I will always love you, Міша !

 

Він – охоронець, він бодігард, він бампер на весь кузов, буфер на загал, він відважний і рішучий завше, коли мова йде  про безпеку життя і функціонування Рідного Краю та Істоти Вищого Рангу; він вроджена, споконвічна людина Звізди, карлика чи гіганта, будь-котрої барви, лиш би Звіздярила… – вже апріорі Надгігант !  Так мус бути.., мус !!!

 

 Звізда Звіздує на сцені, вона мусить сумлінно виконати свою роль, відспівати, відіграти, відтанцювати, щоб опісля в кільказвіздовому готелі «НАДЄЖДА» розкоркувати пляшку «Кристалу», а заїсти омарами чи гусячою печінкою, і спокійно  собі готуватися до продовження виснажливого, багатоетапного турне, вінець якого, ще не скоро, переобрання  Звізди на другий термін всезагального легального і легітимного директора Театру, Цирку і Хору віденських хлопчиків (?). Цього вимагає не шанувальник – хоч і він теж, ясна річ, - цього найактивніше  вимагає саме життя, звіздяче, яке імперативними умовами до успіху ставить далеко більше, ніж лише вокал і удатна зовнішність. Звізді слід співчувати, а не картати її і заздрити їй, адже Звізда багато в чому свідомо і несвідомо обмежена, вона навіть не вповні спроможна на тривалі довірливі інтимні стосунки із Звьоздочками а-ля бодігарди, буфери.., бо зоряна хвороба, ота зараза, курва, таки передається статево – доведено, до абсурду. Особливо інтенсивно і екстенсивно  вона передається у позі Doggy-style.  Ані хімічні, ані механічні контрацептиви не допоможуть уникнути проникаючої  неприємності, порвуться, підведуть і через якусь часину виплодиться бахур – аналогія венери.

 

Як нарід споконвіку індивідуалістичний, зоряний і беззоряно звіздочотний , виявляємо і висловлюємо  співчуття та щиросерде розуміння starсуті. Без базара.

 

Він – ринда, бодігард – із непоступливістю цербера  власним і гласним життям пожертвує, та стане на заваді замаху на  життя Звізди, не дасть покидькам втілити свій антипатичний план, нізащо на світі, чуєте, зірвиголови

 

Він вже сокола оком запримітив озвірілого виродка, що цілиться в Звізду з ворожої зброї,  замаскованої під Nokia-у N-97, він тут же схоплюється і вихорем мчить до зловмисника, розмітаючи на своєму шляху всіх і все, і тих зловмисників, які бачать, що й він і теж не сидять склавши руки…

 

Раптом, і дуже невчас, на жаль,  він спотикається та падає. Його невтішні, приречені  думки розвіює картина, що націлених на Звізду камер смартфонів і об’єктивів фотоапаратів побільшало, а інші рятувальники начеб теж не добігли… Він різко здіймається на ноги (як Джекі Чан в стрибку зі спини ). Він міркує: « нєфіга собі я  скочив !..  – значить, я ше молодий, значить, я ше крутий, значить, я ше побуду !!!…». Він люто-грізно озирається на бідолаху, що випадково вробив йому підніжку, що випадково вгробив собі ніжку й діжку, – то моторошне дійство спостерігати «бліду поганку» замість раніше до крові рум’яного  гриба, повірте, – і нещадно каже: « шоб завтра в мене на столі лежав повний звіт за повний квартал, а ти під столом квартою… Поняв ??? ». Він продовжує рятувальний забіг на дистанції «Пару  кроків  до Звізди», і ось нарешті, запеханий, упрілий, він досягає ультрамети: своїм могутнім вгодованим  тулубом -  ясний перець, шо в стрибку, дуже професійно виконаному (досвід, не перший ж раз) – затуляє Звізду, валячи додолу  (Звізда теж далеко не «сухарик» ). Він зовні наче не дуже здивований, що його не зачепило, він безмірно радий і щасливий, що Звізду зачепило… - до щему трепетного в серці.

 

За те, що самовіддано і безкорисливо  порятував Звізду від конфузу в пісні і в тексті приспівування…, за те, що завадив смертоносному падінню герба на голову Звізди – ще одна Звьоздочка на пагони ? – ні, він не такий.., геть лихі і куці помисли,  власні амбіції честолюбця ніщо в порівнянні з інтересами регіонального Театру, Цирку, Хору, а найперше і найголовніше –Цілого Цілісінького Краю ! - вже і відразу великі додаткові вливання  в Хор мєсних віденських хлопчиків без вайлуватого, казенного погодження з Міністерствами фінансів і регіонального розвитку, по вінця заповнення в Станіславський штат і в Станіславський штаб !!!   А путчистів, ворогів, супостатів З і З – на палю, Зорро, на вістря тризубця, щоб знали, яким місцем думати за Вкраїну, а яким боротися..,  хай сидять  тепер і думають о вєчном. Овєчкі. «Думайте про вічне. Вівчарі»., - шлються безшумні привіти від З.

 

Слава Зірці, слава Звізді, слава Антаресу !!! – без нього ніц не буде в тій державі Прогресу. Світи, світи, ясненька, грій, грій, зіронько, тобі ми віримо, Голівонько, ти наше сяйво, ти наша люстра, наш прожектор і протектор !!! Ви, гречно і гречано  перепрошую Пана.  І  не знати, чи буде               Gas-Da-! і не важливо…,  зате знати, що буде Gaz-Da-! і Гіперважливо-! Так кажуть звізди на небі, а вони не брешуть, чесні і правдомовні наші. 

 

А стражденна, вдячна, живуча, невмируща, солодкоголоса, благозвучна, милозвучна, голосиста, чорноброва-чорноока УХ виспівує на місяць, сонечко і зіроньки, заливає, величає, часу дарма не гає:

 

« …Енд а-а-а-й-й вілл олвейс лав-ю-ю, Міша-а-а !»          

                                                          

Підтримаймо й ми браття та сестри, адже не по-москальському завиває, хіба не чуєте, вам що, позакладало !!!

 

 

Слава Великому G !  


07.08.2011 Яв Назар 1422 1
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

556
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1737 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1085 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

521
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6866 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11320 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

297

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1028

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1084

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1074
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

233
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1043
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

808
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

663
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

630
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2905
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4404
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18401
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

251
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

322
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

631
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

733