Працівники Івано-Франківської прокуратури звернулися до громади області (звернення)

 

/data/blog/48108/4687005f907121697756dcb74e0d18d9.jpg

 

Працівники прокуратури Івано-Франківської області звернулися до громади області.

 

Наводимо текст звернення:

"Ми, працівники органів прокуратури Прикарпаття звертаємося до громадськості.

Сьогодні на засіданні Верховної Ради України перед органами прокуратури поставлено конкретні завдання, які потребують термінового виконання.

Всі співробітники прокуратури області готові негайно приступити до виконання цих завдань.

Нажаль 19 лютого знищено Інтернет та телефонний зв'язок, більшість документації прокуратури області, ряд кримінальних проваджень, комп’ютерного устаткування тощо.

Виходячи із ситуації що склалась у державі окремими активістами з метою недопущення будь-яких провокацій ініційовано припинення нашої роботи в приміщенні прокуратури області. На даний час паралізована робота третини особового складу прокуратури області.

На адресу працівників прокуратури Прикарпаття у останні дні неодноразово звучали погрози та звинувачення у виконанні злочинних наказів, хоча прокуратурою не розслідувалось жодне провадження щодо активістів Майдану, переслідування та арешти їх не здійснювались, по жодному провадженні слідчих міліції прокурором обвинувальний акт не підписувався.

Ми прагнемо працювати як присягали, відкрито, на благо народу, що б не допустити кровопролиття на рідній землі.

Підтримуємо громадську ініціативу по спільному захисту громадського порядку в області. Враховуючи зазначені обставини, прокуратура області не може залишатися осторонь та усупереч погрозам повинна відновити свою діяльність.

Починати нам на жаль потрібно з рутини: відновити знищене державне приміщення, устаткування, інформаційні бази та документацію. Фактично розпочати роботу з чистого листа.

Просимо громадськість з розумінням поставитись до необхідності виконання нами своїх обов’язків, по можливості сприяти роботі прокуратури області та територіальних прокуратур".


23.02.2014 895 36
Коментарі (36)

