Юрій Романюк: Я послав Голодюка, бо він назвав Шлемка "комунякою недобитим"

 

Як повідомляла в червер "Фіртка", голова фракції ВО "Батьківщина" в Івано-Франківській обласній раді Юрій Романюк на завершення урочистої сесії облради, присвяченої Дню Незалежності України, жорстко перервав виступ відомого громадського активіста початків 90-х років минулого століття Бориса Голодюка, який без дозволу головуючого голови обласної ради Олександра Сича почав виступати з трибуни сесії.

 

Юрій Романюк сказав йому: "Пішов на фіг, казьол... Мудак!".

 

В подані йінформації "Фіртка" процитувала також слова Б. Голодюка, що передували реакції Ю. Романюка: "«Рік тому вбили мого брата, сьогодні хоронять Лесю Бандеру, доньку славного Степана Андрійовича, — говорив він. — 19 серпня 20 років тому я провів перший мітинг проти ГКЧП… З ким іти, як бути, думайте. Дякую, бо добре сказав Пушик, Осадчук і за Діброву Кучер. Шукайте в інтернеті, які брехні йдуть за Бориса Голодюка, а з іншого боку добре слово. І єднайтеся зі справжніми націоналістами, а не з імітаторами. А та біла з косою, що сидить в тюрмі… хай її випустять».

 

До редакції Агенції Новин "Фіртка" звернувся Юрій Романюк та повідомив, що "Фіртка" подала не все, що говорив Голодюк. "Таку мою реакцію викликало те, що він почав обзивати народного депутата Дмитра Шлемка "недобитим комунякою" (Д. Шлемко був останнім секретарем обкому КПУ з ідеології - "Фіртка"). Потім назвав Юлію Тимошенко "оця з косою"... І взагалі заважав голові облради закрити сесію. Тому такі його поведінка і виступи й викликали мою жорстку реакцію", - сказав Юрій Романюк.

 


22.08.2011 2771 27
Коментарі (27)

