Прикарпатські депутати поїдуть вчитися працювати до львівських колег

 

 

Голові Івано-Франківської обласної ради Василю Скрипничуку сподобалось те, як на Львівщині відбувається бюджетний процес.

 

Отож, переймати досвід івано-франківські депутати можуть приїхати і на бюджетну сесію Львівської обласної ради, яка запланована на вівторок, 11 лютого.

 

Як інформує Вголос, під час громадських слухань у Львівській обласній раді щодо проекту обласного бюджету Василь Скрипничук розповів, що бюджету Івано-Франківщини прийняли без обговорення з громадськістю.

 

«Визначальним під час прийняття бюджету було те, що грошей стане лише рівно на 9-10 місяців на заробітну плату, очевидно, що зараз варіанти розвитку не є визначальними, тому наша обласна рада прийняла бюджет без громадського обговорення. Нам треба було прийняти бюджет, який може бути прийнятним, а потім рухатись в сторону, щоб він був таким, який удосконалюється, а не таким, який не прийнятий, і щоб ми не мали відповідальності перед людьми замість держави», – розповів він.

 

Скрипничук також зауважив, що у його області бюджетний процес відбувається по-іншому, аніж на Львівщині.

 

«В нас, на Івано-Франківщині, по-іншому йде, не буду казати як. Прошу раду, щоб мене запросила разом із нашими працівниками і заступником на вашу сесію, бо я хотів би, щоб наші івано-франківські чиновники і депутати подивились ваш підхід, він мені сподобався. Вони на фактах зробили всі речі», – зазначив Скрипничук.


06.02.2014 477 7
Коментарі (7)

Подивіться 2014.02.06, 07:31
Подивіться як в демократичній Європі розганяють мирні мітинги: http://www.youtube.com/watch?v=G3Yxthwp9as http://www.youtube.com/watch?v=qrO1DHKjgBg і вони нам ще розказують як нам жити, от вам підтвердження однобокого і упередженого трактування подій, для них це норма, а для нас це порушення прав людини. Люди не будьте сліпі вас використовують для зміни влади одних на інших.Передивіться ці відео і багато зрозумієте про європейсбку деомкратію
Скрипничук міняй аташе 2014.02.06, 08:27
Шо за маразм тут написано, це як можна порівнювати формування бюджету в двох різних областях??? Ще з Харківською обласною радою порівнювати попробуй. Це писала особа яка не має зеленого поняття в фінансах.
Звертаюсь 2014.02.06, 08:42
Чого будети вчитись як із залу молодики в масках виводять депутатів так у Львові до цього ще не додумались бо у них голова на щастя Львівської громади не алкаш
маршал 2014.02.06, 09:21
Не завадило б їм та особисто Скрипничуку повчитись у Львівських обласних депутатів толерантності, поваги депутатів один до одного незалежно від їх партійної приналежності. Бо у Львові ніхто не виганяв з сесії депутатів регіоналів, а попрацювали з ними так, що ті вийшли з партії регіонів. А в нас коли виводили депутатів то Скрипничук сидів і дивився на то ніби в рот гівна набрав.На мою думку Ігор Зварич, якого теж вивели із залу, хоча його особисто запросив Скрипничук, для області зробив більше ніж всі разом взяті свободівці на чолі з Скрипничуком. Хоча вони взагалі нічого путнього для області не зробили. Так що до Львова їм їхати за бюджетні кошти немає потреби.
З.Б, 2014.02.06, 16:26
І Я зробила також для області багато! І в МЕНЕ є мрія!!! Хочу гору в Микуличині і набудувати багато хатинок на тій горі! Хочу червоний асвальт до моїх будиночків!!! І ще дуже хочу, щоб МЕНЕ взяли у *Правий сектор , як папю Крисюк, Я також вмію патрони подавати!!! І дуже-дуже хочу,щоб замість памятника *Роксолані* ...поставили МЕНІ памятник!!! І ще хочу-хочу зарибнений ставочок і багато-багато магазинів!!!
Демократ 2014.02.06, 17:13
Василь Михайлович має вчитися думати СВОЄЮ головою, не заходити в запої та не лицемірити перед камерами (а цього він у Львові не навчиться000)
Мітя 2014.02.06, 23:09
Дядя Вітя! Чомусь діти Вас не можуть зрозуміти, Чому Майдан стали бити?. Тато каже Ви бандити. … Признайтеся, дядя Вітя Двадцять перше вже століття, Ви що, два рази сиділи?. Чи нам просто так спиз%іли?. Вам з Києва треба "дути" Щоби шухер перебути, Й доручіть своєму Сані Купити острів в океані Але треба поспішати, Із рахунків "бабки" зняти, Усе решту залишити І на острів свій "валити". Острів з Африкою рядом, "даю зуб" і "буду гадом", Що буде з Вами дружина, Візміть, Вітю, свого сина. І звичайно, що "дантиста", І Захарченка - садиста, І Олійникову "рожу", І Ківалова Сірожу. Й бандюка свого, Клименка, Ще візміть Колісниченка, Не забудьте "Допу" й "Гепу" Й свою Ганьку - мантелепу. А Єфремов, все надутий, І Чечетов "вольтанутий", Мають бути разом з Вами, Будуть вірними Вам псами. Візміть з Лави ще попа, Що рівняв Вас до Христа, Той співатиме подяку Й цілуватиме Вам сраку. А міністр ваш МВД, Нехай "беркут" приведе, І всі "пташки-щебетушки" Та личинки їх "тітушки" А як приймете "тітушок" – То візьміть ще з Ради "тушок" Котрі теж совість продали Й черевики Вам лизали Візміть кума свого Пшонку, Здасьте його на тушонку, Як будуть з Вас вимагали Дань, місцеві канібали. Лиш Азірова не треба, Ну, хіба, що є потреба. Бо він може Вас обкрасти, На крайняк "бімбу" підкласти.. Не забудьте за Царьова, І Лук'янова дурного, Боднаренчиху й Портнова, і Голуба - що зі Львова. Й Симоненка - мудака, І слизького Кравчука, Візьміть Ющенка Вітюшу, Що нам всім плював у душу. Не забудьте унітаз Пригодиться Вам якраз, Лише яйця не беріть! Я Вас прошу дядя Віть! Та й живіть там в окіяні Іроди ви окаяні, Я гадаю, що й пірати, Побояться Вас чіпати. Та й царюйте, скільки влізе, Й відкривайте свої візи, лиш "тітушкам" та "беркутам", І московським "ліліпутам". А державнеє правління, Візьме наше покоління, Й станемо без дяді Віті, Ми, найкращими у світі. Й заживемо, як всі люди, Слава Богу Вас не буде. Не гнівайтесь дядя Вітя, Як забув щось. Хлопчик Мітя.
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1061
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

871
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2003
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3371
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2614
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2611

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

351

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

793

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

753

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1709
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

440
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

795
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

775
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

424
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

454
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27111
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

899
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19744
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

504
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

460
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

788
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1509 5