Гороскоп на серпень 2020 року за знаками зодіаку

Гороскоп на серпень 2020 року для всіх знаків зодіаку розповість вам про події, які передбачаються астрологічним прогнозом. Любовний гороскоп дасть рекомендації про те, що необхідно зробити в серпні для того, щоб гармонізувати відносини. Гороскоп фінансів і кар’єри розповість про астрологічні тенденції в серпні 2020 року.

Інтелектуальна активність в серпні невисока. Меркурій проходить по сузір’ю Лев – це сузір’я символізує творчість, романтику і турботу про дітей. Тому і мислення людей буде далеким від робочих обов’язків. Більше захочеться брати участь в гущі подій та говорити про себе,  інформує Фіртка з посиланням на lhealth.info.

Синхронний рух Меркурія до Сонця в знаку Лева дає людям посилення таких якостей – вони будуть схильні говорити про себе, писати мемуари, розповідати історії.

У декого спостерігатиметься схильність до драматизації, через що можливі спровоковані вербально скандали, проте їхньою причиною може бути не конфлікт або сильні переживання, а просто бажання виплеску емоцій. До подібних витівок схильні практично всі знаки зодіаку.

Фінанси та кар’єра — гороскоп на серпень 2020 року

Секстиль Юпітера до Нептуна продовжує обдаровувати енергією до розвитку творчих проектів. Схоже, даний транзит актуальний для представників таких професій:

  • Музиканти, живописці;
  • Викладачі гуманітарних наук;
  • Психологи, тренери, лектори;
  • Мандрівник;
  • Екскурсоводи, мистецтвознавці;
  • Діячі кіно: режисери, актори;
  • Власники бізнесу в сфері послуг.

Якщо до якоїсь з цих професій належать Телець, Скорпіон, Риби 2-3 декади, то є всі шанси для росту і вдалого збігу обставин. Однак для того, щоб прогнози збувалися сидіти і чекати недостатньо.

Ось, що можна зробити, щоб підвищити шанси на успіх:

  • Телець зможе реалізувати свої плани, якщо він навчається на курсах або ходить на екскурсії.
  • Скорпіону посміхнуться шанси на розвиток кар’єри, якщо він виступить як оратор або провідником майстер-класів.
  • Рибам корисно потрапити в центр уваги групи людей, попрацювати моделлю.
  • Дівам варто зайнятися практичною стороною свого бізнесу, наприклад, зняти приміщення або сформувати бюджет.

Найсильніше стурбовані кар’єрою зі знаків води-Скорпіон і Риби 2-3 декади. Вони можуть займатися розкруткою бізнесу, рекламою і працювати в колективі.

Характерним відсутності впливу Юпітера є спад бажання досягати чогось в кар’єрі і працювати. Зниження амбітності може призвести до ліні, краще витратити час на повноцінний відпочинок, ніж на неефективну роботу.

Здоров’я та енергія в серпні 2020

У серпні у знаків вогню буде серйозне підвищення вітальності, але тільки за певних умов.

У Овна ентузіазм виникне, якщо у нього є романтичні стосунки або він виступає на сцені. Яскравість і привабливість для суспільства надає йому енергії.

Стрільцям сприятливо відправитися за кордон або вивчати іноземну мову для спілкування з представниками інших культур.

Лев сповнений сил в будь-якій ситуації і допоможе іншим знакам стихії Вогню відчути себе краще в своїй присутності.

Зміни в житті в серпні 2020 року

Тривалий аспект Плутона і Нептуна з початку року говорить про трансформацію свідомості певної групи зодіаку. Восновному, стихії землі і води.

Даний аспект символізує просування творчості в маси, але не на комерційній основі, як Юпітер, а просто заради задоволення. Крім того, дані енергії сприяють розслабленому відпочинку, відкритості людям і світу, до перебування в дивних компаніях.

Переважно цей вплив торкнеться Тільця, Скорпіона, Риб, Діву, Козерога.

