Кого ще може пікетувати секретар міської ради Івано-Франківська?

 

Олександр Заславський склав іронічний список об'єктів в Івано-Франківську, які також міг би пікетувати Руслан Марцинків.

 

Нагадаємо, вчора зранку секретар міської ради Івано-Франківська Руслан Марцинків заявив, що політична сила, яку він представляє, може пікетувати «Трактиръ Ратуша».



Репортер опублікував повний список об'єктів, складений Олександром Заславським:

- Російський Банк ВТБ (на стометровці) – найбільший банк Східної Європи, значну частину якої займає територія Російської Федерації

- Будку з хот-догами навпроти магазину Малібу на вул. С. Бандери. Російськомовна продавщиця.

- Сбербанк Росії (вул. Сотника Мартинця) – з такою-то назвою не гріх попікетувати.

- Біля кожного кіоска Галичина Табак закріпити по одному активісту для цілодобового пікетування, доки назва не зміниться. Правильна назва – Галичина Тютюн!!!

- Угорський ОТП-Банк. Самі знаєте: фіно-угри, Росія…

- Mожна пікетувати нові жовті тролейбуси Лаз – автобусного заводу з москальским капіталом, якою керує росіянин з призвищем Чуркін. Було б дуже прикольно і по-спортивному бігти за тролейбусом і пікетувати його.

- Хлібокомбінат Івано-Франківська. За те що випускають Бородінський хліб, восхваляючи армію москальського полководця Кутузова.

- Альфа банк. По-перше російський банк, по-друге за те що вкрали в назві банку першу літеру грецького алфавіту.

- Дельта банк. Див. вище. Четверта буква грецького алфавіту

- Власників годинників Омега, останьої букви грецького алфавіту. Я так зрозумів, що у греків з росіянами щось є. І пофіг, що годинники Омега - швейцарські

- Банк Москви. Nuff Said

- Готель «Дружба». Де назва якби натякає нам на дружбу між українським та російськии народом.

- Лоток моєї російськомовної сусідки – баби Марини. Торгує сємочками на Привокзальній площі. За 88 шекелів (або за декілька ювілейних монет до 350-річчя Івано-Франківська) готовий вказати на неї на Вокзалі. Якшо пару шекелів накинете – готовий попікетувати разом із Вами. Давно вона мене смаженим арахісом не пригощала

- Німецький Райфайзен-банк Аваль. За пакт Молотова-Ріббентропа.

- Шкода, що закрилась та совкова Пельменна на Вічовому Майдані. Її також можна було попікетувати за пропаганду російської їжі.

- Ресторан індійської кухні Маракеш на рідній мені вулиці Грюнвальдській. За спільні індійсько-російські космічні проекти по дослідженню Луни.

- Задля розваги можна попікетувати банк Київська Русь. Молодим пікетувальникам можна пояснити, що в назві є завуальована територіальна притензія Росії (Русі) щодо м. Києва – столиці України.

Я щиро вірю, що серед молодих свободівців є й такі, що сховають і це
- Кафедру хімії ІФНТУНГ за використання таблиці Мендєлєєва.

- Українсько-Канадський бізнес-центр за те, що канадці постійно з року в рік спеціально програють російській збірній в хокей.

- Івано-Франківський м’ясокомбінат. Колись там випускали Московську ковбасу…

- Магазин «Двері Білорусі». Якшо хтось не знає, то Білорусь давній союзник Росії практично в усіх геополітичних питаннях.

- Можна попікетувати офіс компанії МТС та всіх перехожих – спитатись номер телефона і якшо він починається на 050,066,068,099,095 – почати неілюзорно пікетувати перехожого доки він не погодиться змінити стартовий пакет (Увага!!! раджу молодим прихильникам або тим хто ходить поодинці це відповідальне завдання не доручати – оскільки вони потім можуть стати клієнтами травматології, а я знаю що в лікарні на вул. Матейки саме в траматології працює лікар з російським призвищем … )

- зовсім поруч із цим трактиром є паб Бочка. його також можна пікетувати, доки не змінять назву на більш милу для українського вуха «Діжка»

- Щоб далеко не відходити від Бочки, практично навпроти є заклад з назвою «Мангал», який пропонує нам страви азійської кухні. А так, як значна частина Росії знаходиться в Азії …

- по любимим свободівцями літніх майданчиках можна говорити вічно... Кількість синіх парасольок з надписом «Балтика» зашкалює. Думаю, що за кожним прихильником Свободи можна закріпити по 5-6 парасольок для пікетування

- Пропоную пікетувати на алеї споріднених міст в парку дерева, висаджені з міста Сургут та Серпухов. Також можна пікетувати залізні таблички, які вказують на це.

- Пропоную зробити рейд по несвободівським туристичним фірмам Івано-Франківська. І не дай Бо’ там знайдеться хоч одна пропозиція з поїздкою в самі знаєте яку країну

- Наскільки мені не зраджує пам’ять, то в культовому для певного кола людей закладі «Дари Лісу», що знаходиться навпроти Трансгазу, висить голова ведмедя – символа партії, якої більшість в парламенті РФ. Чому б не попікетувати цей заклад?

