"Свобода": Побиттям Доній прикриває своє голосування за бюджет-2014

 

 

"Фіртка" писала, що народний депутат від Прикарпаття Олесь Доній заявив про своє побиття "свободівцями" в туалеті Верховної Ради.

 

Натомість, ВО «Свобода» вважає, що таким чином "тушка"-Доній намагається приховати свої ганебні дії та нівелювати факт свого голосування за Державний б'юджет України на 2014 рік. Також, «свободівці» пообіцями, що жодна «тушка» не уникне відповідальності за свої дії у Верховній Раді.

 

«Прозвучала інформація, що депутати-свободівці нібито жорстоко побили у вбиральні Верховної Ради України народного депутата Олеся Донія і буцімто саме з цієї причини він не голосував за повернення резиденції Межигір'я у державну власність, за скасування ганебного "мовного" закону Ківалова-Калєсніченка та інші важливі для країни законодавчі ініціятиви.

 

Вважаємо, що такими позірними заявами та псевдопораненнями депутат Доній намагається приховати свої ганебні дії та нівелювати факт свого голосування за Державний б'юджет України на 2014 рік. Нагадуємо, що саме за цим б'юджетом було додатково надано понад 2,5 мільярди гривень на ручних силовиків Януковича (загалом лише МВС отримало 18,4 млрд. грн.). Псам режиму за ці кошти закупили зброю, набої та нараховували величезні премії, аби вони знущалися з протестувальників та вбивали українців.

 

Депутат Доній чомусь мовчить, що після цього ганебного голосування він жодного разу не з'явився на Майдані Незалежности. А коли й з'явився, то його силою випхали протестувальники. Виганяла його громада, серед якої був і герой Небесної сотні, сотник Івано-Франківської сотні самооборони "Свободи" Сергій Дідич, що жив у виборчому окрузі цього депутата. Люди гнали депутата Донія за те, що він підтримав репресивний б'юджет, гроші з якого пішли на наругу над українцями.

 

З приводу псевдопоранення Донія прес-служба ВО "Свобода" уповноважена заявити: жоден "тушка", жоден із тих, хто воював проти українського народу на боці режиму, хто продався за 30 срібняків диктатору Януковичу (а голосування Донія за б'юджет на 2014 рік – красномовне цьому підтвердження) не втече від відповідальности. Саме на руках "тушок", зрадників, так званих народних депутатів, які свого часу перейшли на бік опонента та були опорою режиму Януковича, кров сотень поранених, убитих у столиці України, серед яких – 15 наших побратимів, активістів ВО "Свобода".

 

Замість того, аби покаятися перед людьми, псевдоопозиціонер Доній нібито зліг у лікарню і буцімто не може голосувати за закони, які потрібні українській громаді.

 

Прес-служба ВО "Свобода" підкреслює, що націоналістичне об'єднання послідовно виступає за люстрацію усіх тих, хто працював на режим Януковича, ухвалював антиукраїнські закони, підтримував чиновників та бив у спину українського народу. Ніхто не уникне люстрації!», - йдеться у заяві ВО «Свободи».


24.02.2014 1147 16
Коментарі (16)

