«Виборці депутатів» чи навпаки. Як Alexander Zaslavskiy намагається заставити працювати свого депутата Романа Кіманчука

 

Вчора на своїй сторінці у мережі Фейсбук відома івано-франківська журналістка Таня Соболик розмістила цікаве повідомлення.

 

Зацитуємо його дослівно: «Батареї зимні. В хаті холодіна. Мій депутат по округу - Роман Онуфріїв (голова фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді – «Фіртка»).. Як думаєте, якщо я у під"їзді вивішу його мобільний телефон, щоб люди звернулися до депутата, допоможе?».

 

Сьогодні на сесії Івано-Франківської міської ради Т. Соболик повідомила журналіста «Фіртки», що вона звернулася до Романа Онуфріїва ще в понеділок. Тоді він відповів, що вирішення цієї проблеми «не входить в його повноваження». А після того, як вона про відсутність тепла в своєму помешканні розмістила інформацію на сторінці в Фейсбуці, то Р. Онуфріїв змінив свою думку і запевнив, що буде постійно нагадувати керівнику "Теплокомуненерго" Р. Гайді про цю проблему, пки вона не буде вирішена.

 

А тим часом повідомлення Т. Соболик почали жваво обговорювати інші «мешканці» «Фейсбуку». Як завжди з’явилося багато «порадників» - хтось рекомендує спати в спальному мішку, хтось опалюватися газом або електрикою… Є й рекомендації по підбору електрокалориферів і т.п.

 

А користувач, Alexander Zaslavskiy, що проживає в будинку по вул. Бандери, 62, маючи ту саму проблему з опаленням квартири (точніше його відсутністю) намагався зателефонувати «своєму» депутатові, також звичайно «свободівцю», - Роману Кіманчуку. Той взяв трубку, обіцяв за пів години віддзвонитися, але…, певно, «забув». Тоді, через 4 години, Alexander Zaslavskiy спробував задзвонити повторно, але депутат на цей раз вже не відповів. Тоді Alexander Zaslavskiy проявив «військову смекалку»)) і зателефонував з іншого номера. Депутат знов «уважно» вислухав проблему виборця і знову пообіцяв зателефонувати через пів години… І… звичайно ж… не зателефонував. Тоді Alexander Zaslavskiy в кожні двері свого будинку розклав повідомлення наступного змісту:

 

А от користувач Igor Yevgenovich Tkach поставив свій діагноз депутатам та чиновникам загалом, та «свободівцям» зокрема: «Шкода, але тепло в наших оселях - не перша справа, котрою зайняті муніципальні функціонери. Головне - Бандера, що не ясно?...», на що Таня Соболик відповіла: «Та ясно це все…»


20.10.2011 1239 19
Коментарі (19)