прокляті 2014.02.23, 21:19
Кров Героїв України на вас і ваших дітях.
мати 2014.02.23, 21:38
беріться за роботу нероби за отримані хабарі відновлюйте свої робочі місця
журналіст 2014.02.23, 21:43
пишіть заяви на звільнення і оприлюднюйте свої злочини. Розказуйте,як донєцкій прокурор викликав до себе в кабінет журналістів і підприємців і говорив працювати на банду. Пишіть мемуари зради народу, який вас дармоїдів годує.
Сонях 2014.02.23, 21:45
при чому тут кров Героїв України до бумажних клерків І.-Ф. прокуратури??? що від них залежало коли лилась кров???? чи може я не бачу простих істин???
Олена 2014.02.23, 21:48
Що? Злякались Махніцького? Гнати всіх!!!!
34 2014.02.23, 21:50
ну для чого вже цей популізм. - причому прості робочі такі звичайні люди, які за зарплату там пашуть. от керівників геть повністю змінити а людей повернути до роботи - для чого справи палити там кримінали по злочинцях в тому числі і націоналістах теперішніх. скільки злочинців уникнуть відповідальності? хіба за це ми боролися - навпаки всі справи треба було під контроль а палили ті що зацікавлені. ось вам і правда і справедливість. ага справу гаркота тоже певно спалили
Касіо 2014.02.23, 21:57
може я чогось не розумію, але судячи з коментарів необхідно розігнати всіх кого було призначено в період президентства В.Януковича бо всі "регіонали" і "данєцкіє". Згоден з даним заключенням частково оскільки призначались на посади і професіонали які вміють робити свою роботу. Для прикладу, якщо розігнати міліцію то хто буде працювати? наберуть нових??? і не потрібно тут розказувати про Грузію. ми не Грузія. Якщо є конкретні випадки хабарництва, корупції і т.д. їх необхідно розслідувати, а якщо ви вважаєте, що обєктивного розслідування не буде то тоді за, що вмирали наші рідні? за відсторонення від "корита" одних і можливість таких же самих "по трупах" дорватись до нього?
цюх 2014.02.23, 21:58
так- так нищіть все майно прокуратири судів адміністрацій - це ж все Ваше, його нікому не треба. кращити руйнувати ніж подумати що в тих кабінетах щось корисне можна зробити - хоча б громадські приймальні для людей. а справи треба нищити всі обовязково і колонію бажано відкрити - всіх на волю у нас повна амністія. а прокуратури не треба хай будуть молодчики з палками на вулицях і прям там зразу судять
іван 2014.02.23, 22:01
прокурор області, його заступники, начальники управлінь та прокурори районів повинні добровільно звільнитись, інакше люстрація
до Соняха 2014.02.23, 22:01
Ці клерки є держслужбовцями, які добре знали і знають про злочини ПР на місцях. Хоч одна людина могла написати заяву на звільнення і демонстративно на всю Україну і область заявити про свою громадянську християнську позицію. Але... Тому померла Небесна сотня, тому осиротіли діти, що хтось мовчав про зло системи.
коля 2014.02.23, 22:02
згоден з касіо - керівництво міняти, всіх професіоналів на роботу краще вони ніж нові до корити з вулиці неосвідчені але "патріоти". якщо зміниться верхівка і система все буде ок.
христя 2014.02.23, 22:04
а чого ще податкову не спалили - податки зразу у казну свободи і правого сектора.
я 2014.02.23, 22:05
Я пригадую слова старого пенсіонера знайомого прокурора, який казав, що вже немає в органах лицарів-безсеребреників. Для яких честь мундира і людини -- понад усе.
Сонях 2014.02.23, 22:10
http://vinbazar.com/news/drugoe/vinnitskii-suddya-sklav- povnovazhennya-i-rozpoviv-pro-tisk-pr це з приводу громадянської позиції, яким чином це вплинуло на події в Києві? а якщо матимете час то прочитайте про цього чоловіка і ви зрозумієте, що все не так патріотично і по християнськи. при штурмі облради у Вінниці я був особисто пристутній, його промову чув особисто.
Прикарпатець 2014.02.23, 22:13
Керівників районних та міських прокуратур звільнити і зробити повну люстрацію всіх працівників прокуратури зробити такі умови, якщо особу притягнуто до відповідальності незаконно, тоді прокурор, який підртимував обвинувачення у суді і слідчий за грати на той термін який просив під час судових дебатів.
до соняха 2014.02.23, 22:17
Багато років вивчаю феномен приходу Гітлера до влади законним чином. Таке хобі. І розумію добре, що таке колабораціонізм, вірнопідданство і зло у всіх його проявах. Зло як байдужість. Вивчаю історію тоталітарних режимів, геноцидів і злочинів проти людства.
Касіо 2014.02.23, 22:21
я не за те, щоб на посадах зилишись 100% особового складу міліці(даі, дсбез, бнон, вб і т.д.)податкової (в т.ч. митниці)прокуратури і т.д. які працювали при януковичі однак якщо всіх звільнити то не виключено, що почнуть судити на вулиці без слідства і суду, а тому на мою думку потрібно провести обєктивну люстрацію вищевказаних категорій держслужбовців, а тим хто залишиться ще й обєктивну атестацію із залученням громадськості щоб не вийшло як завжди "завіз", "заніс", "порішав" і тоді залишиться 30-40% від усього особового складу вищевказаних категорій держслужбовців, але це будуть дійсно спеціалісти із незапятнаною репутацією. Невже ви не стикались і БЕПовцем який не знає зовсім нічого, а тільки "бикує" і погрожує шоб "качнуть лоха"??? чи ДАІшника який думає, що в нього не жезл, а чарівна паличка від змаху якої має опинитись в кишені 50грн?? чи ДІМа який іде по вулиці у формі і "підарці" Адідас при цьому розхристаний, палить і лузає насіння. Таким людям не місце в даних органах. ІМХО
с 2014.02.23, 22:23
Можна пред'явити обвинувачення конкретній організації, можна пред'явити обвинувачення конкретній особі. Тому, шановна прокуратура, народ України вам пред'являє обвинувачення як організації і конкретно поки що Пшонці як особі.
Не вірте 2014.02.23, 22:27
Це звернення варягів з чужини, місцеві працівники прокуратури відношення до нього не мають. СЛАВА УКРАЇНІ. ВІЧНА ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ МАЙДАНУ
мешканець 2014.02.23, 22:34
Як приймають на роботу в прокуратуру? Приносиш багато довідок, серед яких довідка про несудимість близьких родичів. Правда? То як ви такі чесні, то чому так багато негативу викликаєте у людей? Звичайно є чесні і щирі люди і там. Але не думайте, що ви незамінимі. Що немає мудрої і чесної молоді з дипломами юриста.
працівник прокуратури 2014.02.23, 22:34
