Ірина Фаріон визнала, що була членом КПРС

 

 Ирина Фарион

 

Ірина Фаріон підтвердила, що у квітні 1988 року вступила в КПРС – «винятково з мотивів наукового, кар’єрного зростання». Народний депутат від «Свободи» також назвала цей період у своєму житті «помилкою». Про це вона заявила 21 листопада у прямому ефірі радіостанції «Львівська хвиля».

«У 1988 році, винятково з мотивів наукового, кар’єрного зростання, я вступила у це лайно. А у 1989 році, відразу за рік, я із цього лайна вийшла, – заявила Фаріон (аудіо).  – І не тільки вийшла з цього лайна, а взагалі звільнилася з університету, позаяк через усвідомлення тієї помилки я розуміла, що ні аспірантури, звісно, не буде, ні наукової діяльності там моєї не буде. Тому я шукала реалізації своєї, абсолютно перервавши будь-які зв’язки з цією своєю помилкою, деінде».

Раніше Фаріон заперечувала своє членство у КПРС. Тиждень тому вона опублікувала на партійному сайті «Свободи» репліку «Відповідь копачам мого минулого і власним гробокопачам», де зокрема, стверджувала «Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких – НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, – ніколи не була».

Нагадаємо, що офіційні документи Держархіву Львівської області, опубліковані ZAXID.NET, свідчать, що тоді 23-річна лаборант кафедри загального мовознавства філфаку ЛДУ ім. І.Франка Ірина Фаріон вступила до КПРС 15 квітня 1988 року. Свідчень про вихід Фаріон з компартії у 1989 році в архіві виявити не вдалося.

Тим часом на тлі "справи Фаріон" про себе вирішили нагадати і нинішні львівські комуністи. Член львівського обкому КПУ Олександр Калинюк заявив сьогодні, що львівський міськком КПУ готує постанову про виключення Ірини Фаріон з партії. 

«У документах справи Ірини Фаріон про її членство в лавах КПРС відсутня заява про вихід з партії, відтак вона формально не виходила в партії і залишається її членом по сьогодні, – заявив Калинюк львівському сайту "Варіанти". – КПУ є правонаступницею КПРС. Членство Фаріон ганбить нашу партію, саме тому Львівський міськом КПУ готує проект постанови про виключення Ірини Фаріон з лав КПРС, який ми обрилюднемо одразу після того, як вона буде ухвалена».

 

ZAXID.NET

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Членство Ірини Фаріон в КПРС офіційно підтвердив Львівський державний архів (документи)

Щодо феномену Фаріон, то не проблема, що вона була членом КПСС – проблема в тому, що вона бреше



21.11.2013 1172 29
Коментарі (29)

