Таємничі врата в інші світи

 

/data/blog/46698/fb4d15c18eb6f08cba1df81d5970fd24.jpg

 

Практичні у всіх народів, які населяють нашу планету, є перекази і легенди про таємничі подорожі в інші світи. Можна, звичайно, припустити, що ці міфи є швидше бажанням вирватися за межі планети. Однак недарма кажуть, що будь-яка казка - це реальність, до якої страшно, але дуже хочеться доторкнутися.

Існує безліч фантастичних і наукових фільмів, книг про неймовірні подорожі на інші галактики за допомогою спеціальних пристроїв. Найвідомішим з них був фільм під назвою «Зоряна брама». Скептики стверджують, що це чистої води вигадка, але оптимісти вірять в те, що коли-небудь таке диво може статися. З теоретичної точки зору, це цілком реально. Це може трапитися через сторіччя або тисячоліття.

Ще Ейнштейн у 1935 році висунув версію про існування «чорних дір». Фізик Уїллер в 1950 році назвав їх «червоточинами» або «кротячими норами». Можна доступно пояснити їх існування на прикладі яблука - якщо хробак бажає потрапити в іншу частину плоду, то він рухається не по зовнішній частині яблука, а прогризає його, тим самим скорочуючи свій шлях. Те ж саме відбувається і в просторі - воно викривляється під впливом мас і енергій. Це призводить до утворення гравітаційних дір, за якими у Всесвіті можна переміщатися. Цілком можливо, що подібні тунелі є і в нашій галактиці. І саме по цим тунелям на нашу планету прилітають інопланетяни для того щоб поспостерігати за людьми. Може бути, це і є причиною того, що до цих пір не вдається виявити, звідки з'являються прибульці. Але яким чином вони потрапляють на Землю?

У північній частині Перу не так давно дослідники виявили щось, що представляє собою величезну історичну цінність. Завдяки своїй сенсаційності цю знахідку просто немає з чим порівняти. Знайдені Врата Богів приголомшили вчених зі всього світу. Вони здатні в корені змінити уявлення про світ, показавши, що земне життя з його заворушеннями і суєтою є всього лише маленькою частиною людського буття.

Знахідка являє собою грандіозні двері, висічені в скелі, які у висоту досягають 2 метрів, а завширшки 7 метрів. Перуанські старійшини здавна називають їх Брамою Богів. У центрі дверей знаходиться ідеально круглий отвір. Як видно, він служив замковою щілиною. Згідно з переказами, жителі Перу могли через ці Врата спілкуватися з богами, проходити крізь ці двері і повертатися назад. Багато хто з них за легендою ставали безсмертними після цього.

До того як виявили Врата Богів, люди, пролітаючи над цією місцевістю на літаках, помічали незвичайні скельні структури. А після виявлення цієї знахідки, дослідникам стало відомо про те, що у святій скелі завжди були і є зараз таємні служителі. Вони і розповіли вченим дивовижні легенди, пов'язані з цією Брамою. Служителі повідали про те, що Врата є спадщиною цивілізації інків. Вони в стародавні часи служили «шляхом Богів» і через них герої могли йти в інші світи. Багато хто з них йшли назавжди, але деякі все ж поверталися, але вже наділені незвичайними знаннями.

Вчені дізналися також історію жерця Арами Мару, у якого зберігався «Ключ Богів семи долин». Під час нашестя іспанських конкістадорів, коли прибульці влаштували пекельну різанину, Мару зібрав одноплемінників, які вижили і разом з ними вирушив до Брами Богів. Втікачі з того дня безслідно зникли. До того ж дослідники виявили те, чого раніше не помічали - малюнок Воріт Богів на знаменитому плато Наска і згадка про них в переказах стародавніх майя.

Але більш цікавими є результати сучасних досліджень. Катар Мамані, який перший виявив двері в скелі, провів ряд експериментів із застосуванням передових вимірювальних приладів. В результаті він прийшов до думки про те, що Врата є аномальною зоною і насправді служили і до цих пір служать входом в інші світи. Результати, яких домігся Мамані є фантастичними. Поблизу кам'яної двері було знайдено величезну кількість ірреальних об'єктів позаземного походження. Ці об'єкти, як встановив Мамані, існують за межами нашої тривимірної реальності і, що найголовніше, вони мислять і демонструють емоції. За словами Мамані, дослідження показали абсолютно нову картину світу, де люди аж ніяк не є господарями самим собі. Дивно, але ірреальні об'єкти були зафіксовані не тільки вимірювальними приладами - багато чого Мамані побачив на власні очі.

Структура скелі теж дуже цікава - хтось, торкаючись до неї, відчував якусь енергію, хтось чув музику, а деяким здавалося, що двері відкриваються. Тут, як не дивно, дуже часто спостерігають появу яскраво-білих дисків і синіх сфер. Може бути це НЛО? Залишається тільки здогадуватися, звідки прилітають прибульці - з паралельних світів або з космосу?

