На Прикарпатті стартувала ініціатива "Регіоналом бути соромно" (фото)

 

/data/blog/44791/61282642da5cfd5fef101203c0ab0b81.jpg

 

В соціальних мережах стартувала ініціатива "Регіоналом бути соромно", яка має на меті показати місцевих регіоналів, тих, хто спокійно дивиться як їх керівництво б'є простих українців і грабує країну.

 

Організатори закликають регіоналів покинути лави партії.

 

Далі текст заяви ініціаторів акції:

"√ Лідери Партії регіонів – Віктор Янукович і Микола Азаров – не реагують на вимоги мільйонів людей, що стоять на Євромайданах усієї країни. Влада вдає, що нічого не відбувається, її найбільша проблема – йолка і каток!

√ Мільйони людей стоять на морозі, під кийками беркутівців на знак протесту проти свавілля влади, корупції, відмови від євроінтеграції. Тим часом на мітинги Партії регіонів людей звозять примусом та за гроші. Ви бачили хоча б найменший мітинг щирих прихильників Партії регіонів, хоча б у Донбасі?

√ Лідери цієї партії нацькували садистів-беркутівців на мирний студентський Євромайдан у ніч із 29 на 30 листопада, й відтоді не раз застосовували силу проти мітингувальників. За це не поніс відповідальності ніхто – «триває перевірка».

√ Спроби штурму Майдану тривають. Ллється кров мирних людей. Влада цинічно пояснює це необхідністю серед ночі «виконати рішення суду».

√ Представники Партії регіонів виправдовують побиття дітей і брешуть, що насправді наші люди на майдані були «озброєними бойовиками».

√ Щодня на акції протесту виходять десятки тисяч молодих людей. Студенти Франківська сьогодні на боці Євромайдану.

Франківськ проти Партії регіонів. І закликає людей, які випадково або помилково опинились у лавах цієї партії, перейти на бік народу й підтримати Євромайдан!".


Версії

 


/data/blog/44791/71fa6fb9d96914d90c608ead66a7fbf4.jpg

 

/data/blog/44791/29aeac9f4abdd176dfcce9f7565eb101.jpg

 

/data/blog/44791/b74765a95a05580f55edab61f2d7fcfe.jpg

 

/data/blog/44791/635a8ed33ce25ca979f810984778f7d2.jpg

 

Голова Тернопільської облради радить франківцям встановити "стовп ганьби" для депутатів, які проігнорували сесію


13.12.2013 778 40
Коментарі (40)