Василина 2011.08.22, 08:48
Голодюк-божевільний сектант,який себе проголосив священиком, створив абсурдну секту "Світло Віри УПА" і ширить усякі єресі!!!!
Андрій 2011.08.22, 08:58
Таких "дєятєлів" як Юрка Романюк гнати в шию з політикуму. Він тупоголовий КЛОУН і цим все сказано. В політиці мають бути розумні, виважені люди а не психи. Юра, іди з відти, це не для тебе... Повір, зі сторони краще видно...
Марія Миколаївна 2011.08.22, 09:02
Пане Юрію, ви порібні Україні. Не слухайте провокаторів!!!!
Jozef 2011.08.22, 09:43
Я мав змогу кілька раз слухати публічні промови Голодюка,бачив у 90-ті як він трубів у піонерський горн закликаючи пластунів до бою.Знаю,що тепер він проголосив себе явним провідником УПА(Українська патріотична асамблея) фронт "Державність" та священником цієї організації,ходить з мідним хрестом, цілуючи його час від часу, лампадкою за 25 грн.Крім цього іменує себе генералом УГВР і рухівцем одночасно.У місті він відомий політик,але політик минулого.Аптекар Романюк цього не розуміє і молиться на Багіню, але Вона не Україна.Таким чином Боря може подати Юру до суду за образу Чести та Гонору.
Справедливий 2011.08.22, 10:09
"Андрію-клоуну"! Та подивиться в оригіналі пряму трансляцію з сесії, коли Сич закриваючи її мав оголосити виконання Гімну України, хворий Голодюк доривається до мікрофону і починає нести ахінею, всіх обзиваючи і паплюжачи. Ну це ж урочиста святкова сесія, а не збіговисько божевільних! Чому депутати не мають право обірвати хвору людину і вигнати від мікрофона? Голодюку треба лікуватися а не піаритися! правильно зробили що вигнали!
Гнат 2011.08.22, 10:17
Народ! Згадайте як у 1990 провокатор Голодюк підігнав бензовоз під Верховну раду і грозився підірвати. Він неадекватний і хворий сектант. Досить таких дурнів допускати до мікрофонів і показувати в ефірі. А Романюку - респект.
Василина 2011.08.22, 10:36
УПА без Бориса Голодюка http://www.facebook.com/groups/126845477403446/
Андрій 2011.08.22, 10:45
Справа не у Голодяку, я про Юрія. Політика це не його. Ну видно коли людина не на своєму місці.
Справедливий 2011.08.22, 10:49
"Андрію-клоуну". Та хто ти взагалі такий, що ти зробив для України, що даєш як і твій кантужений гОЛОДЮК ВСІМ ОЦІНКИ, ХТО ТАКИЙ А ХТО НЕ ТАКИЙ! Романюк 20 років у політиці бореться за Україну, а ти за таких як голодюк, аби з сесій робили цирк! Сиди вже й мовчию
Патріот 2011.08.22, 11:21
Взагалі має бути якийсь графік. Я так зрозумів, що той дурисвіт- провокатор Голодюк самовільно захопив мікрофон, не маючи на це права. Так? Тоді в чому проблема? З наглими треба поводитися відповідно.
Народжений в Україні 2011.08.22, 11:50
Голодюк - клоун, але про Шлемка хіба неправду сказав?
Андрій 2011.08.22, 11:51
Справедливий, не нервуйся! Ти чому так взбісився?! Спокійно, не псіхуй))) Юра може і ще 20 років "боротися за Україну". Та його помилка в тім що він вибрав боротьбу а не конструктивну працю на благо держави. Боротися треба в ринзі. А псевдо боротьба за Україну це ніщо інше як ганебний піар, гра на публіку, клоунадство... Нажаль в державі вистачає таких "борців", боряться, боряться... а коли їх запитаєш чим проти кого ви боритесь а саме головне чим ви боритесь, то відповіді немає... Самі не знають. Годі Юра, годі...
Андрій 2011.08.22, 11:55
Про шлемка істину правду висловив... і про Юлю вірно сказав. Справді вона біла та ще й з косою...))) Не бачу в його словах брехні)))