Політична курва 2013.11.21, 11:11
Те, що вона БРЕШЕ - говорить про ницість її душі і виховання. Перестав її поважати як політика. Хоча і раніше не дуже вірив. Проглядалася політична стервозість у всьому.
гуцулка 2013.11.21, 11:18
От якби це був мужчина ніхто б на це уваги не звернув. Правий був Фрейд. 100%. Чоловік -- це він і він або обрізаний, або необрізаний. Чоловік це вони разом, а жінка це ніхто.
Україна,Марічка 2013.11.21, 11:21
ганьба та позорище
Ого 2013.11.21, 11:25
Вона бачу така сама як Ганька-шмата (Герман також Львівська) і ще є відьма Богословська... Жах. "...хотіла кар'єрного росту..." - чомусь Стус, Чорновіл і всі інші шістидесятники не хотіли кар'єрного росту, а свою молодість проводили в тюрмах, вони не те що не вступали в КПРС, а відкрито боролись з нею незважаючи на переслідування. Ось це і є справжнє обличчя цієї істоти!!! Нехай складає повноваження, я сумніваюсь , що Львів'яни голосували за комуністку...
Фрейд 2013.11.21, 11:31
От бачите, а я вам що казав? Зараз ще згадають, що свобода на березі Америки також жінка, і під спідницю їй полізуть, щоб переконатися.
русский 2013.11.21, 11:36
надежный член может быть только у мужчины и только с мужчины. Женщина и член понятия разные.
думаючий 2013.11.21, 11:42
А чому вона не розказала про КОМУНІСТИЧНИЙ КАРЄРНИЙ РІСТ перед виборами ВИБОРЦЯМ? в Свободі - комуністичні підстилки, запупсовані бандюки та брехливі невігласи!
Степан 2013.11.21, 11:46
Та "Фрейд" тут відпочиває Фаріон тепер публічна людина, Нардеп України, представляє громаду Львава і люди не прогосували б за неї на виборах. От в чому питання в карьєрі, тоді вступила "з мотивів карьєрного зростання", а в Свободу і в депутатсово з яких мотивів? А як з зим її запереченням бути: «Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких – НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, – ніколи не була». То де вона говорить правду? Якщо б вона дійсно вийшла у 1989 році з партії і не приховувала це то була б права, а так... А як по Фрейду її вислови на опонетів чи простих виборців які хочуи правди "плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці". Тільки зняттям з себе депутатських повноважень на користь наступного в списку члена Партіі (надіюсь не КПРС) вона може себе в очах громади реабілітувати.
русский 2013.11.21, 11:51
Во мужички дают, забыли, что женщины -- сосуд немощный -- им отпускаются грехи многие через детородство
Михась 2013.11.21, 12:01
А шо вже була камуністкою,та ще недавно казала шо не була...
Антон 2013.11.21, 12:02
Фаріон, Герман, Чорновіл (син) - наше галицьке лайно, яке продається заради власної вигоди прикриваючись крилатими фразами служіння Україні.
женщина 2013.11.21, 12:04
Надо всем мужикам люстрацию сделать -- обрезать крайнюю плоть похотливую, чтоб женщин не обижали. И на людях этот обряд сделать, чтоб все видели какие это трусы публичные.
Пророк 2013.11.21, 12:27
Через 3 роки заради карєрного зростання та забезпечення гендерної рівності Фаріон стане Трансвеститом і буде розказувати, що своїм членством в КПРС і Свободі вона підривала підвалини комунізму і націоналізму та боролася за права гомосексуалізму і лесбізму задля досягнення гендерної рівності між орлами та гієнами а також легалізації проституції як політичної так і фізичної АМІНЬ!
Хто засновники *Свободи*? 2013.11.21, 12:54
В МЕНЕ великий сумнів, що депутати від *Свободи*-це діти репресованих УКРАЇНЦІВ. Що вони правдиві НАЦІОНАЛІСТИ! Є запах КУНу((((((((((((((((((((
В8 2013.11.21, 13:05
Надворі 1988 рік. Симоненко, Стус, Івасюк та десятки справжніх патріотів вже лежать у могилі замордовані. Сверстюк відбув заслання в Бурятії і працює столяром на фабриці індивідуального пошиву. Маринович відсидів у Казахстані й відмовився від помилування. Лук'яненко щойно вийшов із тюрми після 26 років перебування там. Микола Руденко щойно емігрував до Німеччини, маючи за спиною 7 років таборів суворого режиму. Іван Кандиба носить звання особливо небезпечного рецедивіста, і якраз 1988 року провів 2 місяці в карцері за відмову від роботи на зоні. Михайло Горинь у пермських таборах переніс уже два інфаркти. Іван Світличний у Горно-Алтайську пережив клінічну смерть, гіпсове ліжко й частковий параліч. Іван Гель має у своєму доробку 16 років тюрем і 300 діб голодування. Валентин Мороз уже відбув ув'язнення у Владімірскому централі, де його помістили в камеру з кримінальниками, які порізали йому живіт загостреною ложкою. Ірина Калинець після заслання в Читі почала читати публічні лекції про Стуса та займатися заснуванням Товариства Лева. Кочегар В'ячеслав Чорновіл відновив "Український вісник" і організував перші протестні мітинги у Львові. Зеновій Красівський після 21 року неволі став секретарем Української Гельсінської Спілки. У вишах почали з'являтися перші студентські братства з акціями протесту за право служити в армії на території України. Степан Хмара з досвідом 7 років таборів та 306 діб карцеру почав готувати перший у Львові міський страйковий комітет. Ірина Фаріон власноруч пише заяву на вступ у КПРС з текстом "вважаю своїм обов'язком бути в авангарді розбудови нашого суспільства. Програму і статут КПРС вивчила, повністю визнаю їх і зобов'язуюсь виконувати".
читаючий мыж рядків 2013.11.21, 13:06
