Молоді регіонали Прикарпаття виступили проти нардепів-кнопкодавів (фото)

 

Молодіжні громадські лідери Івано-Франківщини біля стін обласної ради організували флеш-моб «Геть кнопкодавів з Прикарпаття».

 

Ініціаторами акції виступили Івано-Франківська обласна МГО «Молоді регіони» та ГО «Спілка Івано-Франківських студентів».

 

В рамках флеш-мобу учасники публічно осудили дії народних депутатів України від Прикарпаття – Ольги Сікори, Дмитра Шлемка, Володимира Купчака, які минулого тижня були спіймані журналістами на ганебному для них вчинку – голосуванні замість своїх колег-депутатів ВРУ.

 

Молоді активісти тримали в руках транспаранти із написами «Шлемко й Сікора – кнопкодави», «Кнопкодави – ганьба для Прикарпаття», «Шлемко, Сікора – голосуйте чесно» та вигукували різноманітні гасла, зокрема, «Геть кнопкодавів з Прикарпаття».

 

 

Кульмінацією заходу стала розіграна театральна сценка, в якій учасники акції продемонстрували як насправді голосують представники Батьківщини у парламенті. 

 

Один із учасників флеш-мобу вигукнув: «Панове депутати! Ставиться на голосування рішення про позбавлення депутатських повноважень депутатів-кнопкодавів Дмитра Шлемка, Ольги Сікори та Володимира Купчака. Прошу голосувати!». І тут молоді люди в масках народних депутатів почали грати на синтезаторі, демонструючи цим самим, що вони просто піаністи-кнопкодави».


PPxLKBLFSIg

 

«Шановні депутати! За – 450! По фракціях: Батьківщина – ОДНОГОЛОСНО! Рішення прийнято! Оплески, панове депутати, оплески! Браво п.Шлемко, п.Сікоро та п.Купчак. Браво!» - вигукували учасники акції.

 

«Протягом кількох місяців парламент був заблокований, а життя держави паралізоване. А чому? Бо представники опозиції боролися перед телевізійними камерами за дотримання персонального голосування кожним із депутатів», - зазначив Перший заступник голови ІФО МГО «Молоді регіони» Станіслав Бичай.

 

«І що ж ми отримали в результаті? Ті, що найбільше кричали, самі і порушили норми закону про персональне голосування депутатів. Так ми ще раз переконалися –«театральні сцени», які розігрують представники опозиції у Верховній Раді України – це чистої води піар. Сьогодні вкрай важливо, щоб і народні депутати, і пересічні громадяни зробили для себе правильний висновок», - підкреслив Станіслав Бичай.

 

Найбільше в молоді викликало обурення той факт, що народні депутати Ольга Сікора, Дмитро Шлемко та Володимир Купчак у період парламентських виборів 2012 року основним передвиборчим гаслом та зверненням до виборців обрали саме обіцянку щодо свого персонального голосування.

 

«Зокрема, у Передвиборній програмі кандидата в народні депутати України від ВО «Батьківщина» по мажоритарному виборчому округу №85 Ольги Сікори другим пунктом зазначено, що вона обіцяє «голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів». Почитавши ще, можна знайти і слова, що в у разі невиконання цих зобов’язань вона присягається написати заяву про складання депутатських повноважень. Цим флеш-мобом ми хотіли продемонструвати всім жителям Прикарпаття, що всі обіцянки опозиціонерів – це просто популізм задля отримання на виборах голосу підтримки наших краян. Обіцянку під пунктом два вже порушено, тепер чекаємо на долю іншої обіцянки, а саме – скласти депутатське повноваження в разі порушення норми закону про персональне голосування депутатів. Отож, ми в очікуванні», - зазначила представник ГО «Спілка Івано-Франківських студентів» Жанна Дутчак.

 

 

Читайте також:

Виборець із Прикарпаття закликав Яценюка вигнати з партії кнопкодавів-опозиціонерів Шлемка та Сікору

Доній: Для чого нардепи з Івано-Франківщини підставляють опозицію? Проблеми з розумом чи з сумлінням?


21.05.2013 1170 20
Коментарі (20)

