Українська правда: Янукович, Азаров, Клюєв, Медведчк, Захарченко - про кого пише Чорновол, або Люди, яких ми підозрюємо в замовленні

 

Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол.

Це трапилося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя", написав вночі Мустафа у своєму твітері.

 
 
 

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку, числені гематоми, зламаний ніс.

"За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків ", написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може. О 4-й годині ранку Тетяну перевезли до лікарні в Києві.

В автомобілі Тетяни був знайдений відеореєстратор. Його забрали активісти для того, щоб вивчити інформацію, що там збережена.

Як повідомив Громадському ТБ активіст Олексій Гриценко, який отримав дзвінок від Чорновол в цю ніч, 24-го грудня Тетяна їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останної зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Тетяна встигла поставити в блог на УП.

 

Фото тут і далі Олексія Гриценка 

За останній тиждень сталося кілька пригод, в результаті яких постраждали активісти Євромайдану. У неділю стріляли в активіста Дорожнього контролю Володимира Маралова. Увечері у вівторок у Харкові один з організаторів місцевого Євромайдану Дмитро Пилипець отримав кілька ножових поранень.

У вівторок також стало відомо про те, що помер від травм побитий правоохоронцями 18 грудня Павло Мазуренко.

В кілької містах зявилися повідомлення про підпал автівок активістів майдану.

Від "Української правди". Тетяна Чорновол є автором та блогером "Української правди". Останній її пост описував "хатинку" головного міліціонера держави пана Захарченка. До того Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна та сім'ю Януковичей. 

Всіх цих людей, поки не буде встановлено нападників, ми вважатимемо замовниками нападу на Тетяну.

 
 

Розслідування Громадського ТБ про ніч побиття Чорновол.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Тетяна Чорновіл написала про багатьох персонажів. І кожного з них можна підозрювати в організації нападу на неї.

 

Перші під підозрою - міністр внутрішніх справ Захарченко і генпрокурор Віктор Пшонка. Саме до них напередодні Тетяна їздила "в гості". Перші результати поїздки журналіст виклала на своєму блозі - Тут живе кат! Маєток міністра МВС Віталія Захарченка. Другу частину - про будинок генпрокурора Пшонки вона опублікувати не встигла. Весь цей час за Тетяною стежили.

 "Хатинка" Захарченка

21 грудня Татьяна опублікувала блог Вандал Медведчук хоче ув'язнити Автомайданівців за паркан, за який повинен сісти сам. У цьому ж блозі йдеться про будинки, в яких живе Азаров і його син.

 

16 грудня Таня і її однодумці відвідали маєток Андрія Клюєва.

Тетяна - підкорювачка Міжгірщини, вотчини Януковича, а також Сухолуччя, де полює президент України. Цим темам вона присвятила кілька своїх розслідувань.

 

Няня для кабанів Януковича

 

 

 

Одного разу Тетяна привезла зі свого набігу на Міжгір'я фотографії закритої резиденції Яунковича.

 

1 серпня 2012 після мовного майдану Тетяну Чорновол затримала міліція у Межигір'ї за напис на асфальті.

"Напроти Межигір'я я написала" Янукович, мова - твій вирок, не підписуй!" на дорозі жовтою фарбою. Букви були напевно з метр", - розповіла Тетяна.

 

Інші розслідування Тетяни Чорновол. Це далеко не повний список її розслідувань, опублікований у нас на сайті.

 

Пограбування століття. Хто вивіз із Нафтогазу три Камази стодоларових банкнот?

Охота с Русланом Щербанем. Жертва - друг партнера Януковича

Історія ''Сімейних''. Перший мільйон Арбузова – грабунок вкладників ''Приватбанку''?

Красная мафия всех сильней?

Кримський бізнес Азарова

Всі шляхи ведуть в "Межигір’я". Навіть залізничні

І вся країна покриється будинками Азарова?

Колумби від Мінекології, або Утилізація Злочевського

Олігарх з насосної станції

 

---------------------------------------------------------------------

А ЯКИМОСЬ ДИВОМ ДЕРЖАВНЕ ЗМІ ЩЕ ВЧОРА ПРОГОВОРИЛОСЯ ПРО ПОБИТТЯ ЧОРНОВОЛ (СКРІНШОТ)

 

На сайті державного інформаненства "Укрінформ" ще вчора анонсувався брифінг МВС про побиття журналістки Тетяни Чорновол, яке сталося в ніч на сьогодні.

 

Про це свідчить скріншот екрана інформагенції. Тема: “Брифінг заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол”, повідомляє gazeta.ua.

 

Зараз вона відмічена таким часом: 11:54 25.12.2013. А ще годину тому часом розміщення було: 15:40 24.12.2013.

