Відбулись чергові матчі Кубку НФК "Ураган" у райцентрах

 

/data/blog/73964/d4795e327ff0cac3c7666de732fff12e.jpg

 

Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган" нещодавно стартував у Долині, Коломиї та Городенці, а минулого вікенду до трьох райцентрів приєдналися ще два - Калуш та Рогатин.

 

КУБОК НФК "УРАГАН" (ГОРОДЕНКА)
Попри те, що на Городенківщині перший ігровий день відбувся ще 29 березня, саме цього вікенду, 4 квітня, всі школи-учасниці згуртувалися на офіційне відкриття турніру. Святково прибраний зал, чимало вболівальників, учасники змагань, почесні гості - депутат Верховної Ради України Анатолій Матвієнко, Віце-президент НФК "Ураган", голова Асоціації міні-футболу області Василь Костюк, спортивний директор НФК "Ураган" Роман Ярий, голова Городенківської районної державної адміністрації, член виконкому обласної федерації футболу Василь Буджак, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Городенківської РДА Василь Чупрун.

Дітвора оплесками віддячувала за промови, побажання, вітання та поздоровлення всім почесним гостям, адже виступаючі висловлювали свою думку, щодо щасливого дитячого майбутнього, як в спорті, так і в їхньому житті. Особливо раділи школярі головному трофею - Кубку-красеню, який в підсумку дістанеться найсильнішій команді.

Відразу після урочистого відкриття відбулися матчі другого туру. На жаль, зову не обійшлося без прикростей - переносу матчу між ЗШ №1 та ЗШ с. Слобідка. Причиною стала неявка через стан здоров'я дітей із Слобідки.

А от інші три поєдинки були надзвичайно цікавими та амбітними. "В суху" із рахунком 4:0 ЗШ с. Чернятин обіграла ЗШ №2. В підсумку аж чотири голи "наколотили" школярі із ЗШ с. Ясенів-Пільний одноліткам із Чортовця, які таки не змогли "розмочити" рахунок. Хороший двобій продемонстрували ЗШ с. Серафинці та ЗШ с. Глушків - 4:2 на користь глушківчан.

Богдан АЛІМАН, Новини Городенківщини

 

РОГАТИН

Цього вікенду в Рогатині теж панували шалені емоції. Ще б пак! Адже минулої суботи, 9 шкіл райцентру та приміських сіл нарешті розпочали футзальний вуаяж за Кубок НФК "Ураган". Розпочався ігровий день із урочистостей - представлення всіх шкіл-учасниць, якій й будуть докладати всіх зусиль, щоб вибороти головний трофей. Привітав рогатинців і Президент НФК "Ураган" Олександр Бубен, який побажав усім учасникам наснаги, самовідданої гри та видовищних перемог.

Приємно, що цей день повнився не тільки спортивними емоціями, а я й творчими, і на майданчику панувала феєрія танців та музики. Хороші миттєвості дарували всім присутнім чуттєва композиція, виконана хореографічним колективом "Опільчанка" під керівництвом Лілії Горинь, дивовижна музика на саксофоні, скрипці та мелодійна пісня. А відразу після відкриття дітвора включилася у футзальні батли.

ЗШ с. Пуків - СШ №1 - 2:4
Команди продемонстрували рівний двобій, і з першої до останньої хвилини хизувалися атаками. Назарій Даниляк та Євген Бордашевський оформили СШ №1 по голу, правда, й суперник не стояв осторонь, а й дав гідну відсіч - голом відзначився Назарій Кіщук, хет-трик на свій рахунок записав Назарій Білоус.

Гімназія - ЗШ с. Верхня Липиця - 0:2
Школярі із Верхньої Липиці відразу включилися у матч, і відразу продемонстрували суперникам, хто на полі господар. Вправно розписалися у воротах Рогатинської гімназії Степан Макогін та Олег Яцків.

ЗШ с. Заланів - ЗШ с. Черче - 2:2
Даний поєдинок виявився чи не найбільш інтригуючим. Суперники наввипередки створювали гольові моменти та дивували комбінаціями. По дублю на свої бомбардирські рахунки записали Андрій Оленюк та Олег Дамський.

ЗШ с. Конюшки - ЗШ №2 1:6
ЗШ №2 з першої секунди показали свої наміри на перемогу і раз за разом почала залишати голи у воротах суперника. Пінтою похвалився Ігор Іваськевич, гол оформив Владислав Челядин. ЗШ с.Конюшки розмочила рахунок завдяки Роману Цьосу.

