Голова Івано-Франківської ОДА про голосування за його відставку: Так зване голосування - верх цинізму і підлості

 

/data/blog/47035/48031516f939a415c71e518af293435a.jpg
 

 

Прес-служба голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації розповсюдила заяву Василя Чуднова з приводу сьогоднішнього голосування за його відставку.

 

В тексті голова ОДА Чуднов називає дане голосування "верхом цинізму та підлості".

 

Нижче публікуємо текст заяви без змін:

 

"Сьогодні, на пленарному засіданні 27-ї сесії Івано-Франківської обласної ради, усі Ви стали свідками того, як залякування, погрози і відвертий терор топчуть демократію і народовладдя у нашому краї.

Насильницькі дії стосовно мого першого заступника, який, між іншим, прибув на сесію на особисте запрошення голови обласної ради Василя Скрипничука, та двох депутатів, яких всупереч волі тисяч виборців, що проголосували за них на виборах, силове їх видворення із сесійної зали і позбавлення тим самим права голосу; примушування людей до відкритого голосування там, де Закон прямо передбачає голосування таємне, у поєднанні з прямими залякуваннями при мовчазній згоді керівництва облради та депутатів – речі, неприпустимі у цивілізованому, демократичному суспільстві. Про яку європейську Україну може йти мова, коли бойовики у масках чинять терор просто у сесійній залі, а владу в облраді фактично узурпував голова фракції ВО «Свобода»?

Зважаючи на усі ці обставини, сьогоднішнє так зване голосування у Івано-Франківській обласній раді за недовіру мені, як голові обласної державної адміністрації, вважаю верхом цинізму і підлості.

Я не розумію: чому вони так мене бояться. Усі озвучені мною ініціативи щодо розвитку галузей культури, освіти і медицини знайшли схвальну оцінку у мешканців області. Мною особисто та моєю командою проведено неабияку роботу у Кабінеті Міністрів України, Міністерстві фінансів України та Бюджетному комітеті Верховної Ради України. Це дало нам можливість отримати бюджет, який дозволить забезпечити розвиток практично усіх галузей народного господарства краю, виплатити борги підприємцям, шлейф яких тягнеться ще з 2008 року, добудувати довгобуди.

Ми оголосили 2014 рік роком культури на Прикарпатті, а це означатиме неабиякий поштовх для розвитку культури краю і насамперед культури сільської – можливість відремонтувати сотні клубів та народних домів, закупити транспорт для сільських самодіяльних колективів. Ми започаткували створення Прикарпатського центру серця – першого на теренах Західної України медичного центру такого типу, який дозволить врятувати тисячі життів наших людей і насамперед дітей. Сьогодні до бюджету закладено втричі більше коштів на потреби ремонту та будівництва прикарпатських доріг, ніж було профінансовано у бюджеті торішньому.

І все це може бути перекреслено діями купки екстремістів, які задля реалізації свої владних амбіцій тероризують не тільки депутатський корпус, а й усіх вас?

Звертаюся до Вас, люди доброї волі, дорогі мої прикарпатці! Сьогодні у ваших силах дати політичну оцінку діям узурпаторів від так званої опозиції – тим, хто дозволяє собі затикати Вам рота на зібраннях, тероризувати на сесіях та мітингах; тим, хто дозволяє собі нехтувати Вашою волею, висловленою на виборах, і виставляти Ваших обранців із сесійних зал.

Не дайте їм знищити демократію у нашому з Вами краї!

Завжди Ваш, завжди з Вами

Голова обласної державної адміністрації

Василь Чуднов".

Нагадаємо, сьогодні депутати Івано-Франківської облради 77 голосами "за" висловили недовіру голові ОДА Василю Чуднову.

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як голову Івано-Франківської ОДА Чуднова у відставку відправляли (фоторепортаж)

Прикарпатські депутати проголосували за відставку голови ОДА Василя Чуднова. "За" - 77 обранців (додано відео)

Голова Івано-Франківської ОДА таки не з'явися на сесію облради. Депутати готуються до голосування за недовіру Чуднову

Висловлення недовіри Чуднову. Охорона не випускає із зали депутатів, допоки вони не проголосують

Маски-шоу в Івано-Франківській облраді (відео)

Парад плакатів в облраді. Активісти закликають Волковецького віддати гроші регіоналів на музей (додано фото)


03.02.2014 587 40
Коментарі (40)

