Інна Богословська: Бандити від влади продовжують "в'язати кров'ю" владу, бізнес і депутатів Партії регіонів

 

Бандитские нападения на людей, поджоги и избиения требуют от меня еще раз обратиться ко всем членам ПР, членам фракций ПР во всех советах – немедленно расставайтесь с бандитами во власти и от власти!

Выходите из фракций, из Партии регионов – иначе вся ваша жизненная история, репутация, которую вы создавали годами, пойдет насмарку. Ваше молчание будет воспринято большинством общества, как содействие беспредельщикам! Оставаясь в ПР или вместе с ней, Вы принимаете на себя ответственность за избиение людей не только на майданах, но и на дорогах, за камеры слежения в спальнях, за сожженные машины и дома простых людей, за списки вечно немытого и нечесанного "шарикова" от ПР...

Вас, людей с репутацией, чувством собственного достоинства, вдруг решили подчинить своей воле беспредельщики во власти, которые решили запугать весь народ и вас, уважаемых и достойных, повязать кровью.

Кто они такие?! Они оборзели от миллиардов денег и огромного объема власти, они вообще не представляют себе, что такое ответственность, обязательства, страна и общество. Они уже начали реализовывать сценарий "всех запугаем, посадим, а потом купим на выборах по 1000 грн. за голос". Вот здесь и начало их конца! Только такие "отморозки" могут рассчитывать на то, что люди им продадутся! Не продадутся, потому что уже ненавидят эту власть!

Я призываю всех лидеров бизнеса – прекратите поддерживать Партию регионов ресурсами или людьми! Вы не простите этого себе, когда с вами начнут расправляться так же беспредельно! И вам не простят, если вы сейчас останетесь рядом с этими бандитами! Они перешли черту! Они уже никогда не выиграют выборы в этой стране! Они уже никогда не подделают результаты выборов в этой стране.

Потому что их теперь н е н а в и д я т!

Именно эта категория – ненависть, впервые замаячила в ответах социологам весной прошлого года. Тогда это было несколько процентов. Сейчас ненависть к Партии регионов и власти стала главной эмоцией граждан во всей стране. Если вы, уважаемый национальный бизнес, не отстранитесь сейчас, немедленно, от этой власти – вас сметет вместе с нею! Даже если вы найдете понимание в политических элитах, Народ этого вам не простит! Не искушайте судьбу, не выжидайте и не тяните! Каждый день нахождения рядом с этими бандитами работает против вас!

Дорогие соотечественники, граждане Украины! Я призываю каждого из вас немедленно определиться:

1. Выйти из фракций Партии регионов по всей стране

2. Выйти из Партии регионов

3. Фиксировать все случаи вымогательства взяток и немедленно присылать инфо в СМИ, на мой сайт

4. Не подавать руки Вашим друзьям, знакомым, сослуживцам, если они остались в ПР

Будьте спокойными и смелыми!:-) н и ч е г о они с нашим народом уже не сделают. "Беркут" не справился – они позвали бандитов – это уже конец! Терпение и решительность, спокойное сопротивление и поддержка друг друга – и уже родившееся Общество победит этих негодяев!

С глубоким уважением ко всем людям с достоинством!

 

Инна Богословская, УП


Коментарі (10)

