Навіщо Юлю знову судять

 

 

Все просто:

Юлю судять – одне задоволення,

Юля на зоні – друге задоволення.

Юлю судять, коли вона вже на зоні – два задоволення одночасно – це вдвічі більше задоволення.

 

За що можна поважати Януковича – це за здоровий гедонізм(*). Хлопець вміє насолоджуватися життям.

Він втілює максимальну мрію пересічного українця: дачка під Києвом, за яку не соромно перед сусідами, посада начальника, яка не переобтяжує, і щодня по телевізору спостерігати, як суддя мучить тих, хто тобі капостив.

 

Дмитро Корчинський,

Братство

 

___________________________________________________

 

(*) - Гедонізмфілософський напрям етики, який вважає "радість від фізичного задоволення" - вищим благом і умовою щастя у житті. Поняття гедонізму (у визначенні Епікура) використовується для опису матеріально орієнтованого, корисливого погляду на життя.

Основоположником гедонізму вважається Арістіпп (435—355), сучасник Сократа. Арістіпп розрізняє два стани душі людини: задоволення як м'яке, ніжне і біль як грубий, поривчастий рух душі. При цьому не робиться відмінності між видами задоволення, кожне з яких в своїй суті якісно схоже на інше. Шлях до щастя на думку Арістіппа лежить в досягненні максимального задоволення і уникненні болю. Сенс життя за Арістіпом полягає саме у фізичному задоволенні.

 

 


Коментарі (14)