- Про заправки ТНК, Лукойл і інші взагалі мовчу. Пікетувати можна не тільки заправки а й власників авто, які там заправляються. Але також радив би бути уважним, тому що деякі власники авто для чогось возять з собою біту для бейсболу, але бейсбольного м’яча немає ні в кого.

- Укргазпромбанк. Навіть не подумали завуальовувати назву компанії, через яку Росія заробляє великі гроші.

- Нещасний і обдертий потяг Івано-Франківськ-Москва пікетувати не варто… вагони в такому стані, що можуть просто не витримати міцних свободівських пікетувальників

- А от щодо поїзду Софія – Москва – тут треба бути дуже мобільними, організованими та швидкими – оскільки він в Івано-Франківську стоїть всього три хилини.

- Паб 2222. Чотири двійки в назві паба нагадують російський балет «Лєбєдіноє озєро»

- Більярдні Буффало та Динаріс. Там грають в російський більярд!! Сам бачив неодноразово!

- При в’їзді на Пасічну через міст по обидва боки ростуть берези. Пікетування можна об’єднати разом із відпочинком на свіжому повітрі та купанні в Бистриці Солотвинській.


11.07.2012 1029 12
Коментарі (12)

Щукар 2012.07.11, 12:17
Якщо б твоїх невинних дідів Заславський вивезли на Соловки,перед цим забравши все майно,то може б ти не був таким мудрим.
Оленка 2012.07.11, 12:24
Такий вичерпний перелік. Думаю, Марцінків проявить розум і зі спокійною душею візьме собі це на озброєння.
Що далі? 2012.07.11, 12:52
Сказавши А, доведеться говорити і Б: у всіх міських церквах підписи на іконах тією ж церковнословянською мовою, що і вивіска ТРАКТІРУ... Чи буде СВОБОДА послідовною?
Щукар 2012.07.11, 15:13
Ти хочеш сказати,що трактир зрівняли з Церквою?
Цюняк В.В. 2012.07.12, 08:08
10.07.12р. в м.Бурштин відбулась сходняк свободівької шпани.На позачерговій !!! підпільній сесії Бурштинської міської ради псевдонаціоналісти ОДНОГОЛОСНО на чолі з Курляком П.І. прийнли рішення про зміни в Генплані м.Бурштин.За це БЛАГО громада міста має заплатити 300 тисяч гривень.Усе зроблено для знищення парків та скверів у місті енергетиків.Ніяк не може мер-свободівець захопити парк Шевченка під нелегальний базар.Перша спроба закінчилась ударом екологічної інспекції нжче пояса Курляку.Вирішили піти обхідним шляхом за рахунок громади міста внести зміни в Генплан,зменшити площі рекреаційних зон,а тоді захоплювати нібито законно парк.Усі ці злочини СВОБОДИ знає особисто СИЧ та ТЯГНИБОК.Реакції нуль,тобто повне сприяння злочинам побратимів від СВОБОДИ.ПРО МОВУ НА ПІДПІЛЬНІЙ СЕСІЇ НІ СЛОВА.А на попередній підпільній сесії від 22.06.12 р. мер Курляк П.І. взяв собі безідсавно допомогу для вирішення соціальо-побутових умов, але якщо звртається за допомогою хось з громадян міста, кому вона дійсно потрібна, у СВОБОДИ відповідь одна не має грошей у бюджеті.
KS 2012.07.12, 09:10
"- Німецький Райфайзен-банк Аваль." (1).Банк насправді Австрійський. 2). слово "Райффайзен" правильно з двома "Ф". Відразу зрозуміло звідки ноги у статті ростуть, самі знаєте де проблеми з правильним написанням кількості букв " Ф" в словах 3). Ніякого тире не має бути )))))))))
Щукар 2012.07.12, 15:03
З двома "Ф" Ви чітко підмітили )))
до чого тут майно 2012.07.13, 10:25
До чого тут діди і трактир щукар. Свобода це піар. Якби марципан зараз голодував з Шкутяком в Києві, то я б знав, що він щирий, а так це болтовня. Не треба підмінювати поняття Трактир не посольство. Що там пікетувати. Давайте пікетувати газ в газовій мережі наших помешканьі будемо варити їсти на дровах. Де свободівські палатки перед ОДА, де прапор Червоно-Чорний. Чого свобода не пікетує в Криму пукіна. Ахмет не дав добро
гавриїл 2012.07.13, 11:13
а шкутяк чого голодує-він же при владі
для того, хто про дідів 2012.07.13, 12:28
Свобода - це партія, нащадок СНПУ, заснованої тоді, коли ТВІЙ Ахмєт бомбив данєцкі кабаки і ринки. Намети перед ОДА були, прапор червоно- чорний на ОДА теж не Карлсон вішав, а свободівці, і саме свободівці 3го і 4го липня протистояли "Беркуту" під Українським Домом, захищаючи від знесення табір протестувальників, де тепер можуть голодувати дівчата і Шкутяк. Так що про піар дідові в кедах розкажеш.
Для того хто в кедах 2012.07.13, 13:39
То шо через свободу тепер можна пікетувати. Свободі влада дозволяє пікетувати Цікаво чому. Нащадок вона так собі. Керуют самі видите, як не-будь. Рівень їхньої креативності і менеджерства - поставити пару своїх точок і заробити бабла за сезон. А чо Патріот України вийшов з їх кодла. А чо Патріотів зараз пресують. Так треба свободі А чо в 2006 році значна частина інтелектуалів вийшли з свободи. Бо свобободу оцінили І тепер вони піаряться. Скільки свободівців зараз перед готелем Надія. Один. Ось всі протестуючі. Перед жовтнем їх буде більше. Прості свободівці порядні, от хто керує ними та путати мають жд коріння
