Конфлікт навколо агітації "регіоналів" на турнірі з боксу у Франківську. Карабін був співорганізатором чемпіонату?

 

/data/blog/44717/11a224ad8c8b63d6d3a0fe968baf7660.jpg

 

"Фіртка" вже писала про конфлікт навколо проведення чемпіонату України з боксу, що минулого тижня відбувся в Івано-Франкіському коледжі фізвиховання.

 

На останній сесії облради депутати звинуватили директора коледжу фізвиховання Мирослава Пасічняка у вивішування банерів ПР під час змагань.

 

Начальник головного управління у справах сім’ї, молоді і спорту ОДА, голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін виступив на сесії із полум'яною промовою, в якій охарактеризував цей випадок як "ганьбу".

 

До редакції "Фіртки" надійшов лист від колективу ІФКФВ, в якому спростовуються усі закиди на їх адресу.

 

Цікаво, що в листі згадується цікавий факт - Мирослав Карабін був співорганізатором даного чемпіонату.

 

Поублікуємо текст повністю:

"Доброго дня... просимо Вас опублікувати як Відповідь на закиди щодо баннерів ПР при проведенні Чемпіонату з боксу! Дякуємо! Відповідно до наказу Міністерства молоді та спорту України від 20.11.2013 року № 1056 «Про проведення чемпіонату України з боксу серед чоловіків», у м. Івано-Франківську на базі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України, проведено чемпіонат України з боксу серед чоловіків з 2-8 грудня 2013 року.

Відповідно до умов договору та законодавства України Коледж передав Федерації боксу Івано-Франківської області в користування приміщення легкоатлетичного манежу для проведення Чемпіонату України з боксу серед чоловіків. Коледж не ніс відповідальності за проведення Чемпіонату використання будь-яких символік під час проведення Чемпіонату.

Карабін Мирослав Євгенович заступник директора департаменту освіти, науки, молоді та спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації на сесії Івано-Франківської обласної ради проінформував депутатів, що проведений чемпіонат України з боксу серед чоловіків під банерами однієї з політичних сил.

Враховуючи, що Мирослав Карабін будучи заступником голови оргкомітету щодо підготовки та проведення чемпіонату України з боксу серед чоловіків, посадовою особою, державним службовцем, будучи особисто присутнім, наділений правами та обов’язками, не вжив будь-яких дій щодо не використання політичної символіки на чемпіонаті України з боксу серед чоловіків, є незрозумілим.

Покладення на Івано-Франківський коледж фізичного виховання відповідальності за використання політичної символіки на спортивних заходах такого рівня є недобросовісною поведінкою. Вважаємо, що Івано-Франківський коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України робить все можливе для підготовки спортсменів, проведенні змагань на належному професійному рівні. Втягування коледжу фізичного виховання, як і любого навчального закладу у політичні суперечки є не припустимим, навіть для чиновників будь-якого рівня".

 


12.12.2013 1118 22
Коментарі (22)