ТВО 2014.02.03, 16:33
чуділа лисий... цинізм це якраз твоій удєл ! забув, як агітував по церквах !! вася ти вася !!
Оля 2014.02.03, 16:39
читаю і плачу!!!!!!! демократ лисий!!
Опришки 2014.02.03, 16:39
Тобі говорили Х..Ю лисий виходь з ПР і працюй далі спокійно, а ти сказав що намірів не маєш ТАК ? А тепер в бега вуйку, і братків своїх продажних незабудь.
т 2014.02.03, 16:41
Дивися, щоб на тобі не було нічого цілого, а все пошкоджене в боях: всюди зроби прорізи -- на шапці, пальті, костюмі, черевиках і навіть на нігтях, якщо зможеш. Говори лише на високі теми.
вася 2014.02.03, 16:42
не розуміє він чому бояться :-)) та тому що або вони тебе ведуть в загс або ти їх до прокурора
негр 2014.02.03, 16:48
Василь Михайлович не звертайте на цих баранів уваги, шкода Вас як людину. Хай вони особі оирають і далі Свободу і потім їм Левицькі показують на двері. Отара зірвалася з цепі.
Буркут 2014.02.03, 16:57
о, НЕГР з галери ригоаналівської озвався )))) йди очкуляр свій масти, шавка рехіонівська
КОСМАЧ 2014.02.03, 17:03
А ХРЕСТИ на Церкві, що є пам’яткою в Космачі хто погодив змінювати? Боже покарання тільки починається? Якщо винен - треба каятися і просити прощення у БОГА!?
Серж Вальдемарович 2014.02.03, 17:04
Василю знай вони тебе не бояться, а ось ти за своє місце вчепився зубами, ПР може довести і до терору, простим людям уже нічого втрачати після вашлго покращення.
Василь 2014.02.03, 17:05
За слово-паразит "неабикий" - 2. За суть - 5. Зараз час торжества двійочників. Вони затопчуть людей з відмінним знанням іноземної та високим ай-кю...
Оксана 2014.02.03, 17:11
Яка може бути недовіра? Людина 2 місяці на посаді, наш земляк, людина СВОЕЮ працею , сам (не при посадах) всього добилась. Гарний сімянин ( поідьте в Косівський район і розпитайте) ЩО ЩЕ ХОЧЕТЕ???Схаменіться люди! А то сьогодні в обласній раді підло (Попович.Левицький і іхні шайки) гірше звірів , гірше фашистів лізуть до корита!!!!
Розум 2014.02.03, 17:24
Конкретно він для нашої області нічого поганого поки що не зробив. Я би навіть сказав, що наоборот виклянчив в Азірова кращий бюджет чим Вишиванюк. Яник буде ще рік президентом і може прислати нам даунєцке бидло на крісло губернатора тоді буде ще гірше ніж Чудік. Знову буде недовіра йому але хіба так буде краще для нашої області? Бо ні Сича ні голову облради не призначать точно. А хіба добре для людей область без керівника? Та мені всерівно з якої він партії аби лиш був професіоналом і розвивав область.
погляд з боку 2014.02.03, 17:29
мені здається треба дати людині час попрацювати на даній посаді а потім судити що зроби що ні, а не дивитись на приналежність до будь якої політ.сили. Спитайте в Онуфрієва Поповича Шлемка і Ко., що вони зробили доброго для простого люду під час перебування на своїх посадах. Пи Си. Ах да ! ще забув згадати про полум'яного хероя рехволюціонера Левицького.
Іван 2014.02.03, 17:36
Люди добрі, схаменіться,-до чого ми йдемо я не знаю Чуднова,но дивлячись на цих молодих деятелів з БЮТ і Свободи починаю згадувати як всі йшли за Ющенком І також щось мані підказуе серце що скоро ми цих борців за свободу і совість будем габзити як бджільника.Це вже не демократія а безпредел депутатів на місцях.І ще чого хотіти влада і так в їхніх руках а що зробили,шо одні покращили а ці профани точно покращать,своїми язиками.Я рахую що члени опозиції зганьбили себе повністю.Розігнати нахрин всіх і більше не вибирати.
Василь 2014.02.03, 18:04
Є моменти, коли треба радикально змінювати владу, і про партію ПР я нічого доброго не думаю. Але звільнення Чуднова і вивід регіоналів людьми у масках - цирк навіть для Франківців, вже не кажу про східняків. Тут навіть кисільову москалю нічого перекручувати не потрібно. І головне хто це робить. Хоча б левицький, чуєш мене люди вибрали. Якщо вибирати між ними, я б дав краще попрацювати Чуднову (його в будь-який момент можна винести), а левицькі доброго і так не зроблять.
За Україну!!! 2014.02.03, 18:05
Я думаю, що якщо голосують за недовіру Чуднову, то могли б на тому ж засіданні Ради проголосувати за недовіру хаму Левицькому. Вірно кажу? Це було б послідовно??? По чесному???? А так все як завжди завершиться ... відмовчуванням ... і з часом всі про цього придурка забудуть А він ... повірте ... ооооой розгуляється ...
адам 2014.02.03, 18:29
Не розумію що за плачі Ярославни за Чудновим.Риги-це така банда,що не дай Бог візьмуть гору,то всім цим плакальникам,якщо вони не з тої банди івсім мешканцям мало не здасться.Поступлять як беркут з заручниками на Майдані.Ці люди свій вибір зробили-вони з бандою а не з народом. Банду геть і досить плакати.
ГБО 2014.02.03, 18:44
Народ на самогонці зроблений не розуміе що ціх Онуфріевих,Левицьких і тд.рушати не можна. З майдану прийдуть ще більші хами та злодіі і до того вкрай некомпетентні.
дідо 2014.02.03, 18:48
....це все піна,емоції. ............................ а факт залишається фактом--- більше двох третин складу проголосувало за НЕДОВІРУ. І нікуди від цього не дітися... Ні суди,ні прокурори чудніву не поможуть. ..ше один радник в свиті царя появиться А їх там вже дофіга.... ірадять,і радять..... так дорадяться,що треба буде державу обручами стягати докупи...
Соня 2014.02.03, 18:50
Думка т.зв. "демократів" з облради, це не думка більшості!
Я не розумію: 2014.02.03, 18:56
чому вони мене так бояться. ........................... ЦЕ ЩО,МАНІЯ ВЕЛИЧІ? Ну не розуміє хлоп- -ВІН ЦВ"ЯХ НЕ ВІД ТОЇ СТІНИ,,,,,
соні 2014.02.03, 18:58
....дурень думкою багатіє....
