З’явився! Нардеп Купчак: Я особисто голосував у ВР за законопроекти, які сприяли усуненню від влади Януковича і його банди

 

 

Народний депутат від Прикарпаття Володимир Купчак, якого звинувачували у співпраці з Партією регіонів оприлюднив звернення, в якому засуджує дії влади Януковича та закликає українців до консолідації.

 

Публікуємо текст звернення народного депутата України Володимира Купчака повністю:

 

"Дорогі краяни!

Режим бандократії Януковича остаточно повалено! На жаль, за це віддали своє життя кращі сини України і нашого краю. Висловлюю щире співчуття родинам загиблих. Я завжди виступав проти бандократії та режиму внутрішньої окупації. І коли обирався народним депутатом від 84-го виборчого округу, і коли став депутатом ВР, і коли у ВР зробив рішучий, хоча і не популярний крок: відійшов від низки політичних діячів, які називаючи себе опозицією вели угодовську щодо Януковича політику, співпрацювали з владою чи загравали з нею. Я один з небагатьох депутатів хто послідовно виступав за звільнення Юлії Тимошенко та пропонував парламенту свій законопроект з цього приводу.

 

За мою чітку особисту позицію проти мене організовувалися різні провокації та систематичні наклепи, шантажі та погрози,  на жаль, як зі сторони тодішньої влади, так і тих людей, які називали себе опозицією.

 

Але, як людина,що походить з родини вояків УПА, націоналіст і патріот, я завжди виступав і виступаю за торжество в Україні національної ідеї, борців ОУН і УПА та продовження справи Героїв України Бандери і Шухевича.

 

Я особисто голосував у Верховній Раді за всі останні законопроекти, які сприяли усуненню від влади Януковича і його банди. Це легко перевірити на офіційному сайті ВР, а також в офіційних виданнях ВР. Тому, прошу не вірити тим наклепам, які намагалися зводити на мене в пресі і на телебаченні окремими шулерами від політики, тим проплаченим виставам, які розігрувалися найбільшими хабарниками нашого краю. Єдиною метою їх було відволікти увагу громади від своїх корупційних скандалів, від справді нагальних на той час питань. Звичайно, це ж великий героїзм - пікетувати оселю батьків-пенсіонерів. Чомусь вони побоялися йти на Межигір'я, захоплювати Адміністрацію Президента, Кабмін, але на тероризування беззахисних людей, які, крім того, перенесли в своєму житті втрату сина, цим гопникам української політики сміливості вистачило. Мною подано відповідні позови про захист честі і гідності, які змусять спростовувати відверто брехливу інформацію про мене та просити вибачення не лише в моєї родини, але й у всієї громади, за той обман, який вони здійснили. Адже самостійно визнати свої гріхи їм мужності не вистачає.

 

В будь-якім разі, про людину судять за її поступками і люди наші не дурні, вони самі розберуться хто є хто. І перш, ніж починати засуджувати когось, подивись спочатку на себе, чи маєш Ти на це моральне право. Чи маєш Ти право, скажімо, накидуватись з кулаками на Олеся Донія, який закликає не розглядати жодного питання, допоки не відправимо Януковича у відставку. По звірячому, двоє на одного, просто в туалеті бити його? Це ж вони ще не прийшли до влади повністю. А що буде далі? Будуть розстрілювати на місці лише за інші політичні чи релігійні переконання? За те, що більш розумний, більш щирий, більш чесний і рішучий?

 

Я завжди був з народом, зі своїми виборцями і, наскільки мені це вдається, намагаюся їм допомагати, поступати з позиції патріота і християнина.

 

Головними пунктами моєї виборчої програми було: 1. Повалення режиму Януковича. 2. Звільнення Юлії Тимошенко. 3. Скасування ганебного мовного закону. 4. Скасування злочинної медичної реформи. 5. Скасування пенсійної реформи. 6. Присвоєння місту Бурштин статусу міста обласного підпорядкування.

 

Хочу доповісти громаді краю, що станом на сьогодні, практично всі ці пункти виконано, а по останньому пункту, мною поданий відповідний законопроект, який, впевнений, буде підтриманий ВР найближчим часом.

 

Проте, це не означає, що зараз можна розслабитись. Адже, банда залишила після себе руїну. І працювати зараз необхідно з подвійною силою! Чи зможе нова влада справитись з цим завданням? Чи зможе зробити висновки з 2004 року? Чи зможе не стати аналогом Партії Регіонів? Поки що у мене такої впевненості немає. Судячи з тих торгів які розпочалися за посади, щойно режим Януковича був повалений, не зважаючи на те, що ще не остили тіла Небесної Сотні. Судячи як часто бігали псевдо-революціонери на Банкову, як з надією і лизоблюдством заглядали в очі Янучарі, очікуючи кістку кинуту у вигляді посад і кругленьких сум. Як укладали за спиною Майдану угоди з режимом. Є сумнів.