Будинки гороскопа, по яких проходять енергії транзитом, говорять про інтенсивне занурення в романтику, пригоди, перебування в колективах і тусовках. Але в усі ці події знаки води і землі будуть втягнуті як би випадково:

  • Скорпіона і Діву можуть спокусити;
  • Риби і Телець опиняться під впливом друзів;
  • Козерогу запрошення прийде в листуванні.
Любовний гороскоп — в серпні 2020

Ослаблення впливу Юпітера і посилення Сонця призведе до переоцінки значущості всього офіційного. Наприклад, статус чоловіка або дружини стане не важливий, на перший план вийде суть відносин.

Благополуччя в особистому житті очікує Тельця і Діву. Почуття посиляться, якщо кохані будуть багато спілкуватися і представлять пару своїй компанії. А вільним представникам знаків землі варто звернути увагу на Раків.

У знаків землі можливий успішний збіг обставин, якщо вони забудуть про побудову кар’єри в серпні і поринуть у вир з головою в романтику. Сприятливі як спільні відпустки, так і прогулянки музеями Європи.

Тельця і Козерога очікує поява симпатизуючих їм творчих особистостей. Ймовірно спільне відвідування кіно, театрів, концертів та обговорення кінопоказів і постановок.

Риби випробують всю гаму почуттів від відносин, Рак схильний до мимовільних зізнань, Скорпіона чекає романтика з кимось з-за кордону або з кимось, хто може його навчити новому.

Риби і Рак 1 декади перебуватимуть під впливом урану і проявлять схильність до імпульсивних вчинків. Риби можуть наговорити зайвого у відносинах з партнером, а Рак схильний до впливу друзів, які заважають його роману.

Завдання на серпень 2020 року

У серпні Венера перебуває в знаку Рак, значить ті, на кого вона впливає особливо – Телець, Риби і Терези будуть схильні до спаду еротичної складової сексуальності і підйому емоційних біоритмів. Відносини будуть будуватися на почуттях і матимуть на меті сталість, тому завдання даних знаків не лякатися своїх емоцій та піддаватися їм у відносинах.

Меркурій розташований у Леві, тому такі знаки, як Діва і Близнюки схильні до розмов про себе. Для розвитку їм було б корисно писати щоденник.

Сонце, що йде в одному знаку з Меркурієм, об’єднує енергії стихії вогню та повітря, тому взаємодія між ними особливо важлива. Всі відносини між Левами, Овнами, а також Близнюками і Терезами вимагають особливого опрацювання та уваги.

Юпітер має серйозні аспекти з Нептуном, тому Стрільцям, Рибам і Ракам потрібно дружити між собою, а також об’єднуватися для навчання в групах, бажано під керівництвом Стрільців.

Плутон в серпні знаходиться в аспекті з Нептуном, це вплине на Водолія, Скорпіона і Козерога. Їх внутрішня морально-етична трансформація триває кілька місяців: для Скорпіона – у сфері спілкування з коханим, для Водолія – у сфері таємних доходів. Саме цим завданням і варто приділити увагу в серпні. На Козерога також впливає Плутон, адже він проходить через дане сузір’я. Це говорить про те, що при дослідженні самого себе Козерогу важливо враховувати відносини з іншими, їх поради будуть ключовими в питаннях трансформації самосвідомості.


Гороскоп на серпень 2020 року за знаками зодіаку:


Овен 

Астрологічний вплив на Овна говорить про гармонію буття, якщо він вірно вибере сферу діяльності на серпень. У пріоритет цього місяця виходить сфера 5 будинку. Це сприйняття людиною життя як театру, де вона грає головну роль. Овну варто підходити до життя як до захоплюючої гри: розвивати філософський погляд на світ, вчитися дзен-буддизму. Ні за що не триматися та ні до чого не прив’язуватися; забути, що таке статус, гордість і досягнення, стати гнучким, будувати шоу в потрібний момент – важливі навички для Овна в серпні.

Удача посміхнеться сміливцям, екстравертам, повернутим у світ, які бачать в ньому зручні ситуації. Актори, вуличні музиканти і навіть авантюристи знайдуть ентузіазм та кураж.

