Журналіст розповів, як ганебно працює на Прикарпатті російський канал РЕН ТВ (відео)

 

 /data/blog/52146/b5d9f4f7599fbbdffb6208f8fc815ec6.jpg

 

Франківський журналіст Руслан Коцаба прокоментував сюжет каналу РЕН ТВ у програмі «Військова таємниця», в якому використали його коментар.

 

Руслан висловив свою думку про долю жителів Росії, а кореспонденти РЕН-TV використали для пропагандистського фільму орієнтованого на російського глядача. Перекручування фактів і навіть слів просто вражає.

 

Перші півгодини передачі повністю присвячено обласному центру Прикарпаття. "До 70% бюджету дотується державою, люди бідні; зарплата нижча ніж по Україні в середньому; мешканці не православні, а росіяни - тупа нація", – все це можна побачити і почути у програмі.

 

 

Сам журналіст каже не дуже й здивований і не ображений, мовляв, що ще можна чекати від російського ідеологічного телебачення, там де процвітає нацизм.

 

«Мені не соромно ні за які слова, я просто вкотре переконався, що таке ідеологічний канал, який зомбує. На відео я говорю одне, а відеоряд показує зовсім інше», - пояснив Руслан Коцаба.

 

Знаючи, що можуть бути перекручення Руслан попросив у журналістів чернетку відеозйомки.

 

«Я давав цей коментар, як я думав для Євро-News. І все ж таки маючи побоювання, що мої слова можуть бути змінені я взяв чернетку, щоб уберегти себе від провокацій», - сказав журналіст.

 

 

 

Щоб прояснити ситуацію для тих хто дивився відео і може подумати, що Руслан дійсно ні де працює він нам розповів як є насправді.

 

Руслан працює журналістом на двох телеканалах, а його дружина не їздить в Росію, щоб заробити грошей і забезпечити сім’ю, як про це йшлося у сюжеті російського телеканалу.

 

«Моя дружина кондитер і вона була в Ростові на Дону в той час, коли я давав інтерв’ю. Вона поїхали туди провести майстер-клас, дружина несе Європу в Росію, вона несе їм цивілізацію», - пояснив журналіст.

 

Також чоловік зазначив, що судитися з російським каналом це безглуздо. Але висновки для себе він зробив.

 

*використано матеріали Руслана Коцаби та сайту Версії


14.05.2014 1243 21
Коментарі (21)

