Любіть Україну!

 

Браття й сестри, любіть Україну та українців, починаючи від президента й закінчуючи мною. Також, не забувайте похвалити себе. Ви того варті.

 

Україна випереджає всіх своїх сусідів по головних покажчиках – по боксерах і футболістах. Не індекс, але "людина - є мірою всіх речей". Бо головне не те, що хоче мати головна для вас людина – ваша дитина, але ким вона мріє бути. Боксером чи футболістом, якщо має здорову природу. Або поп-зіркою чи актором, якщо ви погано її виховували.

 

Персія перевершувала Елладу в покажчиках ВВП. Проте, Еллада випереджала Персію в періклах, плутархах, піфагорах і праксителях. Й для історії перікли виявилися більш значущими досягненнями, ніж продуктивність персидського агропромислового комплексу.

 

Ми відстаємо від москалів по акторах та поп-зірках. І це природно. Вони видатні імітатори. Погляньмо на персонажів другого плану. Московські політики нерідко ефектніші, перевершують наших акторськими здібностями, але знову ж таки, поступаються боксерськими якостями. Путін понтовитий. Янукович простуватий. Путіна, цю сіру тоді, непомітну на тлі стіни персону, за вуха витягли з надр КГБ й призначили наступником, бо виявилося, що в Московії дефіцит реальних кадрів гостріший, ніж навіть у Білорусі. Він спочатку сів на президентське крісло, а вже потім переміг на президентських виборах. Це було зовсім неважко у країні, яка молиться на КГБ.

 

За 14 років фактичного правління він підняв Московію з колін, примусив навіть таку воєнну наддержаву, як Грузія, рахуватися з нею. Це понт. Реальність полягає в тому, що території віддаються Китаю, що на своїй землі довелося розмістити американську базу, що стабілізаційний фонд РФ підживлює американську економіку, а не ерефівську, що корупція багатократно збільшилася, що чеченам платиться данина, що країна живе з продажу енергоносіїв (це принизливо), що Білорусь так і не інтегрована, що Україна втрачена, що на мільярд доларів озброєння пожертвувано таджикам, після чого Таджикістан віддає тисячу квадратних кілометрів Китаю, який не пожертвував нічого, що нова стратегічна ракета так і не літає, що зі "звільненої" Абхазії виганяють москалів, що їх виганяють вже навіть зі Ставропілля, що з Далекого Сходу вони тікають самі, що газу продається все менше, що сенс існування Федерації так і не знайдений, і Медвєдєв не виправдав жодних сподівань.

 

Янукович пробився сам, з ями на саму гору. Він багато витерпів, не зламався, коли в нього відібрали перемогу, подолав зубатих суперників атакуючи з гірших позицій. Він спромігся вишикувати донецький бомонд ще до того, як став президентом. Уявімо Путіна донецьким губернатором. Підлеглі посилали б його за пляшкою. Янукович, всупереч очікуванням, не володіючи стратегічним ресурсом, не маючи суспільної підтримки, тим не менше не здався Москві й зближується із Заходом, не запобігаючи перед ним. Ми всі зичимо Юлі якнайшвидше поїхати до Німеччини, проте, впертість Януковича вже навіть трохи викликає повагу. Для порівняння – Кравчук свого часу запопадливо здав ядерну зброю, варто було американському послу примружити праве око.

 

Янукович здатен вчитися. Спочатку він поступився москалям Севастополем й американцям збагаченим ураном, але швидко подолав власну наївність й нині прагне брати більше, ніж віддає. Браття, абсолютна більшість із нас нездатні робити висновки з власних помилок, а він здатен. Я не голосував, і не буду голосувати за Януковича, лише стверджую, що як особистість він значно сильніший за Путіна.

 

Лідером московської опозиції є Навальний. Блоггер, прости Господи! Ніхто. Лідером української опозиції є Юля. За неї писатимуть романи й зніматимуть кіно. Інфернальна особистість, із ніцшеанською волею до влади, вона збуджує уяву, вона захоплює і лякає. Вона є предметом європейської політики, більше, ніж ціле Косово. Саме так, її можна описати арифметично: 1 Юля = 100000 албанців.

 

Як би ми не ставилися до Яценюка, він на три голови вищий за Нємцова. Такий собі Тєсак (московський Тягнибок) сидить у тюрмі чи бігає за педофілами. Натомість Тягнибок – лідер парламентської фракції, чисельність якої збільшиться у наступному скликанні.

 

Наші боксери не тільки сильніші, але й розумніші за їхніх. Повєткін ніколи не проб'ється навіть до посади голови райадміністрації, а Кличко незабаром стане президентом. Болотяній площі до Майдану Незалежності, як до неба. Два дні погромів у Бірюльово – одна подряпина на голові одного омонівця. День бунту у Врадіївці – спалений райвідділ внутрішніх справ.

 

Ми звикли вправлятися в меншовартості й запобігати перед фейковими персонажами московських теленовин. Варто кидати цю дурну звичку. Браття й сестри, любіть Україну та українців, починаючи від президента й закінчуючи мною. Також, не забувайте похвалити себе. Ви того варті. 

 

Дмитро Корчинський,

ТСН

ЧИТАЙТЕ (і дивіться) ТАКОЖ інші тексти Дмитра Корчинського на "Фіртці":

Пахне здобиччю

Орда чи орднунг

ВІДЕОзвернення до українських патріотів

Раша, гудбай, адьйо, ауфвідерзеєн!

