Прикарпатським депутатам не вистачило голосів, щоб на вимогу громади відправити "хама" Левицького у відставку

 

 

В Івано-Франківській обласній раді завершилося таємне голосування про дострокове припинення повноважень першого заступника голови обласної ради Олександра Левицького.

 

Депутатам не вистачило голосів, щоб відправити Левицького у відставку.

 

"ЗА"  - проголосувало 44

"ПРОТИ" -11

"УТРИМАЛОСЯ" - 12

Недійсних бюлетенів - 3

 

Узалі зареєструвалося 82 депутати, 70 з них проголосувало.

 

Нагадаємо, у середу на засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, самоврядування, захисту прав людини, законності та правопорядку розглядали питання стосовно звільнення з посади заступника облради Олександра Левицького, який своєю не зовсім адекватною поведінкою викликав неабияке обурення у прикарпатців.

 

На комісії зійшлися на думці, що посадовець такого рівня не може так себе поводитися. Відтак, всі члени комісії одноголосно підтримали громаду.

 

Втім, процедура звільнення передбачає проведення таємного голосування депутатів. Після тривалих дискусій сьогодні між депутатами, із другої спроби питання таки винесли на голосування.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прикарпатські депутати відмовилися вносити на розгляд сесії питання про звільнення Левицького

Депутати все ж таки внесли на розгляд сесії питання про звільнення Левицького

Олександр Левицький припускає, що окремі люди хочуть отримати сатисфакцію, відправивши його у відставку


07.03.2014 1688 31
Коментарі (31)

