Весна — час розквітати разом з коштовностями від "Ювелір Капітал"!

Ось і добігають останні дні зими, і ми уже стоїмо на порозі чарівної, захопливої красуні весни! Ми очікуємо сонця, тепла, краси і кохання! Весна — пора оновлюватися не тільки внутрішньо, це час по-справжньому наводити красу, час для відвідин перукарень, салонів, модних магазинів. Час, коли можна з легкістю кардинально поміняти свій стиль, імідж, повністю змінити образ, і такій оновленій вступити у нове, прекрасне буття. Але яке ж оновлення образу без нових, унікальних прикрас? Без нової цікавої ювелірки. Відвідини закладів краси можна розписати по графіку, і там ви дійсно отримаєте сеанс релаксу, а от біганина по бутікам, до якої ще додати ювелірні крамниці може значно вас втомити. І якщо нові модні речі, все ж таки краще купляти в живу, то ювелірні прикраси можна з легкістю купити онлайн.

Головна умова — знайти порядного та перевіреного продавця. Котрий має відповідати таким вимогам:

· Ювелірні вироби мають бути сертифіковані

· Репутація — бездоганна

· Відношення до клієнтів — на вищому рівні

І ми хочемо вам представити саме таку компанію. Знайомтеся — "Ювелір Капітал" — компанія з майже 25-річним досвідом на ювелірному ринку України. Котра займає лідерські позиції по якості, а відтак і продажам прикрас у двох областях Хмельницькій та Чернівецькій! Адже мережа налічує 24 повноцінних крамниці, і це не просто крамниці, а справжні ювелірні салони, здатні вразити найвибагливішу модницю, та назавжди підкорити її серце красою свого асортименту та високою якістю виробів! Про це свідчить більш як 37 тисяч постійних клієнтів (на прикладі власників дисконту) та понад 1 000 000 (одного мільйона) проданих виробів. А ще в мережі продається більше ніж 86 000 ювелірних виробів — прикрас, посуду, аксесуарів, інтер’єрних прикрас. Ви самі маєте змогу в цьому пересвідчитися тут https://jewelshop.com.ua/. Усі ювелірні вироби апробовані та відповідають державним стандартам України, що засвідчено відповідними документами. Усі діаманти мають сертифікати, котрі підтверджують їх якість, каратність та справжність. "Ювелір Капітал" — це компанія котра турбується про своїх клієнтів, та розуміє — буває так, що ювелірний виріб не підійшов, тому "Ювелір Капітал" дає можливість обміняти виріб на інший протягом 14 днів з моменту покупки. Але, увага! Тільки за умови цілісності пломби, бірочки та наявності торгового чека!

Що ж все ж таки вибрати і купити, щоб потішити себе цією весною?

В цьому році, як запевняють модні експерти, будуть дуже актуальні та модні виразні браслети для ваших ручок. До вашої уваги дійсно гарний вибір прекрасних браслетів на будь-який смак і гаманець та для будь-якої нагоди — урочистостей, свят, офісу, романтичних побачень, веселих вечірок та відпочинку. Котрі не просто доповнять ваш образ, а змусять відчувати себе по-особливому красивою та стильною. Пропонуємо вам пересвідчитися в цьому тут.

Але як обрати серед цієї краси саме свій ідеальний жіночий браслет?

В першу чергу визначитесь: він буде срібний чи золотий? А може вам до вподоби альтернативні матеріали: шкіра, текстиль чи каучук?

Золоті браслети — статусні прикраси, здатні не просто продемонструвати смак своєї господині, вони свідчать про фінансовий добробут та благополуччя. Тому такі браслети мають велику популярність та попит. Виконуються в червоному, білому, лимонному (жовтому) золоті, а також їх комбінаціях — одночасно у двох (біле і червоне) або навіть в усіх трьох. Це робить прикрасу особливою і неперевершеною. Окрім того, золоті браслети можуть бути декоровані вставками — від фіанітів, перлів, оніксів до діамантів, муассанітів та багато чим іншим.

Срібні браслети — можуть легко дати фору браслетам в золоті. Завдяки особливій шляхетності та своїм властивостям, срібло — улюблений метал багатьох, а вироби з нього — топ в коштовних скриньках справжніх поціновувачів! З чорнінням срібні браслети нагадують старовинні коштовності, а з родієвим покриттям вони настільки бездоганні, що їх важко на око відрізнити від коштовностей в білому золоті, що складно втриматися від бажання вже купити такий срібний браслет! Можуть бути просто в сріблі, а можуть мати декорування — від лаконічного, до дуже щедрого — емалями, фіанітами, оніксами, перлами. Особливий сегмент — срібні браслети з золотими вставками (напайками) — прикраси цікаві, завдяки своїй універсальності їх можна носити як в комплекті з золотими виробами, так і зі срібними, залежно від ситуації та зовнішнього вигляду.

А ще браслети можна розрізнити за способом виконання та архітектурою.

Браслети-ланцюжки

Найбільш поширеними є браслети-ланцюжки, серед яких самі улюблені це Бісмарки, Пітони, Кардинали, Нонни, Панцирі — ці способи плетіння забезпечують не тільки шикарний зовнішній вигляд браслетів, вони надійні та дуже показні — широкі, масивні, з гарною плетеною текстурою. Якщо ж вам до вподоби більш делікатні ланцюжки, то зверніть увагу на якірки, струмочки та снейки — надійність гарантована, а також ніжність та витонченість на вашій ручці.

Жорсткі браслети

Це браслети в вигляді кільця (обручу) або суцільні — бенгли, або розімкнені — манжети. Бенгли можуть мати застібку, а можуть бути суцільними. Зручні та дуже ефектні.

Браслети з перлів

Їх вишукана елегантність не залишить байдужою жодну справжню леді та модницю!

Браслети з підвісками

Дуже красиві та неймовірно милі браслети! Вони дійсно можуть бути акцентними в образі, або легко доповнити діловий костюм, додавши у нього трохи жіночності та кокетства.

Якщо ви вибираєте який браслет купити, враховуйте

Виразні, щедро декоровані чи масивні браслети — для свят, вечірок, відпочинку — як правило такі браслети акцентні, люблять виступати соло.

Тонкі, лаконічні — підійдуть на кожен день, їх можна носити як самостійно, так і в дуеті з годинником чи декілька одразу.

Ласкаво просимо до мережі "Ювелір Капітал" і ми допоможемо зробити вашу весну коштовно-квітучою!

Реклама


24.02.2024 196
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1401
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2670
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2192
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2265
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6813 60
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2545 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

437

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1261

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1366

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1528
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

380
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

247
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

651
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

142
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26610
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

621
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10545 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

151
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

172
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

489
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

633
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

697