Зараз тобі легко копати мертвого лева, за якого ти колись глотку готова була перегризти. Ех ти... пАтріЙотка.
патріот 2013.11.21, 13:14
Підла вона брехуха!!!
Баба Яга 2013.11.21, 13:18
Еріх Марія Ремарк казав: "Щоб успішно брехати, треба мати добру память". А пані Фаріон не пила таблетки для зміцнення памяті. Тому так і сталося. Бо якби була в неї добра память, то пригадала б, що при вступі писалося купу паперів, які потім потраплять в архіви, та ще й люди - свідки не встигли вимерти - можуть посвідчити. Таке забути - це свого роду інтелектуальний примітивізм. Як можна було так лоханутися??? Хіба поспівчувати? Чи посміятись???
несвободівець 2013.11.21, 13:41
Ото орлиха така! Це не орлиха це гієна, це є гнійний чиряк на тілі УКРАЇНИ. А тепер українский народе може нарешті зрозумієш хто така Свобода коли там такі "патріоти" як Фаріон - брехлива комуністична, тепер свободівська підстилка. В компартію вступила задля карєрного росту. Всі знають як в ті часи такі як Фаріон через передок досягали карєрного росту. Тепер вступила в Свободу, видно длтого щоб вчити молодих членкинь свободівок та передавати свій досвід як рости по карєрній драбині. Стерва вона і більш нічого. А львівянам рекомендую збирати підписи і відкликати з депутатів ту істеричку хвойду.
отакої 2013.11.21, 13:58
"Фаріон залишається членом партії" -- Компартія України ,повідомляє ЕКСПРЕС. Член львівського обкому КПУ Олександр Калинюк заявив сьогодні, що львівський міськком КПУ готує постанову про виключення Ірини Фаріон з партії. "У документах справи Ірини Фаріон про її членство в лавах КПРС відсутня заява про вихід з партії, відтак вона формально не виходила з партії і залишається її членом по сьогодні, – заявив Калинюк львівському сайту "Варіанти". – КПУ є правонаступницею КПРС. Членство Фаріон ганьбить нашу партію, саме тому Львівський міськом КПУ готує проект постанови про виключення Ірини Фаріон з лав КПРС, яку ми оприлюднимо відразу після того, як вона буде ухвалена".
ДДТ 2013.11.21, 14:07
За шо ви так нелюбите КПРС, колишні жовтенятка, комсомольці і комуністи. Я завжди самі себе ненавидити. І чекаєте, що "німець вам покаже і розкаже як вам жити", -- як писав Шевченко за шо ви так нелюбите
Василь 2013.11.21, 14:21
Тільки Партія Регіонів і Чуднов виведе Прикарпаття. Голосуймо за свїх, за Партію Регіонів.
ВАСИЛЬ 2013.11.21, 14:37
Сіоністи досягли того чого бажали українці занялись сомознищенням,а сіоністи далі керують нами обкрадають нас. Опамятаймось!
читач 2013.11.21, 14:48
Люди 60-75 років народження переважно всі були "жовтенятами" "піонерами" та трохи менше "комсомольцями", окремі потім і в партію КПРС вступали переважно для сприяння кар"єрі чи службі. Хто плює в своє митнуле не має гідного майбутнього.
Афганець 2013.11.21, 15:06
В Свободі теж ради кар"єрного росту? Ось Вам і люстрація! Мудозвони......
Так званим кунівцям 2013.11.21, 15:24
Після ПОМАРАНЧЕВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ ткач (він себе називав губернатором) почав призначати дивних людей на керівні посади. І МИ члени КУНу вирішили перевірити ким були БАТЬКИ і ДІДИ *наших патріотів* в 40-50 роках. Посилали ми в села і містечка довірених людей , щоб взнати про БАТЬКІВ і ДІДІВ * нашиих патріотів* . Після того як ми взнали, що більшість їхніх дідів і батьків були стрипками, сексотами, боролися з УПА-ми подавали заяви про вихід з куну пачками!!! І БОГ милував, що ми не вступили до *свободи*!!!
Свадьба в Малинівці 2013.11.21, 16:42
Знову власть мінєється... ховаю партквиток надіваю вишиванку )))))
Бабай 2013.11.21, 20:19
Ще один доказ, що Сволота дуже брехлива партія. Скільки їх цього року на брехні лапали?
гость 2013.11.21, 21:40
Здесь В8 перечислил многих известных в Украине людей. А ведь их такими воспитала КПСС. Парадокс. Но Лукъяненко, Стус, Чорновол ит.д. стали такими именно благодаря КПСС. К сожалению в 90-х эти шестидесятники уже догорали, а им на смену приходили кравчуки и фарионы. Продажные, конъюнктурные и ненажерлыви. Политики нового формата. Однако...
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

752
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2323
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2034
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2050
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6210 55
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2337 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

213

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1034

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1019

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1283
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

134
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

505
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

1967
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26391
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

455
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10372 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

7907
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

461
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

310
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

461
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

539
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1476