Гороскоп на червень 2020 року за знаками зодіаку

Гороскоп на червень 2020 року для всіх знаків зодіаку розповість вам про події, які передбачаються астрологічним прогнозом.

Любовний гороскоп дасть рекомендації про те, що необхідно зробити в червні для того, щоб гармонізувати відносини. Гороскоп фінансів і кар’єри розповість про астрологічні тенденції в червні 2020 року, інформує Фіртка з посиланням на lhealth.info.

У червні головні сузір’я Рак, Риби і Близнюки, адже в них розташовані планети, які найбільш адресно впливають на людей. Поєднання водної та повітряної стихії означає, що перший місяць літа буде наповнений спокійним і емоційним спілкуванням.

Стихія повітря і вогню знаходиться під впливом сузір’я Близнюки, це означає, що спілкування підвищує тонус цих знаків і підсилює задоволення від життя.

Стихія Землі переживає важливий планетарний вплив соціальних планет-Юпітера і Плутона. Дані знаки стануть більш соціально відповідальними і свідомими, вони стануть практичніше і дбайливіше, ніж зазвичай.

На стихію води діє трін Нептуна і секстиль урану, ці вищі планети, навпаки, підсилюють індивідуальність і послаблюють соціальну складову особистості. Нептун може викликати ірраціональні пориви, догляд в містику і ізоляцію від зовнішнього світу. Уран може перетворити знаків води в втікачів, бунтарів або оригіналів, адже він діє інстинктивну натуру Місяця. Можлива театральність, скандали. Несподівані витівки знаків у води більш вірогідні під впливом спілкування: Рак здивує компанію друзів, Риби вразить родичів, а Скорпіон буде оригінально виражати себе поруч з коханим.

Фінанси та кар’єра — гороскоп на червень 2020 року

Гармонійні аспекти Сонця (трин і секстіль) в перший тиждень червня подарують збільшення життєвої сили, зростання впевненості в собі, інтерес до пропозицій із зовнішнього світу таким знакам, як:

  • Овен, Лев, Водолій, Терези 2-3 декади;
  • Діва і Скорпіон 1 декади;
  • Близнюки.

Ці представники зодіаку отримають заряд бадьорості, особливо ті, хто працює в колективі, бажання бути на виду зросте, робота на дому не буде настільки цікава, адже трін Сонця дає бажання привертати увагу до себе.

Особи старше за званням нададуть заступництво. Внутрішня енергія індивідуальності дозволить робити легко те, що здавалося важким.

Однак не все буде гладко, вплив Сатурна можливо, викличе загальмування процесів і застій, в якій сфері покаже будинок гороскопа:

Телець 3 декади може відчути, що в його роботі немає розвитку.

Овен і Стрілець 1 декади відчувають вплив Сатурна в сфері соціального спілкування. Можливо бажання самітництва або ж поява в колі спілкування людей, старших за віком, вчителів.

Здоров’я та енергія в червні 2020

За бажання займатися спортом і вести активний спосіб життя відповідає Марс. У червні Марс-в Рибах, це один з найбільш неагресивних типів марсіанської енергії. А значить, що сил боротися, конфліктувати і відчайдушно прагнути не буде. Зате може прокинутися інтерес до йоги і різних її видів. Адже Риби є спорідненим для йоги сузір’ям, а Марс стимулює до фізичної активності.

Найімовірніше займуться йогою:

  • представники 2-3 декади – Рак і Козеріг;
  • народжені в 2 декаді-Скорпіон і Телець;
  • Риби.

Найбільш популярні будуть тренінги і групові практики.

Зміни в житті в червні 2020 року

З 1 по 10.06 і з 25 по 30.06 можуть поміняти своє життя такі знаки, як Рак і Козеріг 1 декади, Риби і Діва 2-3 декади. Секстіль Меркурія і Урана підказує, що ці зміни будуть здійснені не імпульсивно, а продумано. Для їх реалізації потрібно складання ретельного плану. Меркурій в Раку дає інтуїцію і турботу про себе і близьких. Тому при плануванні знаки води і землі врахують інтереси сім’ї. Обидві планети знаходяться в сузір’ях, що відповідають за сім’ю, тому зміни більш характерні для сімейних людей.