Тізер 2014.02.24, 10:46
Нє, ну ви вже заї...али, хлопці. Роботи нема?
Patriot 2014.02.24, 10:52
Шановні краяни, звертаюсь до Вас з наступним. Вже не одноразово піднімається питання про депутата Донія. Так на мою думку це дійсно справедливо. Але чому ж жодного разу останнім часом не піднімається питання про зрадника і іуду Купчака. Який продався регіоналам і дальше продовжує жирувати. Як боляче дивитись трансляції по телебаченні з Верховної Ради України на яких ця падлюка співає гімн України і тримається за серце ще й в перших рядах. А його дружина Олєчка планувала посісти проплачене Купчаком місце головного лікаря в Обласній стоматологічній поліклініці. Сам Купчак розїзжає на джипі мерседесі, а дружина на Інфініті. І чхали вони на нас. Мені здається, що пора взятись і за цих недолюдків у яких немає нічого святого, а є тільки жага до грошей, влади і власного збагачення. Слава Україні!!! Слава померлим Героям!!!!!
Сем 2014.02.24, 10:52
ВО "Свобода" молодці!!!!!!
друг 2014.02.24, 10:57
та лишіть вже в спокою цього педала і простітутку донія
Світлана 2014.02.24, 11:02
громадяни України, а також івано-Франківці, закликаю вас не битися, не сваритися брат з братом, бо поки ми себе розпилюємо на такі міжусобиці, ворог не спить, а збирається силами і коли вже виступить вдруге буде пізно, вони зітруть усіх.Два дні проминуло, ніхто з злочинців не знайдений і не покараний, чи це не насторожує???, а ми чубимося,якщо так буде дальше,то хоронити нас не буде кому....
Тізер 2014.02.24, 11:03
Сумно дивитися, як звичайних хлопців, які загинули не ради депутатських крісел і міністерських порфтелів, керівництво свободи тепер виставляє як щит, ховаючи за ним свою дрібну войнушку ради влади. нагадати голосування свободівців за Рибака і ще таких сто, чи що? Вибори близько, починають піаритися, на крові, хоч ще поховали не всіх. Ідіоти.
УВАГА 2014.02.24, 11:25
ЛЮСТРАЦІЙНА ПРИСЯГА НА БІБЛІЇ (текст) Я раб Божий і слуга народу (прізвище ім'я, посада). Присягаю у присутності Єдиного Бога Отця і Єдиного Господа Ісуса Христа, у присутності свідків святих, що на Небі, у присутності Небесної Сотні, що поклала життя за волю України, у присутності Церкви і громади (міста чи села назва) урочисто заявляю, що не крав і не робив протизаконних корупційних дій і не буду цього робити у майбутньому. Якщо це не так, то нехай покарає мене Бог, як Ананія і Сапфіру, що осмілилися брехати Святому Духові.
Громада 2014.02.24, 11:31
Партія Регіонів,Свобода,БЮТ та всі прихвостні які належать до цих партій у владні коридори не допускати на кілометр.
Мишингвер 2014.02.24, 11:55
Згода громати цю сучку почистити є. Заодно і його прикарпатського друга-Галицького технократа- Романчука. і ДІму яйцекидальника, котрий Купчака двигав на виборах. Сучки перефарбовані
філософ 2014.02.24, 12:30
А чого ж ви падли свого Онуфріїва не побили,коли його взяли на хабарі ?Чи ви нам тут будете байки розказувати,що то лише Гаркот брав ? Чого Колковського не поб"єте ? Та ви тварі такі самі як регіонали,лише у вишиванках.І я дуже маю таку надію,що вас у наступній раді не буде.Правий Сектор,ось хто має бути на вашому місці.Та БАНДЕРА би вас перший розстріляв,якби встав з могили.Ваш чмир тЯГНИБОК так само отримав квартиру за депутатство як і всі інші ...анали і це в той час коли сотні тисяч сімей немають де жити.Ваша комуністка фаріонша стала тепер бандерівкою ? Горлицею ? Вона не може вимовити ім"я РУСЛАНА,бо РУСЛАНА на це не заслуговує ??? Та пішли ви на...й і ніколи звідти не вертайтесь.А Доній свою кару і так вже отримав,бо більшої кари як в Іуди іскаріотської вже бути не може.СЛАВА УКРАЇНІ І ЇЇ ПОМЕРЛИМ ГЕРОЯМ.
Увага 2014.02.24, 13:05
До люстраційної присяги додати відомості про майно і його походження документально.
Франківчанка 2014.02.24, 13:33
Кому цікавий якийсь Доній? Сьогодні хоронять молодого хлопчину, 19-річного студента, який хотів жити не в бандитській країні. А ці вже ділять посади. Де вони всі були, коли наші хлопці гинули під кулями? НЕ мають вони морального права на щось претендувати, якщо хоч трохи залишилося у них людяності.
111 2014.02.24, 14:29
А чому Свобода не хоче відповісти за те, що на виборах президента Тягнибок виступав проти баби Юлі і тим самим підтримав козла Януковича!!!
111-му 2014.02.24, 17:02
Я теж не голосувала за Юлю і не голосуватиму за неї, якщо вона "висунеться".Голосувала проти всіх, бо голосувати не було за кого.І Забужко не голосувала і багато-багато іншних людей.Єжи Гофман сказав, що вона мала стати на коліна на Майдані іпросити у всіх пробачення за свої дії при владі. Вона справді найбільша помилка Ющенка, хоч він теж свої гроші вартий. Але їй завжди було мало влади. А ви теперішні не чубтеся, не пора зараз чубитись. Ось будуть вибори, там все і виправиться, якщо будете чубитись, пропустите момент, коли дядя вова візьме вас прямо в лужку, тьоплєньких.
Ос 2014.02.24, 18:30
111-му. Такі як Ви нешановна пані разом з Ющенком, Тягнибоком та регіоналами привели до влади злочинця. Я не захищаю Ю.Т., але це менше зло. Якби вона перемогла тоді, Герої з Небесної Сотні були би живі.
Петро 2014.02.24, 19:21
За бюджет 2014 року голосувала наша "тушонка" = Купчак. Шкода, що наразі не можна відібрати в нього депутатство...
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

514
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11001 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1839
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1736
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2740
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4598

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

336

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1040

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1451

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1323
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1702
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1511
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1225
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

596
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

671
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1865
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2091 10
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20364
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

340
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

695 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

726
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1076