дідо 2014.02.03, 19:03
...послухайтеся першого чоловіка --АДАМА--(за 18:29) і кидайте ту писанину...
правда 2014.02.03, 19:07
кого ви захищаєте? Чуднова? так його треба гнати великою палицею за його зверхність до простих людей, за неприкритий цинізм,за крадіжку і продаж карпатського лісу на мілліони, за те, що став головою ОДА не за розум чи професіоналізм, а завдяки Льовочкіну. Ким він був, поки вишиванюк його не витяг з багна косівського? механізатором? ау, механізатори - хочете на посаду голови ОДА?? він що, освіту має? та кожен з вас хто вчився в університетах краще розбирається в економіці ніж він! він же простий крадій! людоньки, ви що?? гнати його, шоб і не озивався! все в цьому краї зробили прості людиб цей примазанець й поряд не стояв! нагнали його - туди йому й дорога!!! він прийшов й надалі вас обкрадати!! ви його не обирали, вам його НАЗНАЧИЛА банда!!
Соня 2014.02.03, 19:38
ага, дурень-думкою багатіє(майдануті), а свобода грошима ЛОХів, які на євромайдан бабло приносять)))))
Ласка 2014.02.03, 19:40
Життя навчило мене простої істини: ніколи не звертати увагу на партійну приналежність, а на людину і її поступки. Чесно скажу, що Чуднов нічого поганого ні мені , ні для мого краю поганого не зробив. Ніяк не млжу збагнути для чого вивели рігіоналів із сесійної зали: кому вони заважали??? ь Щодо Скрипничука маю особисту думку: партократ, який добряче прокрався, ще із часів, коли керував благодійним фондом "Марія", а моїй дитині, яку оперували за кордоном не дав 200 гривень благодійної допомоги, а самі ой як крали... Можна скільки хочеш битися в груди і кричати, що ти патріот, але ним не бути...
вася 2014.02.03, 19:54
мені до сра...и цей чуднов, янукович риги вони чи хто, то їхні проблеми, але вони чесно, зубами тримали 4 роки ціни і гривню, стабільно виплачували зарплати та пенсії і брали за це порівняно небагато.Ті кого ви зараз просуваєте до влади будуть брати в рази більше, а ви будете х... смоктати, пердіти в труби і тішитись, що всрали...я москалям.
Ганька 2014.02.03, 20:23
Не вміють наші люди оцінювати людей. Засліпило їм ці політичні гасла і всьо. Народ, схаменіться. Ці фашисти хочуть нашими руками прийти до влади .... Спочатку чуднова а потім і всіх нас виселяти з області .
Юра 2014.02.03, 20:40
Шановні франківці! Ніколи не був прихильником партії регіонів, але від сьогодні став противником партії "Свобода". Якщо в Україні почнуть керувати "люди в масках", то ні економічного росту, ні європейської демократії ми не побачимо ніколи! Таку Україну в Європі не чекають. Демократія не може бути односторонньою. Схаменіться, добрі люди, бо лихо вам буде!
Кстіло 2014.02.03, 21:12
проплачені суки типу соня ангеліна маша вася катя і т.д. як же ж ви задрали чмо ригівське, ви блювотина а нарив на тілі України. свобода така сама як і бидлоригостадо. ваші писки треба затикати а вас самих ізольювати. ви продажне чмо, лижите жопу і сосете режиму бандитам мафії і худобі. фууу !!! ви бридке огидне відморожене виблядство
До КСТІЛО таВАСІ 2014.02.03, 21:42
Пуцуйте свідомі хлопакі постоли до Гейропи!
До Кстіло 2014.02.03, 21:45
Зникни звідси, бо гидко читати!!!
Васир 2014.02.03, 22:35
Знаєте друзяки, якщо ви вже хочете звізду героя за відсторонення Чуднова, то, хоча б йому протиставили відповідного супротивника. Який говорив, а йому затикали рот, не давали сказати, який, щось хотів зробити, а його тримали, за руки, якого міг би сприйняти народ. А ви поміняєте шило на мило, потім знову треба буде захоплювати білу хату. Бо так, як левицького звідти не видуриш, так і вас панове не допросишся вступитись
питання до Чуднова 2014.02.03, 23:23
А шо Ви за губернатор, коли отой в пагонах, який мав би слідкувати за дотриманням закону мовчав скрутився в трубочку і просив Бога аби його не чіпати..звільнити керівництво міліції!!!!! А по друге чого ви депутати регіонали не розтрубите на всю Україну і не покажите який це насправді націоналізм в дії.
Я як стану завтра губернато 2014.02.03, 23:26
Я як стану завтра губернатором то боягузливу міліцію розжену нахрен,за що їм зірочки начіпили за гру в карти, позорище а не міліція!!! От вернися Васильку візьми з цього всього собі урок і подумай про кадрові призначення які ти поробив
І.Данів 2014.02.04, 02:49
У всій цій історії саме страшне те що не знайшлося в залі жодного депутата який би прголосував "проти" адже серед них є ті депутати які зобовязані це зробити: ЗІНА БОЛЮК ВАСИЛЬ БРУС ВОЛОДИМИР ПОПОВИЧ ВАСИЛЬ СЕНІВ МИХАЙЛО НЕГРИЧ тай навіть той самий РОМАН СТРУТИНСЬКИЙ який на кожному кроці називає Чуднова другом.Ви є настоящі сексоти а ви пане Чуднов зробіть висновки бо це не команда це продажний бидло-скот.
І.Данів 2014.02.04, 02:56
Але ж яка проститутка голова-алкаш він що не знав що Вася Попович придумав вивести із залу депутатів та навіть чисто по людськи міг був попередити або не дозволити це зробити.Міг звичайно міг але коли мозги пропиті то що зробиш.Оцінку люди дають пастухам а не вівцям.
Гуцули 2014.02.04, 03:02
АДОЛЬФ проснись ВО СВОБОДА борзіє
Серж Вальдемарович 2014.02.04, 09:11
Засів тут один ригобот і під різними ніками захищає Васю Чудила. Ти б краще простих людей почав захищати від цих ПРдисвітів.
Оля 2014.02.04, 12:59
А мені шкода Чуднова. Він не встиг попрацювати,нічого такого не зробив,став ворогом усім! Останні роки в нас при владі"Свобода",яка все порозкрадала, понищила і довела місто до зубожіння! І вони найбільше розпалюють міжнаціональну ворожнечу.
10.05.2024
Тетяна Дармограй