  • Риби і Козеріг змінять побутові обставини, з родиною вони можуть зайнятися освітнім туризмом або просто пожити на море в країнах з давньою архітектурою.
  • Діву і Рака також очікує планування подорожі, а ось коли воно буде реалізовано невідомо.

Любовний гороскоп-в червні 2020

У першу половину місяця Нептун йде по небу в секстілі з Плутоном. Ті, на кого впливає енергія обох планет одночасно, відчують м’які зміни в характері, відкриття серцевої чакри, доброзичливість, співчуття, бажання допомагати. Енергія Нептуна вчить сприймати світ через свій внутрішній стан.

Творчі люди знайдуть натхнення у зовнішньому світі. В особистому житті посилиться пристрасність і чуттєвість. Відносини будуються не за принципом дружби і фізичної близькості. Це духовне злиття в впадання в трансовий стан. Щоб викликати почуття, можна разом дивитися кіно і слухати музику.

Якщо у знаків Зодіаку, на які впливає аспект, є любовні відносини, то виросте їх харизма і рівень магнетизму. Жінки стануть чарівними, незалежно від зовнішності.

Вплив аспекту переважно на знаки стихії землі і води 2-3 декади:

  • У Скорпіона посилиться енергетика його пари при спілкуванні з людьми.
  • Риби і Телець отримають приплив харизми, обертаючись в колективах.
  • Знаки землі можуть відчути інтерес до філософствування на любовні теми і до читання книг про секс і любовну етику.

Завдання на червень 2020 року

Транзити не будуть діяти, якщо людина не отримує досвід по відповідних будинках гороскопу і не робить те, що може запустити енергію транзиту. Тобто якщо лежати вдома під ковдрою, то сприятливий секстиль може цілком пройти повз. Тому гороскоп на 2020 рік рекомендує, які дії треба робити.

Знаки, керовані Венерою, а також Меркурієм-Терези, Риби, Телець повинні розвивати ноавики комунікації для розвитку відносин:

  • Риби зможуть отримати взаємність тільки якщо будуть жити разом з коханим;
  • Терезам для розвитку любовних відносин варто обертатися в інтелектуальних групах;
  • Тельцю корисно розщедритися на побаченнях.

Знаки, керовані Меркурієм, у зв’язку з його становищем в Раку повинні вчитися розвивати свій емоційний інтелект і образне мислення.

  • Дівам піде на користь розвиток етики і вміння надавати моральну підтримку;
  • Близнюкам можна зайнятися торгівлею.

Улюбленцям Юпітера слід вкладати зусилля в наступних сферах:

  • Раку налагоджувати мікроклімат в сім’ї;
  • Стрільцю вигідно вкладати гроші;
  • Рибам працювати в дружному колективі.

Знакам, керованим Марсом, сприятливо в другій половині місяця зайнятися бізнесом і роботою:

  • Овну варто повернутися з відпустки, якщо він працює в організації;
  • Леву слід найняти співробітників;
  • Козеріг хороший в ролі керівника або власника бізнесу.
  • Скорпіон знаходиться під управлінням Плутона. У зв’язку з аспектами планети, в першій половині місяця йому краще підійде творчість і вільний графік, а друга частина місяця підійде для діяльності у зовнішньому світі, відвідування тренінгів та заходів.

Гороскоп на червень 2020 року за знаками зодіаку:

Овен – гороскоп Червень 2020

Овнам 1-2 декади червень подарує шанс зав’язати нові знайомства з цікавими особистостями, які вплинуть на їх подальшу долю. Рекомендується приділити цим зв’язкам належну увагу і почерпнути з них максимум користі. Місяць стане сприятливим для налагодження відносин з близькими людьми. Завдяки старанням і наполегливій праці, Овнам вдасться досягти нових висот у кар’єрних справах. Бізнес представників даного знаку ознаменується збільшенням числа клієнтів, а для найманих працівників місяць обіцяє стати сприятливим періодом для службового підвищення. Крім того, старанні співробітники отримають повагу і визнання з боку колег. Протягом усього місяця Овни будуть купатися в успіху і зможуть домогтися всіх поставлених цілей. Червень дасть Овнам можливість отримати задовільний результат, що стосується їх особистих прохань і пропозицій.