Кривий 2011.08.22, 12:24
Народ я зрозумів. Під ніком "Андрій" ховається Голодюк і парить нам мізки. "Зульфия, открой личико"
NYK 2011.08.22, 12:58
БОРИС ГОЛ ДЕП ІФОР БУВ 2 РАЗИ. І БУВ ВПЛИВОВИМ КОМАНДИРОМ З 1990 ПО 1996р. І ГРІШМИ РОЗПОРЯДЖАВСЯ У ТІ РОКИ НЕ МЕНШИМИ ЯК ЗАРАЗ ЗДИРАВ ВІДКАТАМИ РОМАНЮК. АЛЕ ТІ ГРОШІ НА 90% ПІШЛИ НА ПОЇЗДКИ НА СУЗ. А РОМАНЮКОВІ ГРИВНІ НА 50% ПІШЛИ В РОЗШИРЕННЯ ЇГО МЕРЕЖІ. І СИЧ МІГ БИ НЕ ВИГАНЄТИ БОРЮ З ЗАЛУ. ХОТЬ ВІН ВЖЕ І ТРОХА ПОЇХАВШИЙ ПО ФАЗІ. ЮРА ЗРАДИТ СИЧА ПРИ ПЕРШІ НАГОДІ. І СУДЯЧИ З ПІНИ НА ГУБАХ У ЗДЕНЕРВОВАНОГО РОМАНЮКА ТЕЖ ТИПОВА ХОРОБА - ШИЗОФРЕНІЯ. І ТОМУ КІНЕЦ ЇГО БУДЕ СТРАШНІЩИЙ ЯК У БОРІ. БО НЕ ДРУЖИТ З ЄВАНҐЕЛІЄМ. ВИСНОВОК: НА ТАКИХ НАЦ-Х ЯК СИЧ І РОМАНЮК НЕ МОЖ МАТИ НАДІЇ. ВОНИ БЕЗ БАБЛА НІХТО. СПРАВЖНІ ВОЖДІ ПРИЙДУТ НА РУЇНАХ СВОБОДИ. ДЕСЬ Ч-З 3 РОКИ. ПАКА-ПАКА.
Андрій 2011.08.22, 13:19
"Кривий", твоє розуміння народу не потрібно!!!
Лікар 2011.08.22, 15:28
NYKу у відповідь. Ти не правий. Знаю давно Голодюка. Це повна клініка. Знаю давно Романюка, його родину і батьків. Не вважай усіх жидами, якщо сам маєш маму-жидівку. У Романюка в родині нікого не було і немає з жидів, а його батьки не мають до жидів жодного відношення. Одне діло конкуренція політичних опонентів під час виборів, коли всі прийомі добрі. Так мочили і Яценюка. Якщо всіх послухати, то у нас в радах лише жиди. Це не аргумент. Давай по суті. Романюк абсолютно правий, як і Сич, коли зупинив голодюка в його несинітниці під час святкової сесії. Ось і все! А хто зробив для України більше час покаже. Історія все бачить. Досить поливати один одного. Ми всі українці, а ведемо себе як вівці.
Андрій 2011.08.22, 17:04
Лікар... Хороші слова!!!
Василина 2011.08.23, 07:13
Голодюк створив свою секту "СВІТЛО ВІРИ УПА" і займається по інтернеті пропагандою лженаук (антицерковних), за що йому тепер нема оправдання http://znamyboh.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
Василина 2011.08.23, 09:47
Заява 4капітанів УПА про виступ генерала УГВР ГОЛОДЮКА http://blog.i.ua/user/4400999/772779/ А в дійсності то "заява" одного хворого Голодюка, що весь час прикривається "4-ма капітанами УПА", яких не існує!!!! Він брехун останній і пройдисвіт!
Козак 2011.08.25, 01:51
В четвер 18серпня 2011року в Івано Франківську відбулась УРОЧИСТА СЕСІЯ НА ЧЕСТЬ 20 річчя Акту Незалежності Украіни ! НА сесіі виступили 23 промовці але не дивлячись на зазделегідь подану письмову заяву на сесіі ГОЛОВА облРАДИ свободівець ОЛЕКСАНДР СИЧ не дав слово для виступу 48річному депутату ПЕРШОГО ( 1990) і ДРУГОГО (19941998р) ПАТРІОТИЧНОГО СКЛИКАННЯ БОРИСУ Борисовичу ГОЛОДЮКУ Голові Івано Франківського РУХУ +УНРуху і генерал капелану УПА УГВР ПОЧЕСНОМУ Голові Молодіжного Товариства “СОКІЛ +ПЛАСТ+СІЧ+” який був НАЙМОЛОДШИЙ ДЕПУТАТ 1990року і при конкуренціі двох десятків інших осіб переміг всього на 44голоси головного імпергенерала СССР в Прикарпатті ПУГАЧОВА та є як каже Христос навічно ПЕРШИМ справжнім ОБРАНЦЕМ ПАТРІОТІВ ЩО ЧУДОМ БОГА ПЕРЕМОГЛИ від тих особливо заселених кегебістами і сексотами центральних вулиць обл центру ГАЛИЧИНИ де розташоване приміщення БІЛОГО ДОМУ влади !ТА ОПОРА СОВКОДЕПУТАТІІ яка переважно наповнена сексотами вже багато років не шанує таких патріотів як наш Провідник ...бо ж це вперше за 10 років він отримав письмове запрошення на урочистості а до того його зовсім не вітали ні на які свята хоч вітають інших більш догідливих до влади колишніх депутатів роздаючи ім явно і тайно всякі заохочення а наш ІДЕАЛІСТ ШЕФ звісно що давно не довподоби і умисно замовчуваний у всіх телерадіо і газетних виступах хоч народ час від часу між собою каже про це безсовісне забування тих хто дійсно найбільш ризикував і ризикує в боротьбі за украінську УКРАІНУ!
