Олег Гаркот мав отримати 100 тисяч доларів хабарів?

 

Правоохоронці відкидають політичний підтекст затримання чиновника, пов'язаного зі "свободівцями".

 

Спецоперація, в результаті якої був арештований Олег Гаркот - голова департаменту архітектури і містобудування Івано-Франківського міськвиконкому, почалася ще в травні цього року.

 

Загальна сума хабара повинна була скласти $ 100 тис. Про це пише видання "Комерсант-Україна" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

 

Відзначається, що спецоперація, в результаті якої був заарештований Гаркот, почалася ще в травні цього року, коли силовиками була зафіксована передача першого траншу в $ 10 тис. від генерального директора однієї місцевої будівельної фірми депутату Івано-Франківської міськради Володимиру К.

 

Загальна сума хабара повинна була скласти $ 100 тис. У стільки були оцінені узгодження всієї технічної документації, прийняття позитивного рішення на сесії міськради і видача необхідних довідок для будівництва фірмою багатоповерхового житлового будинку.

 

Безпосередньо $ 30 тис., виявлені під час затримання, повинні були бути виплачені за видачу чиновником кадастрової довідки.

 

При цьому джерела стверджують: довести, що ці гроші - не хабар, неможливо, оскільки купюри були помічені, а їх серійні номери переписані перед початком спецоперації.

 

 

 

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ ОЛЕКСАНДРА ШЕВЧЕНКА

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ ПРЕС- КОНФЕРЕНЦІЇ РОМАНА ОНУФРІЇВА

 

Читайте також:

Тягнибок захистив Онуфріїва

Свободівці у Києві пікетували СБУ через затримання в Івано-Франківську

Дружину Олега Гаркота не пускають до чоловіка у лікарню

ПРОКУРАТУРА: Гаркот отримав хабар в 30 тис. доларів від Колковського?

Роман Онуфріїв: Вчорашні події - це метод політичного тиску напередодні парламентських виборів (фото)

В Івано-Франківську правоохоронці затримували Володимира Балагуру ніби то при передачі хабаря голові фракції ВО Свобода в міськраді Роману Онуфріїву та голові департаменту архітектури Олегу Гаркоту (додано фото)

ВІДЕО затримання Балагури, Гаркота та Онуфріїва

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: версія правоохоронців

Затримання Онуфріїва, Балагури і Гаркота: фото грошей


11.10.2012 3380 35
Коментарі (35)