Телець — гороскоп червень 2020

Протягом червня Тельці 1 і 2 декад будуть займати роль захисників, які завжди готові простягнути оточуючим руку допомоги. Сприятливий вплив Меркурія допоможе знаку отримати користь від різних переговорів і світських подій. Тільцям в червні особливо вигідно бути присутнім на ділових зустрічах і заходах професійного характеру. Представники знаку зможуть вийти на новий рівень у відносинах з товаришами і співробітниками, що допоможе їм отримати повагу і вигоду. Юпітер подарує Тельцям нескінченний потік енергії, яку слід направити в потрібне русло. Тельцям рекомендується зайнятися новими справами і приступити до втілення власних ідей.

Близнюки — гороскоп червень 2020

У червні Сонце подарує Близнюкам можливість для відпочинку і відновлення сил. Представники знаку зможуть знайти час для роздумів і пошуків внутрішньої гармонії. Завдяки зануренню в свій внутрішній світ, Близнюки отримають прилив фізичних і моральних сил, що стане поштовхом для нових успіхів. У червні Близнюкам варто дотримувати дистанцію у взаєминах з оточуючими, так як зайва наполегливість може зіграти проти них. Нептун зробить на Близнюків негативний вплив по відношенню до своїх моральних засад і життєвої позиції. Це допоможе їм ще раз дати оцінку власним планам і діям.

Рак — гороскоп червень 2020

У червні для представників знаку відкриються можливості для придбання нових вигідних зв’язків. Марс подарує Ракам 2 і 3 декад енергетичний сплеск, який ознаменує нові перспективи. Ракам в червні слід взятися за нове заняття або відправитися на пошуки пригод. Для лікарів, фітнес-тренерів і вчених, які народилися під знаком води, в червні відкриються нові горизонти і можливості. Цього місяця Ракам слід посилено використовувати свою харизму і привабливість, щоб домогтися везіння в любовних справах. Відносини Раків зі своїми половинками вийдуть на новий рівень, а для вільних представників знаку, червень подарує довгоочікуване знайомство з гарною людиною, яка згодом може перерости в довгостроковий союз.

Лев — гороскоп червень 2020

У червні всі починання Львів будуть увінчані успіхом. У них з’явиться можливість встати на нову сходинку кар’єрних сходів і налагодити контакти з бізнес-партнерами. Представникам знака в червні потрібно посилено використовувати свої позитивні риси для того, щоб справити хороше враження під час нових важливих знайомств. Місяць стане сприятливим для плідних роздумів про свій духовний стан. Левам слід зайнятися пошуком внутрішньої гармонії і поліпшенням фізичної форми. Уран буде створювати для Левів безліч перешкод і проблем, які Левам необхідно буде подолати без страху. Можливість впоратися з труднощами стане важливим доказом того, що Леви живуть в гармонії зі своїм призначенням. Вони матимуть можливість проявити милосердя і простягнути руку допомоги близьким, які оцінять зусилля Львів гідно і відплатити тим же.

Діва — гороскоп червень 2020

Червень для Дів 1-2 декад може принести робочі негаразди зі співробітниками і керуючими. У таких ситуаціях представникам знака слід зберігати спокій і спробувати вирішити конфлікти мирним способом. Ні в якому разі не слід проявляти агресію. Для Дів 2 декади відкриються нові кар’єрні можливості. Червень для Дів стане сприятливим місяцем в особистому житті. Їх особлива привабливість дозволить створити нові романтичні зв’язки, які зможуть перерости в щасливі відносини. Діви, які вже перебувають у відносинах, зможуть взяти в свої руки зміцнення сімейних уз. Для Дів 3 декади місяць обіцяє досягнення небувалих вершин у робочих справах.

Терези — гороскоп червень 2020

Поблажливість Венери в першому літньому місяці дозволить Терезам зробити крок вперед у розвитку своїх життєвих пріоритетів. Представники цього знака будуть користуватися загальним захопленням і отримають можливість показати оточенню свої світлі сторони. У червні удача посміхнеться Терезам, які планують відправитися в подорож. У них з’явиться можливість добре відпочити, зарядитися енергією і обзавестися потрібними знайомствами. У червні Терезам 3 декади слід бути обережними в спілкуванні з оточуючими, щоб уникнути конфліктів і непорозумінь. Так само можливий ризик втратити довіру впливових людей.

