"Регіонали" подадуть до суду на Романюка за наклеп. Василь Чуднов: "Я переконаний, що Юрко Романюк буде публічно вибачатися"

 

/data/blog/35676/b2d130b6c79e720ca8d8f6554a3c38b0.jpg

 

Керівник Івано-Франківського обласного осередку «Партії регіонів» Василь Чуднов та голова МГО «Молоді регіони» Олександр Когут вчора провели прес-конференцію з приводу гучної заяви депутата Івано-Франківської обласної ради від партії «Батьківщина» Юрія Романюка.

 

Нагадаємо, Романюк вважає, що до мінування Університету нафти й газу причетне молодіжне крило Партії регіонів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Спланована провокація по зриву організованої посольством США, в рамках офіційного візиту Посла США на Прикарпаття Джона Тефта акції "ТехноКемп 2.0", в Національному університеті нафти і газу, де ніби то виявився замінованим корпус університету, за інформацією анонімного «мінувальника», здійснена за участі молодіжного крила Партії регіонів (молодіжки ПР), за прямою вказівкою їх обласного керівництва», - прокоментував подію депутат.

 

На думку Романюка, є дві причини такої провокаці. По-перше, насолити високопосадовцям США та безпосередньо Послу Джону Тефту. І по-друге, здескредитувати в очах Посла Джона Тефта і Банкової - місцеву владу, на чолі з головою ОДА М.Вишиванюком, яка ніби то "нездатна забезпечити і відверто провалила важливий міжнародний захід під проводом посольства США».

 

Також депутат обласної ради вважає, що реального винуватця так і не знайдуть. «Підтверженням цих очевидних, на мій погляд, підозр буде нездатність правоохоронців знайти сПРавжнього винного «мінувальника» універу», - константує Юрій Романюк.

 

Одразу ж заява Юрія Романюка набула значного резонансу та обговорення у  соцмережах. А обласна організація «Партії регіонів», яку було звинувачено Романюком у провокації вибуху в університеті нафти й газу, одразу ж надіслала звернення до УМВС, прокуратури та СБУ в Івано-Франківській області. Того ж дня франківські «регіонали» отримали відповідь.

 

УМВС в Івано-Франківській області після отримання звернення від керівника обласного осередку ПР Василя Чуднова був викликаний для проведення слідчих дій. Натомість Романюк від дачі показань відмовився, зіславшись на 63 статтю Конституції України. Проте, згідно відповіді міліції, заява Юрія Романюка буде перевірена в ході досудового розслідування.

 

УСБУ в Івано-Франківській області після отримання звернення таки змогла зустрітися з Романюком. «На 12 годину 40 хвилин 17.05.2013 року Романюка Ю.Д. запрошено працівниками Коломийського МРВ УСБУ в Івано-Франківській області в адміністративне приміщення підрозділу. Останній прибув у вказаний час, однак, посилаючись на ст..63 Конституції України, відмовився надати деталізовану та об’єктивну інформацію за фактом розміщення його повідомлення у Facebook», - йдеться у відповіді Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

 

Прокуратура в Івано-Франківській області у відповіла, що звернення Василя Чуднова «долучено до кримінального провадження і викладені обставини будуть ретельно досліджені».

 

Головний «регіонал» Прикарпаття Василь Чуднов повідомив, що причиною звернення до правоохоронних органів є те, що Юрій Романюк спілкувався з «анонімом», що попереджав про вибухівку та володіє більшою інформацією про ситуацію, ніж правоохоронні органи.

 

Щодо звинувачень «Партії регіонів» та молодіжного крила партії у організації провокації з вибухівкою, то на депутата облради Юрій Романюка чекає судова тяганина. В понеділок «регіонали» уже понесуть позов до суду і проситимуть виключно спростування інформації із вибаченнями, без вимоги відшкодовувати моральні збитки. «Ми не кровожадні», - говорить Василь Чуднов.

 

За словами Чуднова, місцеві «регіонали» не могли піти на цей крок в першу чергу через партійну дисципліну, адже і Янукович і Азаров виступають «за» видобування сланцевого газу в Україні.

 

«Я переконаний, що Юрко Романюк буде публічно вибачатися», - стверджує Василь Чуднов.


18.05.2013 1977 13
Коментарі (13)

