Кубок Бубена: Фаворити виграють. Михайло Хромей забиває 9 за гру

 

В суботу, 9 лютого, відбулися перші ігри основного етапу Шкільного турніру з футзалу "Кубок Президента НФК "Ураган" Олександра Бубена".

З кожним завершеним матчем 1/8 фіналу зростала напруга, як на майданчику, так і серед глядачів. Адже кожна завойована перемога наближатиме до здійснення шкільної мрії.

Приємно, що вболівати за свою команду прийшли чи не усі групи підтримки: Гімназії №2, СШ №5, ЗШ №12, ЗШ №24 та ЗШ №26, які не полишають надії завоювати звання найкращих черлідерок турніру. Загалом, ігровий день видався надзвичайно цікавим та результативним.

СШ №11 - ЗШ №13 - 4:1
Дуель цих двох коман виявилася сюпризом, як для глядачів, так і для суперників зокрема. З перших секунд матчу СШ №11 почала активно атакувати ворота ЗШ №13. Тому, вже за лічені хвилини Костюк Василь, використавши передачу товариша відрив рахунок у зустрічі, а через 30 секунд Пригода Олександр влучним ударом подвоїв перевагу СШ №11 - 2:0. ЗШ №13 усіма силами намагалася відігратися в першому таймі, проте суперник грав впевнено й багато фолив, не даючи змоги вдало завершувати контратаки. За 10 секунд до перерви для ЗШ №13 випала хороша нагода скоротити відставання, адже Голендир Василь пробивав десятиметровий удар за підсумком 6-ти фолів, проте удар прийшовся у руки голкіперу СШ №11.

Відпочивши, СШ №11 знову розпочала штурм воріт суперника, й Костюк Василь оформив дубль в цій зустрічі. Не дивлячись на зусилля ЗШ №13, їх опоненти продовжували грати за своїм сценарієм. Лише на 26-й хвилині матчу Голендир Василь відіграв 1 м'яч, проте СШ №11 й надалі демонструвала хорошу командну гру, яка принесла їм перемогу. Костюк Василь наприкінці тайму знову поцілив у ворота ЗШ №13 й тим самим оформив хет-трик у цьому матчі. Рахунок зустрічі 4:1.

ЗШ №19 - ЗШЛ №23 - 9:0
Минулорічні переможці шкільного турніру - ЗШ №19, не зраджуючи своїм традиціям, знову показала хорошу та результативну гру. В цій зустрічі ЗШЛ №23 намагалась відігратися, в той час, як Хромей Михайло продовжував забивати їм голи. В першому таймі один із кращих бомбардирів турініру забив 5 голів у ворота ЗШЛ №23.

Після перерви, Хромей Михайло продовжував бомбардувати ворота своїх суперників. Майже кожний небезпечний момент біля воріт ЗШЛ №23 юний футзаліст реалізовував по-максимуму, не даючи ніякого шансу для суперника. В другому таймі Хромей Михайло забив ще 4 голи та в загальному приніс своїй команді усі 9 забитих м'ячів.

ЗШ №12 - УГ №1 - 4:4
Матч розпочався дуже жваво, обидві команди намагалися першими вразити ворота опонентів. Проте, після невеликої активності команди збавили темп й перший тайм пройшов доволі рівно та спокійно. Лише на 12-й хвилині матчу Шрих Іван спромігся відкрити рахунок в зустрічі та принести в скарбничку УГ №1 перший гол. Однак,за лічені секунди Порохницький Олександр використав помилку в захисті УГ №1 та влучним ударом зрівняв рахунок. На перерву команди йшли з нічийним рахунком 1:1.

Відпочивши, футзалісти значно активізувалися та розпочали зовсім іншу гру, аніж в першому таймі. На 17-й хвилині матчу Кінаш Микола ударом під дальню стійку вивів ЗШ№12 вперед. Після чого голкіпер ЗШ №12 Шумський Віталій зі свого штрафного майданчика поцілив у ворота - 3:1. Однак, УГ №1 не збиралася так просто віддавати перемогу до рук суперника. Тому, спочатку Шрих Іван, а пізніше Дрозда Юрій спромоглися зрівняти рахунок в зустрічі. А вже за хвилину Андрусів Юрій ударом в центр воріт вивів вже УГ №1 вперед - 3:4. Та все ж футзалісти ЗШ №12 знайшли в собі сили на боротьбу, і Гнатів Павло зрівняв рахунок у цьому драматичному матчі - 4:4.

ЗШ №26 - ЗШІ №1 - 0:4
Вже на першій хвилині матчу Николин Владислав вразив ворота ЗШ №26 та відрив рахунок в зустрічі. ЗШ №26 одразу розпочала відігруватись, та хороша гра суперника у захисті не давала ніяких шансів на успіх. Гра йшла на зустрічних курсах, однак відзначитись забитим м'ячем більше нікому не вдалося.