Багато вчених стверджують, що всі аномальні зони, які існують на нашій планеті, є дверима в інші виміри. І саме таким чином інопланетяни прилітають до нас. Одним з таких аномальних місць є містечко Седона, яке знаходиться в США в штаті Арізона. Практично кожен другий житель міста бачив НЛО. Тут відбуваються самі дивні і незвичайні історії. Але саме вражаюче - це «двері», що відкриваються між вимірами в певний час. Існує велика кількість знятих відеоплівок і знімків, на яких безпосередньо перед відкриттям порталу можна побачити дивні об'єкти помаранчевого чи яскраво-жовтого кольору, «туманні фантоми», маленькі сині вогні.

Вчені стверджують, що в нашому світі існує близько 260 вимірювань, які згорнуті і які ми не спостерігаємо, але вони, тим не менш, існують. Тобто це означає, що інопланетяни можуть проходити через ці «коридори». Отже, вони відкриті і для людей, простих смертних. На нашій планеті за статистикою щорічно зникає близько двох мільйонів людей, причому деякі зникають прямо на очах у оточуючих. Такі дивні зникнення можна тільки пояснити існуванням паралельних світів.

Так, у Північній Канаді в 1930 році зникло селище ескімосів. При цьому зникли навіть мерці - могили спорожніли. Залишилася тільки їжа, одяг і гвинтівки, з якими чоловіки зазвичай не розлучалися. Ще одна загадкова історія сталася з судном «Марія Целеста», яке було виявлено біля берегів Азорських островів. На судні залишилися речі, гроші і коштовності, але ні пасажирів, ні екіпажу не було.

Під час зіткнення між Китаєм і Японією в 1937 році зникло близько 3000 китайських солдатів, спрямованих на річку Янцзи. Не було ніяких трупів, як не було і відомостей про взяття солдат в полон. Уряд Китаю так і не розгадав цю загадку. У цей список можна додати кораблі, на яких у відкритому морі таємниче зникав екіпаж, а також людей, які зникали на очах у навколишніх і т.д.

Версію про існування інших вимірів підтверджують не тільки таємничі зникнення, але й не менш таємничі «появи». Так, в Англії в 1914 році на вулиці Хайстріт матеріалізувався з повітря абсолютно голий чоловік, а в Парижі приблизно в цей же час знайшли людину, яка втратила пам'ять. У Японії в 1954 році затримали людину, що мала при собі паспорт країни Туаред. Такої країни не існує, але ця людина стверджувала зворотне.

Всі ці таємничі явища, а їх тисячі, цілком сходяться з теорією про «зоряні врата», через які без сліду зникають люди. Розчинення людей в повітрі поки можна пояснити тільки так - двері в паралельне вимірювання відкриваються, і людина «провалюється» в нього. Парапсихологи стверджують, що в світі є близько сорока тунелів, ведучих в інші світи, в яких щороку безслідно зникають люди. Цілком можливо, що таких тунелів більше, і їх можуть відкривати тільки люди, які знають про це.

Видається цілком ймовірним, що в стародавні часи люди вміли відкривати «зоряні врата» і користуватися ними. Це пояснюється тим, що той рівень технічного прогресу, до якого сучасне людство дійшло, міг бути досягнутий тільки за допомогою доставки з інших світів таких технологій, які допомогли колись при будівництві статуй або при складанні древніх пірамід, що вражають своєю точністю і т.д. На Землі відбувалися різноманітні катастрофи і, можливо, одна з таких катастроф знищила цивілізацію, яка мала доступ до Брами. І люди забули шлях до них. Але це зовсім не означає, що про них забули і ті, хто знаходиться по інший бік коридору.

Так, буквально всі жителі Норвегії в 2009 році спостерігали загадкове явище - в небі утворилася величезних розмірів спіраль, що світилася. Через якийсь час гігантська воронка закрила практично все небо. Воронку спостерігали хвилин п'ятнадцять, після чого вона просто зникла. Найдивнішим є те, що такі воронки спостерігалися і над Сомалі, і над Австралією. Може це ознака того, що врата стали відкриватися?

На це та на багато інших питань, які пов'язані з таємницею світобудови, ніяка наука відповідей дати поки не може. Однак дослідження не припиняються. На сьогоднішній день все більше найнеймовірніших ідей і здогадів, що виникають у письменників-фантастів, набувають реальність. Прогрес ні на хвилину не зупиняється, і людство все ближче підходить до таємниці існування паралельних світів і «зоряних брам».

 


28.01.2014 3431 0
Коментарі (0)

17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

743
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11273 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1929
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1821
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2819
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4679

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

451

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1111

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1523

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1382
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1769
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1585
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8834
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

669
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

744
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1936
15.05.2024

У селі Чортовець, що на Прикарпатті, чоловіки встановили рекорд України, виконуючи ритуально-обрядовий танець сербен.  

900
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

413
14.05.2024

Найбільш підготовлений рубіж — той, що розміщений на деякій відстані, що дозволяє використовувати й засоби інженерного озброєння, й залізобетонні споруди.

273 1
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

758 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

798