Козак 2011.08.25, 01:55
ГОЛОДЮК в 2001році привселюдно відмовився від нагород КУЧМОКРАТІІ А ТАКОЖ НЕ БРАВ грошові чи паперові та металеві ПОДЯЧКИ при Кравчуку ЮЩЕНКУ ОКРІМ ПОДЯКИ за те що був НАЙМОЛОДШИЙ делегат 1 зізду Руху 1989р ! Голодюк каже що має звання і нагороди УПА УГВР ВІД Христа і від окупантвлади що імітує нібито украінську він принципово та наказово нічого не хоче мати щоб люди не думали що всі продаються!ОТОЖ СВОЄ прохання виступити Голодюк заявляв ще й підняттям руки і коли побачив що 4годинне засідання сесіі наближається до завершення то БОРИС БОРИСОВИЧ підійшов до мікрофону в залі і сказав що на жаль сесія не виконала його прохання щоб пошанувати хвилиною мовчання світлу память всіх загиблих за незалежність і зокрема ЛЕСІ доньки БАНДЕРИ ЯКУ ТОГО ДНЯ ХОРОНИЛИ В ТОРОНТО у Канаді ! ГОЛОДЮК звернув УВАГУ що ще від 1990року пропонував щоб в ЗАЛІ ПЕРЕД депутатами на стінах ліворуч і праворуч СТОЛІВ ПРезидіі ВИСІЛИ ПОРТРЕТИ Шевченка+ Франка+Шухевича + Бандери а над ними ікони ІСУСА І БОГОРОДИЦІ ! Голодюк наголосив що вже 13 років він чекає рішення обласноі ради про письмове запрошення його на 15 хвилин для виступу по облтелебаченню та облрадііо і що він за те ЩО народу ТРЕБА ДУМАТИ ЯК ІТИ НЕ НА ВИБОРИ А у ДІБРОВУ ЛІС щоб воювати з тими які окупанти і зрадники УКРАІНИ І дурять іх бо НАПРИКЛАД ЧИ МІГ Голодюк уявити ЯК ЗАТЯТИЙ І БЕЗКОРИСЛИВИЙ АНТИКОМУНІСТ І АНТИГЕКЕЧЕПІСТ що ОЦЕ в президіі святковоі сесіі НА ЧЕСТЬ 20-річчя ВОЛІ УКРАІНИ як нібито народний депутат сидить ЯРИЙ АНТИБАНДЕРІВЕЦЬ І ХИТРИЙ КеПеССівець головний облБЮТІВЕЦЬ колишній другий секретар ОБКОМУ КПСС І ГКЧПіст ЛЕНІНОПОДІБНИЙ ЖИД Дмитро Шлемко а слово не дають ГОЛОДЮКУ який перший в УКРАІНІ ПРОВІВ віче проти ГКЧП 20років назад а перед тим відкрив перший памятник БАНДЕРІ ЩО ВЗІРВАЛИ послані отакими комуняки ! ГОЛОДЮК також хотів нагадати про просвітні акціі ПРОВЕДЕНІ ІФРухом й те що набліло не те в отй не нашій ЛЖЕДЕРЖАВІ СЕКСОТІВ де зневажили і утискують таких як він патріотів ! Борис Борисович мав сказати чому ніхто з депутатів не виступив згадуючи ПІДЛО убитих за підтримку БАНДЕРІВСЬКОГО ГОЛОДЮКІВСЬКОГО УНРуху начальника міськоі міліціі ТИМКІВА прокурора ПЕТРОВИЧА депутатів які були проти хімізаціі ПРИКАРПАТТЯ ДЯКІВА І ЗАХАРІЮ ! ЧОМУ не згадали вбитих рухівців ЛЕВИЦЬКОГО СІЧКА ЯРИЧКІВСЬКОГОКозакевича Габуду та інших патріотів
КОЗАК 2011.08.25, 01:57
ЧОМУ ДУРЯТЬ НАРОД відвертаючи людей від справді народноі опозиціі й нацьковуючи одне на одного за жидЮлю яку треба разом з ЯНУКОВИЧЕМ вислати на прощу і постійне проживання або в МОСКВУ АБО В Ізраіль яким вони служать розриваючи УКРАІНУ! НАШ ЯВНИЙ ВОЖАК УПА наголосив що йому не дали змоги виступити на захист справжніх патріотів тризубіців яких мають судити 25 І 29СЕРПНЯ В ЗАПОРІЖЖІ ! А НАТОМІСТЬ великих лжемучеників чинять з тих які є вороги УПА І ЖИДОМАСОНИ ЩО 10 років явно в так званій НЕЗАЛЕЖНІЙ Украіні грабували народ і служили лівим безбожним ідеям та носили КВІТИ ЛЕНІНУ І САМІ Є ВИПЛІДКИ КОМУНІСТІВ Й ЧЕКІСТІВ ЯК ОТ жидЮРА чи жидЮЛЯ ...