Розпочати розпочате

 

В чому найбільше виявляється сама форма Часу та його ж градацій. Необхідно зараз визначити з яких позицій, під яким градусом, з якою метою, врешті-решт для чого ця категорія буде розкрита, знову ж таки розкрита до якої ступені та на яких певних засадах. В якому часовому проміжку роздивлятись саму категорію часу та приміром із задіюванням якого атрибутивного діапазону буде використана сама метода дослідження. До якої із систем буде прив'язана сама категорільність поняття, зокрема обумовленність мовленневого синтаксису та його градацій. Це вже по суті випочатковий "синдром невичерного-вичерпного", тобто усвідомлення речей, котрі співіснуванням своїм завдячують своїм антагоністам - унеможливленням самих себе.

Отож спрощення через повернення чи повернення через спрощення. До того ж повернення як дія, акт, чи розрізнення самої діяльності /Кьєркегор/, діяльності як процесуальності чи діяльності яко суті. За сутністю, суттєвістю чи суттєвістю змістовною чи спрямованоб на саму себе чи логічною з огляду своєї ж логічності. Чистої логіки, суто математичної або ж дегустаційної чи приміром припущеної деміургічної, демагогічної, апріорної, теоретизовано аксонометричної...

От і вам і простий відхід від категоричності самих речей та термінів. Слова за модифікацією більш чуттєві до трансформацій ніж цілі словосполучення. Варто розрізняти можливі виключення самих сутностей слів в контексті змістових пошуків як і концептуальних вивихів - тут доречно згадати таблиці Дельоза, яких чітко вказував на вербальний та мовний невроз як результат як казуальний наслідок Часової плинності. Хто мислить, той сумнівається.

Сумнівається в відстороненні чи відсторонюючись в мисленні віднаходить ймовірні наслідки самої наслідкової результативності. Це проблема, і її не варто систематизувати, хоча можливо й варто, хоча система поглядів модернізовано модифікується тільки внаслідок метакосмічних проявів, зокрема, все ніби просто: потрібно просто обирати ревоюційно#інноваційний вектор, займаючись чимсь одним, проектувати інше, дбати про наступне, практикувати антагоністичне, деконструювати наочне й зобов'язувати столітнє та розконмервовувати тисячолітнє.

Ось так і за суттю інакшого немає за системністю та її вимог. Доречі розглядання Часу в системі замкненій чи темпоральній, модерній, таксонометричній, математичній чи метафізичній, матричній чи дробовій, теперішній чи позачасовій, сутнісній чи несуттєвій за своїм напрямом. Можна при бажанні по кожному окремому пункту давати деталізований варіант обгрунтування за конкретним сценарієм, де існування самого роз'яснення стає можливим тільки за певних умов , штучних чи еволюційних. 


Нічого насправді немає.


Природа досконала та чудова. Й слів замало та часу.


В природі свій час, виявлений в періодах інкубацій та біфуркацій самого міжсезоння - а потім і ночі прозорі і прохолодний ранок, й сила та м'язи самого часу - який невпинно летить вперед , а ми неусвідомлено свідомо мандруємо в межичасся зрілої старості.
Можна постаріти вже молодим- нічого страшного.


Можна все життя наповнюватись щастям тільки самому факту Народження, бо могли бути різні обставинні казуальності. Про це доволі часто згадує Еріх Фромм. Про фактуалізацію самого здійснення метакосмічного розгортання формули появи в часі як документації: я - є , хоча, я й буду. А там далі за сценарієм. 


Фромм все доволі акуратно підводить до самої феноменології Часового граалю, він надзвичайно культурно із присмаком психоаналітичної палітри розкриває грані смарагду Часу та його жорстокості як наслідку еволюційного штуркання небечним інженером того старого човна, котрим мандрує людство.


Потрібно зупинитись.


Потрібно насолодитись красою "ландшафту" буяючого енергетичними спалазами невичерпної краси та досконалості

Так, що ж той Час , той старий дідо приховав в вікових зморшках своєї мудростії?


Хто зна


16.05.2015 Роман Бончук 1809 0
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1918
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1837
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1836
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5400 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2131 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1490

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

709

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

759

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

956

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

989
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1741
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3656
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10225
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26105
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10155 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7692
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

874
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

118
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

226
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

362
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1257
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

854