 

Нагадаємо, що цієї ночі невідомі намагалися скинути в рів машину, якою поверталася додому авторка розслідувань про керівників держави Тетяна Чорновол. Після того двоє чоловіків журналістку сильно побили. Зараз вона в реанімації.

 

/data/blog/45318/12cb96ed90f32ac2d82031b546dcc9a2.jpg


26.12.2013 1381 11
Коментарі (11)

вовчик 2013.12.25, 17:05
отак і живем. нічо- рано чи пізно це скінчиться!
Не словом , а ділом 2013.12.25, 17:18
І ми з вами скінчимося ))
док 2013.12.25, 20:16
За ці всі злочини треба буде відповідати персонально від міністра до виконавця. На що вони надіються? Прийде час, коли людей не стримає ні беркут,ні опозиція. І їмбуде все одно,як на це буде дивитися світ. Після свят ситуація може різко змінитися при такому перебігу подій.Не можна безмежно випробовувати людське терпіння!!!
Одним словом 2013.12.26, 09:21
І ви вірити в те, що Чоровол побили спецслужби??? На Порш Кайєне з неприхованими номерами? На Порше товкатися на дорозі з Авео?? Старенького Жигуля не знайшли б?? Чи номери не здогадалися би приховати? Чи відеорегістратор би не забрали? Звичайна битовуха! Скоріш за все вона на якомусь перехресті поцілувала той Порш, та й тікала. Ось і вся "політика"!
Варіант 2013.12.26, 10:01
Що сталося після побиття Тетяни Чорновол - нова хвиля мітингів. Чи потрібно це владі? Ні. Це потрібно опозиції, яка бачить, що майдан затихає. Якби владі не подобалися статті Чорновол то по голові отримала би після першої публікації. А то ні, чекали до майдану. Досить смішно. Шукайте винних серед опозиціонерів. Вони нічим не кращі від влади. І теж ні перед чим не зупиняться.
Саша 2013.12.26, 10:14
Одним словом , на майдані мало людей опозиції потрібно було знайти новий резонанс ось і підлаштували ... цей сценарій більш правдоподібно ніж те що в цьому винна влада
LM for Одним словом 2013.12.26, 10:22
І ви вірити в те, що Чоровол побили не спецслужби??? На Порш Кайєне з неприхованими номерами? На Порше товкатися на дорозі з Авео, не жаліючи його??? А номери спеціально не приховали, навіть відеорегістратор би не забрали. Навіть тупий бик, знає що таке відеорегістратор! Скоріш за все вони підставляють когось з майдану. Ось і вся "політика"!
LM 2013.12.26, 10:47
Люди добрі! Дітей на майдані побила опозиція, Чорновол опозиція, по містах України опозиція бє опозицію!!!!Хтось вірить в це крім тих кому наказано поширювати цю інформацію? І головне на другий день коли президент схвалює мирні протести??? Це що кодове слово, типу ФАС?
Tu LM 2013.12.26, 11:16
Нє... у владі тікі дурні, що "на дело" поїхали з відкритими намерами. І на дешевенькому Порше таранили "дорогущій" Авео. Все це дійство шито білими нитками опозиції!
Доречі 2013.12.26, 12:59
Опублікуйте ще фото хатинки Яценюка (до речі в тих же Петрівцях, де і Межигірря), та будівництва маєтку Тягнибока. І порівняйте з опублікованими. Одни одних вартують.
Джон Ленон 2013.12.26, 13:23
Я продовжу думку троля під одним з ніків "Варіант". Він написав: "Що сталося після побиття Тетяни Чорновол - нова хвиля мітингів. Чи потрібно це владі? Ні. Це потрібно опозиції, яка бачить, що майдан затихає." Продовжу його думку - після відмови від Євроінтеграції майдан також почав потрохи затихати,і ось опозиція переодягнувши своїх прихильників в беркутівців жорстоко побила фашистськими методами людей в Києві.Після цього майдан знову зібрав мільйон населення. Ось як хитро діє опозиція. А на додаток: Автомобіль,на якому були нападники на Чорновіл,раніше належав керівнику осередку партії регіонів в Запоріжжі: http://statuspress.com.ua/ukrainian-news/zhurnalisty-nashli-svyaz-mezhdu-napavshim-na-tatyanu-chernovol-i-partiej-regionov.html Звичайно,зараз почнуть писати,що він його продав,але не переоформив.
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1948
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1854
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1848
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5463 45
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2145 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1502

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

735

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

790

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

990

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

999
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1762
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3672
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10249
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26133
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10175 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7704
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

892
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

188
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

257
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

374
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1269
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

875