Прикарпатські регіонали переконані, що їх вихід з партії не вирішить ситуацію в Україні

 

 

Депутати фракції Партії регіонів у Івано-Франківській обласній раді глибоко стурбовані перебігом суспільно-політичної ситуації в Україні.

 

Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою партії за підписом голови фракції Ігора Луканя.

 

Також там йдеться про те, що їхній вихід з лав партії не змінить ситуацію і не вирішить глобальних питань, які постали перед українським народом.

 

Наводимо текст заяви повністю:

 

"Ми, депутати фракції Партії регіонів у Івано-Франківській обласній раді, усвідомлюючи свою відповідальність перед виборцями, глибоко стурбовані перебігом суспільно-політичної ситуації в Україні, категорично засуджуємо будь-які насильницькі прояви, які нині відбуваються в державі та вже призвели до загибелі, масових поранень та каліцтв людей, а також обурені фактами знущань над учасниками Євромайдану та побиттям журналістів. Водночас, стосовно подій, які мали місце 3 лютого під час сесії обласної ради, вважаємо подібне відношення до представників нашої політичної сили таким, що виходить не тільки за рамки чинного законодавства, а й за межі етики та здорового глузду.

Жоден із членів фракції Партії регіонів в обласній раді не можуть нести персональну відповідальність за події, що відбуваються в державі. Так само переконані, що наш вихід з лав партії не змінить ситуацію і не вирішить глобальних питань, які постали перед українським народом. Зважаючи, що необхідність збереження громадянського миру й спокою, цілісності держави, забезпечення конституційного ладу є нашим обов’язком не лише як депутатів обласної ради, але і як громадян України, наполягаємо на недопустимості застосування силових методів розв’язання конфлікту з будь-якої сторони, а основою вирішення ситуації вважаємо виключно мирний демократичний процес.

З огляду на те, що відповідно до ст. 3 Конституції України «Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю», закликаємо українську спільноту, керівництво держави і опозиції зупинити застосування сили, утриматися від насильства і подальших радикальних дій, розпочати конструктивний діалог спільного пошуку шляхів виходу з кризи. Ми є частиною єдиного народу, єдиної країни і вважаємо недопустимим, щоб політичне протистояння стало причиною порушення територіальної цілісності нашої держави.

Ми відстоювали і надалі будемо відстоювати в обласній раді політичну волю наших виборців відповідно до основних принципів, статуту та програми партії. З повагою, Голова фракції Партії Регіонів в обласній раді Ігор Лукань".

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Маски-шоу в Івано-Франківській облраді (відео)

Сесія Івано-Франківської облради: Люди у масках вивели із сесійної зали депутатів-регіоналів


06.02.2014 493 22
Коментарі (22)

