Гороскоп на 2016 рік (всі знаки зодіаку)

 

2016-й — рік червоної вогняної Мавпи
 
 
В 2016 році, згідно з китайським гороскопом, на зміну примхливій, норовливій і все ж досить милій та спокійній покровительці 2015 року Зеленій Дерев'яній Козі прийде артистична й епатажна Червона Вогняна Мавпа. І пануватиме вона аж до 27 січня 2017-го.
 
 
Ще більш норовлива, примхлива і непередбачувана, ніж Коза, Мавпа буває і доброю та веселою, і агресивною та злою. З нею буде ой як важко, бо здогадатися, про що це створіння думає, майже неможливо! Її дії абсолютно непередбачувані й можуть змінюватися залежно від настрою та інтуїції.

Ексцентрична й запальна володарка наступного року може запросто викинути такі фортелі й наламати стільки дров, що все це доведеться довго й нудно розсьорбувати та розгрібати... А це багатьом з нас дуже не сподобається і спочатку вельми дратуватиме... Тож після досить спокійного року Кози треба буде деякий час перебудовуватися, щоб пристосоватись до непередбачуваного характеру Вогняної Мавпи, її вибриків та кривлянь.
 
Будувати серйозні плани й чекати глобальних змін у наступному році немає сенсу, кажуть китайські астрологи. Все одно Мавпа все викрутить на свій манер і переверне догори дригом. Тож нам залишиться терпіти фокуси норовливої господині року й ставитися до цього спокійно, ніби так задумано )). Адже Мавпуся теж старається і прагне любові, миру і достатку!

Щоб досягти великого успіху й наблизити свою мрію, доведеться добре покрутитися. Й не надто зациклюватися на тимчасових проблемах та негараздах. У новому 2016 китайський гороскоп радить насолоджуватися кожним днем, наповнювати його яскравими враженнями, незвичайними пригодами, жити легко й поводитись оригінально! 

Вчіться у Мавпи бути спритними, гнучкими, толерантними, а ще - розслаблятися, відволікатися від сірих буднів, розважатися, відпочивати, жити з вигадкою і зі смаком!

Символ 2016 року любить цікаві подорожі, гори, екзотичні пригоди, красиву природу й нові враження.

А ще, за східним гороскопом, господиня 2016 року любить тісне родинне коло, тепло домашнього вогнища. Мавпа – прекрасна мама і вірна дружина, яка захищає свій дім і своє кохання. Вона шукає собі надійного, вірного, сильного супутника життя, щоб бути за ним, як за кам'яною стіною, і надто перейматися всякими там проблемами. І вже якщо вона поставить собі таку мету - швидко доб'ється свого.

2016 рік Мавпи просто ідеальний для створення щасливої сім'ї, де пануватимуть любов і розуміння. Але Мавпа покохає тільки справжнього "самця" - надійного, турботливого і успішного мужчину.
 

Що не рекомендується у рік Червоної Вогняної Мавпи? 
- намагатися отримати все й одразу,
- самостійно досягти кар'єрних та фінансових вершин, 
- ставити перед собою надто важкі завдання й не доводити справу до кінця, 
- ускладнювати собі життя інтригами та небезпечними авантюрами,
- гніватися й проявляти агресію,
- ризикувати своїм здоров'ям. 

Роки Мавпи: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Роки Червоної Вогняної Мавпи: 1896, 1956, 2016.

Відомі люди, які народились у рік Мавпи: поет Джордж Байрон, ілюзіоністи Гаррі Гудіні та Девід Копперфільд, фокусник Амаяк Акопян, актори Том Хенкс та Елізабет Тейлор, письменник Чарльз Діккенс, музикант Мік Джаггер, художник Леонардо да Вінчі, президент Литви Даля Грибаускайте, полководець Олександр Македонський. 
 
 
 
 
 
Що ж чекає представників знаків зодіаку в 2016 році:
 

Овен. Представників цього знаку зодіаку чекає багато приємних подій і змін. Вам доведеться братися за грандіозні справи, переглядати встановлені правила й змінюватися. Однак що енергійніше працюватимете, то гіршим може бути результат. Секрет успіху — у стриманості та рівновазі. У перші місяці року можуть виникнути фінансові проблеми, але вже навесні ситуація поліпшиться. Масштабні зміни відбудуться влітку. Порада від друзів буде доречною. Восени багато хто змінить місце проживання або роботу. Зірки радять бути максимально делікатними у спілкуванні з коханою людиною. Стриманість, толерантність і романтизм — запорука успіху в коханні.

