Нудистські пляжі України: де можна позасмагати голяка

Про нудистів ви точно чули з американських фільмів, а чи не хотіли стати одними з них? Цей рух досить популярний у світі, але уже давно він дійшов і до нас. Відпочивальників, яким байдуже на стереотипи та упередження, стає все більше.

Вони просто кайфують від того, що можуть загоряти голяка і відчувати повну свободу. А уявіть, яка економія на купальниках! Та й основний бонус – рівна засмага. Тож, якщо ви теж хочете похизуватись оголеними сідничками, ось вам 10 нудистських пляжів України, пише Фіртка з посиланням на ШоТам.

Чкалівський пляж, Одеса

Одесити є найбільш завзятими нудистами, тому поблизу міста є багато мальовничих місць, де можна позасмагати без купальника. І Чкалівський пляж є одним з них. Це місце є одним з найбільших пляжів України та було відкрито ще 30 років тому. Знаходиться він в курортній зоні майже в центрі міста, недалеко від санаторію ім. Чкалова.

Тут можна зустріти більше тисячі голих відпочивальників різного віку – від 16 до 50 років. Краще їхати сюди у будній день, коли відпочивальників значно менше. Це курортне місце з гальковим берегом. Поруч є затишні кафе, де можна охолодитись холодними напоями.

Як дістатись: Розташований між відомими “Дельфіном” та “Аркадією”. Можна доїхати громадським транспортом від залізничного вокзалу – зупинка “Санаторій Чкалова”, розташований праворуч від пляжу санаторію імені Чкалова.

Пляж “Довбичка”, Київ

Навіть посеред столиці є місце, де люди вільні від стереотипів та вільні від одягу. На Трухановому озері розташований один з найвідоміших розлогих нудистських пляжів України. Якщо хочете відвідати це місце, то потрібно рухатись саме у південну частину острова. Серед відпочивальників тут більшість ідейних натуристів, але зустрічаються й ті, хто не готовий відмовитися від купальника. Цей пляж є також улюбленим місцем тантристів. Йоги приходять сюди виконувати свої вправи і вчити нові асани.

А ще сюди варто прийти хоча б за неймовірний краєвид на Києво-Печерську лавру. Будьте готові, що берег тут не надто чистий. Але ви можете зробити внесок в екологію і разом з оголеними друзями зайнятись прибиранням.

Як дістатись: Потрібно йти пішки від станції метро “Гідропарк” до венеціанського моста, а потім дійти до річки і переправитись на острів на човні.

Нудистський пляж на Магістратському озері, Чернігів

Чернігів не можна назвати популярним місцем для нудистів. І попри розлогу річку Десну, оголені відпочивальники були помічені тільки в одному місті – на Магістратському озері. Саме сюди приходять люди, щоб розслабитись та відпочити, не обмежуючи себе одягом.

Сама територія пляжу невелика, проте довкола можна насолодитись неймовірною красою поліського краю.

Як дістатись: недалеко від проспекту Миру, звідки потрібно пройти по пішохідному мосту.

Нудистський пляж на Безлюдівському озері, Харків

Харківські нудисти також знайшли собі чудову місцину за 13 км від міста в селі Безлюдівка. Саме сюди вони приїжджають, коли прагнуть усамітнитись з природою, адже озеро знаходиться далеко від міської метушні.

Це місце популярне серед нудистів та звичайних туристів. Чистий пляж, дика природа та прозоре озеро приваблюють тих, хто хоче чудово відпочити.

Як дістатись: на автомобілі варто просто об’їхати озеро з правого боку, подолати шлагбаум і проїхати піщану дорогу. Якщо їдете відпочивати громадським транспортом, то від залізничної станції ходять маршрутки та електрички.

Нудистський пляж на острові Дзендзик, Запорізька область

Якщо ви соромитесь показувати свої сідниці іншим людям, але любите відпочивати голяка, то це місце саме для вас. Адже пляж на острові Дзендзик знаходиться у заповідній зоні і оточений заростями очерету. Тому ви будете надійно заховані від зацікавлених туристів. З чистого пляжу відкривається прекрасний краєвид .

Проте, тут можуть відпочивати і нудисти, і туристи в купальниках. Пляж є дуже демократичним.

Як дістатися: Від автовокзалу ходять регулярні маршрутні таксі.

Дикий пляж на Монастирському острові, Дніпро

Нудистський пляж знаходиться відразу за офіційним міським пляжем, у самому кінці Монастирського острова. Але зважте, що тут ввечері збирається багато молоді, тому засмагати голяка краще у першій половині дня.

Цікаво, що пляж для нудистів тут виникає знову і знову, хоча його періодично і закривають. Але вже багато років любителі відпочити без купальників приходять саме сюди.

Як дістатися: Маршруткою або трамваєм №1 до парку ім. Т.Г.Шевченка, пройти через парк у самий кінець острова по береговій лінії.

Пляж на острові Джарилгач, Скадовськ, Херсонська область

Цей острів у Херсонській області знайомий, напевно, кожному туристу. Море тут надзвичайно чисте, а на березі можна побачити крабів, креветки та рапани. А ще з цього місця є можливість помилуватись дельфінів, які часто плавають ввечері майже біля самого берега.

Нудистський пляж тут великий, тихий та майже безлюдний. Це ідеальне місце для тих, хто хоче відпочити від міської метушні. Берег на пляжі піщаний та надзвичайно чистий.

Як дістатися: від селища Лазурне перейти вбрід через протоку.

Нудистський пляж на косі у Миколаєві, Миколаївська область

Нудистський пляж у Миколаєві є чудовим місцем для любителів відпочинку без одягу поруч з міським пляжем. Розташований він на піщаній косі, довжина якої кілометр, а ширина – не більше 50 метрів. Берег житлового мікрорайону Намів нині є одним з найпопулярніших місць відпочинку. Тут є як міський пляж, так і острівець для туристів. Поруч є багато кафе та барів, тому, накинувши одяг, можна освіжитись чи перекусити. А ще тут є атракціони та ігри.

Як доїхати : З автовокзалу можна доїхати автобусами №21 і №44. З залізничного вокзалу курсують ті ж автобуси і №83. Вихід на зупинці біля вулиці Лазурній.


07.07.2020 10462
Коментарі ()

24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6445 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10880 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12152 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5798
18.01.2024

Каркасні будинки відрізняються високою міцністю, надійністю і довговічністю, а також відносно недорогі в будівництві. Втім, у 2024 році ціни на будівництво каркасних будинків в Україні, як і на все інше, продовжують зростати.  

3725
16.01.2024

Всі наші бюджети – від територіальних громад і до обласного та державного, повинні стати «бюджетами перемоги».

2958

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

489

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

755

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

743

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1054
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

387
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

454
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

536
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4081
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11617
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6645
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1147
12.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18043
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

400
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

689
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

810
29.02.2024

Вибори в Україні мають бути справді вільним вибором українців.

759