НАЗАР ФЕДИК 2013.12.13, 14:14
Певно проблема в кожного з нас, точніше в людському факторі...ми хочемо змін до того часу поки вони не торкнуться і не зачеплять інтереси кожного з нас, ми вважаємо що потрібна адмінреформа і потрібно обєднати малі села бо який зміст там тримати штат працівників в сільській раді, але коли дізнаємось шо це скорочення торкається моєї родини, яка там працює, то нам це перестає подобатись і ми знаходимо масу причин, щоб цього не зробити, а найлегше все перевести в політичну площину, ми кажемо нас не влаштовує медицина і не кваліфіковані лікарі чи медсестри, але коли дізнаємося шо мова про когось з нас чи наших родичів ми проти їх звільнити ми хочемо реформ ми хочемо манни з неба, але так щоб вона не зачіпила наш інтерес ....певно так не буває
д 2013.12.13, 14:14
Партія регіонів---розкольницька, не всенародна партія. Розкол закладений вже в саму назву партії "РЕГІОНІВ партія". А "РЕГІОН"-це частина чогось цілого,яка має певні відмінності. І оця "частинка"хоче навязати свої погляди "цілому". Та, навіть, вона уявила себе вже "Всім",а решта-це ті, що їм заважають. Лише послухати їх риторику:"ИХНИЙ ПРЕЗИДЕНТ-БАТЯ","ИХНЕЕ  ПРАВИТЕЛЬСТВО","ДУШИТЬ ИНАКОМЫСЛЯЩИХ КАК ГНИД", "НАХ.  ЕВРОЭМИССАРОВ"..та ви і самі бачите і чуєте..
НАЗАР ФЕДИК 2013.12.13, 14:15
Про який Євромайдан зараз іде мова, лозунги які кричать окремі лідери майдану далеко не мають нічого спільного з демократією і Європейськими цінностями, добру мету мирного майдану вміло використовують для зміни влади, знову роблячи розподіл людей на біле і чорне проводячи чітку і болючу межу, хто дав кому право виступати від імені всіх,
НАЗАР ФЕДИК 2013.12.13, 14:16
Опозиція має за мету - нашкодити владі і вся її суть заключається в обливанні брудом опонентів забуваючи про те, що завтра вони стануть владою і це як замкнуте коло... влада заради влади....і чим гірше державі тим більше радіє опозиція не в залежності від політичної сили яка при владі чи в опонентах..
Європеєць 2013.12.13, 15:45
Публікація зроблена в "ЄВРОПЕЙСЬКОМУ" дусі!!! Чорний піар і заборона вибору політичних вподобань - це хіба ті цінності заради яких ми стоїмо на майдані? Хіба це по європейськи ганьбитися над "інакомислющими"? Ганьба тим "європейцям", що це зробили. Ганьба Фіртці, що публікують дешевий піар... Хочете в Європу?:- ставайте ментально об'єктивними як справжні європейці і починати слід з самих себе. Якщо я сказав щось необ'єктивно, то аргументи в "студію"!
В.Симоненко 2013.12.14, 14:31
Я... Він дивився на мене тупо Очицями, повними блекоти: - Дарма ти себе уявляєш пупом, На світі безліч таких, як ти. - Він гримів одержимо і люто, І кривилося гнівом лице рябе, Він ладен був мене розіпнути За те, що я поважаю себе. Не стала навколішки гордість моя... Ліниво тяглася отара хвилин... На світі безліч таких, як я, Та я, їйбогу, один. У кожного Я є своє ім'я, На всіх не нагримаєш грізно, Ми - не безліч стандартних "я", А безліч всесвітів різних. Ми - це народу одвічне лоно, Ми - океана вселюдська сім'я. І тільки тих поважають мільйони, Хто поважає мільйони "я".
Рух 2013.12.13, 13:50
А де всі голови райдержадміністрацій? Де депутати обласної ради з фракції ПР? Де Саша Когут, юний ригіонал?
Пропозіція 2013.12.13, 13:51
Всі фото коханих,-на туалетний папір!Нам гарно,і вони знають місце своє в державі!
Олександр 2013.12.13, 14:08
Ось тобі й маєш. Мирна акція перетворилася на цькування та залякування людей. Ну що, євромайданівці, такої Європи Ви хочете, так ми туди підемо? Не перетворюйте мирні акції на розпалювання міжособистісних конфліктів та не підвищуйте соціальну напругу в суспільстві. Усе і так наелектризоване!
гість 2013.12.13, 14:10
Демократія по європейськи --- інакомислячі і якщо не член свободи значить ВОРОГ !!!
НАЗАР ФЕДИК 2013.12.13, 14:11
Для чого вимагати на майдані те, що в принципі для пересічного громадянина нічого не вирішить, якщо висувати вимоги від імені народу то хоча б такі, які дійсно болять пересічного громадянина, а не є метою реалізації бажань певного вузького кола людей прийти до влади використовуючи протестний потенціал молоді........ маю наувазі піднняття мінімальної заробітньої плати, підняття прожиткового мінімуму чи привязки різних штрафних санкцій до мінімальної заробітньої плати пересічного українця, в нас майже кожний третій має автомобіль і кожний другий отримує мінімальну заробітню плату, не вже водій не має право на помилку, і тоді шо під заробітньої плати віддати на штраф, як можуть штрафні санкції за не вагомі порушення бути в розмірі, який займає більшу частину заробітку?!!! і.т.д
