Найкращі нові серіали, які не дадуть нудьгувати на вихідних

Якщо вірити синоптикам, то цими вихідними українцям точно доведеться сидіти вдома, або ж гуляти під парасолькою і у гумаках. Швидше за все, більшість обере перший варіант. Тому журналісти 24 каналу підібрали цікаві серіали, які допоможуть не нудьгувати на вихідних.

До добірки увійшли нові серіали, які точно зацікавлять навіть вибагливих кіноманів. Окрім цього, за даними 24 каналу, всі ці новинки кіно доступні в онлайн-кінотеатрах.  

"Надзвичайний плейлист Зої"

Дата виходу – 7 січня 2020 року
Рейтинг IMDb – 8,1
Кількість серій – 12

Це чудовий серіал у формі мюзиклу, у якому зібрані найпопулярніші світові хіти. Головна героїня Зої Харріс працює у компанії з розробки програмного забезпечення. Це – звичайна дівчина, яка "з розумом" ставиться до життя. Після МРТ у лікарні вона виявляє у себе суперздібність: Зої тепер чує найпотаємніші думки і бажання інших. Але у незвичній формі – за допомогою пісень.

Зої спершу сумнівається у своєму психічному здоров'ї та згодом звикає жити з цим і навіть дізнається багато нового про рідних та друзів.

Дивіться трейлер до серіалу "Надзвичайний плейлист Зої": відео 

"Аутсайдер"

Дата виходу – 8 березня 2020 року
Рейтинг IMDb – 7,9
Кількість серій – 10

Канал НВО вже неодноразово довів, що створює дуже цікаві серіали. І його новинка "Аутсайдер" точно вартий уваги, особливо шанувальникам творчості Стівена Кінга.

Мінісеріал знятий за мотивами однойменної книги письменника. Історія розповідається в 10 серіях. Маленьке тихе містечко Оклахоми сколихнуло страшне убивство хлопчика. Слідчі одразу виходять на злочинця. На місці – безліч відбитків пальців та слідів ДНК, які належать тренеру бейсбольної команди. Його заарештовують і, здається, справа розкрита. Та згодом з'ясовується, що в момент убивства підозрюваний був за сотню кілометрів від місця злочину.

Дивіться трейлер до серіалу "Аутсайдер": відео  

"Авеню 5"

Дата виходу – 19 січня 2020 року
Рейтинг IMDb – 6,4
Кількість серій – 9

Можливо, ви колись гадали, яким може бути майбутнє, чи уявляли космічні подорожі? НВО це вже зробили, і у комічній, а моментами ще й абсурдній формі.

"Авеню 5" – пригодницький комедійний науково-фантастичний серіал, який занурить вас у недалеке майбутнє. Події розгортаються у 2060 роках. Подорожі за межами Землі стали дуже популярними. Та одна з таких мандрівок для туристів обернулась неабиякою пригодою. Круїзний корабель зазнає аварії і замість кількох тижнів туристи застрягають у космосі на роки. З'ясовується, що корабель насправді повністю автоматичний, а на борту капітана та екіпаж грають актори, які геть не розуміють, що робити. І капітану доводиться рятувати ситуацію.

Над серіалом працювала потужна команда. Зірка "Доктора Хауса" Г'ю Лорі зіграв капітана корабля. А написав сценарій та зрежисував серіал Армандо Януччі, який працював над фільмом "Смерть Сталіна". Очевидно, жарти у серіалі на галактичному рівні. 

Дивіться трейлер до серіалу "Авеню 5": відео 

"Змова проти Америки"

Дата виходу – 16 березня 2020 року
Рейтинг IMDb – 7,2
Кількість серій – 6

Якою була б історія, якби на президентських виборах в США переміг не Франклін Рузвельт, а антисеміт Чарльз Ліндберг? Альтернативна історія розповідається у серіалі "Змова проти Америки", знятому за однойменним романом письменника, лауреата Пулітцерівської премії Філіпа Рота.

Події розгортаються у 40-их роках. Новоспечений президент Чарльз Ліндберг веде перемовини з Третім Рейхом, та виступає проти втручання США у Другу світову війну. У центрі уваги – єврейська родина, яка із жахом спостерігає, як їхнє життя змінюється через політику нового президента, а в країні розквітає антисемітизм та нацизм.

Дивіться трейлер до серіалу "Змова проти Америки": відео 

"Голлівуд"

Дата виходу – 1 травня 2020 року
Рейтинг IMDb – 7,7
Кількість серій – 7

І ще трохи про США 40-их, але зовсім з іншого боку і кардинально про іншу історію, якої насправді не було. Події майстерно коливаються на межі вигадки та реальності. Драматичний мінісеріал "Голлівуд" оповідає романтизовану історію серця американського кінематографа. Хоч події і торкаються непростих тем, як расова дискримінація та сексуальна орієнтація, серіал лишає по собі тільки приємні враження.

Це чудова історія про мрійників, які понад усе бажають досягти своєї мети, а усе довкола просякнуто любов'ю до кінематографа. Автори яскраво відтворили і саму епоху становлення Голлівуду. 

Дивіться трейлер до серіалу "Голлівуд": відео 

 


29.05.2020 6094
Коментарі ()

19.03.2024

Сьогодні і роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги

68
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

103
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6477 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

10888 6
25.01.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

12167 25
18.01.2024
Тіна Любчик

У п'ятницю, 19 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбудуться вибори ректора. На посаду претендують троє працівників вишу: доктор медичних наук Микола Островський, доктор медичних наук Роман Яцишин та кандидат медичних наук Руслан Савчук.  

5804

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

501

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

760

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

748

У вівторок, 20 лютого, під час зустрічі з виборцями Дональд Трамп зробив комплімент на адресу росії: «Вони перемогли Гітлера. Вони перемогли Наполеона. Це воєнна машина». Розглянемо, що за цим стоїть.

1061
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

428
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

458
08.03.2024

Фізіологічно їжа потрібна людині для підтримки життєдіяльності, проте у декого ці межі стерті, тому ці люди їдять не лише, коли голоді, а й коли знервовані, засмучені або перезбуджені.  

542
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4087
10.03.2024

Дитина приходить до місця, якого не знає і не розуміє. Чому мама каже мовчати? Чому тато не дозволяє бігати? Чому світять свічки та багато квітів?

11626
05.03.2024

Два досвідчених і дуже майстерних шахових гравців сіли за дошку з чорно-білими клітинами і розставили на ній свої війська.

6650
01.03.2024

"Чернецтво завжди є віддзеркаленням суспільства. Люди хочуть, щоб були добрі монахи, гарно поводилися. Але середовище теж формує людину", - ділиться монах. 

1151
19.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18051
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

305
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

405
07.03.2024

На думку комісії, президент має виконувати свої повноваження до вступу на посаду наступника. А вибори президента мають бути призначені упродовж 30 днів після завершення воєнного стану.   

694
04.03.2024

Серед тих, хто довіряє президенту Володимиру Зеленському, підтримують зовнішню політику влади 82%, тоді як серед тих, хто не довіряє — 41%.

814