Люди закликали змінити главу МВС. Майдан не розходиться

 

/data/blog/48324/eff9d033f32c71609c25711c4c5bc2f1.jpg

 

Сотник Володимир Парасюк після оголошення на Майдані Незалежності майбутнього складу Кабміну вийшов до мікрофону і закликав Майдан не розходитися, доки не стабілізується ситуація в країні.

 

"Я стояв за сценою і чув вашу реакцію на то, що вони (політики) тут робили. Це була справжня клоунада. Дехто з тих людей кілька днів тому сказав, що Майдан має розійтися. Але Майдан не розійдеться. Тому що ми будемо тим контролюючим органом, щоб вони знали, що якщо вони нас зрадять, ми прийдемо до кожного особисто і запитаємо, за що загинули наші хлопці – герої України", - заявив сотник.

 

"Ми всі розуміємо: в країні треба наводити порядок. Країні треба уряд. Країні треба міністри. Ви подивіться, що сталося: є там (у новому складі Кабміні) гідні люди, але є і негідні люди", - сказав він.

 

"Але, в першу чергу, нам треба зрозуміти, що має бути жорсткий контроль на всіх рівнях влади - від селищної до Верховної. І не давати їм попуску!" – заявив Парасюк.

 

Ці слова присутні на Майдані люди бурхливо підтримали.

 

"Прошу, щоб Майдан нікуди не розходився, доки не стабілізується ситуація в країні. Доки не будуть виконані всі наші вимоги. І запам’ятайте, політики: ви є слуги народу, тому, будь ласка, прислуговуйте нам. А якщо ви цього не зробите, тоді ми прийдемо вам на заміну", - додав він.

 

Майдан підтримав і цей заклик.

 

Пізніше Парасюк висловився з приводу призначення Арсена Авакова в.о. глави МВС, пише УП.

 

"Шановна громадо, чесно, я не чув, що Аваков – міністр внутрішніх справ. Я цього як громадянин України не допущу. Мені совість не дозволить. Тому що полягли наші побратими, і з перших днів Аваков мав садити всіх підряд (злочинців). Тому я особисто проти", - заявив він.

 

"Вони мають ще цілу ніч. Хай думають, хай вирішують. Є дуже багато достойних людей, які можуть очолити це міністерство. Тому якщо вони нас чують, то перед Небесною Сотнею завтра міністр має бути інакший", - сказав Парасюк і люди його бурхливо підтримали.

 

Пізніше слово взяв Степан Хмара, який також висловився проти кандидатури Авакова як очільника МВС. Після цього деякі люди почали скандувати "Ярема!", маючи на увазі, що керувати міністерством має депутат "Батьківщини" Віталій Ярема.


26.02.2014 730 20
Коментарі (20)

