Новопризначений начальник прикарпатської міліції не прийшов на люстрацію

 

 

Начальник УМВС в Івано-Франківській області Володимир Сміх так і не прийшов на засідання люстраційної комісії на запрошення громадських активістів.

 

Нагадаємо, що Народна самооборона заблокувала вночі будівлю УМВС через незгоду з призначенням на посаду начальника прикарпатської міліції Володимира Сміха.

 

Новий очільник міліції мав прийти до громади о 12.00, проте за повідомленням, яке було озвучено на засіданні, його у терміновому порядку Міністр ВС Арсен Аваков викликав до Києва.


12.03.2014 848 48
Коментарі (48)

Цікавий 2014.03.12, 14:35
Чом Ти не прийшов...???
Galaо 2014.03.12, 14:42
От і маємо Сміх крізь сльози.Чхати він хотів на люстрацію і громаду.
Міша Хімік 2014.03.12, 14:53
А я тебе чекав, не хочеш до нас, ідем до тебе - ми влада.
Читач 2014.03.12, 15:02
Ветереани УБОЗ на загальних збораз проголосували про недовіру В. Сміху, народна самооборона та правий сектор вивчивши інформацію вважає що він на дану посаду не може бути пригначений по своїх морально ділових якостях. Але не завжаючи такий супротив В. Сміха призначають на посаду начальника УМВС в області. Виникає питання, нова влада хоче перемін та боротьби з корупцією чи вона хоче корупцію контролювати і для цього на ключові посади поставити відповідні кадри? Якщо так, то я підтримую правий сектор у тому, що рано складати зброю, а то нас знову хочуть обманути хорошими словами, а самі дальше будуть безкарно розкрадати народне майно та брати хабарі.
1 2014.03.12, 15:06
Як міліціонер він діє строго у відповідності до закону Україні "Про міліцію". В законі про міліцію є згадка про якісь люстраційні комісії якихось самозванців? нема. до побачення. ні один поважаючий себе міліціонер туда не прийде, чесний чи не чесний.
Василь 2014.03.12, 15:08
Хлопці! Яка люстрація? Згідно якого закону? Якої Конституції? Тестувати можете своїх жінок і то якщо вона вам дозволить. Ганьбаб. Забудбте революцію діють закони, їх ніхто невідміняв, а в сміха ви ще на колінах стояти будете. Та ігра яку ви хочете грати оцінюється як і раніше фінансами.
До придурків 2014.03.12, 15:09
Хто вам дав право проводити люстрацію керівників влади. Половину з вас не розуміє значення слова. Крім того, що кричати і творити безлад у місці, пропихати проплачені кандидатури нічого не здатні. Прикриватися майданом, чіпляти на себе незаслужені медалі, робити розкол на місцях, рішати проблеми - от і вся ваша стратегія. Ви так розумієтесь у кадровій політиці, як Якунукович в історії. НЕ прийшов на люстрацію, правильно зробив, пролюструйте один одного, якщо нема чим зайнятися. А взагалі чого робити, краще на майдані кричати за компанію.
рпгн 2014.03.12, 15:10
Правильно зробив у нас в державі немає ЗАКОНУ про люстрацію. До того ж ця "толпа" яка ходить помісту без діла не уповноважена проводити будь-яку люстрацію Треба закінчувати цю клоунаду
рпгшщ 2014.03.12, 15:11
Щодо ветеранів УБОЗ - вони вийшли на пенсію в 40 років держава їх утримує то їм і зайнятись нічим
Станіслав 2014.03.12, 15:15
Заїбали вже ці дибіли, москалі Крим забирають, а їм ніяк не вгодять. Цікаво чи хоча один з тих дибілів самооборонців був на майдані? Сиділи суки на печі, яйця рахували, а тепер герої. Сміх місцевий гуцул з Коломиї, свій, розсудливий. Чи Ви хочете з Макєєвеи? Це все підбурює Фелик і Вася Попович.Попович! А з'їздити в Крим слабо? Рагуль!!! Позор Франківщини. Станіслав довіряє Сміху.
Тарас 2014.03.12, 15:17
Вчора десь бачив на сайтах бігае фото того голубого Хіміка впрямому смислі Голубого-гея Короче там пише що Хімік гей і фото яке якби вкрали з його почтовоі скринькі (фото не для слабодухих) та без жартів Ось тобі і простий хлопець з села Така поведінка схожа на активних геів
Ветеран МВС 2014.03.12, 15:23