НАЗАР ФЕДИК 2013.12.13, 14:13
Ще жодний Президент України нам не вгодив, Кравчук - хитрий лис, Кучму - 10 років харили - акціями Україна без Кучми, отримали Ющенка і знову не те, але це все не чужі їх нам не закидав ніхто ні з Росії ні з Європи ні з Штатів, ми їх вибирали серед своїх... кращі серед кращих, а потім обливаємо на весь світ, може не в них проблема............ а хто буде завтра і де факт що нам підійде, чи може знову...і .т.д..може ми самі запутались...
дідо 2013.12.13, 14:26
Ну як по Руданському: "Святи його, хрести його- Все свинею буде. ?................ 23 доби країну будоражить а Фелики тисминецькі лєкції тут дуркують. Понакладав попід фіртку, не обійдеш...
коля 2013.12.13, 15:10
Кличко домовляється з беркутом - http://point.md/ru/novosti/v- mire/nemeckie-zhurnalisti-zasnyali-kak-klichko-i-palatnij-prosyat- quotberkutquot-razigratj-stolknovenie
Регіонали 2013.12.13, 15:24
Шановні щиро дякуємо вам за безкоштовний піар. Слава регіоналам Прикарпаття!
Ще один ЮРИСТ ! 2013.12.13, 15:51
Розпалення конфлікту, цькування людей та залякування ! Соціальні репресії в її чистому вигляді! "Всі в Європу друзі , де кожний має право на свободу совісті, свободу вибору політичних вподобань, та й врешті решт свободу вибору ! Якщо влада так робить то чому і нам так не робити правда? Хоча стоп миж проти такого чи не так ? Еммм тоді що ми робимо ?" П.С. пост порушив : Статтю 32 Конституції України Статтю 36 Конституції України Статтю 125 Кримінального Кодексу України Статтю 126 Кримінального Кодексу України
Для юриста 2013.12.13, 16:02
Якщо ти юрист то повинен знати історію... Згадай часи НКВД, або подивись на КНДР і дякуй богу ще не був і не є учасником тих подій. Повір, якби влада хотіла репресій, то декілька сотень беркутівців з спецзасобами і з спецтехнікою розігнали б цей майдан за лічені хвилини. Але цього іменно на сьогодні чомусь нема? Хіба ПР виставляє карикатури на лідерів опозиційних сил Донецької чи Луганської областей? Чи публікувалось щось накшталт "цього" тільки в сторону опозиції? Вчись бути справедливим і обєктивно оцінювати всі фати.
Галичанин 2013.12.13, 16:05
Не варто звинувачувати цих людей,за те що відбулось в Києві. Всі винуваті і так відповідь будуть тримати, в світі є справедливість, хоч вона і не миттєва. В нас нічого ж такого не сталось, і ніхто з місцевих регіоналів ні з якими голосними заявами про введення Російських військ на суверенну тереторію нашої держави не виступав, ба взагалі ні з якими не виступав, Чуднов навіть навпаки хотів якось примиритись. Зараз вони просто стали заручниками ситуації, і повірте, нічого зробити не можуть бо як ви знаєте вхід до клубу гривня, а вихід через вікна. Я нікого не захищаю, просто стараюсь мислити об'єктивно, цього нажаль не вистачає окремим людям в нашій державі. Звести 2 стотисячних мітинга з кардинально різним вектором в одному місті на одній площі... Боже бережи Україну.
воля 2013.12.13, 16:52
Регионалам приказано организовать на АнтиМайдан по 5 тыс. госслужащих из каждого района Киева. По всей Украине бюджетников и держсужбовців добровольно-примосово свозят на АнтиМайдан, угрожая увольнениями. Людей на АнтиМайдан собирают даже по реабилитационных центрах борьбы с алкоголизмом и наркоманией, и тоже обещают заплатить по 300 грн. каждому. Есть информация от учительницы из Черкасской области о том, что ей и ее коллегам дали указание быть в субботу и воскресенье на АнтиМайдані, а она ехать не хочет и в то же время боится потерять работу. А госслужащим Киевской области приказали быть выходными на Антимайдані с 7 утра до 19.00 вечера, выдали по 300 грн., и предупредили, что каждые два часа они должны будут отмечать свое присутствие на митинге.
воля 2013.12.13, 16:55
А ХІБА ЦЕ НЕ ГАНЬБА бути регіоналом ,люди схаменіться і не покривайте тих у кого немає почуття гідності!
КОСТЯ 2013.12.13, 16:58
Боже, какой позор... какая низость... У каждой вещи есть цена, но есть нечто, что бесценно. Сегодняшний подкуп властей равносилен тридцати серебренникам, которые дали Иуде за предательство Христа... Все, кто сегодня возьмут деньги, продадут душу, свободу, всё человеческое, что в них оставалось...
