В Івано-Франківську робитимуть бізнес «регіоналів» законним

 

/data/blog/45918/8943ee0420c56f8710690d7190a837c8.png

 

Івано-франківський НГО "Майдан" підготував цілий комплекс заходів під назвою "Зробимо бізнес "регіоналів законним".

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив один із членів ради НГО «Майдан» в Івано-Франківську, депутат Івано-Франківської міської ради Сергій Адамович.

 

«Це, поки що, така робоча назва. Тобто, ми не будемо просто пікетувати офіси домівки чи бізнес, тих хто має якесь відношення до «регіоналів». Потрібно виявляти правопорушення, які вони здійснюють в своїй діяльності» - зауважив Адамович.

 

Як приклад, депутат навів івано-франківський Центральний продуктовий ринок.

 

«Там виникає ціла низка запитань. Чона на продуктовому продають джинси і нижню білизну? Чому, забувши про безпеку, люди торгують на проїжджій частині вулиці. Там порушуються санітарні норми, продають гнилі продукти. Чи мають легальні права іноземці на цьому продуктовому ринку. Ми не хочемо беззмістовно бойкотувати. Ми хочемо зробити їхній бізнес чистим і прозорим», - зауваживСергій Адамович.

 

Також Адамович додав, що «Майдан» відмовився від ідеї бойкоту «регіоналів» минулої неділі. На їхню думку, немає сенсу протестувати, коли офіси провладної партії порожні.


14.01.2014 692 16
Коментарі (16)