Гість 2014.02.06, 12:51
Краще вже щоб хтось інший підписав як їм не стидно де вони цього дебіла луканя знайшли він алкаш постійно пяний ні читати ні писати не вміє ! Самі себе позорять ! Та в ним нема кращих !
Калян 2014.02.06, 12:52
Ну якби написали про те, що вони виходять з партії як Богословська, я б за них ніколи вже більше не голосував. Все правильно: «взяв м’яч – пи*дяч». Респект вам місцеві регіонали, що не виявились щурами.
Пам"ять 2014.02.06, 12:53
А де ви були усі раніше? Де ваші заяви протесту за події з розгону мирних акцій протесту: 30 листопада?; 11 грудня???; в період з 19-25 січня??? Чому ви проснулися лише зараз???
Луканю 2014.02.06, 12:55
Я з вами повністю згідний,і це позорство яке зробила опозиція в сесійній залі не піддаеться здоровому глузду.Я не знаю куди приведуть нашу країну ці горе опозиціонери,тільки знаю одне що всі призиви до повалення законної влади повинні бути розглянуті і люди які безбашенні повинні понести покарання згідно чинного законодавства.Якщо не буде ніхто покараний то цей безпредел буде творитись вічно.
вовчик 2014.02.06, 13:04
маразм крепчаэ, більше нычо не мож сказати. їм говорять одне а вони із нікому не потрыбними заявали. шановні час ваш і поїзд уже пішьов!
pigeeon 2014.02.06, 13:05
бандитсько-регіональні посіпаки без власної гідності, прислужники- шавки криміналітету і беззаконня. Гроші і карєра засліпила ваші нікчемні душі і виїла ваші гнилі серця. Стадні інстинкти - ось ваша натура !
Гостю 2014.02.06, 13:09
Вибач,я не знаю Луканя,і бував на майдані ну скажу чесно те що на майдані що в нас ,що в столиці деякі клоуни городять,це не вкладаеться в голові,таке відчуття що вийшли на трибуну провоцирувати людей.Люди схаменіться краще поганий мир,я надіюсь що ніхто не хоче більше жертв і поділу країни.Е в цій державі Конституція і потрібно все робити в рамках закону.І рахую що Конституцію не потрібно змінювати,нехай відповідае гарант,наплужив довів країну ,нехай відповість.А коли буде відповідати парламент то крайнього не знайдеш.
Ira 2014.02.06, 13:17
Є їх заяви на всі події
Фото 2014.02.06, 13:19
А фото луканя чого не поставили?
Vadim 2014.02.06, 13:20
А чого його ставити це ж заява від фракції.Треба всім було до фото стати.....Він ітак гребе за всіх.
Для Бидла 2014.02.06, 13:35
Партія Регіонів - це вороги народу , це клеймо їм ! А із зрадниками треба розмовляти, по законах військового часу .
дідо 2014.02.06, 14:11
.СКАЖИ, ХТО ТВІЙ ДРУГ, І Я СКАЖУ, ХТО ТИ.... І ЯКЩО ТИ, ПРИКАРПАТСЬКИЙ РЕГІОНАЛЕ СЛУХАЄШ І ПІДТРИМУЄШ БЛЕЯННЯ ЦАРЬОВИХ, ЧЕЧЕТОВИХ, КАЛІСНІЯЕНКІВ,ефремових--дупкіних--- Цих рупорів злочинної партєйки, на якій тримається злочинний режим, то це і є ПЕРСОНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ... ТА ЗУХВАЛІСТЬ, З ЯКОЮ ВЕДУТЬ СЕБЕ ЦІ РЕГОНАЛИ В ВР ЇМ ЩЕ БОКОМ ВИЛІЗЕ....А ЗАОДНО І ВАМ НЕРОЗУМНИМ.....СКАЖИ, ХТО ТВІЙ ДРУГ, І Я СКАЖУ, ХТО ТИ.... І ЯКЩО ТИ, ПРИКАРПАТСЬКИЙ РЕГІОНАЛЕ СЛУХАЄШ І ПІДТРИМУЄШ БЛЕЯННЯ ЦАРЬОВИХ, ЧЕЧЕТОВИХ, КАЛІСНІЯЕНКІВ,ефремових--дупкіних--- Цих рупорів злочинної партєйки, на якій тримається злочинний режим, то це і є ПЕРСОНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ... ТА ЗУХВАЛІСТЬ, З ЯКОЮ ВЕДУТЬ СЕБЕ ЦІ РЕГОНАЛИ В ВР ЇМ ЩЕ БОКОМ ВИЛІЗЕ....А ЗАОДНО І ВАМ НЕРОЗУМНИМ.....
мурка 2014.02.06, 14:22
"... наш вихід з лав партії не...", а ви спробуйте, раптом ваш вихід допоможе Україні стати стабільною. Ви ж весь час кажете:" почніть з себе", от і почніть, люди вам дякую скажуть.
до діда 2014.02.06, 14:25
Шановний діду, краще подумайте як так зробити аби громадяни України більше за тих семонєнків, цярьових і проч. не голосували. Чекаю пропозицій.
дідові 2014.02.06, 15:17
За твоєю низькоінтелектуальною логікою ми всі тут підараси. Чому? Та тому, що вся Західна Україна у 2004 році послухали блеяння ющенки. І хто тепер ющ у нашому розумінні як не підар? Чи може ти тоді за овоща голосував? Не тебе одного верне від ЦАРЬОВИХ, ЧЕЧЕТОВИХ, КАЛІСНІЯЕНКІВ,ефремових, дупкіних чи гєпкіних. Але це як у фізиці на кожну дію є протидії і з іншого боку опиняються недолугі поповичі, неміші, тягнибоки, яценюки, котрі також вміють масно пи*діти. А толку ніхера немає і не буде. Біблія каже "Не сотвори собі кумира", а ми як дауни ведемся на маразматичні висловлювання депутатів. У Верховній раді якщо взірвати бомбу - жодна чесна людина не постраждає. Немає там чесних. І царьов точно такий самий ублюдок, як і яценюк з тягнибоком. І якщо люди на Майдані зрозуиіють це, то знесуть і тих і інших.