Телець 

Перебування Тельця в колективі, який він обрав з початку року - шлях його плідного розвитку. Ось як зміняться особистісно представники різних декад. Якщо в житті Тельця є постійні відносини, то в серпні він повністю зануриться в їх побутову частину. Телець раціональний і прагне до доступних життєвих радощів. Телець 2 декади прагне до дозвілля поза домом. Більше його залучать концерти духовної та класичної музики, церкви та інші релігійні споруди. Тобто місця, де можна навчитися певної філософії. Якщо Телець зібрався за кордон, то найкращий збіг обставин його очікує у Франції, Португалії, або ж Гаваях.

Якщо Тельці 3 декади проходять навчання у вузі, то це може перешкодити подорожам, пошуку роботи і романтичним відносинам.

Близнюки 

Для Близнюків в серпні важливо, як влаштований їх побут, яке оточення та якість повсякденного спілкування. Також слід завести корисні звички на кожен день. Так як по 5 будинку йдуть транзитом вогняні планети, то звички Близнюків будуть пов’язані з дослідженням зовнішнього світу і лідерством. Наприклад, їх зацікавить відвідування нових місць у місті, їзда на велосипеді, прогулянка в гори. Чим більш різноманітним буде середовище проживання Близнюків, тим краще для них.

Жінки знака будуть оточені увагою чоловіків стихії вогню і повітря.

Є багато шансів побудувати відносини з розрахунку і скласти компанію в розвагах, особливо Леву або Терезам. Професійний розвиток не передбачається, може бути причиною цьому недовіра роботодавців.

Рак 

Рака 1 декади очікує збільшення зарплати, особливо якщо він працює в колективі. Витратить гроші він на любов і задоволення, на те, що сам любить. Велике значення для Раків 1-2 декади мають манери поведінки. Товариші більше принесуть підтримки, ніж постійний партнер Рака 2 декади.

Знак води в серпні надзвичайно імпульсивний, особливо серед жінок. Здається, що вони не знають, що їх чекає в майбутньому. Раки готові до різних варіантів, дам може повести за собою чоловік Телець. А ось Стрільці і Козероги перестануть викликати довіру у знака води.

У Раків 2 декади ймовірний бунтарський настрій. Щоденні обов’язки неприємні їм. Представники знака спробують від них втекти. Найбільш совісні будуть жити і скаржитися, а інфантильні можуть просто зникнути.

Лев 

У Лева в карті проявлені швидкі транзити. Це означає, що серйозні уроки позаду. Він може просто жити і насолоджуватися життям. У Лева 2-3 декади очікується зростання життєвого тонусу і ентузіазму. У чоловіків Левів можлива поява інтересу до спорту. Жінки Леви займуться іміджем і привернуть до себе увагу чоловіків на роботі або в творчих колах.

Якщо Лева 3 декади знаки вогню кличуть у подорож, це буде йому на благо. Якщо коштів на подорож немає, то погода сприяє відвідуванню музеїв і пам’яток на своєму авто. Леви – екскурсоводи будуть іскрити харизмою і чарівністю. У Левів 3 декади покращиться ситуація з роботою: перешкод не очікується.

Діва 

Діва стане товариська під впливом Меркурія і буде нагадувати Близнюків, крім того у неї прокинеться легковажність знаків повітря. Якщо Діва дружить з Терезами або Близнюками може почати копіювати їх звички. Скромні Діви почнуть плекати мрії про пристрасть і свободу.

До сімейного життя у представників знаку виникне байдужість. Незважаючи на те, що з боку вони справляють враження порядних і вірних партнерів, це лише видимість. Діва холодна в плані співжиття, адже її Венера під постійним прицілом самоаналізу, в серпні ця тенденція не ослабне. Якщо Діва вже в шлюбі, то вона почне повільно руйнувати прихильність до неї, чіпляючись до чоловіка з найменшого приводу. Для неї це прихований саботаж відносин, адже на відкритий розрив вона не ризикне піти в силу слабких вольових якостей.

Терези 

Терези будуть приємно здивовані великою кількістю корисної інформації, яку вони зможуть почерпнути в спілкуванні з людьми. Зустрічі в серпні не будуть нудні, є ймовірність знайомства з цікавими особистостями. Блискучими будуть Терези – керівники, оратори, тренери. Поява в житті Терезів Лева стане добрим знаком.

