Любомир Глушков йде на міського голову Коломиї (фото)

 

/data/blog/88778/1181a70132d95c011bf862754afa5141.jpg

 

У Коломиї представили кандидата на посаду міського голови Любомира Глушкова. Його кандидатуру підтримали голова Комітету економістів України Андрій Новак та міський голова Коломиї (2006-2010) Юрій Овчаренко.

 

Самовисуванець Любомир Глушков вирішив балотуватися на очільника Коломиї, будучи головою райдержадміністрації. Щоденно Любомир Глушков пліч-о-пліч з коломиянами. Під час Революції гідності очолив Штаб національного спротиву, потім – Координаційний центр швидкого реагування для допомоги воїнам  АТО. Їздив як волонтер з допомогою  для українських військових на передову.

 

Отримавши вагомий досвід роботи як керівник Коломийщини та депутат міської ради трьох скликань, Любомир Глушков підготував програму розвитку міста, з якою йде на вибори Коломийського міського голови.

 

«У січні я був призначений на посаду голови Коломийської райдержадміністрації. У перспективі можна було очолити кілька районів і стати префектом. Але я не женуся за посадами, для мене важливо, де можу, бути більш корисним і потрібним для громади, для свого рідного міста, – наголошує Любомир Глушков. – Я – не бізнесмен, я – управлінець. Тому знаю, яка відповідальність лягає на мої плечі. Але якщо Господь Бог допоможе, і громада Коломиї довірить мені очолити Коломийську міську раду, то є дуже багато проблемних питань, які нам треба буде вирішувати спільно у найкоротші терміни».

 

«Команда професіоналів, однодумців, з якими можна впевнено іти в бій і вирішувати проблемні питання, є і готова приступити до роботи», – заявив кандидат.

 

yo_chkin2 (149 of 178)

«Головна мотивація Любомира Глушкова – розвиток рідного міста», – Андрій Новак

Кандидата на посаду Коломийського міського голови підтримав голова Комітету економістів України, коломиянин Андрій Новак.

«Я хочу підтримати Любомира Глушкова як людину, якій можна доручити гроші, – наголосив А. Новак. –  Коли він телефонував мені ще на попередніх виборах, перше речення, яке прозвучало з його уст: «Допоможи розробити програму розвитку Коломиї». Тобто «не приїжджай поагітуй», а «розроби програму розвитку міста». Завжди людина першим реченням говорить свою головну мотивацію. Якщо для неї головна мотивація –програма розвитку рідного міста, то як економіст підтримаю таку амбіцію людини. Амбіція Глушкова – не розвивати свій бізнес, бо, наскільки я знаю, в нього його просто немає. Він – управлінець».

«За останні шість років у мене особисто в руках було сім меморандумів готовності інвесторів вкладати кошти в Коломию, з них 5 – іноземних і два українські, – наголосив Андрій Новак. – Але жоден із семи проектів не був реалізований. Якщо ми зможемо залучити до міста проекти, меморандуми готовності яких вже є, реалізуємо їх, економічний механізм Коломиї запрацює і це дасть можливості створення нових робочих місць з гідною зарплатою. Без вирішення економічного питання місто, на жаль, просто не матиме майбутнього».

У разі обрання Любомира Глушкова на посаду міського голови Андрій Новак зобов’язався взяти на себе дві функції. «Перше – підтримувати зв’язок між центральними органами влади України: Кабміном, Адміністрацією Президента, Верховною Радою  і Коломиєю, – заявив Андрій Новак. – Майже всі податки зараз йдуть в центральний бюджет країни, а потім звідти їх потрібно якось вибивати назад до Коломиї. Друге – інвестори, які готові вкладати кошти в Коломию. І якщо місто очолить людина з такою мотивацією розвитку міста як Любомир Глушков, то, я впевнений, бар’єр міської влади буде подоланий».

 

yo_chkin2 (131 of 178)

 

Юрій Овчаренко: «Любомир Глушков здатен об’єднати навколо себе депутатський корпус»

Міський голова Коломиї (2006–2010) Юрій Овчаренко пригадує, як під час його роботи в міськраді Любомир Глушков зарекомендував себе як парламентар, який «міг закруглили  гострі кути» завдяки своїй відкритості та готовності йти на діалог.

