Від імені Руслани Лижичко розповсюдили фейкову відповідь "курці" (а не "орлиці") Ірині Фаріон

 

 

Голова ВО «Майдан», народна артистка України Руслана Лижичко спростувала своє авторство вчорашнього "звернення" від її імені до свободівки Ірини Фаріон. Руслана сьогодні, 6 січня, розповсюдила текст наступного змісту:

"Хочу звернутися до всіх українців.
У переддень Різдва, коли я готувалась з нашим Львівським хором до виходу на сцену в Битві Хорів, якісь провокатори інсценували звернення від мого імені на якомусь невідомому мені сайті.
Це не мої слова, і хто мене знає, розуміє, що я на таке не здатна ні в словах, ні в думках. 
Мета зрозуміла. Але віру в правоту нашого протесту не підірвати такими дешевими діями.
Всі, хто стоїть із нами по один бік барикад, є нашими побратимами, і ми молимось на нашу єдність.
Шановні юристи,адвокати, правники! Звертаюсь до вас! Допоможіть покарати кривдників. Позив на велику суму проти брехунів буде хорошою для них наукою і на Майдан можна буде купити дрова в достатній кількості.

P.S. Всі мої заяви розміщаються на моїх офіційних ресурсах. А пряма мова завжди підкріплена відеозверненнями"
.

 

Нагадаємо, що вчора кілька інтернет-ресурсів розповсюдили фейкове звернення від Руслани до Ірини Фаріон наступного змісту:

«Я не звикла відповідати на будь-які політичні заяви, але почуття великої несправедливості змусило мене відреагувати на брехню, озвучену Іриною Фаріон. Ця депутатка від «Свободи» вчинила цю несправедливість, коли зробила спробу присвоїти своїй партії здобуток мільйонів українців – наш Майдан.

Пані Ірині як професійному політикану важко зрозуміти, що справжню історію творять не корумповані депутати, а громадянське суспільство, національно свідома творча інтелігенція та, зрештою, увесь народ. Як і інші представники політичної верхівки, вона боїться опинитися непотрібною, коли народ, як це і має бути у по-справжньому демократичній державі, візьме владу у свої руки і відмовиться від послуг зрадливих і брехливих політиканів.

Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем.

Тож на вашому місці, пані Ірино, я би гарно подумала, перш ніж безпідставно звинувачувати у чомусь найкращу співачку країни, єдину правдиву переможницю Євробачення від України. На відміну від вас, я торувала свій творчий шлях не грошима і сексуальними послугами, а своїм талантом, енергією і важкою працею.

Пані Ірино, я не вимагаю від вас вибачень і не прошу забрати свої брехливі слова назад. Просто тому, що вони – ваші слова – уже просто нікому не цікаві. Ви остаточно перетворилися на брудну інтриганку із сумнівним минулим , а висловлювання подібних людей мене просто не обходять.

Без поваги, Голова ВО «Майдан» Руслана Лижичко».


06.01.2014 523 11
Коментарі (11)

1 2014.01.07, 12:11
Руслана - велика молодчинка. Ділом доводить свою професійність та патріотизм. Перемога в битві хорів незаперечна. ВІТАЮ!!!!! А слова фаріон - від лукавого.
Михайло 2014.01.06, 12:57
Фаріон, це якесь непорозуміння. Таке враження, що вона або агент , або хвора особа. Одне і друге шкодить національній ідеї. Своєю поведінкою вона компроментує Україну в очас світу а галичан в очах цілої України. Думаю, що найкращим виходом із цієї ситуації буде цілковита інгнорування її виступів та зустрічей.
галичанин 2014.01.06, 13:27
Мені вчорашнє фейкове звернення від Руслани до Ірини Фаріон більше подобається!!!!
до всіх 2014.01.06, 13:39
Навіть якщо не її то відповідь достойна хватить вірити цим неонацистам від Свободи які виявились обманщиками від них відвернулись їх виборці .
Марян 2014.01.06, 14:06
Навідь якщо ці слова не Руслани,то яб на її місті не вибачався нема перед ким.(Це орлиця не та що високо літае,а та що клюе дермо.)А Руслана на битві хорів ще раз доказала Щщо така людина гідна представляти Україну Будь-де.
Юзьо 2014.01.06, 16:03
Неважливо хто готував звернення, а важливо те що хтось має достатньо аргументоване досьє на компідстилку Фаріон коли коли з такою точністю викладає факти, що "... Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем." Після таких фактів компідстилці пора давно покинути свободу і не розбечувати молодих свободівських патріотів. Бо в лавах свободи може бути малолітній партієць за розбещення якого і термін увязнення дадуть. Свобода така ж проститутка як і Фаріон тільки політична.
Марія 2014.01.06, 18:43
Люди, ті що хочуть вас ділити і "кожного взять тьоплєнькими і поодіночкє" мають досьє не тільки на Фаріон, а на кожного з вас. Хто святий, хай кине камінь, але ми всі не святі. Не час гризтися. Єднайтеся, потім розберетеся, "хто є ху". А зараз кожен на спільну справу. Христос народився! Славімо його!
Петро 2014.01.06, 19:16
Але треба враховувати, що комуністка Фаріон - провокатор КГБ)
до петра 2014.01.06, 20:24
все на когось пальцем показати.Мотузком в КПРС тягли вонючу, синю курку.А в Свободу.А до корита?
Музикант 2014.01.07, 10:12
Хай Руслана спростує що вона не співала разом з Януковичем пісню "Весна на зареченской улице". Проститутка майданна.
Степан М 2014.01.08, 08:15
Руслана молодець,давно потрібно було свободівку поставити на місце політики завжди збирають собі політичні бонуси, хоч на цвинтарі хоч в церкві
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

961
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

776
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1891
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3239
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2550
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2539

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

234

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

732

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

684

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1596
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

354
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

690
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

613
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

329
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

380
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27030
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

839
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19672
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

423
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

396
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

729
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1319 3