ПР заявила, що прикарпатські депутати проголосували за недовіру Чуднову через страх

 

 

На офіційному сайті Івано-Франківської обласної Партії регіонів зявилася заява про те, що під час голосуання за недовіру голові ОДА Василь Чуднову на депутатів тиснули невідомими людьми у масках.

 

Текст заяви:

 

"Ми, члени Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів, глибоко занепокоєні подіями, що мали місце 3 лютого 2014 року на сесії Івано-Франківської обласної ради, коли група невідомих людей у масках під керівництвом представників ВО «Свобода» силоміць вивели із сесійної зали депутатів від Партії регіонів. 

 

Такі дії треба кваліфікувати не просто як ігнорування основних норм діючого законодавства, а саме як грубе порушення основних прав і свобод людини. І тут йдеться навіть не стільки про права законно обраних депутатів, скільки про інтереси десятків тисяч жителів Прикарпаття, які своїм волевиявленням делегували даних осіб до цього представницького органу для відстоювання їхніх інтересів.

 

Але 3 лютого депутати від Партії регіонів були примусово відсторонені від участі в роботі сесії, на якій того дня приймалися доленосні для краю рішення, а саме обласний бюджет та десятки соціально-економічних програм.

 

Поруч із цим заявляємо, що не менш провокаційними й такими, що суперечать будь-яким правовим нормам, можна вважати й дії, які мали місце під час проведення на засіданні обласної ради голосування за висловлення недовіри голові ОДА Василю Чуднову. 

 

Відповідно до українського законодавства такі рішення можуть прийматися виключно шляхом таємного голосування. Натомість під тиском представників ВО «Свобода» та невідомих людей у масках депутати Івано-Франківської обласної ради були змушені проходити так звану люстрацію через публічне демонстрування результатів свого голосування. Звісно, ми розуміємо, що це був єдиний можливий спосіб для окремих політиків «протягти» потрібне їм рішення. Адже попередні спроби, коли голосування проходило з дотриманням букви закону, щоразу завершувалися провалом для їх ініціаторів. 

 

Переконані, що визначальним фактором для багатьох депутатів під час здійснення ними свого волевиявлення був саме страх - за життя та долю близьких, страх перед невідомими людьми у масках. 

 

Ми різко засуджуємо такі дії та зазначаємо, що вони є першим кроком в напрямку повного нівелювання інституту місцевого самоврядування. Закликаємо представників громадськості дати вже сьогодні відповідну оцінку цим діям, щоб попередити можливість їх виникнення знову в майбутньому".

 

Нагадаємо, що вчора під час сесії депутати Івано-Франківської обласної ради висловили недовіру Василю Чуднову.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як голову Івано-Франківської ОДА Чуднова у відставку відправляли (фоторепортаж)

Голова Івано-Франківської ОДА таки не з'явися на сесію облради. Депутати готуються до голосування за недовіру Чуднову

Висловлення недовіри Чуднову. Охорона не випускає із зали депутатів, допоки вони не проголосують

Маски-шоу в Івано-Франківській облраді (відео)

Парад плакатів в облраді. Активісти закликають Волковецького віддати гроші регіоналів на музей (додано фото)


04.02.2014 412 13
Коментарі (13)

