Роман Бончук

художник

СТАТТІ АВТОРА

Меморіал надсміху

До чого б ми не бралися чи чим би не обтяжувались завжди є варіації та відчуття повторення: це це було чи до прикладу "нове-просто призабуте старе".

1690 0

Розрізняти справжнє

Чим містечкове мистецтво відрізняється від столичного чи бодай закордонного. Принципово нічим. Є імпульси резонансу, є приправи ЗМІ-єподібного ящура, є варіант відвідування й пісенька готова. Як кулінарний консалтінг.

1928 0

СТІНА

Як би ми не намагались віднайти аналітику певних процесів, ми приходимо до висновку, що це є породженням нашого мозку, який є недосконалим (стає досконалим після рецептів Хофмана), як вербально, так і лінгвістично і біологічно (Маркс казав, що людина є просто активністю білка та його форм). Внаслідок такої каші виникає Бунт, а Бунт, в свою чергу, як захисний імпульс в певних формах вибудовує Стіну, яка і захищає його Пандорум..

1598 0

Так говорив мені мій Вчитель, Володимир Чернявський

Мистець відтворює свою сутність, не особистісну преамбулу, а явищну сутність: тому Ван Гог здебільшого писав Сонце. Тому біля його полотен сотні людей оздоровлюються...

1652 0

Спільнототатство

Все Таємне десь закопується, приховується, захищається. Ось до прикладу віднайшли донедавна біблію сатани в шкіряній палітурці та показали для ознайомлення десь в Празі. Десь віднайшли сухозлітні дошки із написами (святими), віднайшов іх Джозеф Сміт , також їх десь викопав… Так розпочали своє місіонерство мормони.

1594 0

Вітровики Дона Хуана

У Карлоса все дуже образно й мета космічно, загадково й цікаво, зокрема вчення про Воїна, про дао воїна та його  пріоритети; воїни бувають різні, як чіпси і морозиво, – важливим є кінцева станція: для чого та й для кого цей концерт.

1735 0

Точка і сфера

Карлос Кастанеда помер суто "хворобою науковців", як і Ньютон, - рак печінки. На певні запитання, відповідь однозначна: це орган, який любить тепло і любов. 

1677 0