 

Тому хочу наголосити, що я був в опозиції до злочинної влади і, якщо сьогоднішня влада не зуміє повністю змінити підходи і моделі управління державою, стати справді європейською владою, подолати корупцію і почати, нарешті розуміти, що всі ми працюємо для людей і на людей, я і надалі лишатимусь в опозиції!

 

До сьогоднішніх своїх завдань пропоную віднести: 1. Здійснення заходів з недопущення розколу України. 2. Підготовка законодавчого та організаційного поля до якнайшвидшої інтеграції України в ЄС. 3. Розвиток українського села і сільського господарства, як основи економіки України. 4. Боротьба з корупцією, метастази якої проникли у всі без вийнятку галузі життєдіяльності України. Прошу надсилати на адресу моєї приймальні всі відомі факти зловживань, розкрадань і хабарництва для оперативного реагування. 5. Позбавлення депутатської недоторканості і всіх пільг депутатів. 6. Призначення позачергових виборів Верховної Ради.

 

Висловлюю сподівання, що нова влада в Україні забезпечить, все ж, всі прагнення народу на оновлення і очищення нашої держави, її об'єднання і захист суверенітету. Закликаю всі українські патріотичні сили до єдності та консолідації в ім'я розбудови справді української України!

Слава Україні!".

 

Нагадаємо, Володимир Купчак разом з регіоналами голосував "за", так званий, закон про аміністію.

 

"Фіртка" вже писала, що народні депутати ухвалили держбюджет на 2014 рік. "За" проголосували 249 народних обранців.

 

Серед цих "героїв" і два нардепи з Прикарпаття. Це Олесь Доній та Володимир Купчак.

 

 

Читайте також:

Реакція Прикарпатських депутатів на прийняття держбюджету: Ганебне голосування


25.02.2014 683 48
Коментарі (48)