Представникам 1-2 декади може бути нелегко зав’язати нові любовні стосунки, тому постійний партнер – запорука успіху. Також квадрат Венери може не дозволити домогтися успіху в областях діяльності, пов’язаної з дизайном приміщень, шиттям одягу.

Терезів 3 декади не чекає підтримка від домашніх та родичів, можливо, мікроклімат у родині зіпсується і знакам повітря захочеться “зникнути” на певний час.

Скорпіон 

Скорпіона чекає професійне і творче зростання в області дизайну, маркетингу, реклами і власного бізнесу. Ініціативність, складання бюджету і найм професіоналів дуже допоможуть йому. Дівчата Скорпіони мають всі шанси знайти багатих шанувальників, особливо серед знаків Козеріг та Стрілець. Подібні пошуки можуть статися за допомогою електронних служб знайомств. У деяких жінок навіть можлива нерозбірливість в підході до таких контактів, де головною рушійною силою є розрахунок.

Романтично буде налаштований чоловік Скорпіон 1-2 декади. Йому любов посміхнеться за кордоном або з іноземкою. Це буде турботлива жінка, що має солідний досвід в сімейних відносинах. Можливо вона буде заміжня чи старша за нього.

Чоловіки в серпні готові на будь-які божевільні вчинки, розширюючи межі дозволеного.

Стрілець 

На Стрільця в серпні впливає сузір’я Лев в плані посилення стихії вогню в натальной карті. А це означає, що у нього виростуть такі якості, як лідерство та ініціатива. Кругообіг енергій всіх вогняних сузір’їв – Овен, Стрілець, Лев, відбувається завдяки взаємодії планет – Сонце, Марс і Меркурій.

У перекладі з астрологічної мови бажання діяти у Стрільця проявиться у сфері широкої суспільної діяльності і насиченого спілкування, яке може відбуватися як в робочій атмосфері, так і в сфері туризму.

Енергії стихії вогню будуть зачіпати перший, п’ятий і дев’ятий будинки натальної карти. Наслідок цього – бажання збільшити романтичні зв’язки, прагнення до дослідження світу, бажання бути вчителем, а також театральні таланти.

Козеріг 

У серпні кризова сфера у Козерогів це його сім’я. Важкий період можливий у сімейних Козерогів 1-2 декади. Якщо їх подружжя відноситься до стихії води, тоді можливе непорозуміння, особливо з Раками. Тому краще відволіктися на сферу життя, де все буде виходити чудово.

Для Козерогів 1 декади – це вирішення проблем, як своїх, так і чужих. Їм слід виписати в список всі проблеми, як свої так і дітей та знайти способи їх вирішення, спочатку придумати, а потім скласти план здійснення.

Козероги 2 декади можуть отримати несподівані результати, якщо займуться фліртом і випадковими знайомствами. Цілком ймовірно знаходження нової закоханості, особливо з Тельцем.

Водолій 

Для Водоліїв сімейне життя може перетворитися на катастрофу. Можливі постійні суперечки, скандали, особливо, складні можуть бути відносини з Левом і зі знаками повітря. Взагалі для Водоліїв серпень – період не з легких. Мало що може скластися гладко. Уникнути невдач можна лише скоротивши активність в складних сферах.

Гороскоп на серпень 2020 для Водолія рекомендує не проводити час з сім’єю, особливо жінкам 2-3 декади Водолія.

Друга складна сфера життя для Водолія 1-2 декади – це близькі родичі. Водолія може злити їх імпульсивність, неорганізованість. Також раптові події з життя близьких родичів можуть зірвати плани Водолія. Ймовірно, хтось заявиться до знаку повітря в гості без попередження.

Риби 

У Риб прогноз однозначний і не найрізноманітніший, зате позитивний. Представникам 2-3 декади удача прийде при виході у зовнішній світ. Спілкування на першому плані зможе надати терапевтичний вплив. У процесі цього спілкування Риби отримають приплив нової енергії, яка буде надихати їх на навчання та роботу.

Рибам в серпні не варто вимагати від коханого якихось зобов’язань, його поведінка визначається почуттями. Першій декаді Риб буде важко працювати, вся робоча інформація буде викликати у них гнів або взагалі вилітати з голови.