 

Ярослав ГАЛЯН для сайту uragan.if.ua

 

КАЛУШ

Довгоочікуване свято футзалу "Кубок НФК "Ураган" відбулося і в Калуші та об'єднало в єдиному прагненні до перемоги 11 шкіл міста. Тому урочисте відкриття теж розпочалося із представлення всіх учасників і гостей. Головний організатор дитячих батлів - Олександр Бубен не тільки бажав калуській дітворі успіхів, а й представив головний трофей - Кубок.

Нотки креативу в урочистості додала й мелодійна композиція місцевої юної співачки. Отож, під гучні оплески одне одному й розпочалися футзальні двобої. Всі матчі першого ігрового дня проходили в безкомпромісній і цікавій боротьбі. Після стартового туру вагомі заявки на лідерство у своїх групах зробили команди ЗШ №6 і ЗШ №10, які з великим рахунком перемогли своїх суперників.

ЗШ №6 - ЗШ №2 - 9:1
Сім голів зумів забити Владислав Орищук, до тріумфу товариша приєднався Юрій Височан та Святослав Даниляк. Із ЗШ №2 рахунок вдалося "розмочити" Миксиму Лизеню

ЗШ №3 - ЗШ №8 +:-

Гімназія - ЗШ №4 - 2:1
Батл виявився рівним та інтригуючим. Впевнений дубль на свій бомбардирський рахунок записав Андрій Чикулей із Гімназії. Вихованці ЗШ №4 дали гідну відсіч, голом відзначився Максим Джус, втім рахунок зрівняти таки не вдалося.

ЗШ №7 - ЗШ №5 - 2:2
Поєдинок теж можна занести до когорти одних з найцікавіших цього ігрового дня. Остап Боднар та Віталій Пасєка "розписалися" у воротах 5-ї школи, і отримали "відповідь" від Олександрів - Ониськіва та Якиміва.

ЗШ №10 - ЗШ №1 - 7:0
Забивалися голи тільки в одні ворота ЗШ №1. До розгромної перемоги із п'ятьма голами долучився Святослав Долинський, по голу оформили Дмитро Когут та Владислав Порціна.

ЗШ №2 - ЗШ №4 - 0:2
Обидва м'ячі у воротах 2-ї школи опинилися від невгамовного Максима Джуса. Але варто віддати належне і супернику, якому теж вдалося створити не один гольовий момент.

ЗШ №8 - Гімназія -:+

ЗШ №6 - ЗШ №3 - 8:1
Ще один видовищний батл цього ігрового дня. Знову не обійшлося без Владислава Орищука, який відзначився покером, не стояв осторонь і Юрій Височан із хет-триком, приклав зусиль до загального успіху й Вадим Петрів. А от Роман Барничу із 3-ї школи вдалося скоротити відкрив тільки на один гол.

fc.kalush.net

 

КОЛОМИЯ

ЗШ с. Корнич - СШ №1 - 2:1
Ця гра в чомусь нагадувала нещодавній матч збірної України з футболу проти команди Латвії. Тотальна перевага СШ № 1 та стовідсоткова реалізації моментів корницькими футзалістми. Героєм матчу однозначно слід вважати голкіпера команди Корнич Олександра Сем'юка, який раз за разом рятував свою команду від здавалося б неминучого голу.

ЗШ №2 - ЗШ №8 - 2:3
Завдяки хет-трику Дениса Михайлюка досить несподівану перемогу в цьому матчі здобула восьма школа. Сама гра була досить рівною, але фортуна відвернулася від ЗШ № 2. Проте, як не парадоксально, навіть після двох поразок поспіль ця команда зберігає непогані шанси на вихід з групи.

ЗШ №9 - ЗШ с. Велика Кам'янка - 1:2
Після впевненої перемоги в першому матчі фаворитом даного поєдинку вважалася команда з району. Проте підопічним Романа Малярчука впродовж всього матч вдавалося гідно протистояти супернику. Більше того: за 30 секунд до завершення поєдинку рахунок матчу став нічийним, але за мить до фінальної сирени, перериваючи удар суперника, гравець дев'ятої школи зіграв рукою в межах штрафного майданчика. Пенальті у виконанні одного з кращих бомбардирів турніру Романа Мацінкевича був виконаний бездоганно.