Голодюк встиг звернути увагу що в інтернеті та в окремих АНОНІМЛИСТІВКАХ на нього й УПА сіється СТРАШНА брехня а спростування має бути ВСЬОГО ЦЬОГО НЕ ЛИШ ТІЛЬКИ від ГОЛОДЮКА А ВІД ТИХ ЯКІ сумління мають і ЙОГО я порядного і чесного патріота та його талановитих дітей давно добре ЗНАЮТЬ І СПРАВА ІХ СОВІСТІ ЗА КИМ ЙТИ а він від УПА УНРуху з благословення БОГА хотів щоб єдналися партійці НУНС І СВОБОДИ та прощали Ющенка !... Але виступ ГОЛОДЮКА викликав суперечку в залі тих які були за нього і тих хто проти.... а особливо образливо обзивали НАШОГО нескореного НАРОДНОГО ОБРАНЦІЯ БЮТівці які звісно чому під ПРОВОДОМ ІХ ЯВНОПОДІБНОГО НА ЖИДА ЛЕНІНА ГеКеЧЕПіста СУМНОВІДОМОГО СУПЕРкомуніста 8090років а нині БЮТкарпатФЮРЕРА Шльомка не захотіли послухати що ж хотів сказати один з найбільш патріотичних депутатів який колись був наймолодший з обраних а в 19901997роках займав перше місце по симпатіях галицьких виборців патріотів ! МИ ІНТЕРНЕТ заступники ГОЛОВИ УНРуху і КАПІТАНИ КАПЕЛАНИ УПА Яків Борисов + Петро Опришок+ Іван Козак + Назар Смілий висловлюєм при підтримці всіх наших явних і тайних організацій і учасників УПА (фронту) “ДЕРЖАВНІСТЬ ” протест проти образи памяті ДОНЬКИ СТЕПАНА БАНДЕРИ І ВСІХ ТИХ КОГО на пропозицію нашого Провідника не пошанували оті депутати і також за 13РОКІВ не могли послухати на сесіі 5 ХВИЛИН СЛОВО ТОГО ЩО БУВ І Є НАЙБІЛЬШ ПРИЧЕТНИЙ ДО СПРАВДІ НАРОДНИХ ОБРАНЦІВ нашоі нескореноі козацькоі землі ... ЩОДО образ жидоЮЛклоуна РОМАНЮКА в бік генерала УГВР ГОЛОДЮКА то наш славний командир каже що скоро 2011або 2012року УПА з воскреслим Богом всім і кожному докаже і покаже хто що заслужив ...і ті хто проти УПА І НАС козаків будуть мати долю ФСБісових кізяків...Бог нам помагав і поможе ! МИ переможем ! ЩАСЛИВО ВСІМ ХТО З НАМИ ! Шукайте проти тьми брехній зла НА ГУГОЛІ наші озвучені Борисом ГОЛОДЮКОМ відео “СВІТЛО ВІРИ УПА ” ! БОРІТЕСЯ !ПОБОРЕТЕ !СЛАВА УКРАІНІ!
КОЗАК 2011.08.25, 02:02
Боже Великий, Єдиний,ВСЮ Україну храни.СОНЦЯ ХРИСТОВИМ промінням Ти її осіни.Світлом науки і знання ТИ ВСІХ, дітей, просвіти,в чистій любові до краюТи ВСІХ , Боже, зрости.МОЛИМОСЬ БОЖЕ Єдиний дай нашим людям ЛЮБОВ ! ДАЙ ПАМЯТАТИ ГЕРОІВ ЩО пролили свою кров щоб УКРАІНА ЄДИНА БУЛА з КАРПАТ по КАВКАЗ ! ЩОБ всі сумлінно сповнили БОЖИХ ГЕРОІВ НАКАЗ ! ЩОБ памятали в нас люди славні справи козаків щоб не було в Украіні зрадників та ворогів ! МАТИ Пречиста ХРИСТОВА МИ ТВОІ ДІТИ ВЕСЬ ЧАС ПРОСИМ СКАЖИ БОГУ СЛОВО ЩОБ СПАС СКОРІШЕ ВСІХ НАС ! МАТІНКО НАША МАРІЯ В ГАЛИЧ З СВЯТИМИ ПРИЙДИ ЗА УКРАІНУ ХРИСТОВУ В БІЙ ПРОТИ ЗЛА НАС ВЕДИ ! Молимось, Боже єдиний,ВСЮ Україну храни,Всі свої ласки й щедроти Ти на люд наш зверни.Дай йому волю,Дай йому долю,Дай доброго світа.Щастя дай, Боже, Народу на МНОГАЯ й благая ЛІТА МИ ОФЦЕРИ СВЯЩЕННИКИ УПАХРИСТА +Довбуша+ Бандери+ ГОЛОДЮКА + Ющенка+ Тягнибока + КИРИЛЕНКА + всіх украінців й християн ....у кого прадіди лежать під хрестами за нашу УКРАІНУ неньку ...просимо совісно поширити текст СЛАВНЮМОЛИТВИ ЗА УКРАІНУ затверджений УГВР 2011р Б ГАЛИЧ+КИІВ+СІЧЕСЛАВ+БЛАГОВІЩЕНСЬК+ СІДНЕЙ +ТОРОНТО + МЮНХЕН+ЛЬВІВ+ СЛАВА УКРАІНІ !ГЕРОЯМ СЛАВА! Щиро ВАМ ЗА ВСЕ дякуєм та шлемо Вітання на честь 20річчя АКТУ ВОЛІ явного ПРОВІДНИКА УГВРУПА УНРІФРуху Б.Голодюка :СЛАВА ІСУСУ Христу ! Доброго здоровя й найкращі побажання ВАМ дорогі краяни ! Щиро вітаю вас з святом 20річчя проголошення УКРАІНИ як новоі НАЗВИ совітськоі колоніальноі держави УССР що нібито є незалежна ...