Яяяяя 2014.05.14, 09:24
Гадаю,це артист просто переграв сам себе і вийшов за рамки тої ролі,яку він собі відвів у житті..Не треба пхатись в кожен об"єктив.Ну а від роспропогандейшин чого можна було чекати???
Володя 2014.05.14, 09:19
Москаля на гіляку.
Ха 2014.05.14, 09:21
Висновки треба зробити стосовно журналістів Прикарпаття - Марини Криворотової та Світлани Козлик (Лунгор, які обдурили Руслана і працюють на Російський канал. В час коли держава переживає агресію Росії вони продалися за кілька сот зелених.
Kergudu 2014.05.14, 10:08
А що він такого сказав,про що ми самі між собою не говоримо? А ви задоволенні діями теперішньої влади,яка прийшла ціною сотень смертей наших хлопців? Можливо президентські вибори щось змінять, а поки що радіти немає чого.І якщо він дійсно давав інтерв'ю для Євроньюс, а не для москалів, з якими розмовляти взагалі не потрібно, то нічого непатріотичного в словах Коцаби немає.
1 2014.05.14, 11:26
Троля затролили
555 2014.05.14, 10:40
На даний час вже пізно себе оббілювати. Казав не казав , правильно перекладали чи не правильно. Для того щоб чути що говорив Коцаба мені російський переклад не потрібен. А те що він жовтий гнидюк і працює, як колись казали, на Берію, то теж є факт. І що за своє інтервю він отримав своїх 30 срібняків то теж факт. І немає чого нарікати на дзеркало коли мордою не вийшов.
до ха 2014.05.14, 12:24
Чи це не Турій часом коментує? Якщо так, то янголе ти наш благородний, працюючий за ідею, все то ти, бачу, знаєш. А нічого страшного, що ми працюєм не на російський канал, а на український продакшин, який замовляє матеріал і вже далі продає його кому вважає за потрібне, чи на євроньюз чи у росію? щодо конкретно цього матеріалу, то нам реально казали, що піде на європу, і до речі, нашого відео тут - тільки коментарі, І ТО НЕ ВСІ....хто злив іншу частину матеріалу? може ти? Враховаючи, що 24 канал співпрацює з ІНТЕРФАКСОМ, який є російским виданням. А хтось поцікавився, звідки на російських каналах відео від громадського ТВ і інших центральних українських каналів? А також ми пам"ятаємо твої проянуковські сюжети на ут-1, ти, бачу, швиденько змінив обличча і став благородним лицарем? І до речі, всім ідейникам, нагадуємо, що Інтер і НТН належить Фірташу, якого зараз заарехтували, Тоніс - сину Януковича, щоб не перераховавути - фактично всі канали належать представникам старої влати, а ті, що є опозиційні - політикам, на яких зараз відкривається дуже багато цікавого компромату. А Руслана обсирати теж хватить, краще цікавтеся політиками, які реально будуть керувати країною. І до речі, ось вам посилання на сюжет, про дівчинку, якій в Україні ніхто не допоміг,жоден політик, жоден олігарх, жоден благодійний фонд, до яких мама зверталася, а після випуску на російському телеканалі кілька фондів взялися за закупівлю ліків, і це вже не перша дитина, які допомагають з нашою подачі. http://www.5- tv.ru/news/84208/ Дивовичжне лицемірство....
справедливий 2014.05.14, 13:10
Друзі,перечитав і передивився тричи цей матеріал щоб зрозуміти Глибини наших Глибин!!!Вони дійсно дуже глибокі,але для себе зробив тільки один висновок,напевне недаремно ці фахівці з антиукраїнської пропаганди та агітації знашли Руслана!!!І в цій ситуації хто його захищає-знає ,на кого працює!!!
Марія 2014.05.14, 13:11
Все це від того, що Кацаба завжди обсирав наше місто і йому здавалось, що цим він виражає свій патріотизм. Його використали, як останнього лоха, бо нічого доброго він ніколи не говорить. Ніхто з інших журналістів так не гадить. Всім, хто будує свій імідж на негативі і жовтизні, хороший урок. Чорноусам , Стасюкам і т.д ,,,
До Коцаби 2014.05.14, 13:24
Пане,а ваша дружина,пезплатно дае майстер-клас в Ростов1? Хто туди 11 запрошував.В Рос1ю не треба везти Европейську культуру.Нехай живуть без культури.А ви перестаньте пхати свого носа куди т1льки можна,займа1тесь словоблуддям,а пот1м в оправдання несете якусь н1сен1тницю.Слово не горобець....Ви вже набридли.
справедливий до Марії 2014.05.14, 13:25
Дякую,я не зміг висловити свої думки з цього приводу так коротко і влучно,як це зробили ВИ!!!!
читач 2014.05.14, 13:40
до коментарів "555" та "Марії" навіть не маю що добавити, хіба що радий був би почути просто вибачення цього гамнюха перед громадою міста.
oldcaver 2014.05.14, 13:48
Подивився початок тоі москальскої брехні про Ів-Франківськ: безробіття, підприємства побудовані при совьєтах закриті, зарплата на 20% меньше ніж по Україні, допомога з державного бюджету 70%, пенсія 1100гр, прикарпатці на заробітках у московіі. Це все брехня! У Франківську заводи працюють на єкспорт, зарплата у нас більше Києвської, пенсіонери мінімум $1000 мають, у Россіі ніхто не працює... Не дивітся зомбі- рюськє ТВ! Дивітся зомбі- 5 канал!
розвідник 2014.05.14, 14:24
Ось тепер "Воєнная тайна" щодо пахнучого жовтизною "журналіста" шолудивого пса Коцаби стала відкритою. Тепер зрозуміло куди він пересилав свої відзняті матеріали з Києва під час революції гідностіі, на яких російське телебачення на чолі з Кисельовим створювало пропаганду проти України . Коцаба є шістеркою Путіна і зрадником України. Резидент Москви. Бо так просто поїхати давати майстер-класи в Росію, як поїхала його дружина ніхто не може. Для цього необхідно отримати дозвіл на роботу. А в Росії це не просто. Бо багато наших вітчизників їздять на шабашку і переховуються бо не можуть взяти дозвіл на працю. Так що жирує Коцаба за путінські продажні гроші, а розказує як він тут бідно живе. Видно так просить щоб Путін ще надбавив йому платні.