Вартовий 2014.02.25, 06:48
Ти мафіозі бандюк Люстрацію ТОБІ. Ти вже не купиш місце доь ВР. ВІДКРИТІ ПАРТІЙНІ СПИСКИ осінню будуть на виборах ДО ВР.ТИ скажи скільки БАБЛА да ЛЕНІНОВИ що ТЕБЕ пропхав в кандидати від опозмції. ШЛЕМКО (Ленін) ганьба секретар засраний ОБКОМУ КПУ. ТОЖЕ нехай народові скаже скільки взяв бабла від Купчака зрадника Люстрацію ПАДЛАМ. Тепер не проходже. Слава Україні Героям Слава.
Антон 2014.02.25, 06:56
Підвісити цю сволоту за яйця голим на майдані! І поливати водою з водомета.. Виродок!... Тфу!...
іван 2014.02.25, 06:59
Пішов він нах, чмо брехливе. Якби ця мерзота купчак і йому подібні не лягли під яника, не було б у ригів більшості, не було б цих невинних жертв. Судити падлу народним судом біля могили Романа Гурика.
заправду 2014.02.25, 07:32
В першу чергу таких треба позбавляти мандату і відкривати кримінальну справу за його діяння. Після цього пустити коридором ганьби нехай кожен його виборець скаже йому все що він про ньго думає. Таким виродкам не потрібно пробачати
виборець 2014.02.25, 07:43
Та він "прозрів" ще пізніше ніж Єфремов! А і підтримую усіх "пепередніх" дописувачів
виборець 2014.02.25, 07:45
Ледь не забув і про помічників Купчака, зокрема Атамана не забудьмо теж варті свого пана холуї.
1 2014.02.25, 08:04
Необхідно витиснути із ВР закон про відкликання депутатів, декларацію не тільки по доходах, але й розходах для всіх.Обов"язково. А цьому мудаку зробити люстрацію і перевірити його діяльність на посаді голови правління Облгазу і хто його туди запхав шмаркача.
Jovani 2014.02.25, 08:10
Привіт йому від мами САШІ ПЛЕХАНОВА та Небесної сотні. Щоб наші хлопці йому завжди були перед очима!!!! їхня кров і на його руках теж
гість 2014.02.25, 08:11
В конституції від 2004р. діє норма імперативного мандату що дає можливість відкликати цього пука
Гість 2014.02.25, 08:21
Розпишіть хто знає процедуру відкликання. Хай громада починає процес.
Мешканець 2014.02.25, 08:30
Відкликати однозначно! Заяву свою нехай засуне собі десь! Кров хлопців і на його руках!
Петро 2014.02.25, 08:30
Люди, схаменіться! Та він ні в якій більшості провладній і у фракції партії регіонів не був же! Нащо ці провокативні коментарі?! Кому це вигідно! Правду заявляє хлопець! Та й те, що він казав, що цих страшних смертей можна уникнути також правда.. І що народ збурюють, бо йде війна між кланами, а люди гинуть за посади Яценюкам. 20 лютого він був серед тих 227 депутатів, які не побоялися, прийшли в раду і зупинили кровопролиття і повалили банду! Так шо не дуріть народ а обєднуйтесь! Я йому вірю!
Інна 2014.02.25, 08:35
Я Вам скажу все правильно він пише.Що не тому нова влада відпустила Яника бо він про них багато знає,як і Клюєв?Що парламентські лідери не бігали в АП до Яника?Якби не угодовська позиція колишньої парламентської опозиції то і тих смертей би не булр.Якби 1-го грудня коли в Києві був мільйон людей взяли владу то не треба би було нині оплакувати жертви!А тролити Купчака пану Онуфріїву в якого теж рильце в пушку якось воно не чесно.
бандера 2014.02.25, 08:41
підар кончений, судити суку. Обікрав всіх людей в Облгазі, а його тато не пенсіонер а такий самий перешиванець блядський - був заклятий комсомолець за союзу а потім став страшним нацоналістом - за сраку свою всьо життя переживав і таку СУКУ виховав. Вішати нахуй на смереці і 3 місяці не знімати.
злість через втрату 2014.02.25, 08:41
Усі коментатори, крім Петра, мають розпач за загиблими, відчувають щось таке: "Я би їх убив, за то, що вони померли (тобто небесну сотню)." Я б теж трохи відлупцював поранених, бо дуже їх шкода. Мама так лупцює дитину, коли та собі якусь крикрість заподіє. Тому й не дивно, що люди так збурилися проти всіх політиків і учасників протесту. Але треба жити далі. Нічого не вдієш.
вася 2014.02.25, 08:47
треба було йому прийти на майдан, а ще краще на похорони Гурика він би вже звідти не вийшов.Гнати СУКУ
Справедливий 2014.02.25, 08:47
Ловіть Андрія Клюєва він вам розкаже все за панів Яценюка і Тягнибока.Вчепилися в Купчака бо комусь потрібен громовідвід.Щоб на його фоні самому виглядати краще.Але ж треба спитати і за Пупса і за Морду і за інші речі що не так давно писав Експрес.Якщо правда і люстрація то всіх і до кінця.
Дарина 2014.02.25, 08:50
Ой як фірточка тролить Купчака! Чого би це? Може вам хтось за це платить? Ну признайтесь, то Круць чи Онуфріїв????;-))) Не видаляйте коментар, суперобъєктивна фіртко. Ті, хто зібралися тоді і проголосували вони теж герої, потім вже до них почали доєднуватись, бо зрозуміли, шо є нова більшість
Марям 2014.02.25, 08:55
Йому б прізвище поміняти "Сраколижка"
!!!!!! 2014.02.25, 08:56
Тут хтось вірить у те, що пише Експрес. Ганьба вам!!!!!
Модест 2014.02.25, 09:01
Але закон про амністі виконували і ті хто за це засуджує Купчака.Звільняли ОДА.З цих всіх коментів складається враження що хтось від шостої ранку сидить за компом і тролить тут професійно Купчака.
Роман 2014.02.25, 09:03
Купчак, ти ГНИДА, тобі це просто так не минеться !!!!
АНДРІЙ 2014.02.25, 09:06
СКОТИНА ТИ БЕЗМОЗГЛА, ЗДОХНИ НАЗАВЖДИ З ПОЛІТИКИ!!! ТИ ПЕРЕШИВАНЕЦЬ ХТИВИЙ!!! ЧМО ФРАНЦЬОВЕ. ДИВУЮСЬ ЧОГО ТВІЙ ФРАНЦ ЩЕ НЕ СПАЛИЛИ... ВІДДАЙ ТІ ГРОШІ ШО ОТРИМАВ ВІД ЯНИКА ТИМ СІМЯМ ЗАГИБЛИХ ГЕРОЇВ І НА КОЛІНА, НА КОЛІНА, НА КОЛІНА У ФРАНКІВСЬКУ НА ВІЦЕВОМУ МАЙДАНІ І МЕМОРІАЛЬНОМУ СКВЕРІ ПЕРЕД РОМАНОМ!!!!
Пізно 2014.02.25, 09:10
влодку до школи. В своїм висері ти нічого нового не сказав. І не чірікай, що ти був з народом. Ти його зрадив! Відкликати зрадників!!!
Афганець 2014.02.25, 09:18
Скільки заплати Свободі за єдиного кандидата сука ти не допізна
Любчик 2014.02.25, 09:27
Справді як тут нижче написано тролять Купчака на професійному рівні деякі організми щоби їх самих не тролили.За покійного Романа Гурика в суєті не згадуйте бо ми всі разом взяті його не достойні.От тільки боляче мені було на його похоронах бачити коло мікрофону Волковецького... Будуть нові вибори і виберуть інших депутатів.А Романа ніхто не поверне.
загрались 2014.02.25, 09:31
Добре знаю ситуацію з облгазом. Рахміль-Купчак- Бахматюк-Фірташ один ланцюжок, якщо не помиляюся.
роні 2018.11.02, 21:26

Дійсно добре знаєте?