Вперше чую таку оргагізацію "Ветерани УБОЗу". Хто Вам надав такий статус? Громадський блок міліцвї хоч видно було, а де було видно Вашу роботу, де справи ОЗГ та ЗУ.??? Не видно, сиділи в заперті від народу тай кришували все що можна. А на майдані в Києві, коли в дітей стріляли хто бачив таку організацію "ветерани УБОЗу"?? Самозванці. Геть....
антон 2014.03.12, 15:24
На сході країни правоохоронці уже навели порядок із сепаратистами, позокривали самих активних, і порядок. А тут купка дибілів керують містом, це що не сепаратизм, не підрив влади, перешкоджання їх діяльності? Деякі з них перебувають в літургічному сні, і не розуміють, що Революція вже закінчилась. На фоні теперешньої ситуації в Івано-Франківську - режив Януковича це Америка. Та зробіть порядок із цими придурками, і порядок у місті сам по собі наведеться, а ні то нехай дальше пускають Вас під ноги. Завдяки цим правим та лівим секторам економіка міста паралізована. Продовжуєте займатися люстрацією, Путін Вам надасть таку можливість і Сибирі.
Михайло 2014.03.12, 15:34
В.Фелик вже історія, а В.Сміх нормальний та порядний працівник. (Самооборнівці) доморощені, Ви певно половину а може і більше навіть не служили не тримали у руках зброю, а тому Вас і ніхто не збирається призначати на посади. В.Сміха призначив міністир МВС А.Аваков якого обрала нова влада, яка з Вами була на майдані.
123 2014.03.12, 16:01
"Ветерани" УБОЗу - це алкоголік Атаманчук та козацький "хенерал" Гладенький. А "масовий" протест дятлів з правого сектору та самооборони говорить про їх підтримку в області. Пора уже владі завершувати цю "зарницу".
гвинтик 2014.03.12, 16:04
до останнього сподівався, що революція не була марною, і що люди які загинули на Майдані положили своє життя не просто так, бачу помилився. Нічого вона не навчила. Люди мали би згуртуватися і вирішувати проблеми, які по моему важливіші за розподіл крісел - війна на порозі, а тут виходить одних скинули, другі лізуть до корита.
голос нації 2014.03.12, 16:05
Геть коритників Авакових, Сміхів, Троценків. Мітла Народу викине на смітник історії зрадників-хапуг. Люструйте всіх. Станіславів вільне місто. Ворог не пройде. Слава Нації. Смерть ворогам.
Міськові 2014.03.12, 16:12
Міську, Фелик не історія, бо Сміх був його порядкий заступник по оперчасті (має списки й дос"є на кожного хто був на Майданах), якби не поялгло більше сотні людей і Майдан не переміг, то всіх хто тоді виступав проти режиму Янукаовича у т.ч. і деяких свіжепризначених керівників уже "люстрували" прокурори МВС, податкова та братки. Тоді був би "Сміх кріз сьози" а так тепер маєте проффесіонала Сміха.
ллл 2014.03.12, 16:28
Привильно зробив,що не прийшов.Перед ким люструватися,може екзамени перед ними здавати по метанню в голови бруківки та бутилками з зап.сумішами(мирна акція) на весь світ прославилися.
Михайло 2014.03.12, 16:36
Правильно зробив, що не прийшов.Нехай вони з себе почнуть ЛЮСТРАЦІЮ, нехай покажуть хто Вони із чим Вони змішані.
Власна думка 2014.03.12, 16:41
Ви спочатку собі керівника нормального призначте, бо водять Вас як сліпих котят! А міліція.... Ви хоча б думку працівників запитайте кого вони сприймають? з ким готові працювати! Немає чого по Сахарова хороводи водити на потіху проросійським ідеологам. Краще в Крим їдьте, там свою силу показуйте! Слабо? Я впевнений що половину з цих "псевдо-люстраторів-секторівців- самооборонівців" як тільки запахне смаженим звалить в Польщу і т.п. Ви скажіть, що сталось з хатою Пшонки, Межигір'ям, машинами Януковича? Повірте В. Сміх по своєму професіоналізму, оперативній смікалці та відданості роботі дасть фору любому із кандидатів. Так, він не святий, німб над ним не світить АЛЕ!!!!!! Покажіть хто з у нас СВЯТИЙ? Баба, яка на базарі молоко розведене водою продає, чи яйця магазинні під виглядом домашніх? Студенти?, які ніфіга не хочуть вчитись, прогулюють пари а потім самі бабло пхають! Водії?, які порушують правила дорожнього руху, а потім самі пхають гроші! Підприємці?, які до найманих працівників ставляться як до рабів, не виплачують зарплати, а самі шикують! Чи середню масу, яка тільки, думає і дивиться де, що криво лежить щоб вкрасти, хто вуха розвіших щоб облошити і т.п. Не Смішіть, ПРОЛЮСТРУЙТЕ СПОЧАТКУ СЕБЕ! Задумайтесь, кому Ви нафік такі потрібні в Європі?