Ясно 2011.10.20, 16:15
Ну то якщо все так ясно і зокрема Тані Соболик, то чому від неї користі суспільству так само як і від "Бандери в лозунгах"??? Погано, що свободівці такі сякі, але погано і те що тон в суспільстві задають ті хто насправді нічого не робить зате йому все "ясно" бо ж вони великі специ по ля-ля і "фейсбуках", погано так само, що мешканці не знають куди їм звертатися по суті для початку. Я б відразу подзвонив Вишиванюку чи Януковичу, це була б крутіша сенсація. А свободівцям не завадило б бути уважнішими до таких речей, бо це і їхня відповідальність також.
Туркові Ясному 2011.10.20, 16:21
Таня Соболик - журналіст. Вона не влада. Її робота - говорити, помічати проблеми і говорити про них вголос. Що вона і робить дуже навіть не погано. Мова йде не про Вишиванюка з Януковичем і не про сесацію, а про цих недолугих депутатів, які на виборах верещать що все порішають, а зараз блеють, що те що вони самі обіцяли "не входить в їх компетенцію". Алеот хабарі брати наші юні свободівці навчилися дуже швидко. Ясно тобі "Ясному"? Овца свободівська тупорила.
аноніму 2011.10.20, 16:32
Поки що верещиш ти ну і "компетентні у всьому" журналісти. Так, що хто тупорилий і овца це ще питання і дивлюсь я на нього як на маленьке пиво :)))))))))))))))
Jozef 2011.10.20, 16:32
Не перша ситуація з "свободівцями".Цікаво чия це справа якщо не Онуфрєїва,не Кіменчука і не інших "побратимів",що тепер у Краї уособлюють собою нашу владу. Якого хріна Ви ту владу взяли?,щоб відмахуватись від людей,як від надоїдливих мух?, чи може нищити прапори інших дегенератів (Наша Україна та Партія Регіонів)?,чи може не пускати інших нєгідників пограти у волейбол на Яворині?
Влада 2011.10.20, 16:41
Проблема в тому, що утворення типу облради, міські ради і т.д. це по суті не влада, які повноваження і можливості - такий і "спрос". Відповідно за визначенням анонімного умніка "туп-илі овци" обирають собі "туп-илих свободівців", слухають "туп-илих глашатаїв" , а як правильно одному Богу відомо.
a 2011.10.20, 23:38
Скажіть мені чого ця ціла Т.Соболик не говорить нічого про Фронт Змін чи його в міській раді немає. Ну ясно як вона буде їх обсирати А цікво чи написала вона би про депутата який переміг на вул.Пулюя вул.берегова та ін. вулиці в даному районі Басараба. Що ні слова про виконану роботу Фронту Змін.
жовта преса 2011.10.21, 08:49
"Журналісту" Соболик не завадило б згадати про слово "об"єктивність" якщо забула то для цього є тлумачний словник. Дешеві "сенсації" у фейсбуці викладені тут, так само не додають честі і Фіртці, бо як виявляється можна бачити ситуацію не далі ніж кінчик свого носа, та ще й міняти те що написав спочатку, що вже було неодноразово в залежності як розвиваються "гарячі дебати". Пані Соболик можна ж було звернутися, для початку, до диспетчера Теплокомуненерго чи навіть до ЖЕО, думаю статус журналіста допоміг би в цьому, але....дешева "бомба" це набагато крутіше ніж рядова життєва ситуація. Журналіст не може бути істериком по суті, в даній ситуації все навпаки.
Свобода лайно 2011.10.21, 09:58
Вівцям тупорилим, свободофілам. Стаття не про Таню Соболик, а про те, що ці юні депутати-піараси аморальні, дрібні і брехливі. Казав що передзвонить через пів години, а сам потім тупо трубку не бере. Ясно, що він тепла не дасть, і зрозуміло, що це дійсно не його повноваження - давати тепло. Але, "ДРІБНА БРЕХНЯ ПОРОДЖУЄ ВЕЛИКУ НЕДОВІРУ". А Тані Соболик - респект, - вона якраз свою роботу робмить добре, якщо викликає таку реакцію цих овець тупорилих.
Факт 2011.10.21, 10:16
Насправді жовті дешеві спітчі проджують ілюзію правди, а вірніше її пошук. Якщо такі речі у суспільстві називаються доброю роботою, то воно приречене і далі жити в злиднях та ілюзіях, бо доброю роботою є вирощування хліба або працювати в шахті до прикладу, а те що робить пані журналіст не що інше як брудна писанина, дєшовка одним словом. Імбіцили це їдять і думають, що якщо хтось має іншу думку то він свободівець або їх прихильник. :)))))))))))))))))
Фактові 2011.10.21, 10:31
Є факт, що депутат двічі ЗБРЕХАВ своєму виборцю. Двічі пообіцяв "розібратися і зателефонувати" і ЗБРЕХАВ. От поки в нас будуть такі дрібні брехуни-депутати і такі "Факти"-коментатори, які звинувачують не цих негідників, а тих хто про це посмів сказати в голос - доти ми і будемо "далі жити в злиднях та ілюзіях". Свободівці багато обіцяли - подивіться їх агітки річної давності, а зараз тупо навчилися "дрібній" корупції і дрібному самопіару (як на розмальовці трьох каналізаційних люків, або прес-конференціям в тролейбусах).
Іван 2011.10.21, 10:37
Мені здається, що фіртка як "агенція новин" трохи заганяється. Замість того, щоб власне писати новини для простих читачів, вельмишановний ОМГ (шеф фіртки) виносить назовні міжжурналістські "тьорки" та якісь власні емоції. По-друге, дайте хоч одне посилання на цих користувачів, згаданих у матеріалі. Де ви то взяли? Які підтвердження? Чи у нас тепер фейсбук став офіційним незаперечним джерелом інформації? У вас рівень довіри може трохи вищий, ніж до президента Яника. Не будьте такими неадекватами, фіртка, бо смішно.
Дурна розмова 2011.10.21, 10:39
Справді дурне сперечання коментаторів перемішане брудними образами, а кому це вигідно і кому це дає поле для діяльності? Думайте і робіть висновки.
Мар'яна 2011.10.21, 10:41
Фіртка - МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!! Крім вас нікого немає! Решта - роботи. Не слухайте ІванІв. Так тримати!
З американського фільму "Т 2011.10.21, 10:55
"Я можу роздобути для вас будь-яку новину – хоч велику, хоч маленьку, а якщо немає ніяких новин, я вийду на вулицю і вкушу собаку."
Правдун 2011.10.21, 11:15
Свобода - не всі виродки. Там є і дійсно нормальні люди. Той же Онуфріїв. Але до рейтингових проектів завжди прилипає всіляке. Як гімно до капців.
Ха-ха 2011.10.21, 17:36
Деякі коментатори тут справді вважають, що у всіх бідах наших винні "Фіртка" і Т. Соболик (тобто журналісти)? А депутати-кіманчуки - оббріхані журналюгами "високоморальні, доброчинні і духовнобагаті лідери нашого суспільства"?
Упир 2011.10.21, 14:10
Вся проблема у психології. Все стане краще коли політики та чиновники почнуть їздити на ланосах, а парламент взагалі ліквідують як орган який є символом безвідповідальності. Треба щоб змінився менталітет із скіфського тобто любові до позолочених блискіток на античний
JIJ 2011.10.21, 17:46
ВСІ політики потрапляють до пекла: http://www.firtka.if.ua/?action=show&id=11623 Ну і журналісти - майже всі.)))))))))
Nen 2011.10.23, 03:08
Досить терти, журналюги! Навчились би перше прізвище чоловіка без помилок писати! 5 уродів-невдах минулих виборів пописуються тут, серуть на Свободу і на все, що під тему попало. Задовбали, придурки.
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1779
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1785
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1764
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5264 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2072 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1452

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

597

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

700

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

894

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

933
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1664
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3590
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10178
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26052
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10079 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7651
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

835
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1340
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

311
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1194
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

787
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1015