 

Телець. Для Тельців рік буде дуже вдалий. Їм пощастить і в коханні, й у бізнесі, і в кар'єрі. Щоправда, доведеться наполегливо працювати: ухвалювати серйозні рішення, проявити фантазію, творчий хист. Роботи буде дуже багато, але це додасть нових можливостей для зростання. Вам слід бути сміливішим і не боятися вкладати гроші в проекти. Наприкінці року це принесе хороший прибуток. Літо — вдалий час розпочати ремонт, будівництво дому або переїзд на нове місце проживання. У новому році багато Тельців утомляться від швидкоплинних романів й узаконять стосунки. Свою половинку знайдуть під час мандрівки, на вечірці чи корпоративі.

 

Близнюки. 2016 року Близнюкам варто черпати натхнення у спілкуванні з людьми. Це допоможе і в особистому житті, і в роботі. Будуть хороші пропозиції, які докорінно змінять життя і принесуть хороші дивіденди. Але стережіться колег, щоб ті не привласнили ваші заслуги й винагороду. Багатьох Близнюків захопить нове кохання, яке може перерости в серйозні стосунки. Найімовірніше, доленосна зустріч відбудеться навесні. На самотніх Близнюків чекає випробування — службовий роман або любовний трикутник, і їм доведеться вибирати: робота або стосунки. Варто приділити більше уваги здоров’ю, не запускати старі болячки. Відпочинок у санаторії, який спеціалізується на лікуванні хвороб дихальних шляхів, буде доречний.

 

Рак. Уникнути змін Ракам не вдасться: вони торкнуться і кар’єри, й місця проживання. Хтось змінить роботу, хтось поїде вивчати іноземні мови за кордон. Раків чекає зростання на службі, якщо вони не лінуватимуться і доведуть керівництву, що гідні кращого. Успіх прийде до максимально впевнених у собі Раків. У любовних справах треба бути сміливішими й уважнішими, адже поруч з вами може бути людина, яка щиро любить і давно чекає. У сімейних Раків можливе поповнення сім’ї. Зірки радять уникати спірних ситуацій і в родині, і на роботі. У новому році переслідуватимуть простудні захворювання і спричинятимуть їх, найіморніше, запущені хвороби горла.

 

Лев. Левів у рік Мавпи очікують найнесподіваніші зміни. Тож варто завершити всі справи, віддати борги й скласти план дій на новий рік. Цікаві знайомства переростуть у ділове партнерство, що принесе чималі дивіденди. Будьте обережніші з фінансами, не варто брати довгострокових кредитів, не вкладати гроші в ризиковані проекти. Багатьох Левів очікує відверта й складна розмова з «половинкою». Щоб остаточно не посваритися, контролюйте емоції, м’яко вирішуйте фінансові та побутові питання. Щоб виправити ситуацію, організуйте спільну мандрівку. Влітку самотніх Левів захопить лавина флірту: буде й палке кохання, і любовні трикутники, і романтичні вечері.

 

Діва. Для просування справ Діві треба менше сумніватися у своїх рішеннях. Будуть нові зустрічі й давні друзі, але з тими, хто підвів, краще попрощатися. Не слід ділитися ідеями з навколишніми, бо є ризик, що заздрісники можуть видати їх за свої. Діва завдяки праці та наполегливості зможе досягти всіх поставлених цілей, їй пощастить у всьому, що стосується кар'єри і фінансів. У 2016 році ймовірне підвищення по службі. А ось у любовних справах можливі тертя через прискіпливий характер Дів і безпідставні ревнощі. Будьте мудрими й не чекайте від партнера більше, ніж він може дати. Для самотніх Дів найкращий період для романтичних зустрічей і побачень — з квітня до червня.

 

Терези. На представників цього знаку зодіаку чекають різкі повороти долі. Це стосується взаємовідносин і роботи. Удача супроводжуватиме їх не тільки на службі, а й у коханні, фінансових справах (успішне вкладення і прибуток), удома. Щоправда, їм з головою доведеться зануритися в роботу, але це дасть свої плоди: 2016-й обіцяє стати для Терезів роком збирання врожаю. Та є ризик, що Терези можуть не розрахувати своїх можливостей і почати витрачати більше, ніж зароблять. У представників цього знаку загостриться амбітність, рішучість і цілеспрямованість. Порушити гармонію у стосунках з коханою людиною можуть побутові клопоти. Якщо не ліквідувати конфлікт у зародку, може дійти до розлучення. Щоб цього не сталося, додайте романтики і яскравих барв у сімейні стосунки.

