Рейтинг найкращих букмекерів для ставок на спорт від Sportarena

Щорічно беттинг в Україні поповнюється новими платформами, які прагнуть завоювати довіру клієнтів та залучити якнайбільше активних беттерів. З легалізацією азартної промисловості ця ніша стала розвиватися ще швидше. Інформаційний портал Sportarena підготував огляд топових порталів для заробітку на спортивних ставках.

Для складання рейтингу експерти Sportarena аналізують офіційну інформацію про БК України, тестують платформи самостійно, збирають об'єктивні відгуки беттерів у мережі. Все це дозволяє створити реальну картину і зрозуміти, який сайт заслуговує на увагу українських користувачів.

Чим вам допоможе огляд Sportarena?

Якщо ви збираєтеся вивчити тонкощі онлайн-беттинга, знайти відповідний сайт для вкладень і заробітку, ви можете вивчити огляд від Sportarena. Тут працюють експерти вітчизняного ринку беттінга, які займають складаннями рейтингів БК. Орієнтуючись на перелік кращих БК, ви зможете знайти платформи з розширеними бонусними пропозиціями, високими коефіцієнтами, мінімальною маржею, наявністю зручних програм та іншими перевагами.

Які критерії враховують під час складання рейтингів на Sportarena?

У списку топ-букмекерів потрапляють виключно сайти з ліцензією. Дозвіл на ведення гральної діяльності, чесні та безпечні ставки – це основа будь-якого порталу. Sportarena автоматично виключає без ліцензій зі списку потенційних лідерів ринку.

При складанні рейтингів враховують:

  • складність реєстрації та верифікації на сайті;
  • бонуси для новачків та зареєстрованих користувачів;
  • доступні платіжні послуги для поповнення рахунку та виведення заробітку;
  • наявність програм для гаджетів з різними операційними системами;
  • розмір маржі у прематчах та лайві;
  • котирування, лінії, охоплення подій;
  • робота служби підтримки, лояльність до беттер та інші фактори.

За допомогою готового рейтингу та описів ви зможете вибрати найкращу платформу для заробітку.

Програми та мобільні версії

Аналітики порталу аналізують альтернативні формати входу. Експерти використовують смартфони, планшети з різними розширеннями екрана, технічними параметрами для оцінки програм. Обов'язково враховується наявність програмного забезпечення для власників пристроїв Android та iOS.

Бонуси бк

Бонусна політика важлива для гравців, тому оцінюють як доступні заохочення, а й умови їх отримання. Найбільш поширеними бонусами вважаються:

  • реєстраційний приз та на перше поповнення рахунку;
  • заохочення за участь у програмі лояльності;
  • адресні нарахування грошей;
  • кешбек, страховки ставок;
  • розіграші, турніри.

Інформаційний розділ для беттерів

Для реальних ставок обов'язково потрібно оцінювати не лише формати вкладень, дисципліни, але й умови користування сайтом ПК. Важливим є лікнеп для нових користувачів, які хочуть знизити ризики ставок і суттєво примножити капітал.

Портал Sportarena підготував для вас кілька корисних інструкцій, лайфхаків, добірку порад щодо вигідних ставок.

Каталоги вигідних букмекерів від Sportarena

В інтернеті можна знайти багато відгуків, окремі огляди. Тільки за допомогою рейтингу та об'єктивних оцінок ви відразу зможете перейти на кращий сайт букмекерської контори, зареєструватися в ній і отримувати прибуток.

Sportarena збирає інформацію про доступні в Україні портали і допоможе вам визначитися з вибором БК.

ТОП-5 найкращих букмекерів в Україні

Перед реєстрацією краще оцінити особливості сайту для спортивних ставок, відгуки інших клієнтів. З експертними підказками ви зможете виділити сайти з відповідними умовами беттінга та вигідними критеріями.

Favbet

Топовий ігровий портал з високими рейтингами та довірою з боку інших беттерів. Обслуговує клієнтів із 1999 року. Бренд Фавбет передбачає створення ставок у гривневій валюті. Букмекер визначає найвищі коефіцієнти на популярні спортивні події. Бренд пропонує різні формати бонусних заохочень – від вітального бонусу до регулярних адресних призів.

Parimatch

ПаріМатч у 2021 році отримав державну ліцензію одразу після легалізації азартного беттингу в Україні. Ігровий портал охоплює близько 20 спортивних напрямків, кіберспорт. Маржа встановлена ​​на рівні 4% для прематчових подій та до 6% у лайві. На сайті ПаріМатч є дві програми для користувачів смартфонів. Для поповнення рахунку та виведення коштів можна скористатися банківськими картками, електронними системами, Приват 24.

Mostbet

Бренд працює із 2009 року. Перелік доступних спортивних подій налічує 22 напрямки. Меню управління доступні українською мовою. Букмекер не вводить жорстких обмежень ставок. Почати заробіток можна з мінімального вкладення 4 гривні. Бонусна політика поширюється на беттерів із різними рівнями активності на сайті.

Vbet

Портал для ставок на спорт розроблено у Вірменії. Українські користувачі знайшли на ньому всі переваги якісного беттінгу. Поповнити рахунок можна у гривнях, як і вивести. Vbet пропонує близько 50 категорій ставок. На офіційному сайті можна завантажити програму для швидкого входу та доступу до азартного контенту. Беттери високо оцінюють роботу служби підтримки та відзначають лояльність до кожного клієнта.

UAbet

Український бренд посідає почесне 5 місце у рейтинга. Показники маржі встановлені лише на рівні 3-5%. Букмекер пропонує 40 спортивних напрямків для вкладень. UAbet працює виключно на українську аудиторію, тож задовольняє запити користувачів.

Висновок

Букмекерські контори, які опинились у рейтинга Sportarena, пропонують вигідні умови вкладень. Вони передбачають мінімальну маржу, мають велику кількість подій для ставок із широким розписом. Кожен ігровий портал включає кілька способів поповнення рахунку та виведення коштів. Для користувачів розробили зручні інтерактивні програми з економією трафіку та відкритим доступом до ставок у будь-якому місці.

Перед створенням облікового запису оцініть особливості сайту для беттінг. Скористайтеся чесним рейтингом від Sportarena, щоб убезпечити себе від вибору неякісних веб-ресурсів.

Першоджерело: - https://www.inform.zp.ua/2021/09/29/127017_luchshie-bukmekerskie-kontory-v-ukraine-rejting-bukmekerov-top-10/

Партнерський матеріал


17.02.2022 2423
Коментарі ()

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

573
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1766 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1093 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

526
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6874 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11329 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

303

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1034

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1089

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1082
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

243
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1050
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

816
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

689
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

646
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2913
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4414
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18408
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

265
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

327
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

636
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

738