Я 2013.05.18, 10:27
Віри до регіаналів, до наших ментів чи "судів" НЕМАЄ. Самі заслужили таке відношення до себе. Тому інформація-слухи від бабки біля під*їзду і від Ю. Романюка є на порядок достовірніша ніж від якогось чудіка з регіонів.
Олег 2013.05.18, 09:35
Чуднов гі...м...но!! так як і вся партія регіонів!!!
^) 2013.05.18, 09:52
люди не нищіть карпати тим газом. воно того не варте. читайте аналітику видобудок у США визнано не вдалим не прибутковою справою, а нанесення екології збитків не перекрити і не вилікувати.розвивайте туризм - побільше маркетингу.
До ^) 2013.05.18, 10:06
Неправду кажеш. Собівартість видобутку газу в США - 50 доларів за тисячу кубів. Порівняйте з юліними 500 доларів) США з імпортера стали експортером газу. І "екологам" на замітку - газ в США видобувають в густо населених регіонах таких же як Івано-Франківщина. А хтось думає, що американці дурні?))))
Юрій Романюк 2013.05.18, 11:01
В мене одне процесуальне запитання до ПРокуратури області: Якщо я кваліфікуюся процесуально як "свідок", тоді яким чином і на підставі якої статті нового КПК вся інформація стосовно "досудового слідства" стала відома РИГАм до їх прес- конференції??? Хто зі слідчих розголосив таємницю досудового слідства в усіх деталях стороннім особам??? Як ПРокуратура кваліфікує розголошення слідчими всіх деталей показів "свідка" третім особам і які заходи реагування щодо винних застосувала (конкретні санкції???)???
Гуцул 2013.05.18, 11:42
чудило (чуфнофу)! я звичайно вас всіх ненавиджу, але ти, "гуцул", всрись, але твої відпрацьовані "червонці" від яничар обернуться тобі дуже зле. пам"ятай. те, що найбільше ненавиджу - це колір голубизни і сракопідлизанство, і таких як лисий чудило-гуцул.
Него 2013.05.18, 11:44
Чуднов, забув додати, у тебе таки справді "гуцульське" прізвище. Диви десь серед НКВДистів загубив родину. І ще, в наступному житті будь трішки розумніЙший, і не чуди
Михайло 2013.05.18, 12:23
Цікаво мені, як будуть доводити Романюку сказану ним не правду. "телефоніста" який зателефонував до правоохоронних органів - не виявлений, а отже немає основного свідка. А чому не виявили? А тому, що все домовлено і ще тому, що правляча партія дала вказівку своїм підлеглим - не виявляти. Ось і все! А решта все в понтах від Чуднова.
хе-хе 2013.05.18, 12:51
А Михайло то наш дурник. то ж не регіонали, а юра має довести що казав правду. а як він доведе? Біда з Юрою. буде вибачатися.
Юрій Романюк 2013.05.18, 13:40
ПРавоохоронці НІКОЛИ НЕ знайдуть сПРавжнього "мінувальника", тому що в нього швидше за все (це моє оціночне судження) в штанині бовтається партійний квиток ПР!!! НЕ заздрю тому слідчому, котрий знайде цього ПРохвоста з ПР, і це стане всім відомо!!! Уявляєте, який тоді буде суспільний резонанс??? В той час, коли Режим яничари бореться з "фашизмом", його ПРиспішники "мінують" як фашисти Посла США??? Короче, я ПРавильно все написав у своїх ПРипущеннях: доказом ПРичетності до "мінування" активістів з ПР буде доведено "НЕздатністью" ПРавоохоронців знайти сПРавжніх "мінувальників"!!! ПРойшла третя доба пошуку "мінувальника", а його все немає і немає!!! ЧУДОсія!!!
Романюку 2013.05.19, 08:57
Пане Юрій мені здається що ви просто слабий чоловік ви постійно всіх поливаете гггггггг оооооо ммммммм
Пану від 08:57 2013.05.20, 10:51
А ти розкажи свою лірику побитим РИГАми журналістам. Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобоалось молодикам, і вони побили журналістів до крові. Пізніше журналісти виявили, що у нападі на Сніцарчук та Соделя в суботу брав участь голова Білоцерківської міськорганізації "Молодих регіонів". В іншому нападнику журналісти опізнали Вадима Тітушка, який також проживає в місті Біла Церква.
ПР і фашисти - одне і теж 2013.05.20, 10:56
Всьо будєт Данбасс!!! "Антіфошизди" в центрі Києва. http://intv.ua/important/58474-na-mtingu-stalasya-byka-mzh-boyovikami- opozicyeyu-prolilasya-krov-foto-vdeo.html Подобається · · Поділитись · Субота о 16:45 · Користувачам Володимир Бурштин, Mykhailo Savliyk, Геннадий Высоцкий та ще 107 інших особам це сподобалось. 59 поширень 4 of 61 Переглянути попередні коментарі Ruslan Kotsaba http://www.youtube.com/watch?v=uXMD9hkto54 Янукович Я не знаю таких крутых в Белой Церкви, которых мы не найдем ВИДЕО » Украинское новостное ин 21 годин(-и) тому · Подобається · 1 Вітвіцький Вячеслав Намагаючись організувати провокацію та зірвати мітинг опозиції, прихильники партії регіонів намагались в'їхати в колонну опозиції на БРДМ (Бойова розвідувально диверсійна машина). Її рух було заблоковано близько 13 год. на вул. Великій Житомирській, мі...Показати більше Світлини з життєпису Кролик, БТР і адідас. Вийшов легінь - мі
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1098
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

906
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2034
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3420
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2636
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2633

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

377

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

815

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

772

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1744
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

554
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

465
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

815
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1127
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

471
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

471
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27147
05.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19766
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

147
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

523
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

478
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

810