Тягнисрака 2012.10.11, 12:50
Ну шо сволотівці обісрались? ви вже люядям в місті крови добре попили але зараз не відмажетесь. Всю сволоту в тюрму. Цікаво виглядають ваші не погоджені відмазки типу гроші взяв в борг, чи гроші підкинули, чи гроші не мої ...ви хоть одну лінію тримайте хапуги
Дятел 2012.10.11, 13:00
Красиво взяли усіх вкупі. Видно що і ті і ті готувалися, бо інакше все було б значно тихіше.
опа 2012.10.11, 13:02
То за версією Тягнибока, що Онуфріїв "позичив" гроші в друга щось не клеїться, якщо купюри поміщені.... Де ж "друг" ці мічені купюри взяв?
жигулі 2012.10.11, 13:02
але питання - нафіга це балагурі? що він там робив? таксував?
Карпо 2012.10.11, 13:03
Вчора дивився як прес-секретарка СБУ коментувала цей скандал. Вонатак хитро посміхалась. Видно, що у поліцаїв ще заховані крілики у капелюсі. Невдовзі почуємо. Це у лягавих така тактика: вони спеціально дали свободівцями висловитись, набудувати версій, а тепер почнуть витягати кріликів з капелюху - ось факти, факти, факти. Тягнибоку не треба було спішити з заявами. Так мав би свободу маневру, міг би виключити попалених братисьок з числа партайгеносів. А може він також у темі? типу Сені-крілика який сам себе нє па дєцкі палить, аж смердить?
Читач 2012.10.11, 13:04
Просто цитую гарний вислів "Шановні краяни! Не вірте в цю брехливу маячню. Не могли щирі патріоти, люди які люблять свій край та Україну, ходять у вишиванках та шанують С. Бандеру, брати ці нещасні американьські гроші. Вони могли би тимчасовово взяти в борг на розвиток України і тільки українськими гривнями, і не в ночі , а зранку,і не просто на вулиці, а коло пам"ятника С. Бандері, і не в цих кумедних куртках, а в вишиванках, і не на в буржуйських лендроверах, а в нашій, рідній Славуті. Не вірте, люди, це все підстроїли РИГИ! Смерть ворогам! СЛАВА УКРАЇНІ!
політик 2012.10.11, 13:06
Я думаю ,що вони,не тільки у вас крові попили,вони с...и п"ють її всюди,де вони є!ото прийдуть до влади вони нам всім покажуть.там одні хабарники,тільки чекають коли їм дадуть більше повноважень,і під гавкотом ,прости Господи,Слава Україні,обдеруть з нас останню сорочку,всюди вони однакові!це свідчить про одне,професіоналів там не має.одні брехуни,люди одумайтеся,не голосуйте за фарисеїв!!!а зараз ясно,будуть гавкати ,що це провокація,сволочі!!!
Олег 2012.10.11, 13:15
Мені буде лише цікаво, чи буде мати Свобода потенціал до очищення.
Жигулю 2012.10.11, 13:16
Балагура скоріш за все, якраз і ні при чому. У нього купа своїх питань йому це кіно вряд чи потрібне, проте він завжди облизує чиновників від будівництва, може і тепер рішав діла
Самурай 2012.10.11, 13:16
Свободвівці як справжіні воїни-самураї втратили лице, і тому без сумнівів зроблять сеппуку (харакірі)...
жигулі 2012.10.11, 13:19
[Мені буде лише цікаво, чи буде мати Свобода потенціал до очищення.] вони такі ж люди, які всі інші українці, котрі дають і беруть хабарі, влаштовують справи через знайомства, платять/(беруть гроші) за оцінки своїх дітей/(учнів,студентів) ,тощо. де взяти інших, якщо почати очищення?
Наші 2012.10.11, 15:53
Так вони корупціонери. Але це НАШІ, УКРАЇНСЬКІ корупціонери!
Пророк 2012.10.11, 13:29