Вячеслав Коршков 2013.12.13, 17:08
Вячеслав Коршков ТЕРМІНОВО! До входу на #Євромайдан невідомі привезли 30 бомжів з Миколаєва, кинули їх перед входом і просто втекли. Ми підійшли коли автобус вже від'їхав! На фото кілька з них! Кажуть, що їх силоміць запакували в автобус і обцяли гроші за те, щоб ходили перед камерами на Майдані! Євромайданівці їх нагодували, тепер думають як відправити додому.
Александра Кужель 2013.12.13, 17:16
Со всего востока Украины с раннего утра идут и идут СМС. Донецкая область, Луганская область… Пишут люди. В Краматорске рабочие на НКМЗ отказываются ехать в Киев на антимайдан за 300 грн и их заставляют под страхом сокращения! Все недовольны беспределом, но боятся. Бюджетники – подневольные люди. Автобусы в основном выезжают в субботу, в них – одни мужчины. И Крым, мой многострадальный и любимый всем сердцем Крым… Позвонили предприниматели, торгующие на набережной Алушты. Со всех собирают по 300 – 500 грн. Если отказываются - угрожают, что вышвырнут летом с привычных мест торговли. Деньги «вышибают» со всех, кто еще хоть как-то держится «на плаву». Все пишут, просят прощения за то, что соглашаются, просят их понять. Я – понимаю. Понимаю, что рабство – в крови. Не понимаю другого – неужели так, в страхе и нищете, жить лучше, чем чувствовать себя человеком? Когда же расправят плечи, когда проснется достоинство и желание жить, как человек?! Еще понимаю, что все те сотни миллионов гривен, перечисляемые в три последних года на прикорм стай беркутов, барсов, тигров – разворовывались, растаскивались по карманам начальников и именно эти украденные деньги заставляют сейчас генералов отдавать преступные приказы и отправляют в бой против своего народа таких же нищих, обездоленных мужчин, как те, кто пишет СМС: Простите, но мы боимся… Ребята, несмелые вы мои , дорогие! Продолжайте бояться! Но не просите за это прощения – это ваш выбор – жить в рабстве. Главное, что тех, кто смог победить в себе страх – в разы больше. И они будут на Майдане несмотря ни на что. За себя, за свои семьи, свое будущее. За то, чтобы ВЫ наконец-то узнали другую жизнь. За свободу – свою и вашу. Александра Кужель | Facebook Александра Кужель на Facebook Присоединяйтесь к Facebook, чтобы связаться с Александрой Кужель и найти других друзей. Facebook предоставляет возможность делиться новостями и делает мир более открытым и сплоченным.
Середня освіта 2013.12.13, 17:21
Київських учителів женуть на "антимайдан" Директорам київських шкіл наказано забезпечити по дев'ять вчителів у суботу і по чотири - у неділю на мітингу підтримки влади, що готує Партія регіонів. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на вчительку однієї з київських шкіл. "Директорів шкіл викликали до районних управлінь освіти і сказали в суботу до Арки Дружби народів привести дев'ять вчителів від кожної школи, на неділю - чотирьох. Стояти потрібно за Партію регіонів", - сказала вона. Учителі, за її словами, обурюються і відмовляються. За наявною інформацією, аналогічна ситуація склалася і в Черкаській області. Там таким же чином учителів зобов'язують їхати до Києва. Як відомо, масштабний мітинг ПР, на який звозять людей з усієї країни, відбудеться на Європейській площі в Києві цими вихідними.
Василь 2013.12.13, 17:31
Читаючи,це все і думаю,навіщо ганьбити одні других,мені все рівно з якої хто парафії(партії).Ну скажу чесно був на майдані в нас пару разів но клоунів таких як Попович і священник з коломиї треба гнати геть.Подивіться люди добрі ,що ці люди пропонують і про ,що розповідають чесному народові.Соромно за прикарпаття із за таких тупих виступаючих.Церква вже осудила виступ коломийського отця.А хто осудить клоуна депутата.ВОТ ХТО ЯК НЕ ГРОМАДА,
Валерия Бойко 2013.12.13, 17:48
" ПИШАЮСЯ ТОБОЮ ... , МІЙ НАРОДЕ ! .. . Ти ... - Велетень ... , а не маленький гном . .. Від страху заховалися заброди ... В Міжгір' ї ... - за високим парканом ... Стоїть Народ ...! Як мур ! ... Бо в нього ... - П Р А В Д А ! ... За Україну ... , за дітей ... і за батьків ... Стоїть народ ! ... Будує своє Завтра ... Без підлих ... , ненаситних януків .. .Мороз на дворі ...Та серця гарячі !... Лютує беркут ... Тридцять срібняків ... – Заплатять їм . .. І скажуть : ..."це без здачі ... За кров народних бунтарів .. ." Іде народ ! ... На Київ йде ... , як лава ... До хрускоту стиснувши кулаки . ..З Тернополя ... , зі Львова ... , Станіслава ... Й зі Сходу ... йдуть в столицю козаки ... Пишаюся Тобою ... , мій Майдане ! ... Де славні правнуки ... своїх дідів ... За Україну ! ... За народ ! ... І сили стане !!! .. За те ... , - щоб бити нас ... уже ніхто не смів ! ! ! ... "
