Необхідні концтабори для "легіонерів сатани"

Мене радує те, що питання політичної люстрації піднімаються все частіше. Українське суспільство потребує очищення. Якби люстрацію провели на початку дев’яностих, як це зробили у Польщі і в Чехії, тепер українці не відчували би на своєму карку паразитів-комуняк з їхнім чевоним ганчір’ям «Побєди».

 

Але того не сталося. Тепер ті люди, які писали доноси в КГБ і руйнували церкви, сидять в радах різних рівнів, керують державними установами і ЗМІ, і вчать нас «патріотизму». Вони перешилися на націоналістів, цілуються з тими, кого переслідували за часів сатанинської більшовицької влади (часто-густо за згодою обдурених або куплених патріотів). Але в архівах все є, хоча вони тепер крадуть з архівів газети зі своїми антиукраїнськими статтями-доносами, крадуть документи.

 

На моє переконання люстрація політична має бути доповнена духовною люстрацією. Без духовного виміру політичне очищення не досягне своєї мети. Тому що найгірші злочини проти України і українців робилися в царині Духу.

 

Та пекельна руйнівна сила, яку сатаніти випустили на свободу у 1917 році, ставила собі за мету поневолення душ. І в тому їй допомагали добровільні «помічники», різні наймити. Вони займали посади в сфері освіти, культури, у творчих союзах, в редакціях газет, були заслані до церковного світу. Якщо ми не виведемо на чисту воду цих «солдатів диявола», то вічно матимемо за спиною «п’яту колону» людей, які носять пишні вишиванки, теревенять про Духовність і Українство, а в душі люто ненавидять все українське. Саме ця «п’ята колона» не дала українцям скористатися з перемоги у 2004 році. Саме вони зомбували Ющенка і перетворювали на сміх всі спроби справжніх українців зробити Україну українською.

 

Головною ознакою антиукраїнських наймитів сатани було й тепер є намагання добре влаштуватися у житті, оточити себе комфортом, дорогими речами, пошаною від залежних людей (підлеглих і підлабузників). Вони народжувалися й в селі, але за заслуги перед владою їм швидко й безкоштовно надавали квартири у містах. Тепер саме в містах сконцентрована духовна «п’ята колона». Село більш чисте, бо там залишилися ті, хто не хотів продаватися та їхні діти.

 

Українці мають почати очищення українських міст від антиукраїнської духовної «п’ятої колони». І в цій справі нас не повинні вводити в облуду «патріотичні» слова і гасла, якими маскуються наймити сатани. В місто мають прийти свіжі сили з села, зайняти провідні посади, відкинути міські збочення і спокуси. А ті покоління, які «зіпсуті містом»,  сексуальною розпустою та збоченнями, підігрітими так званими енергетичними напоями, мають бути ретельно просіяні через духовну люстрацію і зерна мають бути нарешті відокремлені від полови.

 

Треба вже тепер утворити громадські комісії з духовної люстрації. До комісії мають увійти перевірені українці, які є українцями з діда-прадіда і відчувають Україну всім своїм серцем. Вони мають перевірити всі публікації 1944-1991 років у сатанинській пресі, наприклад у «Прикарпатській правді» тих часів. Знайти авторів статей і публікацій, де прославлялися чекістськи кати і де лилися бруд і брехня на українських Лицарів Духу (воїнів УПА, героїв духовного спротиву).

 

Я сама була в архіві і читала ті публікації. Це жах! Які прокляття проти бандерівців залишили вони на сторінках газет! Які брудні смердючі сліди зради! Тепер ці люди «поважані», вони начальники і «провідники», депутати, і мають ще нахабство виступати на мітингах і зборах перед громадою. Дивує, що це все досі перебуває під спудом. Певно грішні прикривають грішних.

 

Треба згадати їхні виступи на партійних зборах, підняти документи про переслідування УГКЦ. Треба почати з тих, хто публічно засвітився як наймит сатанітів. Наші однодумці зараз не при владі, тому ми не зможемо відразу ізолювати цих перешиванців і судити їх. Але вони вже тепер мають знати, що комісія працює і мають боятися. Ми повинні знищити їх через їхній власний страх. Вони не будуть спати, згадуючи свої гріхи, вони не матимуть спокою і вже тим отримають частину покарання за все. А ще ми цим покажемо ворогові, що українці мають довгу й міцну пам’ять. Що українці нічого не забувають й нікого не бояться. Що кожний, найменший і найзамаскованіший, прояв антиукраїнської діяльності в царині Духу буде гарантовано знайдено, занотовано і свого часу згадано замаскованому ворогові. А той час неминуче прийде.