мурці 2014.02.06, 15:28
Я ще в грудні написав заяву про вихід із партії регіонів і щось воно ніхрена не допомогло. Допоки такі вывці як ти не зрозуміють, що справа не у партійній приналежності, а в корупції яка захлиснула державу, доти й порядку не буде. Подивись на те, хто сьогодні є у партії регіонів і ти побачиш там тих, хто ще недавно був у БЮТі чи нашій україні. Цим скотам пофіг на партійну приналежність. Для них головне, щоб відстань до корита була меншою. Так само і на місцевому рівні необхідно судити конкретно по людях. А то зараз шевченки з палійчуками демократи, а ще пару років тому задурно дерибанили землі в поляниці. Якщо взяти фракцію партії регіонів, то більшість з них (я не маю на увазі тих що були у владних структурах) нічого крім "мінінгітів" від того партквитка не мають і є точно такими ж жителями Прикарпаття як і всі інші.
1 2014.02.06, 15:42
Ну то шо всі всіх дістали то таки правда. Але як би була зарплата вища, а ціни хоча б на харч нижчі, то можна було б змиритися з депутатами.
до 1 2014.02.06, 17:08
ТИ друже точно правий,а так як ціни високі то їх всіх з ВР треба гнати.ПЕРЕВИБОРИ-всіх гілок влади,і по мажиротарці-щоб кажду сволоч можна було потім відізвати і відтрахати,по повній програмі.
Красавчік 2014.02.06, 17:20
Шановні верховоди ПР на Прикарпатті! Де ваші 22 тисячі членів? Чому виявилися неготові дати відсіч декільком знахабнілим молодикам з ВО "Свобода" і "Правого сектору"? Не з партії треба виходити а гуртуватися для опору профашистським молодчикам! Ви ж маєте досвід гроші інші ресурси пора їх залучити для спасіння Прикарпаття від коричневої чуми!
Б/У регіонал 2014.02.06, 19:11
КРАСАВЧЕГУ: ......ТА ЧЛЕНИ Є.......А ПАРТЄЇ НЕМА... ГЛАВАРЬ мєстний СХОВАВСЯ В СБУ, ГЛАВРЬ ПАРТЄЙНИЙ ПОДАВСЯ В ЕКЗИЛ (СТАВ АВСТРІЯЕКОМ),А ШЕФ ВСІЯ РЕГІОНАЛІВ В СПОРТ УДАРИВСЯ- В СОЧІ ПОДАВСЯ.....(НЕДАЙ БОЖЕ НА БІАТЛОН ПІДЕ)...А МИ, ШО ,рижі? За шо воювати.....
Перо 2014.02.06, 21:25
"Жоден із членів ... Партії регіонів в обласній раді не можуть нести персональну відповідальність за події ..." Як це не можуть нести? На кожному регіоналі кров невинно вбитих хлопців, кожен член партії регіонів в той чи інший спосіб має нести відповідальність за викрадення людей, за звіряче побиття беркутом ні в чому не винних людей, за розстріли в обличчя і видалені очі демонстрантів, які стали майже сліпими. А підпали машин. Це все ваша "партія" ригіоналів витворяє в державі. Так шо - відкрито виходьте з банди або беріть кров невинно вбитих на себе.
перу чи перові ХЗ 2014.02.07, 00:35
дібілоїд ти з млинарської! бери палицю і бігом до києва, а то знов проєбете всі бонуси в тинеті. тіко памітай дурню - тих хто в касці не бити, справедливий ти наш. Пісяти хоч в ліжко вже відучився революціонер хренов.
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1087
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

892
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2027
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3412
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2630
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2627

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

369

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

810

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

767

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1734
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

546
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

461
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

811
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1112
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

455
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

466
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27134
05.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19762
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

128
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

518
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

475
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

806