[ха-ха 2014.05.14, 14:32
Грано тут себе Козлики відмазують - працюють на український продакшн. Ха-ха-ха. Забули яка ситуація в державі? Та навіть з огляду на це - ви знали куди піде матеріал, що питати і скільки за це отримаєте. Не розказуйте казок. Дві російські сучки гарно лижуть дупу Путіну. Інтер, НТН - та ці канал хоч в Україні, а ви продалися фашстам. І на своїх хоч вплив можна знайти, а тут думали, що матеріал не побачимо. На гілляку вас за це!!!!!!
111 2014.05.14, 14:49
Коцабі повага і побільше впевненості. А то що не можливо було втратити роботу? чи може мало втратило чи взагалі і не мали. Казати правду потрібно,і не потрібно стидатись правди. Бреше Путін, Тимошенко програе бо брехала і багато приховувала... а чесним людям не потрібно "прибугрятись" в нас люди не живуть а виживають, Слава Богу що закордон поряд всі як не в Польщі то в Чехіїї то ще десь. і якщо хтось скаже що це не правда то значить сам скрито сидить на маминій шиї яка 10 років в Італії, протріть очі і подивіться далі свого пихатого носа
111 2014.05.14, 15:00
Чи може хтось хоче сказати що в нас мало людей на заробітки в Росію їздить? Це правда. В Росії газ, природні ресурси от вони і живуть на цьому + сусідню державу грабують і тероризують от вам правда. І правда в тому що в нашій країні не має можливостей для багатьох, і держава в цьому винна а не люди. тому що це вона створює умови - все залежить саме від організованих процесів, а людина сама нічого не зробить. Чому навіть в сусідній Польщі люди не думають де їм продати свою сг продукцію а здають на скупи за хороші гроші яких в нас практично не має, чому там вільного клаптика землі не має, а в нас пустують цілі поля, ферми різні в яких вирощують кого тільки не хочеш, чому в нас все не вигідно, чому закордоном транспортні засоби дешевші в десятки раз, можливо ми маємо своїх акторів, фільми ... і так у всьому куда не плюнеш, от зметем не дойстойних влади, зміним систему, відмовимося від російського газу, пошлем на пару років Россію, поки президента не змінять і все буде добре
111 2014.05.14, 15:19
Краще гірка правда ніж солодка брехня. Поменше би в нас було лицемірства і брехні серед населення. Безспосередність, відвертість, правдивість .. в цьому всьому і проявляеться якість журналіста. Багато журналістів "ніяких" ходять як ті мумії, куда вітер подує або що їм скажуть чи що потрібно чи взагалі своєї думки не мають лиш як роботи суваються взад вперед, щелкають безликими лицями. Коцаба інший і вам це не дано навіть зрозуміти, бо вам лиш брехати і вихвалятися биковством по своїх селах і присілках
Турій 2014.05.14, 16:25
а це вже Турій справді. Щиро прошу того, хто написав пост "до ха | 14.05.2014 12:24" зв"язатися зі мною. 097 735 3 772 Дякую
X 2014.05.14, 16:34
Депутати ітп відриваються від землі як тільки до корита дориваються, літають в іншому вимірі, далекі від людей і їх проблем, і тільки журналісти, справжні журналісти, і люди можуть на щось вплинути але дуже мало, постійно нагадуючи про свої потреби. Якщо говорити що у нас все добре то ми ніколи нічого не добьемося і не зміним на краще. Пора вже змінювати цей стереотип мислення. Ганьба всім тим які закривають рот журналістам на відображення реальних речей, критикуючи їх замість підтримки
Сірожа 2019.02.23, 17:03

І бачите, дорогі станіславські бандерівці, як все змінилося по прошествії якихось 5 років, як сущность цих людей повилазила на поверхню! Коцаба став натуральним ворогом України, Криворотова дриснула на Жечпосполіту знімати там відео, а Лунгор стала не тільки Козлик, а ще й Гамовою, і дристонула дальше всіх - до потомків Чінгачгука і Віннету, там знімає телефоном мандрівні ролики москальською мовою і ліпить їх на ютюб.  Як розбросала людей судьба!

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1016
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

831
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1945
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3321
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2586
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2579

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

297

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

765

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

723

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1666
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

406
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

764
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

649
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

392
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

418
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27074
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

873
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19711
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

472
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

428
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

763
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1436 4