 

А для найбільш активних «легіонерів сатани», різного роду «постмодерністів» варто б зробити своєрідний концтабір – огородити кілометр території десь подалі від населених пунктів, огородити триметровим парканом зверху з колючим дротом, стерилізувати всіх їхніх «тьолок» щоб не плодилася ця нечисть, і хай бісяться – проводять свої «мистецькі» акції, «фестивалі» і псевдолітературні читання.

 

Іншу таку зону можна зробити для кагебитсів-сталіністів-енкаведитсів….

 

Маємо бути наполегливими!


15.07.2024
Тетяна Дармограй

Громадяни мають оновити три основні категорії своїх даних — місце проживання, номер телефону і, за наявності, електронну адресу.

5207 1
29.06.2024
Вікторія Матіїв

Як змінилась робота ЦНАПу в умовах війни, з якими викликами стикнулись, які послуги є найпопулярнішими та як у ЦНАПі оновлюють дані військовозобов'язані, журналістка Фіртки розпитала у директора Департаменту адміністративних послуг Богдана Пителя.

1841 4
08.06.2024
Вікторія Косович

Робота рятувальників займає одну з ключових ролей у забезпеченні добробуту суспільства, адже від їхньої оперативної реакції залежить найцінніше — людське життя. Про виклики героїчної професії у час повномасштабної російсько-української війни, журналістка Фіртки поспілкувалася з речницею Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Христиною Перцович.

4051 3
31.05.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком, ЧСВВ (Чин святого Василія Великого) — вислуженим ігуменом монастиря.  

3176 2
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

7969 2
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

20298 29

Багато християн протягом свого життя намагається потрапити в місця пов’язані із життям Ісуса Христа або Його учнями. Серед найважливіших місць займає Єрусалим — місто, в якому помер і Воскрес засновник християнства.  

282

Поняття святості, як певної інакшості, духовної досконалості присутнє у різних релігіях.   

824

Поширений вислів «Пийте, але не впивайтеся» часто приписують Ісусу Христу. Втім, чи дійсно в Священному Писанні християн є цей вираз і яке ставлення до алкоголю і його вживанню ми бачимо у Біблії?

1917

Для того, щоб відправляти Зеленського «з речами на вихід», треба запропонувати – а що далі? В умовах війни ми не можемо припустити, щоб країна жила без Президента, яке б прізвище він не мав. 

2396
24.07.2024

Гречаний чай — це корисний і смачний напій, який поєднує у собі багатство вітамінів і мінералів з приємним ароматом. Корисні властивості роблять його незамінним джерелом здоров'я людини.

193
20.07.2024

Влітку під час тривалих вимкнень електроенергії деякі продукти в холодильнику можуть зіпсуватися за чотири години, без нього — за дві.  

702
17.07.2024

Інфляція на споживчому ринку у червні 2024 року порівняно із травнем цього року на Прикарпатті становила 2,5%, з початку року — 4,9%, в Україні — 2,2% та 4,3% відповідно.  

483
23.07.2024

На початку серпня відбудеться Всеукраїнська Патріарша проща до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої в Крилосі, яка щороку об’єднує у молитві тисячі вірян.  

18387
19.07.2024

У суботу, 20 липня, християни відзначатимуть День пророка Іллі.  

984
15.07.2024

Отець Антоній Яремчук — вислужений ігумен монастиря та парох парафії Успіння Матері Божої у мальовничому, чудовому відпустовому місці в селі Погоня.  

1220 1
11.07.2024

Подружжя — окреме святе таїнство, нерозривний союз, який заснований самим Господом.  

6106 3
20.07.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

23397 1
24.07.2024

Майже третина (32%) опитаних українців у травні 2024 року висловили готовність до територіальних поступок для якнайшвидшого досягнення миру та збереження незалежності.   

299
20.07.2024

Депутати Верховної ради у першому читанні підтримали законопроєкт, в якому йдеться про угоду зі слідством у провадженнях про корупційні злочини. Сім із десяти обранців з Івано-Франківщини проголосували "за".  

997 1
18.07.2024

Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт №11340, який дозволятиме підозрюваним у корупційних злочинах чиновникам йти на угоду зі слідством та сплачувати штраф за скоєне правопорушення.  

1185 4
16.07.2024

Зауважимо, соціологи, які опитали понад дві тисячі респондентів, наголошують, що «це думка тилу».

503