Як бачимо долари були помічені як хабар і номери переписані. Так що відвертітись тут буде трудновато. Тепер залишилось тільки одне як скоро Олег Гаркот начне здавати причетних до того свободівських рішайл Оніфрієва, Марцінківа і т.д. О. Гаркоту самому з його здоровям паритись на нарах буде западло. Так що для Онуфрієва і компанії залишилось тільки надіятись на те щоО. Гаркот з його слабим серцем не дай Бог вріже дуба. Думаю що О. Гаркотїх здасть. Органам і так зрозуміло, що О. Гаркот не є замовником тих оборудок, а замовника вони знають. Тим більше якщо Колковський і давав хабаря,а це говорить прокуратура, і йому дали мічені долари то він заклав з потрохами їх всіх. Цей пішов на співпрацю і О. Гаркот піде теж. Думаю адвокати О.Гаркота його надоумлять так зробити. Скоро розказувати Онуфріїв казочки про чай пересране бо там розказують казочки про чефір.
пророку 2012.10.11, 13:35
Колковський не давав, Колковський посередничав, а скорше людина від Колковського. Давав інший. В кантори просто дофіга матеріалів прослушки, от вони і сиплять прізвищами, а так ти правий
ПРОТИвсіх 2012.10.11, 13:37
ГАРГАТ, ОНУФРІЇВ, БАЛАГУРА, ПРОСТО СИДІЛИ В МАШИНІ В 22 ГОД. І ЗАЙМАЛИСЬ СЕКСОМ НА ТРОЇХ, А 30 ТИС.ДОЛ. ЦЕ ПЛАТА ЗА НАДАНІ ІНТИМНІ ПОСЛУГИ МІЖ ДЕРЖСЛУЖБОВЦЯМИ І ПІДПРИЄМЦЕМ. ЯКА ТУТ ПОЛІТИКА. А СБУ ЇХ ЗАСТУКАЛО І ЗАТРИМАЛО НА ГАРЯЧОМУ ЗА ГОМОСЕКСУАЛІЗМ. ВСЕ ПРОСТО. МАРЦИНКІВ РОМЧИК ЗАРЕВНУВАВ І ПРИБІГ З МЕГАФОНОМ, БО ВІН ХТІВ БУТИ ЧЕТВЕРТИМ, А СБУ ЙОМУ НЕ ДАЛО ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ В СЕКСІ НА ДЕРЖАВНОМУ РІВНІ.
Дарка 2012.10.11, 13:43
У кримінальній справі фігурують п'ятеро людей. Серед них - Балагура, Онуфріїв, Гаркот. Останнього не жалію.
Житель 2012.10.11, 13:43
Я БУВ СВІДКОМ ВСЬОГО, ЩО ВІДБУВАЛОСЬ НА ВУЛ.СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ. ОДНОГО НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ, СВОБОДУ ПРИЙШЛИ ПІДТРИМАТИ ПІДЛІТКИ І ДІТИ (для чого Свобода їх підняла і зібрала, без дозволу їх батьків). КРІМ ТОГО БАГАТО З НИХ БУЛО НА ПІДПИТКУ (а деякі явно нетверезі), ОБРАЖАЛИ ВСЕ І ВСЯ, НЕШЕВЧЕНКІВСЬКОЮ МОВОЮ ВІСЛОВЛЮВАЛОСЬ. І це представники свободи, Г А Н Ь Б А С В О Б О Д І
До Я 2012.10.11, 15:34
ПНХ сволотівець довбаний. Так ви ж і монополізували владу у Франківську ви і є влада. Саме ви займаєтесь як і політичним так і звичайним кримінальним рекетом. Вивіска ідеології партії для лохів як ти. Нормальні пацани з сволоти роблять гроші, батраки хай за ідею горлянки рвуть. Але вже кінець.
Льолько 2012.10.11, 13:49
Чому мовчить Сич він керівник обласної організації
Невдоволений 2012.10.11, 13:57
От падскуда хабарна. А вони нам ще й розказують про якусь свободу. Міська влада вся прогнила. Злодії і крадії.
Житель 2012.10.11, 13:57
А що може сказати Сич, якщо він з ними заодно. БРЕХУНИ.
Сич 2012.10.11, 14:02
Люди добрі! Не вірте всьому, що про нас патякають ті людозвірі. Ті кляті гроші потрібні НАМ на вибори. Голосуйте ЗА СИЧА!!! Будь- ласка! А то я забембався із партії в партію переходити
ККК 2012.10.11, 14:35
СБУ слідкуйте за Гаркотом!!! Сволота може його вбити. Він ключових свідок в цьому конвеєрі корупції.
Око 2012.10.11, 14:40
Молода продажна свободівська СВОЛОТА «СВОБОДА» - «СВОЛОТА»
svobodivec 2012.10.11, 15:08
Цей колковський е кидалом и брехуном.Покидав купу люду з квартирами затримує здачі будинків по пять років.а зараз ще й підставив свободу разом з її франківським лідером та порядного забудівника.незнаю за що його тримають.певно гроші?
Свободі 2012.10.11, 15:26
це вам не люки розфарбовувати чи клумби по тротуарах ставити і пресконференції в тролейбусах давати)
Я 2012.10.11, 15:27