захід 2012.04.19, 21:37
В одному із сіл в 2008р.підчас повені приїзжала Юлька в білих мештах і пообіцяла людям бідним,хворим дати по 25,20,тис.грн і т.д.,ще й до того побудувати через Дністер міст(невеличкий).Розпочали,і..................до сьгодні...?А люди старенькі на горищах яким по 80-85років сиділи і чекали допомоги.В кінцевому результаті ні грошей,ні моста,а скільки людей померло отримавши загострення своїх хворіб і не могли скористатися медичною допомогою,ВИСНОВОК:СКІЛЬКИ ЗАДОВОЛЕННЯ отримала Юлька за знущання над людьми?чому про це ніхто не пише,а таке було не в одному,нашому селі.Скільки років можна добавити,за такі страждання людей.Я думаю,що наш народ осліп,оглох і втратив розсудок,що ідуть з прапорами і захищають аферистку,злодійку і брехуху вищого гатунку.Так що рахуймо біди які принесла спочатку капітельман,а ................. ходаків-захисників треба гнати як помойних котів,щоб не робили собі лице за рахунок бідного нашого народу.Ось Вам і три задоволення бульки-юльки.
для заходу 2012.04.21, 11:04
Шановний, певно в школі були "двійочником", бо з орфографією і синтаксисом ( якщо Ви розумієте, що це таке), Ви явно не дружите. Людина, що хоче повчати інших, насамперед має бути грамотною. А що таке толерантність до думки іншого, для Вас просто terra incognita
заходу 2012.04.19, 22:41
хм... пане Захід - пишете, що страждання через Юлю і Юля знущалася з людей? Прям Нептун якийсь та Юля... і повінь через неї.
читач 2012.04.19, 23:50
Юля сидить і буде сидіти, бо партією керують такі пройдисвіти,як Шлемко.
al-Kaddafi 2012.04.20, 10:04
Жоден китаєць про нас щиро не буде дбати; жоден японець не носитиме Україну у серці; кожен іноземець думає виключно про інтереси його батьківщини, де б він не був! Тому, не вимагайте багато від пані Капітельман-Тимошенко, як і від більшості в Українському парламенті.
галичанка 2012.04.20, 10:47
"Радію" за попередніх коментаторів, які гарячою слиною бризкають на мужню жінку. Дуже надіюся, що їм ,направду, подобається нинішнє так зване керівництво держави, і обіцяне "покращення" їм також до вподоби.
Ярослав 2012.04.20, 11:28
"Захід" відпрацьовує свої 33 срібняка.
Микола 2012.04.20, 11:32
Юля буде сидіти поки не прийде інша влада! Про Шлемка і партію погоджуюсь! Скоро і Яник там буде і його прокурори і судді!
Я 2012.04.20, 13:40
На жаль, самі по собі Янек з компанією "там" не опиняться. А нам треба тепер ДУЖЕ ПОСТАРАТИСЬ, щоб так сталось. Не надійтесь, що хтось для нас все зробить!
так 2012.04.20, 21:03
так, а тепер проаналізуйте трішки з 8-ми дописувачів - 3-є явно слабі немудрі люди, то це буде майже 35%, от і дивіться де ми і шо ми, і шо на нас чекає у жовтні. І це при тому, що це славне місто Франкове, тай на більш- менш демократичному сайті. так ... уявіть собі ,а шо тоді робиться в хмельницькому, а ше далі в черкасах, а ше далі в полтаві, ну і звичайно в луганську... то про яку україну- "думаючу" можна говорити....самі себе продаємо!!!!!!!!
захід для галичанки!!! 2012.04.20, 23:05
Шановна панунцю,якщо Ви дійсно місцева галичанка то то є не файно,що хтось бризкає слиною.Але, але для правди треба сказати, що Януковича до влади привела ЮЛІЯ-КАПІТЕЛЬМАН і крапка...Я Юльці-бульці вірив і,і послухавши її бо ВОНА,було ВОНО і пішов ,пішов І проголосував за ЯНУКОВИЧА,ВОНА сказала,що ЮЩЕНКО це страшна біда,то ми мусіли послухати хитро-мудро виє........ну ЦЮЛЬКУ.І для факту;Так як слюною бризкала Юлька,то слюни хватить ще надовго..так що думай галичанко і виховуй своїх синів і доньок,щоб помудріли на відміну від тебе,бо ти ще до нині в юлькіній слюні копирсаєшся..не пасує так Галичанкам!!!!!
галичанці... 2012.04.21, 14:05
Орфографія,синтаксис,ну дуже важливо,просто неможливо,щоб не знати.Але,але невже Ви не зауважили,що всі люди,які пишуть на Фіртку-зовсім так не слідкують як Ви,бо важливіша думка чесна,але Ви чомусь таки не допрацювали із мужньою жінкою,яка Вас і всіх нас називала біомасою,а такі як ВИ,це просто просрали.Раджу Вам почистити свої мозги і стати в ряд з людьми,а не з біомасою.Якщо Ви є біомаса,то Вам не поможе ні синтаксис,ні орфографія.Шкода мені таких фільольогів,в яких в голові одні синтакси і 100% гарантую не мита голова, бо нащо-все одно ...маса.
суддя 2012.04.21, 20:42
Те, що Юлька називала українців біомасою написано колишнім депутатом ВР,і зовсім не розумію нашого люду,як можна так сліпо йти з гаслами за юльку.Невже верх беруть ці копійки(а може й не копійки),щоб горланити цілими днями під тюрмою.Нерозумію теперішню владу:хоче йде до лікарні,хоче не йде,то що то за така хвороба?може та хвороба називається по іншому?Закривайте шановні цю тему,бо терпіння йде до кінця!ВОНА така сама як і всі громадяни України!ВОНА не Україна,ВОНА-Юлька КАПІТЕЛЬМАН.І чого вона не носить таке гарне прізвище,це ж треба, так себе не любити,щоб відмовитися від такого красивого прізвища!!!!!!!!!!Дуже сильно хотіла бути президентом,є БОГ на світі,почув її бажання....і ....поміг,тепер має апартаменти,як в казці.Власенку повезло,відмиває бабло капітально,МАЛАДЄЦ!!!
Алексеев С.В. 2012.04.22, 16:35
Вор должен сидеть в тюрьме. Жеглов прав, пусть даже элитный вор. Элитным ворам, элитные тюрьмы...
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

664
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1920 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1128 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

552
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6902 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11392 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

332

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1072

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1114

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1107
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

31
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

281
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1079
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

749
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2947
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4439
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18438
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

22
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

319
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

351
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

662