Василю 2013.12.13, 17:58
В сімЇ не без дурня!Пробачте священика Аресенича І Поповича теж,Ми маємо триматися разом і більше ні про що не думати!
Фейсбук 2013.12.13, 18:02
Фейсбук:на сторінці Евромайдан Донецьк,багато людей звертаючись одне до одного просять не вестися на провокації влади,не йти брат на брата!Але є хлопці,що збираються за президента,обговорюють період виїзду(15:20),з ними їдуть студенти,пенсіонери й шахтарі(залякані й куплені).
Karpa Irena 2013.12.13, 18:32
Регіонали, біднятка, пучаться, би на вихідні створити "насичену музичну програму" для свого капєц як правдиво сйормованого "майдану". І знаєте шо? Ніхто з нормальних музикантів не погоджується!!!! Особисто я пишаюся Вітьою Павліком, в якого купа кредитів і капєц як потрібні гроші - а він відмовився від запропонованого гонорару, що в 40 (!!!) разів перевищує його гонорар. Подумав Вітя, посидів, зітхнув і послав ригів. Браво, респект!!! Karpa Irena
Як розуміти таку "логіку"? 2013.12.13, 18:46
• Якщо росіянин любить Росію - він патріот. • Якщо українець любить Україну - він бандерівський націоналіст . • Якщо росіянин каже " хохол " - він по-доброму іронізує над представником братнього народу. • Якщо українець каже " москаль " - він виявляє цим свою націоналістичну , антиросійську сутність. • *Якщо росіянин мітингує - він відстоює свої інтереси. • Якщо українець мітингує - він відпрацьовує американські гроші. • Якщо російський президент спілкується з американським президентом - він налагоджує відносини між двома країнами. • Якщо український президент спілкується з американським президентом - вони обидва плетуть антиросійську змову . • Якщо росіянин говорить російською мовою - він просто росіянин. • Якщо українець говорить українською мовою - він Бандера недобитий . • Якщо президент Росії декларує проросійські гасла - це нормальний президент. • Якщо президент України декларує проукраїнські гасла - він проамериканський і антиросійський президент. • Якщо російський уряд не погоджується з українським урядом - він відстоює національні інтереси. • Якщо український уряд не погоджується з російським урядом - "абарзели ваще" . Як розуміти таку "логіку"?
Борис Кушнірук 2013.12.13, 19:14
Шановне товариство! Читаю стрічку повідомлень та коментарів, в яких багато абсолютно неприйнятних висловлювань на адресу тих, кого звозять в Київ «регіонали». Їх називають «бидлом» , «біомасою», «дебілами», тощо. Зрозуміло, що сюди везуть, переважно, не інтелектуалів. Але в будь-кому випадку всі вони громадяни України. Багато з них їдуть не з власного бажання. Когось змушують, а хтось взагалі немає роботи та засобів для існування. Тому гроші, які їм платять за поїздку до Києва, це велика вдача для багатьох з них. Значна їх частина, навіть, не розуміє за що стоять людини на Майдані. Навряд чи вони так вже підтримують побиття студентів звірюками з «Беркуту». Більшість з них також не розуміють, в чому полягає різниця в ставленні до прав людини в країнах ЕС та в Україні чи Митному союзі. Але в цьому і наша з вами провина. Я всіх закликаю ставитися більш толерантно до тих, кого звозять регіонали. Нас, тих хто виступає за євроінтеграцію, за демократичний розвиток країни, все-рівно значно більше. Крім того, накручуючи себе негативним ставленням, пропагуючи несприйняття один одного, ми підсвідомо формує можливість ворожнечі та силового протистояння. Саме цього прагнуть російські політтехнологи, які свідомо розпалюють в Україні ворожнечу. Впевнений, що ми спроможні уникнути цього сценарію. Видам невеличку таємницю. Я розумію, одиниці з моїх фейсбуківцських френдів знають, що в 2004 році, коли в Київ почали звозити мешканців Сходу та Півдня України, Ваш покірний слуга зателефонував одному з польових командирів – Миколі Томенку і сказав наступне: «Зараз потрібно з трибуни Майдану звернутися із закликом до киян пригощати чаєм та буде бродами всіх цих шахтарів та металургів». І це почали робити. Так будо зірваний сценарій Партії регіонів, який передбачав силове зіткнення між прихильниками Ющенка та Януковича. Зрозумівши це, «регіонали» були змушені всіх своїх прихильників повезти по домам. Так само потрібно зробити і зараз. Нам потрібно ставитися максимально доброзичливо до всіх тих, кого привозять в ці дні «регіонали» . Більшість з них буде вдячна нам за це.