миославі 2013.12.26, 19:09
Я би тебе так натовк по срачині, щоб вся дурь з твоєї пустопорожньої голви вилетіла. Хоч, здається, тебе треба бити по голові, бо ти думаєш с*акою.
Не словом , а ділом 2013.12.25, 17:23
Ми маємо зробити вибір ! Або ми , або нас!
бидлові 2013.12.25, 20:48
може і скотина,але людина, яка ще не втратила совість і розуміє ,що гроші не головне в житті на відміну від такого бидла ,як ти .За гроші ти можеш і маму рідну продати!!!
воля 2013.12.25, 20:57
Інна правильно мислить, Висновки робіть панове ,адже ви живете на заході і люди чекають на ваш перший крок.Бо дійсно гроші сьогодні є ,завтра їх не має .Добрі вчинки ніколи не забудуть люди!
ооооо 2013.12.25, 21:35
На Україні м’яса немає! Свині вибились в люди. Корови заміж повиходили. Козли поженилися. Барани захистили диссертацію і керують Україною. А кури зі сміху подохли..
калян 2013.12.25, 23:47
"Они уже никогда не выиграют выборы в этой стране! Они уже никогда не подделают результаты выборов в этой стране..." ...тому я вчасно покинула ряди цієї партії. А сама, як була останньою стервою так нею і залишилась... А що на франківщині "рішають" звичайні члени партії регіонів, чи депутати і фракції ПР у місцевих радах? Та нічого! Так ті, що займають посади у державних органах влади і управління можуть впливати, але ж не рядові депутати чи члени партії. Чому вони повинні нести відповідальність за дії окремих можновладців (до речі також не депутатів). Це, для прикладу, через те, що свободівець гаркот хабарник, хабарниками будуть називати усіх членів партії...або якщо журналіст Портніков гомік, то підарастами будуть вважатись усі, хто знаходився з ним поряд... А скотину богословську, яку за її язик без кісток ще місяць назад ненавиділи і праві і ліві, після того як вона вийшла з ПР уже чуть не цитують сбода з батьківщиною... Просто дурдом!!! Та її треба було першою завісити на йолці...
с 2013.12.26, 12:05
Ну мотиви Богословської зрозумілі, сама відійшла від кормушки і хоче, щоб і решта з ПР зробили те саме. Але коли вона робила вчинок, вартий поваги (вийшла з ПР), то тоді якраз і треба було оцінити ризики : або ти з бандитами разом, і з ними ж ділиш вкрадене, або ти разом з народом і втрачаєш свою "долю" від банди. А щодо штучного підігріву ситуації, то мене просто "вбивають" люди, які таке припускають. То, за вашою логікою і згвалтування з замахом на вбивство у Врадіївці підстроїла опозиція,щоб владу дискредитувати?! Це ж маячня повна. Якими б не були представники опозиції, - їхніми методами не може бути найм бандитів з метою залякування журналістів, та і , як відомо, зв"язки з кримінальними авторитетами є не в опозиції, а у влади, от і робіть висновки
Олег 2013.12.26, 12:34
Це підстава сто процентів і не потрібно її з Врадіївкою порівнювати. Те що зробили падонки з журналісткою неприпустимо. Але давайте розбиратися. По-перше скоро Новий рік і влада очікує зменшення протестувальників і це так і є. Перший хід запросили артистів, другий порізали активіста в Харкові і журналістку побили. Кому це вигідно? Владі? Не думаю. Ви просто відкрийте очі хто усе це робить. Ця триголова опозиція найбільше зло для народу.
Мирослава 2013.12.26, 12:45
Знаєте дивлюся на це і плачу. В мене моєї подруги маму тато так бив при сварках і виглядала вона ще гірше. Видно що били тільки по обличчю десь рази три не більше. Жіноче обличчя дуже ніжне і вразливе. Шкода жінок на яких піднімають руку. Мені особисто здається, що били спеціально по обличчю аби була більше сенсація. Якби хотіли то так побили, що ні одного синця не булоб.
Сашко 2013.12.26, 12:51
Як люди не розуміють що тут іде звичайний дерибан влади. Для чого туди замішувати звичайних людей, партійців, які в переважній більшості підтримують програму.
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1242
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

2546
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2124
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2178
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

6570 57
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

2465 2

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

353

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1156

Американське видання The Washington Post 7 квітня 2024 р. опублікувало статтю під назвою «Інсайд щодо секретного плану Дональда Трампа щодо припинення українсько-російської війни».

1296

Благодатний Вогонь (грец. Άγιο Φως, дослівно — Святе Світло, англ. Holy fire) — поширена у православ'ї назва вогню у Великодній церемонії виносу запалених свічок із Гробу Господнього (кувуклії) в Єрусалимському Храмі Воскресіння. 

1417
23.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

291
19.04.2024

Цього року комунальне підприємство «Франківськ Агро» запланувало засіяти на майже 200 гектарах соняшник, гречку та сою.  

594
16.04.2024

В Івано-Франківську традиційно у передвеликодній час проведуть ярмарок «Великодній кошик». Працюватиме він з першого по третє травня на площі Ринок.  

2074
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26525
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

561
14.04.2024

Нагадаємо, цьогоріч в Івано-Франківську запланували початок зведення богослужбової каплиці блаженного священномученика Симеона Лукача.  

10475 1
08.04.2024

Є перша заповідь Божа: «Я є Господь Бог твій, нехай не буде у тебе інших богів, крім Мене».  

8022
19.04.2024

Це — історія про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х роках. У центрі сюжету — його стосунки із сім’єю, друзями, коханою та колишнім контррозвідником Феліксом, який служив в Афганістані.  

549
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

414
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

555
16.04.2024

Так, серед тих, хто довіряє Президенту України, лише 15% підтримали б такі вибори, тоді як серед тих, хто не довіряє — 37%.

631
11.04.2024

Парламент остаточно ухвалив у другому читанні законопроєкт №10449 про мобілізацію і проходження військової служби.  

1597