думка 2014.03.12, 17:35
я думаю всі працівники області підтримують Сміха..... це порядна людина..... а Фелик вже історія!!!! а самообороні потрібно рахуватись з думкою працівників міліції....
1 2014.03.12, 17:43
сміх, хватить себе піарити, в тебе роботи і так багато.
Легіонер 2014.03.12, 17:55
Василі, Яка люстрація? перед ким? перед купкою гопніків, секторів, самооборонців, які під час подій на майдані ходили по франківську в комуфляжі, масках з бітами, влаштовували цирко- барикади на в"їздах в місто, незрозуміло кого ловлячи? Перед тими чортиками які літають на лівих польських машинах з наклейками самооброна? Ні організацій, ні повноважень, ні чіткої структури і підпорядкування - немає в жодних теперішніх народних радах, самооборонах, секторах, флангах... Обіжені життям бички з глибоких сіл пробують до влади дорватись. Надоїли ви уже всім, влаштували махновщину в місті. Cміх не святий, але порядок наведе!
MARK 2014.03.12, 18:11
Pidtrymajy legionera!!! zapytaite y samooboronu v kolomui skilku groshei vonu vzjalu v byd. magazinah 'begemot' i 'dimiksbyd' za provokacii v epicentri??? i poduvitsja v youtube hto ci provokacii tam robuv. Pora na misce stavyty bandutiv z sektory i samoboronu!!!
Lord 2014.03.12, 18:17
гнати гопників під...расів в шию!!!!!! задовбали нацики фейкові вже... спалити їх на фонтані!!!!!!!!!! Самообісрона!!!!!
Думка 2014.03.12, 18:47
Сміх В. заслуговує на цю посаду, як ніхто інший, він наведе порядок і ця так звана "самооборона" навіть не знає яка він достойна і порядна людина. Пікет УМВС це просто чиясь акція проти справді порядного у всіх розуміннях цього слова правоохоронця. Ганьба такій самообороні!
2 2014.03.12, 19:12
сама корумпована людина в системі МВС останніх -ть років разом з своїм товаришем по КАСІ Бабюком стригли всіх кого тількии мож. Незважаючи на людську мораль, цим людям СИДІТИ В сізо А не на керівних крслах
ссс 2014.03.12, 19:23
горе люстратори, та ви поза законом! завтра усім вам, немішам, буде соромно за те, що ви нині тероризуєте людей . не ганьбіться, невігласи! хто вам дав право принижувати людей, людську гідність??? к пятницю в область приіде міністр мвс аваков, проти кандидатури якого , сміха, ви повстали, пролюструйте ще авакова. прохвесіонали сійомінутні. тьфу...
1 2014.03.12, 20:03
Народ вам нема чим зайнятися, та обмивати чіїсь кістки Сміх В.В. наромальний начальник таких потрібно ставити. Він знає роботу в місці і в кожному районі а по друге знає кожних працівників в районі хто чим дихає. А це що блокують УМВС це все піар Неміша на та Поповича які самі стучать в мінтуру на тих самих хлопців які зараз сидять в паладці та називають себе правим сектором. Запитайте Неміша Віктора де вся зброя ділася з СБУ він вам все скаже, бо він і так вже почав зливати своїх всіх дружків які були там задіяні під час штурму СБУ. А Сміх В.В порядна енергійна людина хто незнає його і не спілкувався з ним прошу вас не займайтеся дурницями дайте людині нормально працювати в області він того вартий.
Василь 2014.03.12, 20:07
Шановні рагулі-люстратори!!! Запишіться у вечірню школу тай закінчіть 11 класів. Форму лісників понатягували тай в свободівців баветесь.Скільки вас тих свобод. В кожному колгоспі по свободі, в кожного інша ідеологія. Одні свободівські рагулі копають картоплю лопатами, інші мотиками. Це їхній рівень розвитку. Ви долюструєтесь до того, щл москалі на танку вам свого головного поліцая привезуть. Громадо!! Пора робити майдан проти рагулів Іде весна, у активістів з Чукалівки почались загострення.