євромайдан sos 2013.12.13, 21:22
А тепер пост про пагане((( Сьогодні дзвонив тато. Він державний службовець! Він завтра їде до Київа....добровільно-примусово. Всіх співробітників районної адміністрації везуть на підтримку ПР, відмовитися не можна... як же я хочу, щоб інформація про провокацію, яка готується була черговою "уткою"... бо мені дико страшно.... Але якщо це правда, то перше, що має зробити кожен з нас, це недопустити такого сценарію. Я незнаю як..... але піду завтра поближче до того мітингу... на всякий випадок... #euromaidan #євромайдан #євромайданsos
дівчині 2013.12.13, 21:25
Олю!Я іх західної України.Бажаю Вашому татові щасливої і спокійної поїздки.Не бійтесь.Якщо він і такі як він не підніме ні на кого руку, то все обійдеться.Побачити завжди краще ніж почути.Основне те, що в нього в душі твориться.Надіюсь,що його серце і світлий розум підкажуть йому правильний шлях.Ніякої агітації....Просто вже смішно стає коли дивишся як нашу владу від "кормушки"відірвати не можливо.Соромно стає перед усім світом,коли розумієш,хто стоїть у керма.Він і такі як він їдуть добровільно-примусово,а Із західної України їдуть добровільно.І їх сотні тисяч.Ось над чим треба задуматись.І ніхто їм гроші не платить.Їдуть бо так велить їм їхня совість і гідність,бо вона у нас ще є.І це щастя.Слава Україні!Слава людям які не побоялись встати з колін!
Олександр Башта 2013.12.13, 21:35
У всьому світі всі майдани платні ! Але якщо на одних майданах бидлу платять за те, щоб воно залишалось завжди бидлом. То на інших майданах ЛЮДИ самі і добровільно платять за те, щоб мати можливість бути і залишатись Людьми. Платять люди хто як може - своїм часом, своїм здоровьям, своїм майном, всім хто чим може ! І в цьому різниця майданів.
Оксана Максимишин 2013.12.13, 21:46
РАБ (силуети з Майдану) Його ім'я за тиждень кане в Лету, ганьбою вкрите, прокляте повік. В історію доклав велику лепту, отой не звір іще, та вже не чоловік. Він не Спартак... А просто - Ваня, до п'ятого коліна із рабів. Йому сказали: "Фас!" десь на світанні, а, може, посулили срібняків. Він шаленів, у ніч оту, від крові, хіба то беркут? Беркут - гордий птах. Йому дали наказ на тій,чужинській мові, яка топила Неньку у сльозах. Дівча упало. Скорчилось від болю... "Искала правду? Нате, получай! " Ця дівчинка боролася за волю, стій, рабе! Стій! Руки не піднімай! Не Прометей, не Данко... Просто - Ваня, що вдієш, як в роду самі раби... О, як хотів убить Тих, на Майдані, лише за те, що вільними були.
Алла Чиж 2013.12.13, 22:02
"Надоело читать обо всех этих страстях вокруг автобусов из регионов. Даже если привезут не 200, а 100 тыс. человек, умножаем на 300 грн. И получаем 30 млн грн, плюс расходы на перевозку. Получается сумма в эквиваленте ок. 4 млн долл.. Плюс несколько миллионов долл. за содержание армии титушек, которые уже находятся в Киеве в течение 3 недель. Из этих как минимум 100 млн грн ( вдумайтесь! ) можно было рассчитаться с бюджетниками, которые 3 месяца не получают денег, выплатить недосчитанное шахтерам и рабочим заводов. Или инвестировать, например, в добычу сланцевого газа, чтобы впоследствии получить энергетическую независимость. Но им не надо независимость, надо хаос и разрушения, чтобы отжать последние миллиарды", - написала журналистка. Источник: http://censor.net.ua/n263447 Источник: http://censor.net.ua/n263447
Fedor Sivtsov 2013.12.13, 22:14
1. Я поверил в бога. Когда беркут прорвался за баррикады и начал оттеснять людей, когда женщин и детей собрали на сцене, а тех кто не мог там уместится - вокруг. И люди молились и держались из последних сил - чтобы не заплакать от бессилия и страха. Когда вдруг в ночи раздался колокольный звон. И этот звон означал надежду. В этот момент я поверил в бога. 2. Я стал националистом. Когда я увидел этих солдат - моих соотечественников, тех кто должен олицетворять закон, тех на кто должен защищать закон в моей стране. Выполняя тупой чудовищный приказ защищающий интересы только одного человека - президента соседней державы (нашего президента в этой стране, все равно никто не признает)они шли на мирных демонстрантов - детей, женщин, стариков,и им было все равно. Когда со сцены раздался крик - "нас почули! З усього Київа до нас їдуть люди!". Когда я оглянулся и на месте пустыря увидел нескончаемый поток людей - украинцев, неравнодушных к судьбе своих сограждан. Простых соотечественников вышедших на защиту мирного населения. В этот момент я стал националистом. 