ЗШ с. Печеніжин - ЗШ с. Лісний Хлібичин - 1:6
Дует Віки Остапів та Іванка Харука знову приніс перемогу команді Лісного Хлібичина. Цього разу юна зірочка нашого турніру виступала асистентом, натомість Іванкові вдалося відзначитися у воротах суперника аж 5 разів. На разі хлопчик із вісьмома точними ударами очолює список бомбардирів. Щодо підопічних Василя Горука, то все на що вони спромоглися в даному матчі - це гол престижу.

ЗШ №3 - ЗШ №10 - 2:1
Завдяки дублю Романа Яворського третя школа вже на початку матчу вийшла вперед. Цю перевагу команді вдалося утримувати аж до передостанньої хвилини зустрічі, коли десята школа все-таки змогла відіграти один м'яч. ЗШ № 3 ще має шанси на вихід до чвертьфіналу, тоді як десята побореться тільки за Малий кубок.

ЗШ № 7 - ЗШ с. Угорники - 0:6
Перевага підопічних Марти Савчук в даному матчі була беззаперечною. Черговий дубль до свого активу записав Андрійко Гураль, який був одним з кращих на полі у складі обох команд. І, незважаючи на прикру поразку, ЗШ №7 ще має шанси на вихід з групи. Для підопічних Світлани Іллюк все буде вирішуватися в останній день групового етапу змагань в матчі з Коломийською гімназією.

Гімназія - ЗШ №5 +:-
Замість цього поєдинку гімназисти провели товариську гру з експериментальним складом СШ №1, в якій перемогли з рахунком 3:2.

СШ № 1 - СШ №4 - 2:1
Саме ця гра отримала статус центральної. Впродовж усього матчу на майданчику точилися недитячі пристрасті. Розв'язка цієї драми настала на початку другого тайму. Головним героєм тут став Олександр Соколовський, який спочатку забив м'яч у чужі ворота, потім став одним із співавторів голу у власні, але вже за 2 хвилини виправився і встановив остаточний рахунок гри. Заключні хвилини матчу пройшли за рівної боротьби суперників, але ніхто з них так більше і не зміг відзначитися.

ЗШ №6 - Корнич - 1:4
Крок за кроком йде до виходу з групи команда села Корнич. Три перемоги поспіль виводять підопічних Любомира Йосиповича Гаврилюка на перше місце в квінтеті "А". Проте в заключний день турніру на цю команду очікує випробовування ЗШ № 4, яка також зберігає шанси на чвертьфінал. Саме цей матч, який стане останнім на груповому етапі змагань і розставить всі крапки над "і".

 

Олександр ДЕМ'ЯНЧУК, UA-футбол

 

ДОЛИНА

СШІ - ЗШ №5 - 13:2
Матч між школою-інтернатом та ЗШ №5 виявився доволі яскравим. На рахунку 5 школи дубль від Віталія Гошовського. Натомість команда суперників "наколотила" аж 13 м'ячів (Микола Гавінський - 4 голи, Богдан Мелешко - 2 голи, 6 голів - Євген Васько та гол за Петром Кузьмином).

ЗШ с. Яворів - ЗШ с. Княжолука - 0:3
Дітвора із с.Княжолука впевнено переважала на спортивному майданчику, тому створила чимало гольових моментів, хоча реалізувати вдалося тільки три з них. Хет-трик оформив Іван Гайнюк.

ЗШ с. Вигода - ЗШ №7 - 2:2
Матч виявився не на жарт запеклим, тому й не дивно, що завершився нічиєю. Два голи на рахунку Ростислава Коса із с.Вигода. Для команди суперників голи забивали Володимир Якимів та Алекс Шатковський.

СШ №6 - ЗШ с. Тяпче - 3:0
Наступними у спортивному залі зустрілися учні Долинської спеціалізованої школи №6 та Тяпчинського НВК. Із рахунком 3:0 перемогу святкували вихованці 6-ї школи. Два голи на свій рахунок записав Дем'ян Гринечко та гол за Юрієм Бакаляром.

ЗШ №5 - ЗШ с. Яворів - 4:1
Напруженим виявився матч між Яворівською ЗШ та ЗШ №5. Віталій Гошовський забив поспіль аж чотири голи, принісши команді перемогу. У відповідь Ростислав Вінтонів зумів тільки розмочити рахунок.

Гімназія №1 - СШІ - 2:7
З перших хвилин команда з інтернату завзято вела першість - Микола Гавінський забив 5 голів, а його товариш Євген Васько відзначився дублем. 2. Гімназистам вдалося розчарувати суперника тільки двічі - завдяки Владиславу Аннєнкову.