свідомий 2014.03.12, 20:17
Люди, пора край ставити бикам з секторів та самооборон. Криміногенна ситуація в області виходить з під контролю. Придурки, на Сахарова заблокували управління, 102 поза зоною досяжності, браво,люстратори довбані.
8 2014.03.12, 20:27
Бики смирдичі два слова докупи неможе зліпити а блокувати УМВС перші, бо вони самооборона хто вони такі досить терпіти ці невдопвства треба діяти. А коли щось стаєть щому сами не розбираються а першим ділом біжать в міліцію і пишуть заяви, та хотять щоб їх захищали ( цю злодійноту потрібно всю посадити за кради за розкрадання майна).
9 2014.03.12, 20:38
Всіх люстраторів-придурків в армію позабирати, та нехай москалів на кордоні люструють. Вони з дуба звалились, білка ловить - вороги повсюду. Парубій оголосив мобілізацію - нехай забирає цю бикоту на фронт, противно дивитись на оцей позор міста.
д 2014.03.12, 20:46
героі люстратори а може хватить цього бардаку.а хочети попіаритись може б в крим поіхали там вас напевно ждуть
8 2014.03.12, 20:49
Бойчука Абраміва Сербін Подільського Неміша Поповича отих всіх сикунів в Крим до Москалів під дуло автомата а то повдівали бронижилети і думають що вони герої бо творять агресію в місті. і ходя як колядники по місту і блокують адміністрації. Якщо вони такі мудрі щого не стають до влади, бо вгодові порожно а взадниці є багато пари а в місті вони герої бо і так сюда ніхто не приїде.
8 2014.03.12, 20:57
Слухай Д, тобі хочиться в такому місті жите, де ходять наркомани в маска і вкамуфляжах з патиками в руках,і кажуть що вони самооборона.А сам ледве берце за собою тягне як добре понапиваються та стругають на вкруг Просвіти де їхній находиться так званий штаб.
1 2014.03.12, 21:00
як не стають, стають. он вулиці вже переіменовують. нова влада - нові назви вулицям, це ж основне чого люди чекають від влади! то шо дорого розбиті, забудова хаотична, від пилюки з немитих доріг задихаєшся, громадський транспорт більше нагадує скотовозки нікого ж не турбує.
Набат 2014.03.12, 21:28
Вова молодець що не пішов до цих лузерів на люстрацію. Я сам особисто голові ОДА написав заяву на звільнення так як вважаю що я не можу опуститись до такої низості щоб мене люстрували дибіли типу Хіміка а тим більше працювати в команді яка прийшла до корита по трупах.
Lord 2014.03.12, 21:37
Немає Беркуту, немає управи на цю пііііідорню в масках та військовій формі... Хіміка треба кінчати, швидко та без жодних сумнівів... це бюидло погріше Януконтіка буде... Смерть ПС!!!!!!
ося 2014.03.12, 21:57
От не покидає думка, що ми одних бандитів поміняли на інших. Ще це за кличка Міша-хімік? Що це взагалі за "правий сектор"? Коли він припинить тероризувати наше населення? Тут два пояснення. Або тому ПС не на руку, щоб міліція та СБУ запрацювали, роззброїли їх та навели порядок. Або це рука Москви, путіних-затуліних, НКВД- КГБ-ФСБ. Бо тільки останнім цей дурдом якраз підходить.
Марія 2014.03.12, 21:59
Знаєте, складається таке враження, що тут майже всі коментарі замовні. З огляду на те, що ви пишете, можна було б взагалі нікого не міняти, нехай дальше залишаються регіонали і керують, а то яка різниця - чи начальник, чи його заступник. Всі вони сиділи, до останнього вичікували, коли вбили сотні людей, тоді вони зразу опинилися з народом. Нехай такі начальники і їдуть в Крим - захищати Батьківщину, а то знову прості люди будуть гинути, а вони тільки свої крісла пильнуватимуть.
J 2014.03.12, 22:00
Ей ви, люстратори! Люструйте найперше самі себе! А судьи кто??? Такі як ви і Межигір'я розікрали. Почніть з себе! А міліція - давно пора зайнятися самообороною і такими як вони, їхньою зухвалою поведінкою і тим беззаконням, що вони чинять. А люструють, бо хочуть своїх до влади привести. Це давно всім ясно.
