Мольфарка: Янукович забагато знає, щоб залишитися живим

 

Фото: magdalena.net.ua

 

Закарпатська мольфарка Маґдалена Мочіовскі спрогнозувала майбутнє України і колишнього президента Віктора Януковича.

 

— Як будь-який громадянин України, переживаю за долю держави. Мольфарам не можна втручатися у політику. Ситуація серйозна, ми стоїмо перед окупацією Російською Федерацією нашої держави. З Божою допомогою наша держава вийде з глибокої політичної кризи. Сказати, що обійдемося без кровопролиття, не можу, кров уже пролилася. За спиною цього кровопролиття стояла Росія на чолі з Володимиром Путіним. Росія не зацікавлена у територіальній цілісності України. Єдину маріонетку, яку мав Путін на території нашої держави, – Віктора Януковича – він втратив. Він хоче його повернути, але я цього не бачу. Мене питають: буде жити Янукович чи його вб’ють? Навіть якщо бачу, людині залишилося жити кілька годин, днів, або місяців, не можу цього сказати. На це є Господь Бог, який такі питання вирішує. Сказати можу одне: за всі скоєні злочини, які він зробив для народу України, відповість, — зазначила мольфарка Маґдалена Мочіовскі, учасниця “Битви екстрасенсів” на каналі СТБ в інтерв’ю ”Високому замку”.

 

— Що означають розіп’яті орли, які були у «Межигір’ї»?

— Це дуже сильний магічний ритуал — чорна магія. Він провів цей ритуал для того, щоби уникнути своєї смерті. Це жертвоприношення робилося заради того, щоб він врятувався. Він не довгожитель, але скільки буде жити, не мені судити. Сльози матерів Небесної сотні, усіх постраждалих і покалічених, їхніх родичів і друзів просто так на землю не падають... Господь Бог обов’язково його скарає. Не хотілося б, щоб ця смерть була легкою. Він на таку смерть не заслуговує. На даний момент Путін не зацікавлений його прибрати. Якщо є хоч один шанс, що через нього можна впливати на політичну ситуацію в Україні, його будуть тримати живим. Але дуже скоро він стане непотрібний...

 

— Деякі експерти вважають, Януковича зомбували, інші кажуть, у нього психічна хвороба...

— Янукович не контролює ситуації, у якій перебуває. Судячи з його вчинків, бачила його і на прес-конференції, він неадекватний. Повністю втратив оцінку реальності. Перебуває у смертній агонії... Знаю, на Януковича працювало багато чаклунів, які займаються чорною магією. Він зібрав навколо себе чимало церковних атрибутів, які не були у пошані. Ці церковні атрибути хотіли використати не з добрими намірами. Ікона Матері Божої у його кабінеті висіла ...перевернутою. Він лише прикривався церквою... З допомогою чорної магії намагався впливати не тільки на долю людей, які його оточували, а й на долю України. Не думаю, що його зомбували. На нього назбиралося чимало компромату. Усі бачили, як він жив. Для нього нічого цінного не було, немає і не буде. Він не цінував дружину. У мене враження, що не цінував навіть своїх дітей. Це людина, у якій сидить демон, який ним управляв. Але віра українців настільки сильна, незламна, що жодна нечисть нічого поганого заподіяти нашій державі неспроможна. Наш народ вірить у силу Божу і перебуває під заступництвом Матері Божої.

 

— Яким буде політичне майбутнє найяскравіших політиків? Наприклад, Яценюка, Тимошенко...

— Після виборів, які уже на носі, будуть серйозні політичні зміни на політичній арені України. У владу прийдуть люди, яких не очікують взагалі. Вони виринуть нізвідки. Всі вони — молоде покоління — до 40 років.

 

— Президентом буде також молода людина до 40 років?

— За моїм прогнозом, президентом буде молода людина. Не буду наголошувати, жінка чи чоловік. Народ подумає, що під когось працюю. Я аполітична! Але так само, як і кожен громадянин України, хочу для нашої країни найкращої долі. І щоб на посаді президента була достойна людина. У майбутньому вся влада буде сконцентрована не у президента (як це було), а в парламенті, і буде залежати від прем’єр-міністра.

 

— Що чекає Росію і Путіна?

— Як би Росія не хотіла зруйнувати Україну, українську націю, наш народ сильний духом. Зламати його неможливо. Те, що хоче зробити Путін для нас, — розкол, сепаратизм тощо, очікує... його. Побачите, дуже скоро це станеться у Росії. Ситуація, яка склалася нині, у тому числі у Криму, — справа рук окремих людей, яким за це платять. Сильна і нероздільна Україна є загрозою для Росії, яка опинилася у важкому політичному становищі. Там будуть серйозні проблеми і у фінансовому плані. Ні Путін, ні Медведєв не вічні. Там також є багато молодих політиків, які вийдуть на арену. Росія заслуговує на те, щоби там запанували справедливість і демократія.