Контакти з оточуючими принесуть Рибам 1 декади також масу цікавого, проте їм потрібно спілкуватися зувже добре знайомими людьми. А Рибам 2-3 декади знаходити нові спільноти та колективи.


25.07.2020 14530
Коментарі ()

26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

561
21.03.2024
Тетяна Дармограй

Що робити та куди звертатися рідним зниклих військовослужбовців,  як відбувається процес пошуку та чому не варто поширювати у соцмережах персональну інформацію зниклого, розповіла представниця Уповноваженого з питань осіб, безвісти зниклих за особливих обставин в Івано-Франківській області Наталя Пасічник.

1744 6
19.03.2024
Тіна Любчик

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки активно працює над поданими правками щодо нового законопроєкту про мобілізацію. Журналістка Фіртки поспілкувалася з політтехнологом, військовим юристом, Володимиром Бондаренком щодо актуальних питань призову.

1088 2
19.03.2024

Сьогодні й роботодавці, й експерти звертаються до абітурієнтів: зважайте на ті спеціальності, які будуть потрібні Україні під час відбудови, адже велике відновлення почнеться одразу після Перемоги.

523
24.02.2024
Вікторія Матіїв

Спроби створити музей у Долині виникали ще у 60-х роках. Проте тільки 23 грудня 1997 року Долинська районна рада прийняла остаточне рішення щодо нього. Журналістка Фіртки поспілкувалася з директоркою закладу Ксенею Циганюк. 

6870 61
01.02.2024
Вікторія Косович

Івано-Франківськ є градом безлічі упереджень і масок: для перших — фортеця, заснована поляками, для других — відголос австрійського «золотого віку» з його залізницями, для третіх — серце гуцульської культури, плач трембіт.  

11323 6

Піст – невід’ємна частина християнського  життя, встановлена Богом.

299

Друзі путіна зустрілись у резиденції рудого Донні у Флориді, де обговорили план путіна по капітуляції України, і після цієї поїздки Орбан розкрив – як за 24 год Трамп планує припинити війну.

1030

Чим ближче до виборів в США, тим більше трампісти вдаються до маніпуляцій у своїй пропаганді. У контексті України вони, переставивши все з ніг на голову, намагаються переконувати, ніби це демократи, а не республіканці, заблокували допомогу Україні.

1085

Кожен із нас не раз потрапляв у ситуацію, коли ми замислювались давати, чи ні милостиню людині, яка звертається про допомогу біля церкви, на вулиці чи в інших громадських місцях.  

1076
24.03.2024

Нутриціологиня пояснила, чому не можна забороняти собі фастфуд та солодощі. А також порадила, як їх вписати у свій раціон.

237
18.03.2024

Сьогодні, 18 березня 2024 року, в УГКЦ в Україні розпочинається період Великого посту. Пригадуємо канони партикулярного права УГКЦ, в яких ідеться про те, коли і як треба постити.  

1045
12.03.2024

Популярний дієтолог Майкл Мослі назвав п'ять груп продуктів, які варто включити до свого раціону для схуднення.

811
26.03.2024

Йдеться про зміни в молитвах «Вірую» («Символ віри»), «Царю Небесний» та митаревій молитві.

676
25.03.2024

Старий сидів біля оазису, біля входу в одне близькосхідне місто. До нього підійшов юнак і запитав...

645
21.03.2024

Релігійна громада отримала всі дозвільні документи та незабаром розпочне будівництво поруч з Садовим товариством та міським озером.

2907
15.03.2024

Отець каже: виконайте заповідь Божу – вшануйте свято Боже молитвою у храмі, а житейське на цей день відкладіть.

4408
25.03.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

18403
26.03.2024

У Верховній Раді зареєстрували проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за привласнення державних функцій.   

257
22.03.2024

На початку лютого 2024 року замість Валерія Залужного Збройні сили України очолив Олександр Сирський, який до цього командував Сухопутними військами.  

324
17.03.2024

Продовжує зменшуватися кількість тих, хто вважає, що держава виконує свої зобов'язання перед ветеранами російсько-української війни.  

633
12.03.2024

Президент Володимир Зеленський 7 березня погодив кандидатуру ексголовнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного на посаду посла України у Великій Британії.   

735