 

Битва коментів 2014.02.25, 09:34
Оххо дорогі мої.Та тут справжня битва коментарів.Буря в склянці води.Я бачив пряму трансляцію ВР і Купчак дійсно сидить там серед депутатів в першім ряді і голосує всі що треба закони.А те що вийшов з фракції Сєні Кролика то й правильно зробив.Не він один.А прокльони які тут наче під копірку написані честі нікому не роблять.
до п'ятого сектору 2014.02.25, 09:36
До чого тут емоції, зараз монстрів-олігархів треба трусити за злочини проти людства, проти України. Причаїлися кинули кістку народові, щоб гризлися. Олігархів до відповідальності ахметових, фірташів, бахматюків, коломойських.....
правда 2014.02.25, 09:46
Фуфло то все, Купчак ішов до парляменту, аби олігархи приватизували повністю облгази так само, як обленерго. Сміх та й годі. Люди, якщо ви цього не розумієте, то гріш вам ціна. Лобіст дуже великого бізнесу його туди всунув. НКРЕ, Трансгаз, газосховище. А ви патріот вишиванка. Ну про шо з вами говорити. Тільки злите мене.
гімничак 2014.02.25, 09:53
але й їбальце у цього бика. цинічна криса, яка зрадила усіх і усе навколо ще сміє щось заявляти. а не страшно, іудо ? даревно...
троль 2014.02.25, 09:58
Заява, Ха-ха-ха. Хай розкаже кому належить пакет акцій ПАТ "Івано-Франківськгаз" по дєлу пацани трольте, по дєлу. Поки фіртка мені ір-адресу не вирубала. Шо таке облгаз не всі знають. Це газорозподільча компанія, що обслуговує населення і фірми. Це газогони і газопроводи магістральні, це районні управління УЕГГ, це ціни на газ і послуги для населення і всіх суб'єктів господарської діяльності.
Отинія 2014.02.25, 10:10
Він в вишиванці, я йому вірю.
Інна 2014.02.25, 10:11
Що з написаного в заяві Купчака неправда?Щодо олігірхів то вони і Янека контролювали і опозиційного Кроля і нову владу теж контролюватимуть.Он дивіться яка йде боротьба за посаду голови ОДА.
лікар-психолог 2014.02.25, 10:15
мені стало подивитись тільки на обличчя на фото, щоб зрозуміти внутрішній світ цього "патріота".
гість 2014.02.25, 10:36
який жах, скільки цей цинізм може продовжуватися,невже у цих тварин нема нічого святого,скільки це може тривати,все таки суд Божий іна нього прийде
..... 2014.02.25, 10:36
Це не Купчак писав. Якийсь прищ канцелярський написав йому, а він навіть того не читав. На нього працювала за винагороду Ольга Бабій. ИИИ Молодець Олю як вашого тата там звати.
Назар 2014.02.25, 10:41
Чи без гріха ті,що кидають каменем в Купчака???
додам 2014.02.25, 10:42
бабій то окрема тема,далі задниці всім лиже
Газовик 2014.02.25, 10:54
От х_й моржовий. Йди нах_й з політики, не позорся.
Марія 2014.02.25, 11:10
Та пішов ти купчак задрипаний нах...! Іди доганяй яника!!!
до Назара 2014.02.25, 11:14
Народ треба любити. Народ апріорі невинен і без гріха. Тому сам камінь сховай за пазуху. Де закінчується благодать, там починається закон. А закон -- це камінь.
Назар 2014.02.25, 11:21
Закон- це камінь...тут мене відписують.Але ж закон один для всіх.І для Онуфріїва також...
kergudu 2014.02.25, 11:23
Цьому моральному уроду хату ще не спалили?
Саакашвілі 2014.02.25, 11:35
Пізно пити "Боржомі" братан, поїзд вже давно пішов..
Назар 2014.02.25, 11:44
І ви думаєте ,що інші кращі?
арсеній 2014.02.25, 17:28
треба ще раз піти на ленкавського,перший раз його не було,і спокійно підпалити,усім хто йог побачить на місті можете відрізати яйця, громада і виборці будуть вдячні!
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1084
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

885
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2020
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3403
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2626
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2622

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

367

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

805

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

761

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1730
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

536
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

455
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

808
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1087
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

445
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

463
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27125
05.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19755
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

113
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

515
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

472
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

802