 

— У Криму може бути війна?

— Ні. Мова не про війну як таку. Режим Путіна веде підпільну терористичну вій­ну. Терористами і фашистами є не ми, а вони. Ми на їхню територію військової техніки не вводили. Не треба сіяти паніку, скуповувати продукти... Нам не загрожують ні голод, ні економічна криза. Нам вдасться зміцнити економіку і втримати нашу валюту. Виїжджати у Польщу, Угорщину чи Румунію не треба... Загрози немає.

 

— Хочу згадати про Небесну сотню. У цих людей така доля?

— Доля кожної людини вирішується не під час народження, а під час самого зачаття. Це люди, яких вибрав сам Господь. Вони є мучениками, які поклали своє життя заради нашого майбутнього. Заради майбутнього України. Переконана, рано чи пізно Небесну сотню буде визнано мучениками.


18.03.2014 1828 10
Коментарі (10)

оля 2014.03.18, 20:53
Україна - найкраща на Землі країна! Також вірю, що наш глибокодуховний з сивої давнини код нацїї нам допоможе! Ми будемо щасливі! Ми і наші діти !Треба вірити!І молитися! Слава Україні !
Василь 2014.03.18, 21:36
Дивлячись на цю жінку і хто може заперечити що наші жінки найкращі і найчарівніші. Неймовірно красива мольфарка !!!!!!
саша 2014.03.18, 21:48
брехуха!!! чорна магія від диявола. ця плете язиком щось з того, що десь вчула, прочитала. базіка. і ще сміє щось про матір божу говорити...диявол у спідниці...
uscnm 2014.03.18, 22:01
Нічого конкретного не сказала! Брехня мольфарки!Це і я можу сказати не маючи сили передбачення.Який жах і одурманення населення! Моліться Богу і не слухайте обманщиків!
оля 2014.03.18, 22:32
так-молитися треба з душею! і не ображайте! Нікого не ображайте! кожен чує те , що хоче чути! кожен вірить в Те , в що хоче вірити! А Правду знає БОГ! Кажуть вам !
gryc 2014.03.18, 23:22
Як в анекдоті: -перестав я вірити ворожбитам із даром яснобачення - це ж чому? - та прийшов до однієї, у двері постукав. І що, ти думаєш, вона мене запитала - "Хто там?"
НИК 2014.03.18, 23:22
ВОНА ЗРОБИЛА ПРОРОЦТВА НА БЛИЗКИЙ ЧЄС. ТОМУ ЗАЧЕКАЄМ І ЇЇ ПЕРЕВІРИМ. А ЧОРНЕ ЧИ БІЛЕ НЕВ КЕРУЄ - ТРЕБА БУТИ З НЕВ БЛИЗЬКО.
оля 2014.03.18, 23:53
не дано тобі , бажаючий, бути близько з нею...помолися і лягай спокійно спати!
КСЕНИЯ 2014.04.17, 00:06
НЕ СЧИТАЮ НАШЕГО ПРЕЗИДЕНТА УМНЫМ ПОЛИТИКОМ, НО ЗДЕСЬ НАПИСАН КАКОЙ ТО БРЕД.КАКИЕ ПЕРЕВЕРНУТЫЕ ИКОНЫ, КАКАЯ ЧЕРНАЯ МАГИЯ. ВЫ УЖЕ НЕ ЗНАЕТЕ ЧТО ЕМУ ПРИПИСАТЬ!В КАЖДОЙ СТРАНЕ ЕСТЬ МИРНЫЕ ХОРОШИЕ ЛЮДИ И ОЗЛОБЛЕННЫЕ НА ВЕСЬ МИР, ВСЕМИ НЕ ДОВОЛЬНЫЕ НАЦИОНАЛИСТЫ, БОЛЬШЕ ПОДХОДИТ ФАШИСТЫ. ВОТ И ВСЕ!В ЭТОМ ПРОБЛЕМА.
алекс 2014.04.21, 09:13
хочется верить в лучшее. а то в последнее время столько предсказаний ,вдруг, появилось, что плохо делается. хочется , что бы всё было у нас хорошо!!!
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

953
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11583 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

2059
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1931
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2928
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4872

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

608

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1220

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1728

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1470
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1862
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1705
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8934
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

765
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

843
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

2029
21.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20525
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

509
14.05.2024

Найбільш підготовлений рубіж — той, що розміщений на деякій відстані, що дозволяє використовувати й засоби інженерного озброєння, й залізобетонні споруди.

562 2
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

856 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

896