«Цього разу на виборах балотуються кілька професіоналів, в тому числі і Любомир Глушков. Я думаю, що йому під силу підставити плече для громади міста і тягнути цей господарський віз», – наголосив Юрій Овчаренко.

Виходячи з власного досвіду, він порадив, які перші кроки потрібно зробити, ставши головою. Ще він поділився з коломиянами своїм баченням, яким  має бути майбутній очільник Коломиї.

«На першому місці стоїть не професіоналізм і господарність. Хоча це теж не менш важливі критерії. А людяність, дотримання засад християнства, витримка, повага до кожного коломиянина, – наголосив Юрій Овчаренко. – Як тільки ви стали міським головою, вважайте, що кожному коломиянину повинні дати пораду. Як тільки є найменша можливість допомогти нашому мешканцю, це потрібно робити одразу. Це проста людська формула».

«Ставши міським головою, не забувати за обіцянки, щоденно виконувати свої безпосередні обов’язки. Потрібно вести свою команду – а це виконавчі органи влади, депутатський корпус – і переконувати, що потрібно йти разом, – поділився настановами Юрій Овчаренко. – Я думаю, Любомир Глушков здатен об’єднати навколо себе депутатський корпус».

 

yo_chkin2 (146 of 178)

«Це єдиний кандидат, який може відновити Коломию»

Висловили свою підтримку кандидату на посаду Коломийського міського голови й депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк, голова ГО «Фонд пам’яті А. Федчука» Сергій Федчук, захисник Донецького аеропорту Василь Кузьмин, відома коломийська співачка Віра Боднарук.

«Не тільки в каденції Юрія Овчаренка, але й в нашій каденції Глушков є тим стержнем, довкола якого об’єднуються всі фракції. Він очолив міжфракційне об’єднання «За зміни в Коломиї», яке втілило чимало корисних проектів для міста, – наголосив Сергій Федчук. – План розвитку міста, ідеї, які Любомир Глушков хоче втілити в Коломиї – це не прості слова. Любомир Глушков – єдиний кандидат, який може відновити наше місто, провести  в ньому реальні зміни. Коломияни переконаються у правильному виборі, обравши його міським головою».

 

yo_chkin2 (143 of 178)

Депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк переконаний, Любомир Глушков стане добрим керівником Коломиї завдяки його обізнаності різних сфер життя у місті.

– У Любомира Глушкова великий політичний досвід, три каденції він був депутатом Коломийської міськради. З усіма проблемами між фракціями, коломийським політикумом обізнаний. Йому не потрібен період для адаптації. Він готовий вже працювати міським головою, – переконаний Юрій Романюк. – Добре обізнаний з ситуацією у місті та районі. Чудово володіє бюджетними питаннями, знає соціальну сферу, медицину, культуру, їхні проблеми. Для комунікації між містом і районом – це має дуже величезне значення. Має досвід роботи з силовим блоком. Політика міського голови щодо забезпечення правопорядку в місті має величезне значення. І що важливо – в нього налаштовані непогані зв’язки на рівні діючих народних депутатів України й сильних політичних партій, які представлені у Верховній Раді».

yo_chkin2 (123 of 178)

Кандидата на посаду Коломийського міського голови підтримав й представник військових АТО – захисник Донецького аеропорту, десантник 80-ї аеромобільної бригади Василь Кузьмин.

«Кіборг» пригадує своє знайомство з Любомиром Глушковим на передовій у зоні АТО:

«Я знаю Любомира Глушкова, насамперед, як волонтера. Це людина, яка у важкий час допомагала нам, військовим. Він сам особисто приїжджав на передову з гуманітарною допомогою, – розповідає український захисник. – Найбільше, що мене болить, – це долі демобілізованих осіб. Вони повертаються з фронту часто з проблемами психологічного характеру, а все через незайнятість, брак робочих місць… Якщо економічно розвиватиметься Коломия, то будуть нові робочі місця, в першу чергу для воїнів АТО, які повертаються зі Сходу. Я знаю, що Любомир Глушков над цим працюватиме й забезпечить робочими місцями наших коломиян, військовослужбовців. А ми допомагатимемо йому навести й підтримати порядок у місті. Мій вибір – підтримати Любомира Глушкова на посаду Коломийського міського голови».

