http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/12/7006462/ А ще: В присязі є також пункт "...захищати народ...", тобто і від побиття лежачих своїми ж озвірілими ментами! Тому усі, хто були рядом на тих побоїщах - порушили ПРИСЯГУ! Отже наслідком є: звільнення без компенсацій, а особливо буйним - кримінал. Лишилось дочекатись зміни влади на АДЕКВАТНУ НАРОДНУ ВЛАДУ!
07.10.2024
Тетяна Сорока

Про те, як змінилося життя після повномасштабного нападу окупантів у 2022 році, встановлення світового рекорду та ставлення до сучасних методів мобілізації, ветеран Степан Савчук поділився з журналісткою Фіртки.

339
04.10.2024
Микола Сторожовий

Підприємство продали з молотка за рекордні 2,6 мільярда гривень. Але в місті майже одразу ж почались розмови про помилку та зайву цифру у виграшній пропозиції, змову задля анулювання результатів торгів і розчищення землі в центрі Франківська під нову грандіозну забудову.

4871 3
28.09.2024
Вікторія Матіїв

Про свій досвід еміграції у Сполучені Штати Америки журналістці Фіртки розповіла прикарпатка — 23-річна Тіна Любчик.  

1564
19.09.2024
Вікторія Косович

Про те, як великі компанії й підприємства області розвивають свій бізнес, удосконалюють виробництво та експортують свій товар в Європу та інші країни в умовах повномасштабної війни, розповідає Фіртка.  

1609
10.09.2024
Вікторія Косович

Про те, чим живе притулок та як там рятують й піклуються про братів наших менших, журналістка Фіртки поспілкувалася з волонтеркою та працівницею прихистку "Рудий пес" Любов'ю Філь.

2756
01.09.2024
Діана Струк

Про те, як підготувалися до нового навчального року в Івано-Франківській громаді, журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторією Дротянко.

2426

Протягом місяця на різноманітних інтернет-ресурсах та соцмережах розкручується тема «гоніння на православних і заборона УПЦ». Почався цей галас відтоді як Верховна Рада ухвалила законопроєкт №8371 про регулювання діяльності релігійних організацій, що мають керівний центр у росії.

345

Усі ми хочемо бути здоровими та щасливими, але, на жаль, складовою людського життя є хвороби. Хвороби, які роблять людське життя складнішим і менш радісним, з'являються з різних причин.

1559

Роми таємничий народ, про який ми знаємо багато і водночас нічого. Здебільшого наші знання про ромів ґрунтуються на  стереотипах пов’язаних з ними: віщуни, гадання, конокради, прохачі, але все ж таки, що насправді ми про них знаємо?   

2308

Нова війна нагадує нам події минулих століть. Загарбники завжди руйнують і крадуть, Україна переживала це не один раз. Дві українські ікони за різних обставин покинули територію України, щоб прославитися у чужій. Ми повинні пам’ятати та цінувати те, що належало українському народові.  

3052
01.10.2024

Ягідництво на Прикарпатті, завдяки сприятливим особливостям регіону, набирає дуже серйозних обертів.  

651
28.09.2024

Чи дозволені банани після видалення жовчного міхура? Дієтологи дають поради про особливості харчування після операції.

818
23.09.2024

Зелений чай — найпопулярніший напій, попит на який щороку зростає у всьому світі. Його виготовляють з листочків чайного дерева Камелія, які готують на пару, або обсмажують, потім пресують і сушать.

746
30.09.2024

Згромадження Сестер Пресвятої родини виникло у 911 році, засновницею є сестра Теклі Юзефів.  

601
25.09.2024

Гошівський монастир — греко-католицький монастир Чину святого Василія Великого у селі Гошеві, що на Івано-Франківщині.  

16074
20.09.2024

Одним з ключових принципів християнського шлюбу є вірність. Адже саме вірність — ознака зрілих та відповідальних стосунків.   

2955
16.09.2024

Перший такий фестиваль на Міжнародному рівні відбувся вперше в Україні в Гошеві у 2015 році.  

1208
25.09.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

26703 1
30.09.2024

Оксана Савчук заявила, що йдеться про постанову Центральної виборчої комісії України від 20 вересня щодо впорядкування та зміни виборчих дільниць.  

1083
27.09.2024

Пропозиції Асоціації міст України до проєкту Держбюджету-2025 підтримав Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 26 вересня 2024 року.  

938 2
24.09.2024

Національна рада Швейцарії визнала Голодомор 1932–1933 років в Україні актом геноциду. Про це повідомила пресслужба Музею Голодомору, пише Фіртка. Відповідну декларацію було схвалено у вівторок, 24 вересня, 123 голосами «за».

743