3. Я освободился от страха. Когда они со всех сторон окружили площадь и теснили нас. Когда их сил не хватило, когда мы навалившись толпой смогли дать им отпор, и если не оттеснить, то хотя бы удержать поток этих тварей. В этот момент я освободился от страха. Поверь, я далеко не самый смелый или безрассудный в этой стране. Но сегодня я снова выйду на Майдан. За эту ночь, за этих людей, за гордость быть единой сплоченной нацией - за ту гордость которую мы отстояли сегодня ночью. И я призываю тебя избавится от сомнений и страха и выйти со мной. С нами бог, с нами честь и сила, с нами ЛЮДИ! С нами - Украина. Вместе - к победе! Разом до перемоги! И еще - Слава Украине!
гість 2013.12.14, 08:44
Люди невже Ви вірите в те шо Кличко Тягнибок Яценюк коли стануть при владі покращать Вам життя ??? Підлримуючи їх мизаводим країну в нікуда а точніше в рабство і хаос !!!
для гостя! 2013.12.14, 13:49
А ВИ НАС НЕ СТРАШІТЬ ?
Антон Сененко 2013.12.14, 13:57
Взято на ФБ "Я видел интеллигента в пальто и туфлях, который голыми руками на морозе лопатой долбил лёд Крещатика. Я видел людей, которые насыпали это крошево в мешки и я видел прохожих, которые подхватывали эти мешки и несли на баррикады. Я видел баррикады в два человеческих роста. И все баррикады были утыканы национальными флагами. Я видел машину коммунальных служб с пробитыми колёсами, как символ неудавшегося штурма. Я видел группу молодых ребят, которые читали молитву. Я видел киевлян с детьми и улыбающихся людей везде. Я видел блеск в глазах и понимание, чем эти глаза могут помочь сейчас. Я видел волонтёров, которых, наверное, не видела даже Африка. Я в жизни не видел столько национальной символики. Я не слышал мата. Ни разу. Ни одного раза я не услышал ни слова этой похабщины. Я не видел пьяных. Вообще. Я не видел мусора под ногами - только в специально отведённых местах. Я не видел спиленных деревьев и разобранной плитки. Я видел взаимовыручку и АБСОЛЮТНУЮ бескорыстность. Я понял... все, кто говорят, что там стоят проплаченные американцами и геями люди - неправы. Это не про людей на Майдане. Может быть в кабинетах каких-то, но не там. Все, кто говорят, что там собрались люди, которым нечего делать и они весело проводят время - тоже неправы. Там много респектабельных и активных людей, которые стоят за идею. Нет гопоты и быдломужичков, которых свезли из вымирающих восточных посёлков. Все, кто говорят, что эти люди идиоты и ненормальные... Хотят, мол, в Европу, к геям и высоким ценам на энергоносители... Вы знаете, людям на Майдане далеко до европейцев. Почему? Да потому что они в ТЫСЯЧИ РАЗ лучше европейских людишек. А теперь переходя к тому - за что стоят эти люди. ПОКА это называется - за Европу, европейский порядок и т.д. Ан-нет. Это что-то большее. Европа ДОЛЖНА и БУДЕТ этому учиться. Европейцы не умеют ТАК отстаивать свои права - не сжигая автомобили, но и не отступая ни на пядь с позиций. Люди на Майдане нормальнее всех живых. Разных конфессий и религий, сословий и доходов... Они стоят за НОРМАЛЬНЫЙ образ жизни, за ЧЕЛОВЕЧНОСТЬ они стоят, наконец. Кто-то там сказал про геев? Я уверен, что если эти извращенцы поднимут голову в Украине - ребята с оселедцами, которые читали молитву, а также семьянины с детьми первыми сломают хребет этой заразе. Просто на повестке дня этот вопрос ещё не стоит. Сейчас стоит вопрос о том, что есть хорошо, а что есть плохо. Вопрос стоит о морали и выборе Человека с большой буквы. В связи со всем вышеизложенным я могу охарактеризовать так людей, которые ругают Майдан и людей там: 1) Вы ни разу не были на Майдане. 2) Вы конченый циник или ТП. 3) Вам ЗАПЛАТИЛИ за то, чтобы Вы ругали Майдан. 4) Вы всегда против большинства, что попахивает слабоумием. 5) Вы считаете себя умнее других, таковым не являясь. И ещё раз подчеркну - ругать Майдан аргументированно за его идеи - это нормально. Но абсолютно аморально и ненормально ругать людей, которые там. Я достаточно видел и знаю, чтобы до хрипоты защищать это ЧЕЛОВЕЧЕСТВО. Антон Сененко"
29.06.2024
Вікторія Матіїв