СВОБОДА в ДІЛІ 2012.07.13, 13:56
Хай СВОБОДА менше краде і не вішає лапшу на вуха громади.Чому п. О.Тягнибок та п.СИЧ не розберуться для початку із своїм однопартійцем в м.Бурштин- мером КУРЛЯКОМ П.І.НАЙЛЕГШЕ КРИЧАТИ НА МІТИНГАХ ПРО БАНДИТСЬКУ ВЛАДУ і ПРО ПРОВОКАЦІЇ!!!Міський голова м.Бурштин Курляк П.І.( побратим Тягнибока( вислів голови ВО "СВОБОДА") та його підконтрольні депутати від ВО "Свобода" знущаються над громадою Нашого міста, а прокурор Галицького району Стефанишин І.Я. усе беззаконня та свавілля міського голови покриває ("кришує") . Мер Бурштина свободівець Курляк П.І. та його свободівська шпана - розікрала вісім мільйонів екологічних коштів через фіктивні фірми свободівців (ПІЗЬ, ОСТАФІЙЧУК, КУХАРСЬКИЙ, ГОЛОВІНСЬКИЙ, КАРПІНСЬКИЙ і т.д), роздула незаконно штат виконкому в два рази (родина Курляка та його однопартійці без освіти -архітектор Остафійчук П.І.(голова ВО "СВОБОДА" м.Бурштин);начальник земельно-екологічного відділу -Копаниця В.В.( "бувший"працівник СБУ), Бесага О.(рідна сестра дружини мера) і т.д., знищили парк Шевченка під нелегальний базар, продаж планів під індивідуальну забудову поза чергою жителів міста(на початку каденції незаконно план отримав голова земельної комісії свободівець - Волочій М.Д. та секретар ради-Соронович К.М.), крадіжка та незаконна реалізація грунту з урочища Краки-Підкраки (фашистський бізнес), доведення до штучного банкрутства та невиплата зарплати праціникам КП "Житловик"(на директора Марчука В. відкрито кримінальну справу), незаконне фінансування Галицького СБУ з бюджету міста у сумі 30 тисяч гривень (керівник СБУ Колісник - студентський товариш-"кориш" мера), викрадення Генерального плану міста Бурштин, рейдерське захоплення мером приміщення комунальної власності по вул. Енергетиків,3 без сплати оренди та відкриття магазину "Спорттрек" в якому продає заборонені рибальські сітки браконьєрам( скоро в Бурштинському озері не буде риби) ,на Великдень 24.04.11 року протаранив пяний, їдучи з бару "Козирна карта" біля памятника МЯЧу на автотрасі Мукачево-Льві на автомобілі КІА АТ 7760 АО таксі ДЕО чорного кольору АТ 4025 АР( водій Кальницький В.В.)з місця ДТП втік,незаконно підписав угоду про оренду землі на прибудинковій території жителів будинку по вул.Січових Стрільців,21 з підприємцем Тузом В.М.(власник"Козирної карти") без жодного рішення сесії міської ради, на території рятувальної станції( комунальна власність) на Бурштинському озері при сприянні мера Курляка П.І. та прокурора Стефанишина І.Я. цілодобово продаються наркотики( таксисти їздять,як по гарячі пиріжки),привласнив авотомобіль міської ради Волгу АТ 3920 ВВ(літає пяний по ночам та на вихідні дні,як дурнуватий мало йому три трупи,які загинули в аврії по вині мера),на вкрадені в громади кошти купив 1 квітня авто мерседес "очкарик" АТ 1199 АО (для ДАІ оперативна інформація,як заробити гроші) і т.д. і т.д. СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ?????!!!!!А який результат комісії створеної п.М.Вишиванюком по перевірці злочинів свободівця ,невже за вкрадені екокошти Курляк купив усю облась?
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

664
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1919 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1128 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

552
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6902 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11392 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

332

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1072

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1114

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1107
29.03.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

29
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

280
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1079
29.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

655
25.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

747
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2947
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4439
29.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18438
29.03.2024

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув майже 90% законопроєкту про мобілізацію.  

15
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

319
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

351
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

662