В Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський конкурс «Містер Україна» (ВІДЕО+ФОТО)


7 листопада в Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський конкурс «Містер Україна – 2011». Про це під час прес-конференції повідомили організатори конкурсу – Королева світу – 2009 Вероніка Вовчук, директор PR-агенції "PR-Energy" Ганна Крисюк та директор концертної агенції Orlova concert agency Земфіра Орлова, повідомляє ІА RegioNews.

За словами організаторів, мета конкурсу – цілеспрямоване створення для молоді сучасних еталонів для наслідування – молодих, активних, освічених, духовно розвинених, красивих особистостей, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній кар’єрі. «Ми доведемо, що в України не лише красиві жінки, а дуже красиві та талановиті чоловіки», – сказала Вероніка Вовчук. Програмою конкурсу передбачено 4 виходи-дефіле, одне з яких буде присвячено «ЄВРО – 2012».

Особливістю дійства стане конкурс талантів серед претендентів.

Окрім того, на учасників та гостей конкурсу чекає насичена шоу-програма. «На сьогодні багато артистів вже погодилися взяти участь у цій події. А переможець конкурсу в якості винагороди зможе записати пісню з одним з них», – сказала Земфіра Орлова.

50% коштів, виручених від продажу білетів на конкурс, будуть спрямовані на відкриття відділення для онкохворих дітей в Івано-Франківську. «Нам дуже приємно, що міжнародна модельна агенція дослухалася до нашого бажання провести цей конкурс саме в Івано-Франківську. На конкурси краси приходять багато людей, які є матеріально стабільними, і можуть надати гроші на благочинність. На нашу думку, подібні конкурси, як і будь-який шоубізнесовий проект, повинен частинку віддавати тим людям, які цього вкрай потребують», – повідомила Ганна Крисюк.

Кастинг для участі в конкурсі відбудеться 2 жовтня 2011 року в «Танцювальній школі Влада Ями» за адресою: м. Івано-Франківськ, площа А. Міцкевича 8, третій поверх.

В конкурсі зможуть взяти участь молоді чоловіки віком від 19 до 30 років ростом не менше 175 см. Критерії при оцінюванні під час кастингу: модельна фотогенічна зовнішність, презентабельність, шарм, хореографічні навики, особистий талант любої сфери суспільного життя, сценічна культура, артистизм, розкриття творчого задуму, оригінальність ідей, а також мета участі у конкурсі.

 

 

 

 

 

 

 


22.09.2011 3043 20
Коментарі (20)

