Колишній народний депутат УкраїниСтепан Хмара звинувачує парламентаря з "Батьківщини"Олександра Турчинова у політичній зраді на користь Віктора Януковича та його оточення.

Про це Хмара розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua

Так колишній нардеп відреагував на пропозицію Турчинова сьогодні у Верховній Раді створити тимчасову комісію з написання нової Конституції України.

"Турчинов - подонок і зрадник. Якби побачив, набив би йому морду. Справа в тому що такий підхід - це вони домовилися з Банковою і бандформуванням, аби залишити недоторканим Януковича і його бандформування, яке він очолює. Хочуть відвести від нього увагу і залишити цю банду при владі. Питання мало стояти про повернення до Конституції 2004 року. Всім треба казати, що Турчинов - це подонок і зрадник та руйнівник України. Пишіть про це, кричіть про це, щоб люди знали", - заявив Хмара.

За його словами, така пропозиція - це випускання пари та "залишення цього страшного бандитського режиму, який далі буде розпинати Україну".

"Поки Янукович сидить у кріслі з цими повноваженнями про українську державу мови не може бути. Це страшні речі. Сьогодні мав бути цілеспрямований удар на обмеження повноважень Януковича", - заявив колишній радянський дисидент.