Бандера 2014.02.26, 23:06
До відома Євромайдану, Правого Сектору та партії ВО «Батьківщина»! В Снятині ходять чутки, що губернатором Івано-Франківської області буде Гладій Василь Іванович, наш земляк. Кандидат на посаду Снятинської РДА претендує вірний друг та бізнес-партнер пана Гладія Дякур Дмитро Дмитрович, який по життю був спіртовиком і сувенірником. Говорять уже про подані на верх за посаду 50 тисяч доларів, які будуть «відмиватися» з наших кишень. Сьогодні пан Дякур обіймає посаду керівника Снятинськго райавтодору, де скориставшись державними коштами проклав дорогу до родинної садиби пана Гладія, коли по дорогах Снятинщини проїхати неможливо. ТО ЧИ ПОТРІБНА НАМ БУДА ЦЯ РЕВОЛЮЦІЯ? Банда міняє банду.
вася 2014.02.26, 23:12
вуйки, та ви жили, як при брежнєві, ні курс долара, ні ціни на їду, газ вас не гребли 4 роки, аж поки Європи не захотілося.Подивіться, що ви наробили, чи то ще буде ...
Петро 2014.02.26, 23:14
Геннадія Москаля на міністра МВС...
мисько 2014.02.26, 23:23
скоро як так пиде министром мвд буде фелик асюсю сбу цидило- презедентом поплавский пример министром по робочим дням кролик- по вихидних кличко и в святкови дни тягни-тягни : Це треба було положити стильки людей щоб цилю из тюрми випустити
pujol 2014.02.26, 23:25
Ще би снятинську податкову перевернути, а то позаїдались там бандюги, нажертись не можуть. Набудували собі палаців за людські кошти...
Бандера 2014.02.26, 23:33
Подробнее 1. Снятинський крахобор. Остафійчук Мирослав Іванович, свободівець, депутат Снятинської районної ради, борець за справедливість, але це все на перший погляд. Перебуваючи на посаді начальника відділу фізичних осіб Снятинської ДПІ тримає в покорі всіх підприємців Снятинщини. Мало того він відпрацював схему за якою тепер підприємці замість сплати податків в державну казну, через посередників збагачують кишеню держслужбовця. «Криша» Снятинського підприємництва. Маючи в своїх руках важелі впливу, неслухняним і бідним призначає перевірки та обкладає штрафами , а тих кого «кришує» не бачить і дає можливість спокійно працювати. Тобто у нас підприємці поділяються на чорних і білих. А потім виникає запитання – звідки ця людина може мати три власних квартири і великі складські приміщення з декількома гектарами землі, за які він, звичайно не сплачує орендну плату. Хоча тут можна вже і самому здогадатися… Підприємці, працюйте, щоб було що носити наверх. В депутатському корпусі районної ради утворилася так звана група, до якої входять депутати-підприємці не за власної волі – пан Остафійчук звичайно ж має на них вплив та формує їхнє волевиявлення в особистих цілях. 2. До відома Євромайдану, Правого Сектору та партії ВО «Батьківщина»! В Снятині ходять чутки, що губернатором Івано-Франківської області буде Гладій Василь Іванович, наш земляк. Кандидат на посаду Снятинської РДА претендує вірний друг та бізнес-партнер пана Гладія Дякур Дмитро Дмитрович, який по життю був спіртовиком і сувенірником. Говорять уже про подані на верх за посаду 50 тисяч доларів, які будуть «відмиватися» з наших кишень. Сьогодні пан Дякур обіймає посаду керівника Снятинськго райавтодору, де скориставшись державними коштами проклав дорогу до родинної садиби пана Гладія, коли по дорогах Снятинщини проїхати неможливо. ТО ЧИ ПОТРІБНА НАМ БУДА ЦЯ РЕВОЛЮЦІЯ? Банда міняє банду.
в 2014.02.26, 23:42
ТА він копійочку тримаз і ще кілька потужних підпризмців
до Івана Артемовича 2014.02.27, 00:06
Маєш 2 дні, щоб віддати людям зарплату, а якщо ні то МИ ІДЕМ ПО ТЕБЕ. Пятниця о 10.00 Правий сектор вибьє в тебе зароблені людські гроші за 2 роки.
костя 2014.02.27, 03:17
класна революція - долар 10,50 безробіття, краіна на межі дефолту і розколу, сусідні держави вже прикинули як ділити територію. В той же час на майдані ніяк не можуть буділити посади. Постійно звучить ми тут не за посади стояли але ми незадоволені чому кожного вуйка з села в міністри не беруть. а Парасюк вирішив і далі бали набирати популізмом. Майдан це не вся краіна і треба перестати займатися цим популізмом. А майдан не розходиться бо не має куда- скоро вже і держави такоі не буде через особисті амбіціі.
валютчик 2014.02.27, 07:59
костя після революції 17 року взагалі істи не було що і громадянська війна була, а ти бач доларом перейнявся,у пятницю, а той сьогодні скидай всі бакси на х__н, бо програеш.
401 2014.02.27, 08:25
Майдан кричав "ЯРЕМУ",а мені здалося,що "ВАРАВУ"(а вам не здалось?)
Шеф 2014.02.27, 09:06