Іванка 2011.09.23, 11:40
Читаю це все і дивуюся вам всім. Всі, хто тут осуджують роботу Ані, скажіть, що ви хоть щось зробили для міста, області, молоді? Для чого тут ця заздрість? Підніміть свою дупу і почніть хоть щось робити, хоч щось незначне. і тоді ви зрозумієте як це всім вгодити. Ви тут полеміку розвели, судите не знаєте що і щей своє фе висказуєте. Нема чого заглядати в чужу кишеню, за собою краще прослідкуйте. Впеснена, що ви не кращі будете, якщо все гарненько проаналізувати. І в собі знайдете чорні плями.Попрацюйте так само від ранку до вечора, без вільної хвилини. і вам вже нічого не захочеться... навіть лити тут бруд!!!
Че 2011.09.22, 09:30
Все на що здатний маразм під назвою "молодіжна адміністрація", і цих нероб ще й фінансує ОДА і обласна рада грошима платників податків. Якщо "містер" чи "міс" це шлях до духовного розвитку і еталон до наслідування то звичайно Ганна Крисюк на своєму місці, більшого брєду годі і найти за останні дні у медіа просторі.
ПРАВДА 2011.09.22, 10:07
ОООООО А ГУБЕРНАТОР В ПРЯМОМУ ЕФІРІ КАЗАВ ЩО МОЛОД АДМІНІСТРАЦІЯ ТРУСАМИ НЕ ЗАЙМАЄТЬСЯ А ТАКИ ЗАЙМАЄТЬСЯ Я ДИВЛЮСЬ)))ОТ ВАМ МИХАЙЛЕ вАСИЛЬОВИЧУ,ПО УСЬОМУ ОБЛИЧЧЮ ТАКИЙ ВЕЛИКИЙ ЛЯПАС!!!
Че 2011.09.22, 11:01
Михайло Васильович багато чого говорить.... робота в нього така "господарча". Дивився засідання колегії ОДА і в президії сидить ця "голова молодіжної адміністрації" хто вона така? що вирішує чи зробила? Взагалі це злочин тринькати гроші платників податків на такі от нікчемні проекти як "молодіжна...." нехай ідуть працювати, в школи, лікарні, за верстати і т.д. хто на що вчився, а то відразу рожева краватка, дешеві запонки, портфель під паху і умнічати на всіх каналах та "пресконференціях" з таким важним видом. Ех, нема в державі порядку, знову плодимо дармоїдів.
Я 2011.09.22, 11:16
Фіртка вже фотосесії окремих "лядей" друкує?
роман 2011.09.22, 11:27
Який же це абсурд,такою фігнею займаються,краще б молоді роботу шукали та працевлаштовували а вони шоу займаються,гнати їх треба всіх дармоїдів з білого дому!!! і все це за наші з вами кошти,які ми платимо в бюджети а такі гниди-паразити жирують і дур"ю маються!!!
ГАНЬБА! 2011.09.22, 12:33
ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пуцер 2011.09.22, 13:32
Бенкет в час чуми! Брово Крисюк, браво!
Пуцеру 2011.09.22, 14:06
Ну для кого чума, а для кого "мать родна", сидіти на державному утриманні можна в будь який час, основне гарно триндіти і проти влади не виступати. Типовий приклад марнотратства, навіть на зарпалату саме таким от "молодим адміністраціям".
Андрій Коваль 2011.09.22, 14:32
Шановні ... по-перше..якщо вже критикуєте то підписуйтесь, а то сидить один "лідер" і типу висловлює думку всіх людей! По друге, якщо ви уважно читаєте і дивитись фотографії то там підписано "Ганна Крисюк - директор піар-агенції PR-Energy, а не голова Молодіжної адміністрації". Тому вона, як приватний підприємець може займатись шоу-бізнесом і конкурсами краси, при цьому кошти "платників податків" на це не використовуються, для цього на сайті молодіжки ми подали звіт про використання коштів (http://molodizhka.if.ua/index.php/news/314-vidpov-na-zvunyvachennya-vol-ol)і всі бажаючі в цьому можуть переконатися!!! І на кінець, якщо Вам щось не подобається або ви вважаєте, що якісь захід є не доцільним в нашому місті приходьте в Молодіжну адміністрацію (вул.Грушевського, 21, каб.640 з 9.00 - 17.00) і скажіть свою думку в очі, а не виписуйте тут всякі образливі речі!!! Чи в когось не вистачає сміливості і сили духу????
Андрій Коваль 2011.09.22, 14:34
Для Пуцера!!! Ніхто з членів Молодіжної адміністрації ЗАРПЛАТ НЕ ОТРИМУЄ, всі ми працюємо на громадських засадах!!!!!! Досить на цьому спекулювати!!!!!!!
Пуцер 2011.09.22, 14:37
Шикарна житуха, займати посаду в одміністрації і бути приватним підприємцем...шик.
Андрій Коваль 2011.09.22, 14:53
Для Пуцера (частина 2)!!! Я бачу ти дуже вдало підібрав собі "псевдонім"... оскільки не бачиш очевидного, ще раз для тебе повторюю...в Молодіжці зарплат не платять, а за щось треба годувати сім"ю, платити за житло і т.д.... тому Аня і є приватним підприємцем, вона не є державним службовцем, тому має право бути приватним підприємцем!!!!!!
Андрію Ковалю 2011.09.22, 15:30
Навчися добре читати дл початку, виділено ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ!!! 7 листопада в Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський конкурс «Містер Україна – 2011». Про це під час прес-конференції повідомили організатори конкурсу – Королева світу – 2009 Вероніка Вовчук, ГОЛОВА МОЛОДІЖНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ Ганна Крисюк та директор концертної агенції Orlova concert agency Земфіра Орлова
