Lystopad - золота картка будівельної компанії "Вертикаль"

Lystopad часто з’являється у соцмережах іванофранківців та гостей міста. Адже важко пройти повз цей житловий комплекс, не зупинившись: вдень він закохує у себе яскравими муралами на фасадах будинків, які вражають своїми масштабами, а ввечері заворожує унікальною підсвіткою.

Будь-яке європейське місто підсвічує ті будівлі, якими пишається.

БК Вертикаль довела, що гордістю Івано-Франківська може стати не лише пам’ятка архітектури, а й цілий житловий комплекс. Архітектурне освітлення чудово підкреслює силует довершених ліній ЖК Lystopad та робить його неповторним.

Ідеальна локація вашого дому

Комплекс преміум-класу має чимало переваг, окрім красивого вигляду з вулиці. Адже БК Вертикаль дбає про комфорт мешканців, ретельно продумуючи наперед усі зручності.

Насамперед варто розповісти про локацію.

Lystopad розташований всього у 5 хв від центру Івано-Франківська на березі річки Бистриця. Мешканці зможуть насолоджуватися сімейними прогулянками на природі, вранці побігати біля річки або вигуляти собаку, а ввечері влаштувати барбекю з друзями.

У комплексі все ґрунтується на зручності та комфорті, невід’ємною частиною яких є розвинена інфраструктура. Поблизу є все необхідне: школа, дитячий садок, торгові центри, ресторани, пошта, аптеки, банк, АЗС, автомийка і навіть пральня. Все у пішій доступності для мешканців Lystopad.

Ще одна вагома перевага проєкту – швидке сполучення з іншими частинами Івано-Франківська:

▪️ 5 хв автівкою до центральної частини міста

▪️ 2 хв пішки до зупинки громадського транспорту

▪️  5 хв автівкою до залізничного вокзалу

▪️ 5 хв автівкою до кінотеатру

Тандем стилю, комфорту і безпеки

Знайомлячись із Lystopad, перше, на що ви звернете увагу, - це безперечно фасад. А підійшовши ближче, побачите затишний двір у житловому комплексі: він є закритим та вільним від авто, що захищає мешканців від зайвого шуму та непроханих гостей. Вхід у двір - через відеодомофон, і це не єдина деталь, яка свідчить про підвищений рівень безпеки, про який подбала БК Вертикаль. Але про це трохи згодом.

На території передбачено сучасний і екологічний дитячий майданчик. Батьки зможуть бути спокійними, поки діти гратимуться у закритому внутрішньому дворі. Майданчик стильний та гарно вписується у концепцію комплексу. До речі, окрім звичних гойдалок та гірок, на дитячому майданчику ЖК Lystopad є батут, який так полюбляють діти. А також цілий скеледром із тунелем-лабіринтом.

А зараз розповімо детальніше про під’їзди. При вході відеодомофон, тож доступ до будинку матимуть лише мешканці, використовуючи для входу особисту карту.

Також БК Вертикаль подбала про додаткові зручності для людей з особливими потребами: входи у кожен під'їзд обладнані пандусами.

Інтер’єр у під’їздах вирізняється стильним дизайном, під’їзди оздоблені якісною керамічною плиткою приємних кремових кольорів, освітлення з датчиками руху.

У кожному під’їзді є по два ліфти преміальної комплектації, швидкісні та просторі – одночасно вміщують до 13 людей. Не потрібно довго чекати, поки приїде ліфт, не доведеться іти сходами, якщо він переповнений. До речі, ліфт їде прямо у підземний паркінг, де мешканці залишатимуть власні авто.

І про найцікавіше - квартири, адже саме у них мешканці проводять найбільше часу. Lystopad може похизуватися ретельно продуманим плануванням квартир. Тут достатньо простору, але водночас немає зайвих метражів.

Завдяки панорамним вікнам у такому домі завжди буде багато світла, а з вікон можна насолоджуватись мальовничими краєвидами міста. Є квартири з виглядом на річку та гори.

Квартири житлового комплексу повністю готові до ремонту. Для цього їх наповнили усім необхідним, використовуючи якісні та безпечні матеріали.

У квартирах передбачено:

▪️ сучасний відеодомофон;

▪️ тепла підлога у кухні, коридорі, ванні та санвузлах;

▪️ енергозберігаючі вікна та вітражі;

▪️ якісні вхідні двері;

▪️  теплозберігаюча, шумоізолююча та вогнетривка стяжка;

▪️ стіни з гіпсовою штукатуркою;

▪️ опалення «під ключ»;

▪️ лічильники на усі комунікації;

▪️ мідна електропроводка з автоматною групою;

▪️ кабельне ТБ та швидкий інтернет на усій території ЖК.

Надійна інвестиція

Квартири в екозонах у наш час вважаються престижними та затребуваними. Саме такою є нерухомість у житловому комплексі  Lystopad, який розташований поблизу річки. Об’єкт є ліквідним, що дає гарантію на стабільний попит навіть через кілька років, такій нерухомості жодна криза не буде страшною.

Завдяки перевагам житлового комплексу Lystopad прогнозоване зростання вартості квартир на 40% вже за 3 роки. Не менш важливим є те, що будівельна компанія Вертикаль має імідж перевіреного девелопера, відповідального та чесного, якому люди довіряють упродовж 10 років.

Окрім класичного вкладення капіталу у квартири є можливість придбати комерційні приміщення для ведення власного бізнесу. Такі простори передбачені на першому поверсі комплексу. Тут можна відкрити приватну клініку, bеauty-бар, тренажерний зал, коворкінг та навіть кінотеатр! Наявні площі від 119 до 516 квадратних метрів.

Інвестиція у нерухомість з БК Вертикаль є надійною, безпечною та вигідною. Якщо ще залишились питання - читайте матеріал: Чому вигідно інвестувати у нерухомість саме тепер: відповіді на ТОП 6 запитань.

Щоб бути в курсі останніх подій та пропозицій БК Вертикаль, підписуйтесь на Telegram-канал.

Партнерський матеріал


21.04.2020 6250
Коментарі ()

22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

721
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2284
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2008
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2034
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6115 54
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2320 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

193

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1005

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1002

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1261
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

105
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

489
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1950
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26377
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

436
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10349 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7894
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

442
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

290
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

450
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

520
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1454