Проповідь дантиста-аматора

Майбутнє вже настало

Як бути?

 Тільки Європа

ЧАТ з Дмитром Корчинськи на "Фіртці"

Дмитро Корчинський: Московська держава завжди була ворожою руським. Вона повинна закінчитися

ОБОРОНА

Проте

Розслабтеся!

Бідна Церква

Хто там крокує лівою?

Славко, аніме та Вікіпедія

Дайте мені мою частку політкоректності!

Сумна осінь

Пайок чи здобич

Вибори, жертви і гріх

Загроза прогресу

Містичне осягнення Януковича

Казки для дорослих

Дмитро Корчинський. Інший погляд. Про віру і справжніх християн (ВІДЕО)

Інший погляд. Дмитро Корчинський. Як досягти успіху (Video)

Ілюзії

Убий Чебурашку!

Грядуть зміни

Громадянське суспільство Христа

Помилки і плутанина

Війна

Дмитро Корчинський: "Українські журналісти задовольняються недоїдками"

Вічні вартості

Дух одвічної стихії

Місія Януковича

Юля!

Природа Януковича і сутність Церкви

Навіщо Юлю знову судять

Нам не вистачатиме нашого Януковича

Дмитро КОРЧИНСЬКИЙ: "Nаціоналізм це не декларація, це постріл"

Політика - зло

Помста євнухів

Геть логіку!

Медитувати на Януковича

Дмитро Корчинський: "Ми беремо з Європи найгірше, що в неї є"

Христос акбар!

Вороги ворожок

Вип’єм за Путіна!

Геть Discovery!

Нащадки тих, хто залишився

Європа, вічно крадена биком

Загальна теорія функціонування Януковича

30 варіацій

Вона сидить і він не гнеться

Малятам про звіряток

Букет Табачника

Що було, що буде, чим серце заспокоїться

Лікнеп для диктатора-початківця

Живопис і футболісти

Lex Orandi - Lex Credendi*

Похвала Януковичу

Перша звинувачувальна промова проти українців

Наш сусід Газпром

Жінки Януковича

Діди і діти

Янукович в контексті культури

Дилетант проти Анаксимандра

Святий Микола Чудотворець

Столипін і свинопаси

РПЦ та Рубінштейн

Дмитро Корчинський: Росія – улюблений дім сатани (відео)

Що шукати: гроші чи Сенс?

Врадіївка – Халеп'я – Буття

Єврей, циган, чеченець... Українець?

Я підозрюю, що Бог створив людину саме як істоту, що запитує

Дешеве пиво



Коментарі (3)

Лідер 2013.10.19, 20:09
Кльовий текст. Був би найкращий виступ на франківському TEDx)))
симпатик 2013.10.20, 07:52
Шкода, що Корчинський з командирів перейшов у політруки. Інтересно було б глянути як він вправляється у бою.
НИК 2013.10.20, 17:12
КОРЧ ДЛЯ АВТОРИТЕТУ ЯНУКА РОБИТ БІЛЬШЕ НІЖ ВСІ РИГИ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ. ВІН ЄДИНИЙ ДОСТУПНО ПОЯСНЮЄ НАМ, ЗА ЩО ВЖЕ МОЖНА ЛЮБИТИ ЯНУКА. ВЕСЬ АПАРАТ лЬОВОЧКИ ТАК НЕ ВМІЄ - ВИДНО ВОНИ ВЖЕ ВІДТЕПЕР РОБЛІТ НА КЛИЧКА. ЯК КАЖУТ В НАС - ВМІЛИ ЗВАРИТИ, А НЕ ВМІЛИ ПОДАТИ.
31.05.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком, ЧСВВ (Чин святого Василія Великого) — вислуженим ігуменом монастиря.  

373
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

3908
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

12504 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

2677
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

2519
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

3480

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

1432

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1761

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

2283

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1950
30.05.2024

Кулінарний хаб, де навчатимуть шкільних кухарів, запрацював на Прикарпатті.  

297
28.05.2024

Перекуси повинні бути корисними, поживними та здоровими. Це своєю чергою допоможе залишатися в тонусі та бути продуктивними.  

536
24.05.2024

Посівна кампанія в Івано-Франківській громаді в розпалі.   

454
01.06.2024

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком. Так, священник розповів про ставлення Церкви до дошлюбних статевих стосунків. 

96
27.05.2024

Згромадження Сестер Пресвятої родини виникло у 911 році, засновницею є сестра Текля Юзефів.  

566
24.05.2024

Цьогоріч Молитовний сніданок відбувся під гаслом “Незламність. Віра. Стійкість”.  

1037 2
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

9483
01.06.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

21175
29.05.2024

"Українська правда" дослідила, як Офіс президента України впливає на інформаційну політику медіа, зокрема через інформаційне агентство "Укрінформ".  

351
26.05.2024

Російські окупаційні війська не досягли заявленої кремлівським правителем Владіміром Путіним мети щодо створення "буферної зони" на півночі Харківської області.  

355
24.05.2024

Як наголосив президент, "захист життя повинен мати всі необхідні інструменти, щоб дійсно перемагати терористів".

517
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

981