Скорпіон — гороскоп червень 2020

На Скорпіонів 1 декади негативно позначиться вплив Урану, яке «зведе нанівець успіх в любовних справах. Можливі сварки і розбіжності, які можуть привести до розпаду відносин. У червні скорпіонам не слід приймати поспішних рішень, про які вони потім можуть пошкодувати. Ситуація почне змінюватися на краще після закінчення негативного впливу планети. Дотримання дистанції у відносинах з недоброзичливцями досить важливо, так як взаємодія планет буде будувати всілякі перепони для досягнення успіху в справах. Публічні та творчі особистості водного знака відчують зміни в кращу сторону в сфері кар’єр. Для них червень відкриє новий творчий потенціал і потік ідей, які варто втілити в реальність.

Стрілець — гороскоп червень 2020

У червні Стрільці 1 декади зможуть показати свої кращі риси і розширити коло спілкування. Їм вдасться обзавестися приємними і впливовими людьми, з якими Стрільцям вдасться зав’язати міцні дружні відносини. Теплий контакт з оточуючими дозволить Стрільцям відчути свою важливість в соціумі. Венера може викликати у представників знака почуття манії величі і надмірної гордості. Найбільше такого впливу будуть схильні успішні підприємці, банкіри і поліцейські. Людям керівної ланки червень принесе протест з боку підлеглих. Весь місяць Стрільці будуть прагнути отримати схвалення оточуючих, що може привести до створення нетривалих любовних зв’язків. Гороскоп на Червень 2020 рекомендує заміжнім жінкам вогняного знака не втрачати голову і не піддаватися спокусам любовного характеру.

Козеріг — гороскоп червень 2020

У Козерогів 1 декади з’являться нові перспективи в професійних справах. Представники знаку в червні відчують особливу теплоту і турботу з боку своєї другої половинки. Козерогам 2-3 декад варто зайнятися зміцненням сімейних уз і створення домашнього затишку. Так само у них буде можливість показати свою доброту і милосердя. Завдяки особистим якостям, Козероги стануть душею компанії. Вони без зусиль зможуть заслужити авторитет як наявних, так і нових знайомих. Червень стане показовим в плані кар’єрних досягнень. Козерогам слід проявити свої сильні якості і показати лідерські здібності. Тим представникам знака, які зуміють відстояти свою думку, посміхнеться фортуна.

Водолій — гороскоп червень 2020

Вплив Сонця подарує представникам знака впевненість в собі і своїх можливостях. Стан внутрішнього спокою подарує шанс налагодити як справи на любовному фронті, так і на роботі. Великий успіх очікує особистостей, чия робота пов’язана з музикою, театром, акторською майстерністю і зйомками. У червні гороскоп для водного знака рекомендує порвати всі непотрібні зв’язки і відносини, і звільнити місце в серці для доленосної зустрічі. Уран буде створювати для представників знака багато труднощів в плані покупок і важливих угод. Такі справи слід відкласти на потім. Так само представникам водної стихії варто проявити поблажливість у відносинах з батьками, так як в червні ймовірно прояв розбіжностей і нерозуміння.

Риби — гороскоп червень 2020

Для риб 1-2 декади Червень відкриє нові корисні зв’язки, яким сприятимуть родичі. Рибам необхідно показати оптимістичне ставлення до життя в різних ситуаціях. Активна життєва позиція допоможе знаку з легкістю вирішувати проблеми і не звертати увагу на всілякі труднощі. Представникам знака слід бути присутніми на різних семінарах і зборах. Такі заходи стануть початком нових досягнень у кар’єрній сфері. У червні Риби отримають можливість втілити в життя нову ідею або проект. У Риб 3 декади справи так само будуть йти вгору, особливого успіху вони доб’ються в проведенні ділових переговорів. Більше уваги в червні варто приділити друзям, які протягнуть руку допомоги в потрібний момент.

 


10.06.2020 12433
Коментарі ()

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

628
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1814 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1109 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

533
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6883 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11354 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

313

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1049

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1095

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1090
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

258
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1063
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

828
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

720
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

649
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2923
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4419
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18420
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

291
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

336
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

646
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

748