 

Скорпіон. Уже на початку року Скорпіони зіткнуться з перешкодами, але це зробить їх сильнішими й готовими до нових звершень. Щоб гідно вийти зі складних ситуацій, доведеться переглянути свої погляди, бо вони застарілі, й у майбутньому продумувати кожен крок й ухвалювати складні рішення. Скорпіони у перші місяці року отримуватимуть менше дивідендів, а витрати залишаться такі самі, тому можуть виникнути невеликі борги. Але вже наприкінці весни ситуація вирівняється. Самотні Скорпіони закохаються й весілля можуть відгуляти вже наприкінці року. Одружені ж стрибатимуть у гречку, чим нашкодять собі. Зірки радять використовувати 2016 рік для зміцнення родинних зв'язків.

 

Стрільці. Стрільці у новому році можуть задумувати бажання: всі вони здійсняться. Зірки дарують шанс, і треба ним скористатися. У професійному плані будуть вигідні пропозиції: робота за кордоном, далекі поїздки. З фінансами також не буде проблем, головне — правильно розпорядитися грошима. Стрільці, які наполегливо працюватимуть, уже в другій половині року зможуть заробляти вдвічі-тричі більше. В особистих стосунках можуть виникнути труднощі, якщо весь час демонструвати, хто вдома господар. Не варто пробувати відродити й стосунки з колишніми, інакше ризикуєте втратити кохану людину. Йдіть на компроміс, будьте лояльніші, доведіть на ділі, що людина, яка поруч, справді вам дорога.

 

Козеріг. Майбутній рік обіцяє бути максимально успішним для Козерогів. Вони відчують неабиякий приплив сил, що допоможе легко досягти мети. Однак не слід зупинятися на півдорозі, треба чітко домагатися поставлених цілей. Фінанси з’являться улітку, а до цього можуть бути труднощі з грошима, а через них і проблеми з близькою людиною. У новому році слід виключити ризик і азарт, інакше можна залізти в борги. Зате 2016-й обіцяє Козерогам потужний сплеск сексуального бажання, яке урізноманітнить особисте життя і принесе гармонію. Сміливість на любовному фронті додасть упевненості і в інших сферах життя. Сімейним Козерогам треба навчитися хоч інколи помовчати під час з'ясовування стосунків, бо інакше ймовірні кардинальні зміни.

 

Водолій. Рік обіцяє бути щедрим на яскраві події. Тож варто вже на початку року скласти список першочергових завдань і чітко їх виконувати. Роботи буде багато: одні з новими силами зануряться у стару роботу, інші змінять місце праці. Грошей вистачить і на оновлення будинку, і на ведення бізнесу. Для Водоліїв 2016 рік складеться дуже вдало, особливо для тих, хто присвятив себе науці і творчості, тому заздрісники будуть дивитися на них косо. Водолії захочуть змінити все в особистому житті, не будуть постійні, та зміна партнерів не приведе до серйозних стосунків, і вони ризикують залишитися на самоті. Лояльні сімейні Водолії насолоджуватимуться гармонією і спокоєм у родині.

 

Риби. Рибам зірки обіцяють успіх у кар'єрі та матеріальний добробут. Творчі люди зможуть прославитися, втілити неординарну ідею, а керівники впораються з конкурентами. Начальство оцінить їхні заслуги, аж до підвищення, що принесе стабільність у фінансових справах. Рибам будуть вдаватися усі починання, навесні можуть бути пропозиції змінити роботу. Вони з головою поринуть у романтику, кохання і теплі душевні взаємини. Самотні представники цього знаку влаштують особисте життя. Жінкам-Рибам можуть освідчитися в коханні, а от чоловікам краще відкласти свої зізнання. Сімейним Рибам цього року ніщо не загрожує, їх чекає ідилія і взаєморозуміння. 

 

За матеріалами: ogo.ua та gazeta.lviv.ua


01.01.2016 8834 0
Коментарі (0)

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1008
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2411
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2055
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2089
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6341 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2381 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

247

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1069

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1053

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1318
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

194
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

536
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1994
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26436
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

492
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10396 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7936
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

481
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

341
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

486
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

564
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1508