Але ж самі знаєте що то є брехня ! ШАНУЮ ТИХ з ВАС люди хто є за нас офіцерів і козаків УПА керованих таємним Президентом Украіни ГЕНЕРАЛ ГЕТЬМАНОМ УГВРУПА Святославом Чупринкою ! МИ вважаєм що на нашій територіі далі існує сексотська окупантська влада зміна якоі станеться 20112012р не через лохотронну систему виборів а лиш шляхом УНРеволюціі яка буде так як це пише інтернетгуртУПА http://www.youtube.com/user/SOKILDNISТЕR ! Помагайте нам і це буде швидше+СЛАВА НАЦІІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ ! ))))) ПОМНОЖТЕ ЦЕ ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ !БОГ ПОМАГАВ Й ПОМОЖЕ !
Опришок 2011.08.25, 02:44
ГОЛОДЮК наш СПРАВЖНІЙ герой УКРАІНИ вже 20років і комсоргом він після 10літ праці робітником був всього півроку щоб дополмогти на виборах патріотам по завданню УПА та перший і єдиний в СССР за рік до ГКЧП героічно розпустив свою комсомолорганізацію й спалив комуняцькі прапори й комсомолквитки в липні 1990року разом з сотнями друзів на МЕБЛЕВІМ КОМБІНАТІ І ЦЕНТРІ Франківська за що його хотіли арештувати але він вже був депутат та закликав так зробити усю молодь УКРАІНИ й перейти в РУХ який він в Франківську очолює від 1989року а В УКРАІНІ УНРух від 1995РОКУ він родич БАНДЕРИ Й Шухевича і діти в нього і він сам нормальна і порядна та чесна людина а ТОЙ РОМАНЮК це ЮЛЕКЛОУН і ЗАПРОДАНЕЦЬ та ЛИЦЕМІРНИЙ СЛУЖАКА леніноподібного головногоГАЛИЦЬКОГО комуняки ШЛЬОМКА який вищав як порося коли ми голодюківці знімали памятники ЛЕНІНА і гнали цю червону заразу від влади ! МИ ПЕРЕМОЖЕМ ! СЛАВА УКРАІНІ !
Василина 2011.08.25, 06:43
Козак, Опришок, тобто Голодюк, лікуй голову, бо біда буде. Ти старе брехло і сектант безпросвітний.
Василина 2011.08.25, 06:51
Чуєш, спамер-Голодюк, не множся і не розписуйся за всіх. Свої брєдові ідей іди ліпше проповідуй у Львів на вул. Кульпарківську. Там тебе, як "священиків УПА", точно сприймуть. Перестань множитися, напиши хоч раз нормально від своєї особи. Ти клоун
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1042
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

852
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1979
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3350
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2603
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2598

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

327

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

780

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

741

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1695
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

428
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

782
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

662
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

407
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

440
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27093
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

887
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19730
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

489
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

446
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

778
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1472 5