Гена 2014.03.07, 14:46
на то воно і таємне щоб можна було крутити цифрами )))
Гість 2014.03.07, 14:50
Та звичайно, що не вистачило голосів, бо облраді наплювати на думку громади!Головне ж свою попу в гарне місце посадити!!!!!
Правий сектор 2014.03.07, 14:52
Облрада проголосувала собі вирок! Вони усі такі хами, як і Левицький. Оголошується повна мобілізація! Далі буде.
Гість 2014.03.07, 14:54
Тепер слово за громадою !!!
Ганьба 2014.03.07, 14:55
СИМВОЛІЧНО(((((((((((((((((((((((((((((
глузд 2014.03.07, 14:57
дивно, що чомусь всі думають, що депутати підтримали б цю пропозицію. Депутатам вистачає здорового глузду, щоб цього не робити.Та ситуація не є критерієм недовіри. Нерви у всіх зараз зашкалюють. Тому добре,що все обішлось. Адже суттєвих недоліків у роботі Левицького не має. Просто люди повинні зрозуміти. що спочатку треба подивитись на себе і на свою поведінку, а потім давати оцінку іншим.
Лівий сектор 2014.03.07, 14:57
Всіх на вили! Вили у Ляшка візміть. Вулиця Вам накерує.
Тізер 2014.03.07, 15:00
Як не крути, але Левицькому тішитися нема чого: чітко за нього проголосували лише 11, 44 - за відставку, решта - просто болото, яке забило або утрималося. Оці решта крім 44 фактично визнали, що якщо ти чиновник - то можеш хамити звичайним людям, ніц тобі не буде. Колєги-поци не дадуть пропасти.
! 2014.03.07, 15:05
Підтримую ПС і буду голосувати за них на виборах! Бо довіри до цих знедолених слуг народу нема ніякоі! Видно добре бути депутатом раз вони так за крісла тримаються. На центральний ринок хай підуть попрацюють
7777 2014.03.07, 15:05
Дибіли.... Найкращий сценарій для ворогів України... Поки СРАНІ ПАТРІОТИ І НАЦІОНАЛІСТИ між собою жеруться країна потихонько йде на дно..... Це що найважливіше питання яке стоїть на порядку денному.. КАПЕЦ .. ПРИДУРКИ...
тааак 2014.03.07, 15:09
Взагалі це ЧМО може само піти, в межигір"ї теж довго думав чи тікати, ледве встиг. Звісно ця куриця не того польту, та добрий підсрачник йому зарядити не гріх
левицький 2014.03.07, 16:22
ненавиджу художників
Афганець 2014.03.07, 16:39
Відчуйте всю насолоду квотного принципу розподілу влади між партіями! Партійцями є 3 % громади. І ось ці партійці-кар'єристи диктують волю решті громади.
Володимир 2014.03.07, 16:49
Шановний п.Олександр!Покажіть що Ви є цивілізованою людиною. Прийміть важке але мудре для себе рішення. Складіть свої повноваження. Гідній людині нічого боятися. Вас оберуть на посаду в наступний раз коли Ви доведете відданість перед людьми інтереси яких Ви представляєте. З повагою мешканець міста.
Шлемко це ПОЗОР! 2014.03.07, 17:18
Поважаюча себе людина не залишиться на посаді заступника голови коли мінімум 44 депутати не можуть тебе терпіти. А це дитинча сиділо і що 5 хвилин видзвонювало по всіх і просилося щоб його залишили. Ганьба !!! А Шлемко повинен був прийти в зал і попросити вибачення за своє протеже. Гнилі кадри у вас Дмитро Васильович, старієте.
Я 2014.03.07, 17:23
Пане Ливицький, справді, ви як поважаюча себе та інших людина ПОВИННІ негайно піти у відставку. Згадайте політика з Німеччини, який змушений був піти у відставку тільки через те, що посмів взяти кредит у подруги дружини, який на пів відсотка був менший за той що пропонували банки. Просимо Вас, підіть, не плюндруйте суспільство!!!
тримайся! 2014.03.07, 17:47
Олександре молодець, не звертай увагу на цих шакалів і гнійних гієн, ти переміг! добро завжди перемагає поряд з оббріхувачими злими псами, памятай друзів і працюй на благо України
вуйко 2014.03.07, 18:03
Вже достали всякі сектори та інше бидло в місті, в тому числі дуже віс правильні і чесні, що виступають. Нах..я взагалі цього цирку. Позакривайте всі свої цьомальники і дайте людям нормально працювати. Що такого злого левицький взагалі зробив, закрив дихальник якомусь вуйкові. А ви би інакше поступили, коли щось робиш серйозне а всяке насєкоме достає. В Україні буде порядок тоді коли всяка нишпората, в тому чилі і хлопи з села, що гавкали сьгодні на сесії в мікрофон найдуть своє місце.
Злий гоцул 2014.03.07, 18:09
Це бидло треба копнякувати з обласної ради, воно не вартує там сидіти і ображати людей... Давай Саша тякай, тякай.....
Симпатик 2014.03.07, 20:24
Бахури з новонавернених! Читайте книжечку! Політика - тонка матерія! Знаєте, яка різниця між вами і Левицьким? Розкажу! Вишиванюк пісяв в штани після виступів Левицького, а ви какали від погляду Вишиванюка!
ВАСЯ 2014.03.07, 21:22
А що означає немає недоліків. а що є позитивного в їхній діяльності ! затверджували рішення Вишиванюка! Хто з них був хоч на одному підприємстві обласної власності,хто проаналізував їх діяльність.Бігають по мітингам,на більше розуму не вистачає,а вцей час пацани гроші заробляли. На слідуючих виборах, якщо Ярош піде на вибори, Свободі скрутно буде!
Емілія 2014.03.07, 22:33