??? 2013.12.13, 09:04
Карабіну ще дуже далеко до Пасічняка. Та СЛАБШИЙ не хоче це визнати.
Свєта 2013.12.12, 12:50
Оце в нашого народа жаба давить, ніхто крім Партії регіонів не проводить таки феєричних шоу. І честь регіоналам Івано-Франківська, що не зламалися духом, не побоялися псевдопатріотів і провели чемпіонат на високому рівні і під двома банерами ПР. І до речі була пряма трансляція по всьому світу. Ось так. Слава Партії регіонів!!!!
масяня 2013.12.12, 12:52
як на мене, то жодна з партій не гребує такими методами...що вже забули, як юлька роздавала автомобілі під своїм прапором, чи щоденники у школі зі своєю фоткою...
тітушко 2013.12.12, 13:04
Свєта - ти темна і обмежена курка, на руках цих уродів з ПР кров людей. Ця партія - поза законом, а тому їх реклама є неприпустимою і незаконною. І вони жодного відношення не мають до розвитку боксу, який не вмер тільки завдяки ЕНТУЗІАСТАМ-ТРЕНЕРАМ. Йди краще с..си, а не говори щось, бо видно, що це не твоє - відсутність мозочку дається взнаки. драна.
Свєта для тітушко 2013.12.12, 13:22
Відсутність мозку видно в кого. Ви б для початку представились, а не приховувались за псевдонімами. Аби давати оцінку, яка партія заборонена в України, то ви з початку зрівняйте статут і програму Свободи і Нацистів, а вже потім робіть висновки.
Лідія для Свєти 2013.12.12, 13:24
Свєта не звертай уваги на цих імпотентів,в них вже агонія почалася. І якщо вони так до жінок звертаються, то бідні їхні жінки, мами, доньки.
док 2013.12.12, 13:54
Знаю Пасічняка Л вже багато років. Він прапорів ПР вивісити не міг. Всі питання до Карабіна!
Олег 2013.12.12, 13:59
Послухайте чого ви цю тему далі розмусолюєте, чого не піднімете свої дупи і не підете на майдан аби Марцинківа, Колковського, Балагуру, Онуфрієва засадили за корупцюї. Чого мовчите, не відстоюєте букву Закону. А тут проблема банери ПР, а ви зробіть щось путнє і також вішайте. Так ви не в змозі, виж вул. Шевченка з скандалом і тупістю Свободівців ніяк доробити не можете, хоча Уряд вам гроші давав. Почніть з себе, а потім питайте інших.
Віталій 2013.12.12, 14:02
Дожилися - вже й дітей починаємо вплутувати в політику!.. А це не занадто? Яка різниця хто і що там вивісив, у нас по місту багато всіляких дурниць красується. А стосовно організації даної події - хто заважав, наприклад "Свободі", здійснити щось подібне під своїми прапорами? Ця ситуація нагадує мені так зване "полювання на відьом"... Давайте не будемо політизувати все на світі і займемось ділом, наприклад на майдані.
Цирк у нашому селі ! 2013.12.12, 14:14
Знову знаходять підтвердженя мої думки на рахунок фарсовості даної ситуації, та відсутності європейських цінностей в наших громадян ! Оскільки конфронтація інтересів в цивілізованій країні носить мирний, правовий, конструктивний характер в даному випадку ситуація набирає абсурдного та вже не смішного характеру ! Визначені конституцією нашої з вами батьківщини, а саме розділ про сободу думки, слова, та політичних вподобань, розділи законів про честь та гідність громадян, нажаль втратили значення для громадян нашого міста та країни в цілому ! І якщо списати дані порушення на активну громадську позицію то на мою субєктивну думку морально-етичні правила всеж повинні залишатись на своєму місці та виконуватись незалежно від політичних позицій адже вони є базовими основами побудови суспільства ! Якщо говорити простіше рівень шановного "Тітушко" є показовим прикладом, деградації, та маніполювання особистості яка керується навязаною думкою масси яка в свою чергу знаходиться під контролем впливових людей....
Цирк у нашому селі ! 2013.12.12, 14:22
Я більш ніж впевнений що основна частина людей не розуміють що відбувається і для чого вони стоять на майданах, займаються провокаціями і т.д. Вивчаючи політичний, соціально-економічний, соціальний стан нашої країни я прийшов до висновку що мабуть не дуже порадує радикально налаштованих представників Євромайдану. Щоб не бути голослівним і дати вам хліб для розуму, знову ж таки за вашого дозволу я задам вам декілька запитань, відповіді на які і є моєю позицією по відношенню до влади, євромайдану та опозиції:
Оксана для тітушко 2013.12.12, 14:29