Як змінилась робота ЦНАПу в умовах війни, з якими викликами стикнулись, які послуги є найпопулярнішими та як у ЦНАПі оновлюють дані військовозобов'язані, журналістка Фіртки розпитала у директора Департаменту адміністративних послуг Богдана Пителя.

1069 1
08.06.2024
Вікторія Косович

Робота рятувальників займає одну з ключових ролей у забезпеченні добробуту суспільства, адже від їхньої оперативної реакції залежить найцінніше — людське життя. Про виклики героїчної професії у час повномасштабної російсько-української війни, журналістка Фіртки поспілкувалася з речницею Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Христиною Перцович.

3228 1
31.05.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поїхала до Погінського монастиря Успіння Матері Божої, де поспілкувалася з отцем Антонієм Яремчуком, ЧСВВ (Чин святого Василія Великого) — вислуженим ігуменом монастиря.  

2500
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

6844 1
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

18666 28
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

4664 1

Поняття святості, як певної інакшості, духовної досконалості присутнє у різних релігіях.   

84

Поширений вислів «Пийте, але не впивайтеся» часто приписують Ісусу Христу. Втім, чи дійсно в Священному Писанні християн є цей вираз і яке ставлення до алкоголю і його вживанню ми бачимо у Біблії?

1101

Для того, щоб відправляти Зеленського «з речами на вихід», треба запропонувати – а що далі? В умовах війни ми не можемо припустити, щоб країна жила без Президента, яке б прізвище він не мав. 

1563

13 червня 2024 року США та Україна підписали двосторонню безпекову угоду, яка має декларативний характер. Документ не буде ратифікований Конгресом США, бо являє собою декларацію про наміри без чітких гарантій безпеки.

1444
06.07.2024

Перекуси повинні бути корисними, поживними та здоровими. Це своєю чергою допоможе залишатися в тонусі та бути продуктивними.  

1824
01.07.2024

Сонячна та суха погода дещо пришвидшила збирання зернових культур.

540
27.06.2024

Сухий корм для собак — це один із найпопулярніших видів харчування для домашніх улюбленців. Його головні переваги включають зручність у зберіганні, тривалий термін придатності та можливість легко контролювати раціон тварини.

583
07.07.2024

В Івано-Франківську освятили престол в оновленому храмі релігійної громади Матері Божої Неустанної Помочі, що на вулиці Івасюка.  

3690
03.07.2024

Як церква визначає роль чоловіка та жінки у шлюбі та як ці ролі можуть змінюватися з часом, пояснив священник. 

730 1
28.06.2024

Отець Антоній Яремчук — вислужений ігумен монастиря та парох парафії Успіння Матері Божої у мальовничому, чудовому відпустовому місці в селі Погоня.  

636
21.06.2024

За новим календарем Різдво Івана Хрестителя християни відзначатимуть 24 червня. Про значення свята журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1047
08.07.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

22863
04.07.2024

Серед тих, хто бачить скоріше єдність або хоча б в рівній мірі елементи єдності та роз’єднаності, переважна більшість (67-68%) хочуть бачити критику влади конструктивною або щоб її взагалі не було.  

321
29.06.2024

Після початку повномасштабної російської агресії проти України частка громадян, які вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі істотно зросла.  

592
26.06.2024

52% опитаних іванофранківців схвалюють діяльність міської ради, окремо роботу міського голови Руслана Марцінківа схвалюють 58%.   

704
20.06.2024

Під час опитування респондентів просили висловити згоду або незгодну з рядом тверджень. Одне з тверджень: «Зеленський має бути Президентом до кінця воєнного стану».   

1030