А ніхто не цікавиться, наприклад, звідки сотні тисяч доларів у основного конкурента Сича - Шевченка (від влади) на величезну благодійність, щоденне її висвітлення в усіх місцевих новинах, на рекламу, агітаторів і т.п.??? Гризете свободівців? Ну-ну, домонополізують владу регіанали - будете в інтернет заходити тільки з високого дозволу влади й без права щось там коментувати...
Ye 2012.10.11, 17:05
Хлопці з Свободи,ви молодці!Не здавайтесь і далі,борітеся з провокаціями,які вчиняють бандюковичі.Вони дуже бояться,що ви прийдете до влади і відкриєте очі народу як розкрадається Україна.Народ вас підтримує і не звертайте уваги на тролів які тут сидять.
адвокат 2012.10.11, 17:14
Сумно дивитися як одні хабарники інших ловлять. Проте це коло мусить колись розірватися, колись мусять прийти до вдади ті, що не будуть красти, хоча я розуію, що ще довго прийдеться нам усім чекати на цю подію.
Dj 2012.10.11, 18:49
От як просто наш народ розвести....."как котят" - так сказав Чєчєтов. От і зараз ведуться і гризуться. Ну не хочете бути вільними - годуйте Януковича. А от коли вам будуть, як при "совєтах" давати на день пайку, от тоді і згадаєте, що мали шанс все змінити.....................................................До "Я" - Євангеліє від Матфія (гл. 7, ст. 6)«Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас». Не напружуйся тут так, бо немає заради кого. Цей народ приречений жити у рабстві. Вони кричать про Європу, а самі кидають сміття собі під ноги.
НЛО 2012.10.11, 20:24
кУПИ СОБІ бІБЛІЮ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, ЧИТАЙ, ДУМАЙ, АЛЕ НЕ ЦИТУЙ, ДІДЖЕЙ.
Коля 2012.10.11, 20:24
Зараз не має значення, які кольори представляють затримані. Погодьтесь кожен з нас би був не задоволений, коли за те що він легально хоче працювати у нього вимагають хабар, а у хлопців мабуть апетити розігрались, ось і не витримав хтось... здав з потрохами. Зараз головне не на фоні образи політичних інтересів кидати репліки в бік інших політичних сил, а покарати хабарників і вже без них продовжувати свою роботу.
сусідка 2012.10.11, 20:30
що регіонали, що свободівці - одні братки, тільки ті в спортииних і говорять російською, а ці - в вишиванках і говорять українською. ось і вся різниця.
2012 2012.10.11, 22:50
заказуха чи ні, але їх давно пасли, значить було за шо. А Гаркот, дійсно хабарник знаний, тому таких збігів як казав Роман про поїздку на каву з 30 тисячами не буває, погодьтесь. але чисто з людської точки зору їх жалко. вроді ж нормальні люди. Але шо вже зрош "ЛЕС РУБЯТ - ЩЕПКИ ЛЕТЯТ". Пс..те шо їх зловили на хабарі і вони опозиціонери не дає їм індульгенції. А ЯКБИ ВОНИ КОГОСЬ ЗАВАЛИЛИ ВСІ ТЕЖ Б КРИЧАЛИ ЩО ВЛАДА ЗАСТОСОВУЄ "інсценуації"...
НАЙКРАЩЕ З КОМЕНТІВ (цитати 2012.10.12, 13:42
«Посадити всіх сук і кожний день виганяти на ремонт вулиці терориста Дудаєва, а Анчоуса поставити над ними в ролі вертухая, раз не може тримати лад у своєму відомстві. Марципанів уркам не давати!» «ВСЕ ТУТ ЯСНО - ПРИЇХАЛИ ТРОЄ ЛЮДЕЙ, ЯКІ В МІСЬКІЙ ВЛАДІ ВИРІШУЮТЬ ВСЕ (СТОСОВНО БУДІВНИЦТВА), ГАРКОТ ВИЙШОВ З МАШИНИ, ВЗЯВ ГРОШІ, ПОВЕРНУВСЯ В МАШИНУ - ТАМ ЇХ І ВЗЯЛИ. А СЬОГОДНІ "СВОБОДА" БУДЕ ПЕРЕВОДИТИ ВСЕ В ПОЛІТИЧНУ ПЛОЩИНУ. ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ВІВ МАРЦІНКІВ - ВЗАГАЛІ МОВЧУ - Я ПОМИЛИВСЯ НА МИНУЛИХ ВИБОРАХ В СВОБОДІ. ДЕБІЛИ ПОВНІ. ДО ЧОГО ТУТ ГРОШІ ГЕНЕРАЛУ, ПР ТА КОЛОМОЙСЬКИЙ? ПОДИВІТЬСЯ, ХТО ПРИЙШОВ ЇХ ВИЗВОЛЯТИ - ШКУТЯК, ШКВАРИЛЮК, СВОБОДА В ПОВНОМУ СКЛАДІ - ВСІ САМІ ЧЕСНІ.» «МОЛОДЦІ. ЗАСВІТИЛИСЯ, ПРОПІАРИЛИСЯ, ЗАРОБИЛИ БАЛИ ЕЛЕКТОРАТУ ...» «МАРЦІНКІВ СЛОВОБЛУД ЗАМІСТЬ ТОГО ЩОБ ЩОСЬ РОБИТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ДЛЯ МІСТА ЗАЙМАЄТЬСЯ Х..НЕЮ, ТО КОЛОДИ ПИЛЯЄ В РОБОЧИЙ ЧАС, ТО ЦЬГО УЮ..КА ВІДБІЛЮЄ, ХЛОПЦІ РОБІТЬ ЩОСЬ ДЛЯ МІСТА ХВАТИТЬ ДВА РОКИ ДЕРИБАНУ» «НА ПРЕС-КОНФЕРЕЦНІЇ (НА ФОТО) КИСЛІ, НЕЩАСНІ ОБЛИЧЧЯ, ОЧІ ПОНУРІ ПРОСЯЩІ ПРОБАЧЕННЯ.» «ЗА ГРАТИ ГНИДУ, І ГРАТИ , ГРАТИ , ГРАТИ.....» «ОХ І ЗАБРЕХАЛИСЯ... СПОЧАТКУ ПРО НАРКОТИКИ, ПОТІМ ПРО ТЕ ЩО ГРОЩІ ПІДКИНУЛИ, ТЕПЕР ВИЯВЛЯЄТЬСЯ ПОЗИЧАЛИ.» «ЦІКАВО, ЯК ТЕПЕР ТЯГНИБОК БУДЕ ЗАХИЩАТИ СВОБОДІВСЬКЕ ОЗУ В ФРАНКІВСЬКУ ПІСЛЯ СТАТТІ ВИЩЕ ПРО ГАРКОТА? КУПЮРИ МІЧЕНІ, ВСЕ ДОКУМЕНТУЄТЬСЯ ТА ФІКСУЄТЬСЯ ЩЕ З ТРАВНЯ 2012. СВОБОДА - ДАВАЙ ДАСВІДАНЬЯ» Ш Е Д Е В Р К О М Е Н Т А Р І В ШАНОВНІ КРАЯНИ! НЕ ВІРТЕ В ЦЮ БРЕХЛИВУ МАЯЧНЮ. НЕ МОГЛИ ЩИРІ ПАТРІОТИ, ЛЮДИ ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВІЙ КРАЙ ТА УКРАЇНУ, ХОДЯТЬ У ВИШИВАНКАХ ТА ШАНУЮТЬ С. БАНДЕРУ, БРАТИ ЦІ НЕЩАСНІ АМЕРИКАНЬСЬКІ ГРОШІ. ВОНИ МОГЛИ БИ ТИМЧАСОВОВО ВЗЯТИ В БОРГ НА РОЗВИТОК УКРАЇНИ І ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИМИ ГРИВНЯМИ, І НЕ В НОЧІ , А ЗРАНКУ,І НЕ ПРОСТО НА ВУЛИЦІ, А КОЛО ПАМ"ЯТНИКА С. БАНДЕРІ, І НЕ В ЦИХ КУМЕДНИХ КУРТКАХ, А В ВИШИВАНКАХ, І НЕ НА В БУРЖУЙСЬКИХ ЛЕНДРОВЕРАХ, А В НАШІЙ, РІДНІЙ СЛАВУТІ. НЕ ВІРТЕ, ЛЮДИ, ЦЕ ВСЕ ПІДСТРОЇЛИ РИГИ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ! СЛАВА УКРАЇНІ!
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

1964
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

1861
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

1858
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

5498 46
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2154 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

1510

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

746

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

799

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1001

Впевнено можна сказати, що з появою соцмереж  наш світ змінився. Він став трішки меншим, не виходячи з кімнати ми маємо зв'язок з найвіддаленішими куточками планети. Всі живемо в час швидкості та спрощення.

1005
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1772
11.04.2024

Цієї неділі, 14 квітня, в Івано-Франківській громаді розпочне роботу новий комунальний ринок сільськогосподарської продукції.  

3682
08.04.2024

Під час посту людина не вживає білкові продукти тваринного походження: м'ясо, рибу та молочні продукти. Натомість залишаються крупи, бобові, горіхи, фрукти та овочі.  

10259
17.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26150
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10187 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7715
02.04.2024

Два тижні поспіль щонеділі франківці та гості міста збираються на пікнік біля міського озера, щоб висловити протест проти будівництва церкви УГКЦ.   

899
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

210
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

265
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

382
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1278
07.04.2024

Всього опитали 2 000 респондентів, що мешкають у всіх регіонах України, крім окупованих територій, у віці 18 років і старше.   

885