ЗШ №7 - СШ №6 - 1:5
У матчі 7-ї та 6-ї шкіл фортуна обрала других. Дем'ян Гринечко забив два голи, по голу забили Юрій Бакаляр, Макчим Гуменів і Макчим Куротчин. Матч завершився із рахунком 5:1 на користь СШ №6.

ЗШ №4 - ЗШ с. Вигода - 5:4
Школярі із Вигоди відзначилась чотирма голами: по дублю - Сергій Романишин і Ростилав Кос. Команда суперників забила 5 голів: хет-триком відзначився Денис Роздольський, гол оформив Вадим Диндин та Євгенія Слізко.

Марта САБАН для сайту uragan.if.ua


07.04.2015 1509 0
Коментарі (0)

29.06.2024
Вікторія Матіїв

Як змінилась робота ЦНАПу в умовах війни, з якими викликами стикнулись, які послуги є найпопулярнішими та як у ЦНАПі оновлюють дані військовозобов'язані, журналістка Фіртки розпитала у директора Департаменту адміністративних послуг Богдана Пителя.

481
08.06.2024
Вікторія Косович

Робота рятувальників займає одну з ключових ролей у забезпеченні добробуту суспільства, адже від їхньої оперативної реакції залежить найцінніше — людське життя. Про виклики героїчної професії у час повномасштабної російсько-української війни, журналістка Фіртки поспілкувалася з речницею Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Христиною Перцович.

2825 1
31.05.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком, ЧСВВ (Чин святого Василія Великого) — вислуженим ігуменом монастиря.  

2128
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

6232 1
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

17126 21
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

4310 1

Поширений вислів «Пийте, але не впивайтеся» часто приписують Ісусу Христу. Втім, чи дійсно в Священному Писанні християн є цей вираз і яке ставлення до алкоголю і його вживанню ми бачимо у Біблії?

689

Для того, щоб відправляти Зеленського «з речами на вихід», треба запропонувати – а що далі? В умовах війни ми не можемо припустити, щоб країна жила без Президента, яке б прізвище він не мав. 

1109

13 червня 2024 року США та Україна підписали двосторонню безпекову угоду, яка має декларативний характер. Документ не буде ратифікований Конгресом США, бо являє собою декларацію про наміри без чітких гарантій безпеки.

1046

Війна росії проти України зірвала всі маски, і нарешті весь світ побачив жорстокість росіян, які використовують всі методи задля поневолення українського народу. Одним із цих інструментів є російське православ’я — а саме РПЦ з їх філією в Україні УПЦ МП.  

2085
27.06.2024

Сухий корм для собак — це один із найпопулярніших видів харчування для домашніх улюбленців. Його головні переваги включають зручність у зберіганні, тривалий термін придатності та можливість легко контролювати раціон тварини.

282
23.06.2024

Інфляція на споживчому ринку Івано-Франківщини у травні 2024 року порівняно із квітнем цього року становила 0,3%, з початку року — 2,3%, в Україні — 0,6% та 2,0% відповідно.  

548
19.06.2024

Часті дощі та висока вологість повітря сприяють розвитку фітофтори на томатах. Це — грибкове захворювання, яке вражає листки, стебла й плоди.

4448
28.06.2024

Отець Антоній Яремчук — вислужений ігумен монастиря та парох парафії Успіння Матері Божої у мальовничому, чудовому відпустовому місці в селі Погоня.  

315
21.06.2024

За новим календарем Різдво Івана Хрестителя християни відзначатимуть 24 червня. Про значення свята журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

761
17.06.2024

Монастир Успіння Матері Божої — чинний чоловічий греко-католицький монастир Чину Св. Василія Великого у селі Погоня.   

1259
13.06.2024

Вознесіння Спасителя — це один із великих Господських празників літургійного (церковного) року.

1031
26.06.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

22564
28.06.2024

Після початку повномасштабної російської агресії проти України частка громадян, які вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі істотно зросла.  

288
26.06.2024

52% опитаних іванофранківців схвалюють діяльність міської ради, окремо роботу міського голови Руслана Марцінківа схвалюють 58%.   

403
20.06.2024

Під час опитування респондентів просили висловити згоду або незгодну з рядом тверджень. Одне з тверджень: «Зеленський має бути Президентом до кінця воєнного стану».   

716
17.06.2024

Івано-Франківська ОВА посіла дев'яте місце у рейтингу.    

1047