Пуцер 2011.09.22, 16:05
Для чого їй зарплата якщо вона має доступ до фінпотоків. Не треба мені розповідати як робляться відкати. За сім роки роботи по вул грушевській я знаю що і як робиться. Крисюк також нормально декому пасує..
Андрій Коваль 2011.09.22, 18:37
Шановний "Пуцар" тепер зрозуміло чому Ви не можете вказати справжнього свого імені, тому що ви займаєтесь уже 7 років відкатами в ОДА, думаю це уже факт для відповідних органів, і ще одне, не рівняйте всіх по собі!!! Ви напевно представник ще радянського покоління і без хабара жити не можете, а уявіть, що в нас росте свідома молодь, яка хоче жити у нормальній країні і її головне завдання НЕ красти, а робити щось хороше для своїх ровесників!!!
Андрій Коваль 2011.09.22, 18:40
Я чудово вмію читати, а ще я не сліпий і бачу на фото табличку де написано, цитую "директор піар-агенції PR-Energy - Ганна Крисюк", і ще одне Аня я координатором на місці, а конкурс проводить міжнародна модельна агенція!!!!! тому розкрийте очі "любі друзі"
ПуцЕр 2011.09.23, 00:55
Для клоунів пояснюю. Крисючка НЕ може бути добрим прикладом, тому що вона нічого суспільно_корисного не робить. Про те це не заважає їй бути і директором-приватним підприємцем-баригою-ітд і займати ще чиюсь посаду в одміністрації. Огранізовувати бидло_модні-селянсько-рагульські вечірки-паті-покази і просто селянські посиденьки може кожний, Дяко Доляр з його "Гутенбергами"(принаймі він хоч ремонт приміщення нормальний зробив) тому приклад. Так що.. нехай Ганє йде пасти вівці. В "модних" агєнствах їх тисячі. ЇЇ посаду треба віддати Ігорю Дутці. Він знає як працювати з молоддю.
Яна 2011.09.23, 11:41
Читаючи всі ці коментарі, можна сказати, що вже пишуть люди, які працевлашутвались..а що робити студентам, які тільки закінчили навчання, без досвіду роботи..(навіть в ту саму школу не беруть)..тому для того і створена молодіжна адміністрація, і так має бути ...і навіть не одна має бути..і не треба тільки бути мудрими на словах..давайте дивитися на проекти, які вже реалізувалися..вони дійсно варті уваги..тому я вважаю, що Ганна Крисюк вдало займає посаду голови Молодіжної організації, а отже, не сумніваюсь в її блискучому виконанні як директора піар-агенції)))
Оля 2011.09.24, 16:58
Гганна Крисюк найкраща голова молодіжної адміністрації. Доки на посаді голови були чоловіки толку із їх діяльності було мало навіть жоден телепроект не могли молодіжний реалізувати а говоритиі критикувати конкурси краси може тільки та людина яка розуміє що це і має відповідні ліцензії на їх проведення. а про пуцера скажу чесно: вні бреше і вводить в оману людей це "все" працівник малалкави який спілкуватись крім матюкав не вміє і ідучи дорогою матюкається і ще пє пиво та придумує те як принизити Ганну Крисюк . Він не тільки не вміє захід організувати він навіть текст з помилками пише бо у нього не має ні освіти ні роботи тепер тільки злість на те що хтось вміє працювати а він нікчема і алкаш який веде розпусний спосіб життя і невартує уваги читачів.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

793
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2349
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2040
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2061
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6252 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2352 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

225

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1045

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1028

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1297
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

145
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

512
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1975
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26402
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

461
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10379 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7917
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

466
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

318
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

469
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

543
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1486