Майже повністю погоджуюсь з Костею. Це тверезий і об'єктивний погляд на ситуації зі сторони. В державі справді вакханалія та безлад. Люди в масках тероризують усіх і вся. На посади рвуться дрібні "варішки" та народні псевдомесники. Дикуни - кричать зі сцени популярні гасла. Самі конкретно не знають кого хочуть на посади. Понадавали таких, що держава скоро розвалиться. Чого вартий хоча б Сеня та Сич. Сам же Панасюк напевно ніколи на роботі не працював. Адже видно наскільки він наївний і далекий. Люди реально не розуміють що таке політика, адже ніколи нею не займались. Всі ратують за майдан та народне управління. Так вже було у Лівії - їхня Джамахерія. І що? Все одно не підійшло американцям. І знесли. Тепер вже всі плачуть за Кадафі, але пізно. Дай Бог, щоб у нас не повторився цей сценарій. Але відчуваю, що попереду нас чекає велика біда...
до Шефа 2014.02.27, 09:37
Парасюк не працював, бо йому лише 26 років. Він недавно закінчив інститут. Але він пройшов добрий вишкіл в УНСО та інших подібних орнганізаціях. Має уявлення про голодомор і сталінський терор на зах. Україні. Це нове покоління народжене у незалежній Україні. Події, що відбувалися на майдані у 2014 році можна назвати героїчними і трагічними. Це після 1986 року (Чорнобильська аварія) друга така значуща подія. Ви шеф старий пердун і того не зрозумієте.
??? 2014.02.27, 09:49
За що загинули молоді люди??? За те, щоб одна банда пішла, а інша прийшла? Найголовніше питання до т. зв. теперішньої влади: ДЕ КАТ ЯНУКОВИЧ? Чому він ще й досі не знайдений? Міністр МВС уже не справляється з поставленими завданнями. Чому ще ніхто не відповів за масові вбивства, катування, звірства?
справ 2014.02.27, 12:34
Їм не вигідно їх ловити,тому що вони потягнуть їх за собою.Бо вони нічим не кращі від них.Тільки одна відмінність,що в Янека найбільша територія
Мирослав 2014.02.27, 12:55
Якщо людина говорить правду то повинна це говорити відкрито, а не ховатись за якісь логіни.))))))))
Мирослав Остафійчук 2014.02.27, 13:58
До відома "борців за справедливість на Снятинщині" : дані (правдиві) про моє майно і земельні ділянки щорічно відображаються в моїй декларації. Там і доречі дані про джерела доходів. Зрозуміло, що окремим особам страшно тепер без посади прикривати свої діяння за минулі роки. В любому випадку прийдеться повертати бюджетні кошти і чим більше буду підіймати матеріали їхніх "ПОДВИГІВ" тим більше будуть писати. Цікаво де ці писаки були коли керував попередній режим. Чому разом зі мною і моїми побратимами не висловлювали свою відразу "регіоналам" і їх прислужникам. Ще чомусь дивує, чому ніхто із цих писак і окремих крикунів у мікрофон не їхав у столицю на Майдан.
Стас 2014.02.27, 17:11
Шановний злодію та зраднику партії Свобода Остафійчук Мирослав,ти оправдуєшся перед людми та підприємцями району за кривду яку ти їм вчинив. Разов з своїм учителем Плешканом Павлом ви влаштували дектатуру в податковій. Поклали відеокамери навіть біля туалету. Ти зберпв данину для Плешкана і тобі перепадав не малий шматок.ГАНЬБА. Скажи будь ласка чи маєш ти совість перебувати членом партії Свобода коли на виборах голови районної ради ди зрадив демократичну ідею та віддав голос з своїм другом пияком Костащуком Ю за провладного Томаша В заради вигоди і посад. Попроси прощення у Бога і не дратуй порядних людей.
українець 2014.02.27, 15:08
хто був приматом той і залишиться. ой чекає нас доля лівії. а все так гарно починалось.
Бандера 2014.02.27, 16:53
Якщо в нас побудується демократія і вона буде без корупції то я буду писати від свого імені без псевдоніму, але тоді заговорить ще немало підприємців. Тоді буде важще пане Остафійчук Мирослав
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

854
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

667
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1774
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3098
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2490
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2472

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

124

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

662

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

631

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1502
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

255
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

599
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

561
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

255
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

327
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26963
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

785
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19619
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

357
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

348
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

672
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1158 1