Перш за все щиро співчуваю родинам загиблих та поранених, Героїв. Прикро бачити таке недолуге звернення у цей трагічний день... Прокуратура області довго мовчала і лише тепер "чомусь звернулась". Багато гнид у прокуратурі вірно служили "режиму" і навіть щиро любили його, вірили у його довговічність, вислужились внесенням мвідовостей у ЄРДР - "по майдану", процесуальним керівництвом, заявленням позовів та участю у судах... Не дивно, чому люди так ненавидять нас - прокурорів, та і всю правоохоронну систему. Потрібна люстрація. Але не уявна, що залишить стару, приведе на посади минулу, чи теперішню, добре приховану наволоч…
Люстратор 2014.02.23, 23:05
Так, прокурора області, його заступників (хоча один з них дійсно нормальний), начальників управлінь, відділів та прокурорів районів – НА... !!! Іншим – люстрація. Управління (начальники) в прокуратурі області взагалі не потрібні. Всі 150 введених у 2012- 2013 роках посад (найбільше по Україні) - зліквідувати. Пенсіонерів - На...!!! Вони і так нічого не роблять, а кожного з них зарплату можна виплатити пенсію не менше 7 статистичним пенсіонерам. Новий КПК - На... !!! Він не дає працювати (хоча окремі його норми заслуговують на увагу). І упродовж короткого періоду часу побачимо реальні позитивні результати...
Воля 2014.02.23, 23:07
Люди! Прочитайте статтю в "Народному меснику" про нашу прокуратуру і ви все зрозумієте(вересень 2013р.). Пшонка і вірні Янику і банді прокурори працювали у франківську! 90відсотків з них-це круті бандити і хабарники! А хто пише, що вони чесні працівники- просто не стикалися зними(слава Богу).
до Волі 2014.02.23, 23:09
дайте посилання на статтю.
Alfa_Kilo 2014.02.23, 23:14
прокурори районів почувають себе місцевими князьками. Разом із головою РДА, начальником РВ, головою суду хлопці нормально пристроїлись. після захоплення обласної чекають, що буде далі і хто буде далі, щоб присягнути на вірність, а по факту відкашляти кеш і зробити 2-3 резонансних провадження, хабар в 500грн. секретареві сільської ради, давання хабара "чесному" ДАІшнику і т.д. Люстрація і повна атестація.
Воля 2014.02.23, 23:22
Народний месник, 30вересня2013р. "Ивано-Франковские "стервятники":прокурор Калифицкий"
Ек 2014.02.23, 23:24
Так а молоді бристи з купленими дипломами це взагалі жопа краще вже цих взяти під повний контроль громади.
!!! 2014.02.23, 23:26
щоб стати прокурором,навіть в районі,треба було особисто їхати в київ...цікава співбесіда!!!
до Волі 2014.02.23, 23:30
навіть не буду читати. Каліфіцький мого товариша в якого автосалон в І.-Ф. "дружити" з ним примушував. тому знаю, що це за людина. 50к. у.е. для старту розмови. я думав це стаття про нового прокурора області.
народ 2014.02.23, 23:43
перестаньте вже знищувати кримінальні матеріали - схаменіться там же вбивці, рецидивісти, є економічні злочини ці ж люди під шумок уникнуть відповідальності
до ек 2014.02.23, 23:49
як може вівця контролювати вовка або курка тхора.
Микола 2014.02.24, 00:44
Люстрацію всім. Пахарів (фахівців) обов'язково залишити (таких не більше 20%). Переглянути кожне кримінальне провадженн (кримінальну справу). Звільнити всіх від незаконного кримінального переслідування, притягнути до відповідальності всіх причетних до цього. Відповідні документи по деяких є в наявності. Всі закриті справи розслідувати по новому. СЛАВА УКРАЇНІ! ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ МАЙДАНУ!
VVVVV 2014.02.24, 01:08
Я, можу виступити свідком по справі, як прокурори футболили мою справу 3 роки. На мої звернення із скаргами на ментів , з мене знущались, лякали, ганяли як козла від міської до обласної і республіканської прокуратури. Я знаю, яка там сволочня. В даний момент я за кордоном як приїду у Івано-Франківськ обов’язково прийду і все розповім а навіть напишу. Тільки люстрація і тільки! Інакше все залишиться по старому, цю опухоль потрібно випалювати розкаленим залізом. Як я розповідав своїм друзям полякам про «правову» систему в Україні не хотіли вірити. І тільки після подій на Майдані призналися мені, думали що я їх розводжу.
працівник прокуратури 2014.02.24, 01:32
Опубліковане звернення відділу роботи з кадрами є черговою авантюрою, черстве і навіть не підписане. Хіба працівники прокуратури повністю згідні з його змістом? Де керівник - прокурор області та його заступники, чому до цього часу не висловили офіційної заяви щодо ситуації, яка склалась? Дійсно, більшість зауважень щодо роботи прокурорів є обґрунтованими. Власні амбіції, політична прихильність, інстинкт «служіння», тупість і відверте небажання сприймати реальний стан речей, працювати неупереджено і відкрито, на благо народу України, призвело до «відвідування приміщень» громадою, однак цього, мабуть, «німі» так і не зрозуміли. Прокурори! Чи не відчуваєте Ви необхідності невідкладно виправити становище, зрозуміло заявити краянам про свою громадську та професійну позицію, відновити довіру народу, чесно і сумлінно продовжити виконувати свої професійні обов»язки та поставлені завдання сьогодення?
для боягузів прокурорів 2014.02.24, 09:31
провадження не розслідували, бо це не прокурорська підслідність , але здійснювали процесуцальне керівництво, тобто керували розслідуванням проваджень, давали вказівки, слідчий міліції без вас кроку ступити не міг. Якщо такі чесні, то чому не давали вказівки закривати провадження... БОЯГУЗИ ПРОКУРОРСЬКІ
Андрій 2014.02.24, 15:43
Кров Героїв України на вас і ваших дітях. А тут ще можете прочитати, як "працює" прокуратура. http://ivfr.ml http://ivfr.ml
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

506
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

10993 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1837
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1733
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2739
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4594

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

333

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1039

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1449

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1321
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1701
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1507
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1222
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

594
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

670
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1863
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2085 10
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20362
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

338
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

693 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

725
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1074