Born 2014.03.12, 22:05
Сміх В.В. Є порядна справедлива людина яка наведе порядок в міліції, а правий сектор разом з самообороною треба гнати в Крим нехай захищають нашу Україну, а то ходять шоу устроюють в місті, вони нехай собі виберуть керівника спочатку, і нехай не говорять від імені всього міста! Правий сектор ГАНЬБА!!!!!
Петро 2014.03.12, 22:40
Міністр Аваков не міліціонер, не з їхньої системи, то чому у нас заступник має керувати обласним МВС. Він шо подав рапорт на відставку коли 20 лютого розстрілювали на Майдані беззбройних людей, чи виступив із зверненням, як беркутівець зі Львова, про засудження розстрілу правохоронцями мітингувальників. Нова влада хоче старих кнурів до корита поставити )))
Володимир 2014.03.12, 23:33
В.Сміх це справжній міліціонер з великої букви дуже відповідальна людина претензії до нього можуть мати тільки порушники або бездарні обо ті хто вже розуміють що з ним ніякі чорні справи не пройдуть. У нього немає "друзів" на роботі.... Є підлеглі та колеги по роботі. Пора робити перкличку та наводити порядок.
справедливий 2014.03.13, 10:55
Правий сектор - це не вся громада міста!,тому й вирішувати від свого імені НЕ МАЮТЬ ПРАВА! Хлопці,дайте Сміху працювати,не ставте палиці в колеса!Будуть з його сторони порушення - тоді й будемо приймати рішення і пікетувати владу!Але дайте йому час проявити себе!Натомість ви всіх в шию женете,бо вони із старої влади!Беріться за РОЗУМ та за роботу,навчання,а не ходіть один по за другого,чекаючи хто ляпне дурницю,щоб підтримати!Здобувайте ОСВІТУ,ЗНАННЯ,тоді і розум прийде до Вас!От тоді Ви подумаєте,перш ніж ляпати язиком!
справедливий 2014.03.13, 11:05
Тепер до Сміха В. : Ви,як новий начальник УМВС прийміть рішення,щодо хлопців із ПРАВОГО СЕКТОРА ! Я не прошу розганяти, просто всіх взяти на список і до роботи,до навчання! А то складається таке враження,що ми на Кубі! Тільки там керує один,а в нас у різних сферах - хто хоче (така собі маленька АНАРХІЯ)! Діти мої,малолітні,питаються з острахом в очах,чого бандити в масках по місту ходять і кричать!!! Паніка серед народу! Роззброюйте ПРАВИЙ СЕКТОР і до роботи,наводити порядок в місті! Від свого імені додам,а я як чесний громадянин допоможу чим зможу і підтримаю законні пропозиції,плани в побудові правової держави і нашого міста, Вас і владу!
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1432
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2693
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2208
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2281
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6848 60
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2562 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

449

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1283

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1380

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1559
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

400
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

264
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

669
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

157
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26629
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

634
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10562 1
26.04.2024

Культура визначає все. Освіти може і не бути. Школи російської не було ніде. Втім, ми підспівували російські пісні, дивилися російські серіали й тому подібне, пояснює директорка.

167
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

188
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

501
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

644
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

709