Каніфоль 2013.05.21, 17:14
Фото-кастинг молодих РИГИв!!! Запам"ятайте їх ....!!!
Лялечка 2013.05.21, 17:19
можна подумати, що "регіони старші" голосують чесно?!,,,,
дідо 2013.05.21, 17:21
...а що це там за абревіатура---"О Р А"? ..ПРопонують ОРАльний ?! По флешмобу?! Ну,наглі!
Меш 2013.05.21, 17:31
придивіться на ці обличя. Лицеміри і блазні - запитай кожного з них - де ти хотів би жити - в європі чи росії, їздити на вазі чи тойоті, відпочивати в болгарії чи очакові... відповіді очевидні. Чому ж вони так палко "агітують" за політсилу яка тягне усю країну в протилежному напрямку до їхній уподобань...
тарас 2013.05.21, 17:46
Від таких коментарів просто тхне г..! То що виходить, коли їхні то кнопкодави, а коли наші то єврожопо-демокради? Лицеміри і Блазні це ті хто бездумно тягне у європу в якій самій з кожним днем все більше проблем! Добре життя і високі стандарти можна і без їх гомо-вказівок збудувати!
1 2013.05.21, 18:07
Тарасику, синку, тхне від твоїх шефів, які будують "високі стандарти" тільки за високими парканами "синьогор, сухолуччь, межигірь, кончезасп". А усім решта розповідають байки як там погано жиється у європі і як файно тут... кажеш проблеми в європі? ти ще пожалій їх бідненьких )))
Нюрн 2013.05.21, 18:08
молоді анальники вирішили пукнути, дивіться голубі гноми, ваші пики вже давно відомі
мешканка 2013.05.21, 18:08
Не треба брати до уваги, що вийшли на протест молоді РЕГІОНИ, це вийшли ті самі молоді люди як і ми вами, давайте відкинемо політичну приналежність. Що ми маємо? маємо нардепів, які нам замилили очі, а самі нічим не ліпші ніж ті РЕГІОНИ в раді? Треба звернути увагу на сам інцидент а не хто на протест вийшов....
1 2013.05.21, 18:16
хвилинку! А чому ця сама молодь не протестує проти політики табачника? їх все інше влаштовує в житті країни? Тільки ця проблема привернула їхню увагу і болить? Чи може, скажемо правду - прийшла рознарядка з центру - організувати вигляд підтримки владі і акцію проти опозиції...
Муся 2013.05.21, 18:36
ШКОДА ДІТЕЙ. КНОПКОДАВСТВО ЦЕ НЕ Є ДОБРЕ, АЛЕ ДЕ ВОНИ БУЛИ ПІВРОКУ, КОЛИ ЇХ СТАРШІ ПАРТІЙНІ "БРАТИ" КНОПКОДАВИЛИ У ВСІ ДІРИ, ТІЛЬКИ ТЕПЕР ПРОКИНУЛИСЯ, КОЛИ ЦІ ТУРКИ ШЛЕМКО І СІКООРА ПІДСТАВИЛИ СВОЇХ КОЛЕГ. ПОГАНО, ДІТВОРА, - ТАК І ДО ШИЗОФРЕНІЇ НЕ ДАЛЕКО. ПРАВДА ЦЕ КАТЕГОРІЯ НАД-ПАРТІЙНА.
Місько 2013.05.21, 18:53
А мені не шкода "дітей". Чим вони від "вадіків-руминів" відрізняються? Тим що ще не б"ють жінок і журналістів? так зачекайте - просто команди такої не було, а виростуть з них чергові "колісніченки" - безпринципні люди які заради кар"єри, грошей, місця при кориті - ладні на все... Поступить команда і вони ж будуть стояти з плакатами проти вшанування жертв голодомору, фальифікацій виборчих, коротше, будуть підтримувати будь-яку "політику партії"
петро 2013.05.21, 20:37
Невже у нас серед молодих людей скільки продажних ублюдків... Де ви були як ваші однопарртійці голосували за половину парламенту ... Гидко дивитись на цю молоду продажну безмозглу сіру тупу біомасу...
Вітя 2013.05.21, 21:32
Жанну Дутчак ригіанал Федьків проштовхнув бо вона йому...штани поправляє
J 2013.05.21, 23:00
Чому всі мовчали, коли РИГИ тиснули кнопки? Може, слід було би дізнатися, яке питання ставилося на голосування? Регіони вкупі з комуністами мають більшість і приймають свої антиукраїнські закони. То для того, аби перешкодити і не дати пройти хоча б одному РИГіонівському антинародному закону, всі засоби добрі, і натиснути чужу кнопку для благої цілі - не гріх.
Правда 2013.05.22, 12:26
Олександр Когут - порядна людина... багатьом допоміг! та що не заздріть:)
Для віті 2013.05.22, 02:38
Скорше Жанна Дутчак зняла з нього з нього штани і пустила його по світу
Петро 2013.05.22, 02:40
Ну да з Дутчак кращий ідеолог ніж з Федьківа тепер хоть щось роблять крім чудо газети
Петро 2013.05.22, 10:51
Знаю Когута 12 років цей скорше морду розібе ніж спригне так що Педрик і Курка на п.......
Прикра правда 2013.05.22, 10:59
Сраколиз в Пр один його з роботи звільняють він лиже але так моцно що аж на джипа чорного нализав
Сергій Дурнєв 2013.05.22, 11:41
Жаль шо Яцика-Кроліка не було, я б йому знов морковку подарував)
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

703
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11225 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1903
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1804
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2800
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4655

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

428

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1097

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1508

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1369
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1750
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1570
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1278
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

651
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

730
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1921
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

2266 11
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20416
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

397
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

742 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

784
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1130