Незнаю як тебе звертатись (вона, він чи воно) бо по твоєму імені хер зрозумієш хто ти є!!!! Слухай сюда. Треба було щоб "прекрасна" партія "свобода" виступила спонсором тоді б і ваші РИЛА СВИНЯЧІ були б на тих банерах. А тепер ще одне. Моя дитина займається боксом і повір мені ХОРОШІ ТРЕНЕРИ в нас Є!!!!!!! А то що бокс не фінансується то інше. І якби не ПР і всі інші то б такий захід як чемпіонат України з боксу хер би в нас проводився. Так що СОСИ ти і твоя обригана Свобода.
Цирк у нашому селі ! 2013.12.12, 14:53
1. Чому виник Євромайдан ? Винекнення явища Євромайдану повязане з не підписанням президентом нашої держави Віктором Януковичем, договору про асоціацію з Євросоюзом який планувався на місяць листопад ! 2. А чому він не підписав ? Ще на початку 2010 року представник нашої держави на міжнародній арені заявив про євроінтеграційний напрямок політики що буде відбуватись за його керівництвом, ПР як на найвищому так і на місцевих рівнях була проведена колосальна робота як по законотворчому так і інформативному напрямку! Та всеж обчисливши та зваживши усі плюси та мінуси Євроінтеграції в листопаді було прийняте рішення щодо (підкреслюю ) ПРИЗУПИНЕННЯ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНОГО ПРОЦЕСУ через можливий економічний колапс країни ! Виходячи на євромайдан ніхто не подумав що Янукович міг спокійно підписати цей закон і уникнути даної ситуації яка склалась на сьогодні ! 3. Що булоб якщо б Янукович підписав договір ? Без заперечно що серед тієї кількості плюсів які ніс в собі цей догоір є досить значні мінуси які і вплинули на його рішення ! Перш за все це закриття заводів(ці процеси були б відбулись як наслідок імпорту товарів на наш ринок. Хтось з тих хто читав договір мені заперечить " Адже там є обмеження на кількість імпорту на 10 років, це не повинно призвести до надмірного напливу товарів" я ж відповім що імпорт (хоч і обмежений) став б не так причиною закриття наших заводів, як інструментом! Причиною ж стала б стандартизація українських товарів у відповідності до європейських норм, яка потребує колосальних грошових витрат на модернізацю українських підприємств ) не відповідність стандартам призводить до неможливості конкуренції на Європейському ринку, що в свою чергу призводить до скороченнь та звільнень людей ! Уявіть собі тільки скільки наших громадян в наслідок підписання моглиб залишитись без засобів для існування ! Чи готові ви б ними пожертвувати ? Питання суперечливе правда ? Нам Українцям, в тому числі і Франківчанам, пора б уже нарешті позбутись того принципу "Моя хата з краю" !...
До цирку в нашому селі 2013.12.12, 15:09
Аплодую стоячи! Прошу перепостіть своє бачення так званої ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ по інших новинах, нахай неучі, підлабузники та просто далекі від політики та економіки люди читають... Може в решті решт дійде, що країні треба далі жити, а не захоплюватись майданами на користь недалекоглядним і фальшивим політикам.
Добродій 2013.12.12, 15:12
Шановні гості.. а чому Ви тут почали обговорювати уже Євромайдан, вступ до ЄС ? Суть даної теми в тому, що наша "ОДА" замість того щоб висунути притензії до федерації боксу чи хоча б самим щось зробити, перевела стрілки на дирекцію коледжу з усім відомою на те причиною! А Ви тут розпинаєтесь про якісь поняття наслідки і тому подібне, Чемпіонат пройшов на високому рівні завдяки йому про Івано-Франкіськ взнали багато людей!
11 2013.12.12, 15:16
Шо ви вчепилися до якогось прапора. Та Свобода ліпить свої лайби на кожний дитячий майданчик в Станіславі. В кожному дворі. Причому ставлять майданчики за бюджетні кошти, а не за власні!
Цирк у нашому Селі ! 2013.12.12, 15:18