дідо 2014.02.04, 18:23
Знову ці хвости ПРовські хочуть всім обертати... Вже і хряпа хряпнув свої 5 грейцарів... ....................,,..... бачте, регонали заннпокоєні.... Довели країну до екстазу своїм керовництвом.а коли їм копняка дали під фіст, з-за будки почали гавкати.... ........................ а ви , регонали, створіть "ШТАБ СПРОТИВУ СПРОТИВУ РЕЖИМУ"! РЕГІЛНАЛЬНИЙ......і хоч маленьку БАРИКАДКУ.....СЛАБО????
дідові 2014.02.04, 19:27
Діду, напишіть свою адресу, куди ліки від параної надіслати. Чи, може, одразу до кабінету Поповича занести й він особисто передасть (як подяка за таку щиру відданість).
Мирослав Л 2014.02.04, 22:04
Якщо дебіл державою керує- Мабуть, Господь згадав про неї всує... Але чому він так її згадава, І з нас, вкраїнців, зле пожартував?.. Чи то самі із себе насміхались, Коли в день вибору без вибору зостались: "Ми-проти всіх, -кричали. - В цьому сила!" І от - отримали бандита і дебіла! Невже у цьому принцип "чистих рук" ? Чи принцип цей - лишень порожній звук?! Найбільше ж боляче, що дати по заслузі Бандиту не змогли і "любі друзі"... Життя триває... Але в цей момент Ви тільки вдумайтесь: дебіл - наш президент! Ганьба і сором нині ріжуть душу... Розради не знаходжу... Але - мушу! Хоч нині СОРОМНО мені за Україну, землю, все одно, не кину- Не дочекається бандитськая "сім'я"... Мені НЕ СОРОМНО, що УКРАЇНЕЦЬ - Я!!!
дідо ---на19:27 2014.02.04, 22:30
...Шановний.Ваше патологічне намагання втриматися при владі доведе Вас до того діагнозу,який Ви заочно намагались встановити мені... Так що пугулки притримайте... А регіоналів ну не люблю-- і все.. Я ,скоріше,не так за когось,як супроти вас... Країна пропадає по вашій милості,а ви мишину возню затіяли... Подумаєш,образили вас...Це ще не образа... А от як велика заворушка через вашу ослячу впертість почнеться....подумайте Бо той ваш черчілльок-харант явно тупить,сочі йому треба і пуціна.... мало вам було перших і других совітів? СПРОСТУТЕ:...БАНДЮК + КОМУНЯКА == РЕГІОНАЛ.. не вийде,бо це АКСІОМА...
Дідові 2014.02.04, 23:15
Шановний дідо, якщо я проти свободівських недолугих політиканів, то це, по-вашому, автоматично відносить мене до лав регіоналів? Якась дивна у вас логіка... Не підтримував і не підтримую регіони та бандюковича з його командою, але й закривати очі на свободівських маразматиків теж не збираюся!!! Не за них на майдані люди стоять! Крім того не забувайте, хто у нас в області при владі і до чого вони догосподарювалися за цей час (всі і регіони і свобода з батьківщиною на пару!!!). П.С. І стосовно ваших дописів - ніколи не був при владі (як ви тут домислюєте), а діагноз вам ставлю заочно через те, що ви гадаєте ніби тверезомислячі люди, які на майдані стоять проти чинної влади, але при цьому не підтримують дебільних вчинків деяких місцевих депутатів зі свободи, насправді прихильники регіонів - маразм, хіба ні?
дідо-на 23:15 2014.02.04, 23:45
О,та Ви,прошу пана,----ПАН ПРОТИВСІХ! Але шось мене таки гризе,шо Ви за чуднівим підспівуєте.... Бо як Ви будете боротися супроти БАНДЮКОВИЧА,як не довіряєте ні тим,що справа,ні тим,що зліва.... Знаєте таке- ВОРОГ МОГО ВОРОГА--МЕНІ ДРУГ? ДРУГ МОГО ВОРОГА-МЕНІ ВОРІГ? ............................ То що,йдете на спільну барикаду?Чи будуєте свою?противсішну....
Не словом , а ділом 2014.02.04, 13:25
Ага))І вступили в ПР - через страх))
Іван 2014.02.04, 13:25
Цікаво що це за депутати що бояться купки дітвори з палками в масках. Можливо вони забули що їх обирали люди, а не купка мітингувальників.
А 2014.02.04, 13:32
страх то точно ви шо не бачили очі Боючки як вона на них дивилась, стах на жаль керуючий фактор в наш час фу як не гарно. Свободу ГЕТЬ
Der ehrwürdige Bürger 2014.02.04, 14:01
Тепер нова форма голосувань буде))Якщо хочеш щоб сесія прийняла рішення то звернися до Ниміша він і тітушки ой вибачте "побратими" в масках допоможуть депутатам "прийняти правильне" рішення, без будь-якого "тиску"!якщо чесно то я взлився на малолеток в масках, а ще син питає: - тату то бандити? кажу- НЄ, - а чо вони в масках? НЕДОВІРУ ПРАВИЛЬНО ПРИЙНЯЛИ! А МАЛОЛЄТКИ В МАСКАХ НЕ ПРАВИЛЬНО! ШОСЬ З ТИМ РОБІТЬ БО ШЛЯК ВАС ТРАФИТЬ !
Гість 2014.02.04, 14:10
Немішу треба срочно ноги робити !!!
Комедія 2014.02.04, 14:16
Немішу треба собі мозок купити!!! А якщо серйозно - то чого доброго ви добилися??? Кому б завадили ті регіоналівські депутати в залі, якщо більшість все рівно належить опозиції? А тепер вони будуть на всі сторони кричати, що їх права та права виборців порушені й що рішення, які були прийняті в такий спосіб не можуть бути легітимними!.. Думайте головою хоч зрідка перед тим як щось зробити!!!
згідний з гостем 2014.02.04, 15:25
Хай робить ноги - поки вони в нього ще є)))), хоча без них думаю йому буде більше пасувати
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

980
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

795
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1912
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3265
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2563
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2555

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

256

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

742

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

699

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1626
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

372
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

709
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

627
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

362
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

393
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27052
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

852
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19687
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

440
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

405
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

740
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1366 4