Хто з військовозобов'язаних може перетинати кордон під час воєнного стану, чи вплине новий закон про мобілізацію на правила перетину, як військовозобов'язані гинуть при спробі нелегально перетнути кордон та як карають порушників кордону, розповідає Фіртка.

10797 1
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

1789
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

1688
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

2701
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

4546
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

3186

Війна росії проти України змінила наше життя до невпізнаваності, а звірства росіян над українцями змусила багатьох хлопців і дівчат, серед яких чимало християн, взяти до рук зброю і захищати свій народ.  

268

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

1005

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

1407

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

1292
12.05.2024

З кожним днем війни стає дедалі важливіше зберігати емоційну стабільність і свідомо дбати про своє психічне здоров’я.   

1668
07.05.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

1468
03.05.2024

В Івано-Франківську триває передсвятковий ярмарок "Великодній кошик".  

1188
12.05.2024

Про значення неділі журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.  

552
08.05.2024

У цілому 63% українців вважають, що ця Церква має бути повністю забороненою в Україні (у грудні 2022 року — 54%, у травні 2023 року — 66%).  

628
04.05.2024

Великдень - свято, що є одним з найважливіших для віруючих християн.  

1827
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

1968 8
12.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

20325
13.05.2024

В Україні громадяни переважно змінили свою думку у порівнянні із попередніми роками та вважають, що для країни важливіша демократична система, ніж сильний лідер.    

304
09.05.2024

Верховна Рада 9 травня 2024 року збільшила штрафи за військові правопорушення.  

655 1
05.05.2024

Президент Китаю Сі Цзіньпін у неділю вирушив до Парижа з рідкісним візитом, а його французький колега Еммануель Макрон має намір тиснути спробувати переконати його використати свій вплив на Росію щодо війни в Україні.    

695
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

1038