Ха 2014.01.15, 11:56
Той,що називає себе "Софія" написав: "Та це "псевдопатріоти" які абсолютно не платять податки, а готують провокації проти порядних підприємців" У нього мабуть немає авта,тому що коли на стоянці біля ЦУМУ і ринку ставиш автомобіль,то тобі або взагалі не дають ніякої квитанції,або який незрозумілий клаптик паперу,який же при виїзді з стоянки і відбирають. А на рахунок того,що тими трусами на продуктовому ринку вже так спотворили місто, то це жах справді. РИГИ керують!
Галичанин 2014.01.17, 22:41
Дуже добра ініціатива
Софія 2014.01.14, 22:05
Та це "псевдопатріоти" які абсолютно не платять податки, а готують провокації проти порядних підприємців, бо на них і тримається незалежна Україна. В якій ще державі "націоналіст"-свободівець привселюдно посмів би закликати не платити податки. Та в сусідній Польщі такого ідіота патріоти б роздерли зразу .
Лідія 2014.01.14, 13:26
Чому ми не кажемо про те, як працює ЄРЦ, яке відмиває гроші з нас з вами? В під’їздах бардак, а гроші беруть чималі.
Чому 2014.01.14, 13:31
Чому хлопці з продуктового ринку збирають дань кожен місяць зусіх хто тогує біля цуму і ринку траян? Всі знають але бояться щось робити!
Олег 2014.01.14, 13:34
Просто це знову дешевий піар, ми вже бачили як вон в неділю обісралися. А тепер відмазуються що просто передумали бойкотувати. Смішно вже ніхто їх не підтримує, люди втомилися ... Майдану вже не має, одні заполітизовані і все...
Василій 2014.01.14, 13:48
Окей вижунуть людей з ринку, і що далі ? Скільки людей живуть за рахунок того що там торгують! Знаєте хочете зробити як краще, а вийде через Ж ! П.С. Всіх тесок з святом :)
Мирослава 2014.01.14, 13:55
От смішні, на базарі стільки людей працюють, чіпніть їх і завтра вони прийдуть наприклад до Онуфрієва в друкарню, цікаво а внього усі оформленні на роботі, чи часом не має з/п в конвертах?
777 2014.01.14, 14:03
Хлопці поняття зеленого немають в цих речах..... Ті хто це роблять справно діляться з тими хто з Вами пане Сергію В ДО Майдан, а вони зараз при владі в місті і їм гроші не пахнуть чи це РЕгіонів чи це КУНу... І це триває від дня Незалехності по сьогоднішній день... ПРОКИНЬТЕСЯ,,,,,
Згоден 2014.01.14, 14:26
Повністю підтримую цю ідею, але доповнив би її не виключно бізнесом тієї чи іншої політичної сили а вцілому. Потрібно ВЕСЬ бізнес так "заохочувати" до нормального функціонування
"ЦІКАВИЙ" підхід до проблем 2014.01.14, 14:38
Тобто, якщо притиснутий перевіряючими органами бізнесмен змінить Партію Регіонів на якусь іншу, питання відпадуть. А якщо вступить в ВО"Свобода" то й преміюють і дадут "Людина року..." Економічний фашизм якийсь виходить
Сьогодні 2014.01.14, 17:04
Согодні здавав звіти в податковій! Це знущання над підприємцями вяких є наймані! Всі сказились з електронними ключами хоч до 5 найманих можна здавати і на папері. Зараз усі почнуть найманих звільняти щоб не було проблем з здачею звітів. Кому зробили краще?
gazetavv.com 2014.01.15, 00:07
У Чернівецькій області громадське об’єднання «Майдан» закликало мешканців краю не ходити на весілля та уродини і не хрестити дітей разом із членами ПР та представниками влади, руки яких у крові після побиття учасників Євромайдану 30 листопада 2013 року. Про це йдеться у зверненні ГО «Майдан», інформує ІА ZIK. «До 30 листопада 2013 року ще можна було миритися з цим станом у державі. Та у той день влада перейшла «український Рубікон». Вона пролила кров українських студентів на столичному Майдані. І прощення їй за це нема. Повну відповідальність за побиття студентів несе й Партія регіонів у цілому, і кожен її член зокрема. На руках цих людей кров невинних студентів… Невинних серед влади, Партії регіонів, їхніх прислужників-тушок нема. Вони несуть відповідальність разом з тим беркутівцем, який гамселив на Майдані наших невинних дітей і внуків. Чесні люди за цей час покинули злочинну Партію регіонів і перестали служити президенту Януковичу і його уряду Азарова», – йдеться у зверненні. «Ми звертаємося до тих, хто досі є членом Партії регіонів в Чернівецькій області: кров невинних студентів і на ваших руках. Ви несете відповідальність за побиття українських дітей. Тому змушені вирішити: чи ви надалі залишаєтеся у лавах злочинної Партії регіонів, чи переходите на бік українського народу?! Іншого вибору у цій ситуації у вас нема… Тим, хто й надалі захоче бути зі злочинною Партією регіонів, порядні буковинці, їхні діти і онуки при зустрічі не вітаються, руки їм не подають. Під час родинних свят не сідають з ними поряд за святкові столи. Не святкують Новий рік, Різдво, Водохреща, Великдень та інші християнські свята. Разом з "регіоналами" не ходимо на весілля, хрестини, уродини. У церквах стаємо з ними по різні боки. Не колядуємо, не віншуємо, не вітаємо їх», – сказано у документі. «Звертаємося до свідомих буковинців нічого не купувати у магазинах, кафе, ресторанах членів Партії регіонів. Не замовляти у них ніяких послуг. Не оплачувати їм за товари. Знаймо, що наші гроші виплачені у закладах членів партії регіонів потім використовуються на закупівлю газу, яким «Беркут» труїть нашу молодь і українську націю, на придбання кийків, якими ламають ноги, ребра і розбивають голови», – сказано у зверненні.
воля 2014.01.15, 00:12
молодці!!!
гість 2014.01.15, 09:07
На ринку працюють люди які отримують свої сімї і вони не є прихильниками партії регіонів і неможна їх виганяти що АДАМОВИЧ створить їм нові місця робочі! АДАМОВИЧ- ПРОВОКАТОР !!!
Олег 2014.01.15, 09:29
До gazetavv.com. Таких як ви потрібно вішати, як можна ображати і закликати до такого людей? Шановні схаменіться, звідки у вас стільки злості? Те, що зараз відбувається і те що організовує Свобода - це фашизм, якого треба позбуватися!!!!!!!!!!!! Потрібно заборонити таки партії, яку підривають народ на кроворолитя і громадянську війну
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1874
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1815
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1811
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5343 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2109 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1472

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

678

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

736

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

926

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

962
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1710
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3628
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10207
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26080
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10136 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7671
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

856
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1358
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

342
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1229
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

828
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1035