Та це ще не весь пакет "подарунків" що очікувалиб нашу країну у разі підписання договору ! Враховуючи той економічно-соціальний стан який б виник як наслідок підписання за моїми прогнозами на весні відбувся б інший майдан ! Знесилені, залишені без засобів на прожиття, голодні люди булиб настільки радикально налаштованими що події в ніч на 30 чило в порівнянні нам б здались дитячим іграми (на Рахунок дій Беркуту я дам свою позицію чуть пізніше ), як наслідок кількість жертв була б набагато більша ! Якщо ти і досі віриш що з підписанням угоди в нас по місту бігалиб єдинорги ти сильно помиляєшся ! Трішки на рахунок людей що зараз стоять на Євромайданах! Я притримуюсь принципу що кожна людина індивідуальна і судити всіх за одним шаблоном це безглуздя ! Та запитавши декількох своїх знайомих та людей з нашого Євромайдану я дійшов висновку що близько 60% людей не розуміють в чому різниця між асоціацією та членством в ЄС, близько 85 % і не читали текст тієї угоди, а якщо читали то частково і вибірково, 75 % людей не бачать мінусів угоди (враховуючи конкретний економічний стан на даний час, адже я впевнений що альтернативи інтеграції в ЄС для України немає і ми точно не будемо в Митному Союзі )і ці цифри вражають правда ! 4. Так чому люди вийшли на майдан (до 30 листопада)після не підписання угоди ? (Не сприймайте мої слова критично) Основною причиною стали такі фактори : 1. Нерозуміння дій Президента внаслідок низького рівня розуміння ситуації. 2. Рівень соціальної напруги в суспільстві (викликаний економічною та ідеологічною нестабільністю) 3. І най цікавіше) це лобіювання опозиційних (а це не тільки Яценюк, Тягнибок та Кличко)інтересів. Отже почалось тисячі людей проводять акції протесту проти дії які їх ж захистили від колапсу ! Та з цієї сторони ніхто й не подумав подивитись на той стан речей !
Серем 2013.12.12, 16:36
У Тлумачі офіс партії регіонів знаходиться у приміщенні, яке є власністю Остапа Дзеси. Остапе, ти де?
Цирк На дроті! 2013.12.12, 17:13
Цирк у нашому Селі ! Можу Вам дещо уповісти щоб Ви тут так не ропинались.. Зло і ЄС і ТС.. Але люди вийшли страйкувати не так за ЄС, а як проти ТС, тому що бачуть реальну ситуацію якщо не підем в ЄС то нас просто заберуть в ТС!І також проти президента, тому що на буль-які запитання стосовно Міжгір'я наш президент мовчки посміхаэться, Ви говорете про закриття заводів за рахунок імпорту ? скажіть будь-ласка хоча б один завод який підняла ця влада!!, хочаб одне виробництво яким може похвалитись на даний час Україна ? І всерівно на Ваші факти причини, мінуси плюси і тому подібне.. Тому ідіть з своїм політичним аналізом дуже далеко і великими кроками! Допобачення ! Щасливої дороги і не повертайтесь більше сюди!!
Іван 2013.12.13, 00:40
Карабін просто хоче зжерти пасічняка
петро 2013.12.29, 15:05
пасічняку ганьба як досвідченому політику ганьба-ганьба
Мих 2014.01.04, 12:51
Пасічняк сикун, а карабін красавец , ПАсічняк дочекається свого , що ніхто з ним, небуде здороватись,,,,,, ХАБАРНИК
17.05.2024
Тетяна Дармограй

На Івано-Франківщині з вівторка, 14 травня 2024 року, довелось знову вдаватись до відключень світла. Причиною є наслідки системних російських обстрілів енергетичної інфраструктури України, а також холодна погода у травні.   

869
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

11453 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1999
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1884
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2876
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4801

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

535

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1170

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1680

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1423
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1821
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1651
19.05.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8882
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

722
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

799
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1987
15.05.2024

У селі Чортовець, що на Прикарпатті, чоловіки встановили рекорд України, виконуючи ритуально-обрядовий танець сербен.  

976
19.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

468
14.05.2024

Найбільш підготовлений рубіж — той, що розміщений на деякій відстані, що дозволяє використовувати й засоби інженерного озброєння, й залізобетонні споруди.

429 1
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

812 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

851