Після перерви ЗШІ №1 розпочала активніше створювати небезпечні моменти біля воріт ЗШ №26. На 18-й хвилині матчу Яцик Іван подвоїв перевагу ЗШІ №1 ударом під перекладину воріт. Надалі йому вдалося ще двічі поцілити у ворота суперників й тим самим оформити власний хет-трик у зустрічі. Не дивлячись на усі зусилля ЗШ №26, їм так і не вдалося забити бодай гол престижу. Матч закінчився з рахунком 0:4.

СШ №5 - ГІМНАЗІЯ №2 - 2:0
Гра розпочалася дуже обережно і виважено, команди по черзі контролювали м'яч, проте на гострі контратаки так і не перходили. Перший тайм пройшов в умовах розвідки для обох шкіл-учасниць. Тому команди йшли на перерву з нульовою нічиєю на табло.

Відпочивши, срібний призер минулого року - ЗШ №5 почала грати більш впевненіше і жвавіше. Футзалісти успішно створювала небезпечні моменти біля воріт Гімназії №2, у цьому їм допомагала хороша командна гра. За лічені хвилини після початку тайму Ткачик Владислав спромігся вразити ворота суперників. Після чого Гімназія №2 намагалася відігратися, однак безрезультативно. За хвилину до завершення матчу Ткачик Владислав подвоїв перевагу своєї команди та зробив "дубль" у цьому матчі - 2:0.

ЗШ №22 - ЗШ №6 - 1:1
Гра розпочалася доволі спокійно, жодна з команд не поспішала вразити ворота опонента. Загалом, суперники здебільшого використовували удари по воротам з довгих дистанцій та ніяк не могли відкрити рахунок. Лише під кінець тайму Динда Тарас ударом в центр воріт приніс ЗШ №6 перший забитий гол. Після перерви команди продовжили ту гру, яку розпочали в першому таймі. Матч проходив доволі рівно, проте ЗШ №22 все ж вирішила відігратися і намагалась атакувати ворота суперника. Лише під кінець зустрічі Данилюк Владислав спромігся успішно завершити атаку у ворота ЗШ №6 та тим самим зрівняти рахунок - 1:1.

ЗШ №18 - УГОРНИЦЬКА ЗШ - 8:0
Гра розпочалася в рівній боротьбі, однак з кожною хвилиною ЗШ №18 все активніше грала та по-максимуму використовувала створені моменти. Вже на 6-й хвилині матчу Легкий Роман відзначився першим м'ячем у ворота опонентів. Наслідуючи приклад свого товариша, Бельбас Юрій на 10-й хвилині першого тайму приніс своїй команді другий забитий гол.

Другий тайм характеризувася очевидним домінуванням ЗШ № 18 і всього за декілька хвилин до Бельбас Сергій, Бельбас Роман та Легкий Роман відзначилися ще по одному разу. Користуючись своєю перевагою, команда ЗШ №18 почала агресивніше грати, тому невдовзі брати-футзалісти знову принесли до скарбнички своєї команди по одному забитому голу. Нажаль, відігратися чи принаймні скоротити відрив команді Угорницької ЗШ так і не вдавалося. А вже на 29-й хвилині матчу, ударом по діагоналі Бельбас Юрій приніс "розгромну" перемогу своїй команді - 8:0.

ЗШ №24 - ЗШ №9 - 8:1
Дуель цих двох команд виявилася не менш результативною, аніж попередній поєдинок. З самого початку матчу ЗШ № 24 взяла на себе роль лідера зустрічі. Тому, вже з перших хвилин матчу розпочалася свою переможну ходу до воріт ЗШ №9. До кінця першого тайму голами відзначилися майже усі футзалісти ЗШ №24, які виходили на майданчик: Титов Дмитро, Пащак Дмитро, Бурдін Арсен та Шуляк Вадим, який оформив "дубль"

Після перерви, ЗШ №9 вирішила забивати голи, проте, нажаль, у свої ворота. Бойко Роман випадково забив у власні ворота та приніс 6-й гол у скарбничку ЗШ №24. Після цього Шуляк Вадим та Пащак Олександр знову штурмом брали ворота ЗШ №9 та знову відмітилися забитими голами. Не дивлячись на такий "розгромний" рахунок, ЗШ №9 знайшла в собі сили й Сімановський Віталій забив гол престижу й тим самим поставив крапку у цій зустрічі - 8:1.


11.02.2013 2254 0
Коментарі (0)

30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1010
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

816
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1937
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3306
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2581
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2571

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

285

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

761

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

719

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1657
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

400
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

760
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

645
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

382
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

415
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

27070
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

868
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19706
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

466
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

424
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

757
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1419 4