 

yo_chkin2 (155 of 178)

 

На правах реклами


09.10.2015 2569 0
Коментарі (0)

28.09.2024
Вікторія Матіїв

Про свій досвід еміграції у Сполучені Штати Америки журналістці Фіртки розповіла прикарпатка — 23-річна Тіна Любчик.  

923
19.09.2024
Вікторія Косович

Про те, як великі компанії й підприємства області розвивають свій бізнес, удосконалюють виробництво та експортують свій товар в Європу та інші країни в умовах повномасштабної війни, розповідає Фіртка.  

1183
10.09.2024
Вікторія Косович

Про те, чим живе притулок та як там рятують й піклуються про братів наших менших, журналістка Фіртки поспілкувалася з волонтеркою та працівницею прихистку "Рудий пес" Любов'ю Філь.

2283
01.09.2024
Діана Струк

Про те, як підготувалися до нового навчального року в Івано-Франківській громаді, журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Вікторією Дротянко.

2104
23.08.2024

В умовах воєнних дій та масової міграції українців за кордон, багато дітей змушені навчатися у двох школах одночасно. Це створює значні психологічні та фізичні виклики, адже дитині доводиться пристосовуватися до двох різних навчальних програм і соціальних середовищ.

2045
14.08.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про популярні, та найважливіше — безпечні, місця для купання та основні правила поведінки на воді.  

6058

Усі ми хочемо бути здоровими та щасливими, але, на жаль, складовою людського життя є хвороби. Хвороби, які роблять людське життя складнішим і менш радісним, з'являються з різних причин.

1251

Роми таємничий народ, про який ми знаємо багато і водночас нічого. Здебільшого наші знання про ромів ґрунтуються на  стереотипах пов’язаних з ними: віщуни, гадання, конокради, прохачі, але все ж таки, що насправді ми про них знаємо?   

1998

Нова війна нагадує нам події минулих століть. Загарбники завжди руйнують і крадуть, Україна переживала це не один раз. Дві українські ікони за різних обставин покинули територію України, щоб прославитися у чужій. Ми повинні пам’ятати та цінувати те, що належало українському народові.  

2747

Багато християн протягом свого життя намагається потрапити в місця пов’язані із життям Ісуса Христа або Його учнями. Серед найважливіших місць займає Єрусалим — місто, в якому помер і Воскрес засновник християнства.  

2672
28.09.2024

Чи дозволені банани після видалення жовчного міхура? Дієтологи дають поради про особливості харчування після операції.

261
23.09.2024

Зелений чай — найпопулярніший напій, попит на який щороку зростає у всьому світі. Його виготовляють з листочків чайного дерева Камелія, які готують на пару, або обсмажують, потім пресують і сушать.

437
20.09.2024

У серпні приріст споживчих цін до попереднього місяця на 0,2–1,2% зафіксували у всіх регіонах України.  

904
25.09.2024

Гошівський монастир — греко-католицький монастир Чину святого Василія Великого у селі Гошеві, що на Івано-Франківщині.  

15481
20.09.2024

Одним з ключових принципів християнського шлюбу є вірність. Адже саме вірність — ознака зрілих та відповідальних стосунків.   

2612
16.09.2024

Перший такий фестиваль на Міжнародному рівні відбувся вперше в Україні в Гошеві у 2015 році.  

910
14.09.2024

Про значення свята журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

2862
25.09.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

26360 1
27.09.2024

Пропозиції Асоціації міст України до проєкту Держбюджету-2025 підтримав Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування 26 вересня 2024 року.  

360
24.09.2024

Національна рада Швейцарії визнала Голодомор 1932–1933 років в Україні актом геноциду. Про це повідомила пресслужба Музею Голодомору, пише Фіртка. Відповідну декларацію було схвалено у вівторок, 24 вересня, 123 голосами «за».

457
21.09.2024

"За" звернення проголосували 56 депутатів, один — утримався, семеро — не голосували.  

926
19.09.2024

Верховна Рада 19 вересня ухвалила постанову про перейменування понад 300 населених пунктів та районів.  

1007