Я б сказала про Правий сектор у нас, на Прикарпатті,швидше шавки місцевого розливу.Знав би про ваші дії той же Дмитро Ярош( я його прихильниця і членкиня Правого сектору),то швидко б навів на вас страху та прорідив ряди.Ви ж просто позорите його. І що ви собі возомнили, люструючи на замовлення чи для свого піару ж піару.Пролюструйте спочатку себе і не йдіть на повідкутих, хто вас до чогось змушує, не робіть із себе страдальників та чистильників,бо радше схожі на клоунів. Я в жодному разі вас не ображаю,бо завжди тільки заступалася й заступаюся за простими людьми,для яких пороги чиновників завше досить зависокі, а то й геть недоступні. Але при цьому я роблю це, не виламуючи двері та не б`ючи себе в груди. Та й, зрештою, кожен копає яму собі сам. Сьогодні,у час неспокою в країні, проголошеної практично війні, ми знову боремося за владу, чиновницьке крісло.Люди схаменіться. А щодо Левицького,заспокойтеся. За кілька місяців і так перевибори,ось тоді так завзято воюйте(я до Правого сектора і їм подібних)біля виборчих дільниць, де брехні не на одного стане. Чесно стійте на сторожі підрахунку голосів. Можливо, й прийде тоді до влади справжня людина, якщо така буде взагалі балотуватися на якусь посаду. Хай нас усіх береже Господь Бог та додасть усім нам розуму та милосердя.
Емілія 2014.03.07, 22:40
Я ще хотіла б прокоментувати оті 44 голоси - за відставку Левицького. Це не недовіра, по ту сторону, повірте, ті, кого насправді потрібно люструвати. Сьогодні поіменно не кажемо. Вони самі себе з`їдять. І вони це прекрасно усвідомлюють.
Василь 2014.03.07, 23:40
Соромно дивитися на те, що сьогодні відбувалося в обласній раді. Деякі горе-патріоти разом із дєрєбанщиками-люстраторами із самооборони та правого сектору намагалися пролобіювати собі посадупершого заступника облради-однак це нещівно провалилося і вони стікають жовчу від цього. Нажаль ніхто не пише тут, що перед початком розгляду питання-той художник із-за якого все почалося - виступив і повідомив, що Левицький вибачився і він ці вибачення прийняв. Після цього він попросив не втягувати його в політичні розборки. В цей час ті хто прийшли ніби його захищати від Хама, самі почали йому хамити та обзивати провокатором, ще б трохи і побили. Ось такими виявилися неХамовиті захисники. Ганьба вам. треба тепер вас люструвати!В той час коли українську землю топче чобіт російського окупанта-ви хотіли дєрєбанити посади, це для вас сьогодні було основним питанням.ГАНЬБА ВАМ!
художник 2014.03.08, 17:50
Здається, за кожним коментом бачив лице людини... а левицьким назвалася інша особа (((( принципово,чи ти хочеш добра в результаті, чи просто ввязатися в процес і *походу буде видно*... перезавантажуйте мозГи бо нами завжди моніпулюватимуть. Що до художників, архітекторів, дизайнерів та прочих побратимів - вони ініціативні і проявляють себе в потрібних ситуаціях... багато лишилося каліченими Майданом, вибиті очі, відірвані руки, я мушу берегти про них світлу пам"ять
знову художник) 2014.03.08, 17:57
пардон опЄчатка)- маніпулюватимуть. Менше *класової боротьби*, панове, революція - справа не одного тижня, треба розрахувати дихалку
( 2014.03.07, 15:37
бідараз
до 77777 2014.03.07, 15:38
Так, це найважливіше питання порядку денного, вище за економіку, політику і навіть війну - це питання про честь, гідність, правду і справедливість.
Іван 2014.03.07, 15:51
ГАНЬБА! Як після такого результату голосування цей ХРЯК, цей БОРОВ може ще триматись за крісло? Янукович теж тримався! Ото і видно яка у нас облрада. Крісло і тепле місце важливіше будь яких думок громади! Вважаю що МИ, громада прикарпаття не можем далі допускати такого свавілля Бютівців! Колись так тоимали і не хотіли зніти Азірова, вся їхня влада посипалась, і цих скинем! ПЕРЕВИБОРИ ОБЛАСНОЇ РАДИ!!!
Gala 2014.03.07, 15:56
Голосуй не голосуй,а результат такий ,як треба"Батьківщині"А чи треба нам такі депутати для яких -ПОСАДА ПОНАД УСЕ!!!!!!????
СПС 2014.03.07, 15:59
ХАМ - він і в Африці ХАМ Думаю Левицький тепер опіриться - партія ж не здасть
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1739
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1767
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1753
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5234 42
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2060 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1439

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

556

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

670

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

864

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

922
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1628
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3580
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10167
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26044
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10035 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7639
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

826
13.04.2024

Які труднощі та виклики виникають при управлінні краєзнавчим музеєм "Бойківщина" Тетяни й Омеляна Антоновичів та як намагаються їх розв'язувати?

1327
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

301
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1181
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

774
02.04.2024

Українці розповіли, чи підтримують у другому читанні ухвалення Верховною Радою оновленого законопроєкту про мобілізацію.  

1007