ГО «Активна країна» підтримала Віктора Анушкевичуса

 

 

Молодіжний міськвиконком на прес-конференції підбив підсумки за 5 років роботи. За словами голови ММВК Ірини Рабарської, здобутків за цей час назбиралося чимало — лише за минулий рік вдалося реалізувати близько 40 проектів: флеш-моби, прощі, фотоконкурси, освітні, культурні та екологічні акції.

 

Найвагоміші традиційні проекти, які організовуються протягом п’яти років, це - «Молодь і влада», «Затанцюй по-українськи», акції – «Квіти щастя», «Допоможи кожному», «Молодь за чисте місто», «Казковий автобус», піша проща до с.Зарваниці «Збагатись духовно», квест «Вулицями Станіславова», Андріївські вечорниці, Новорічний маскарад, благодійній міні-футбольний турнір «Допоможи врятувати життя», долучились до організації фестивалю середньовічної культури «Живе середньовіччя», танцювального телевізійного проекту «Майданс», Всеукраїнського та Міжнародного молодіжного форуму «Молодь – нова еліта нації». Також саме представники молодіжного міськвиконкому запропонували проект облаштування «Острів кохання» у міському парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка, зробивши свій внесок у збереження довкілля та озеленення міста, пропагування здорового способу життя, беручи участь у різноманітних спортивних заходах.

 

Проте, на цьому молодь не зупиняється, а наразі продовжує роботу. Для того, щоб мати можливість брати участь у різних грантових проектах та конкурсах, представники Молодіжного міськвиконкому прийняли рішення створити громадську організацію «АКТИВНА КРАЇНА», яка разом з ММВК вже реалізувала два проекти, зокрема «Острів творчості».

 

«Все велике починається з малого. Нашим початком став Молодіжний міськвиконком, і ми хочемо рухатися далі. «Активна країна» – команда молодих людей, яким небайдуже майбутнє міста, майбутнє України! За вдалий початок діяльності, щиру підтримку і сприяння ми хочемо подякувати міському голові Віктору Анушкевичусу. Висловлюємо йому підтримку як кандидату в депутати Верховної ради. Вважаємо, що таких професіоналів, патріотів та натхненників повинно бути якомога більше в Україні і тоді вона обов’язково процвітатиме! Україна починається з кожного з нас!», - наголосила керівник ГО «Активна країна» Ірина Рабарська під час прес-конференції.


16.05.2014 474 24
Коментарі (24)

жителб 2014.05.16, 10:36
я не знаюде ці молоді АКТИВНІ БО Є І ПАСИВНІ але те що сидять на ПОДАЧКАХ МЕРА ЦЕ ЯСНО БО ПРО ДОРОГИ МОВЧУ ПРО СПРОВОКОВАНИЙ СТРАЙК ПЕРЕВІЗНИКІВ ПО ВИНІ МЕРА МОВЧУ про здачу ринків у приватні руки мовчу про скмнівні оборудки при благоустрою мовчу про руцнування історичної архітектури міста мовчу про непрозорість при ліквідації ЖЕО МОВЧУ сумнівні політичні партнерсва і двояку поведінку під ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ мовчу і НА КІНЕЦЬ ТО ТИ МЕР ЧИ ДЕПУТАТ ТОМУ ВІДСТАВКА ДОБРОВІЛЬНА ЦЕ ДАСТЬ ЗМОГУ ВИЇХАТИ З МІСТА ДО ПЕРЕВІРОК З БОКУ КРУ++А ВИ МОЛОДІ АКТИВНОПАСИВНІ БУДЕТЕ МУРКАТИ І ШМИГАТИ НОСАМИ ЯЯК МОЛОДІ РЕГІОНИ
Маша 2014.05.16, 10:44
Це та Ірина що йому сосе? Анчоус за останніх 5 років разом із свободою просто "добив" це місто. Йому місце в тюрмі, а не в депутати ВР. Ну уявіть собі, що людина просто тупа в економіці, в господарці і взагалі цей лицемір просто розклав "СХЕМИ ВІДКАТІВ" і все.Ось і вся його діяльність. Просто суцільний кримінал. За те щоб "викрутитися" в суді чи прокуратурі цей прибалтійський Цап і Ригівський прихвостень відкуповувався квартирами. Це злодій і син прибалтійського злодія.
політик 2014.05.16, 10:44
так так все починається з МАЛОГО СПОЧАТКУ ПІДТРИМУЄШ ТИХ ХТО НЕ КРАДЕ ПОТІМ ТОБІ ПЕРЕПАДАЮТЬ КРИХти від тих хто не краде а потім і сам некрадеш далеко піДЕТИ якщо ПРОКУРАТУРА НЕ ЗУПИНИТЬ ХОЧА В МЕНЕ ВЖЕ Є сумніви про КОШТИ ЯКІ ВАМ ВИДІЛяли на ВСЯКІ ВИТРИБУЛЬКИ краще броніки б пошили АРТИСТИ ВИ НААШІ
дивно 2014.05.16, 10:53
Хм. Замість того, щоб писати негативні коментарі, ви би краще робили щось. А то лише й знаєте, що критикувати. Що для міста зробив кожен з вас, мудрі коментатори? Нічого? Ну то критикуйте далі. Далеко підете, певне, якщо тільки це і робите.
Правда 2014.05.16, 11:08
Яка лицемірна стаття . Про те що місто розкрадаеться , всі тендери між своіми , землі через підставних осіб ( Гасімових ) забудовуються , в часності міське озеро і так дальше . Перелік " здобутків " мера дуже великий ????
ЄВРОПЕЄЦЬ 2014.05.16, 11:11
САМЕ ЦІ ДЕРЖАВНІ УТВОРЕННЯ І ВБИВАЮТЬ СТУДЕНТСЬКИЙ РУХ НА КОРЕНІ І ВСІ СУБСИДІЇ ОТРИМУЮТЬ І ПОСАДИ І ЗАРПЛАТИ! СКАЖІТЬ, ХТО ЩЕ В ЖИТТІ ВІД ВЛАДИ ВІДМОВИВСЯ? ОТ І РОБЛЯТЬ-ПО ПРИНЦИПУ-КРАЩЕ ОЧОЛИТИ І КОНТРОЛЮВАТИ. НУ ЯК ВИ МОЖЕТЕ ВІРИТИ АНЧОУСУ, КОЛИ ВІН НЕ ДОТРИМАВ ЖОДНОГО СЛОВА? В ЦЬОМУ, ДОБИТОМУ НИМ МІСТІ МАЮТЬ ЖИТИ ТІЛЬКИ ВИБРАНІ, А ВИ І ВАШІ ДІТИ ВИЇДУТЬ НА ЗАРОБІТКИ! НЕВЖЕ ВИ НЕ РОЗУМІЄТЕ, ЩО ЦЕ-КРОК КОЛОМОЙСЬКОГО І ВІН ПРИБИРАЄ ОБЛАСТЬ ДО РУК, БО ІЗ СХОДУ ЙОГО ПОСУНУЛИ ТА ІЗ КРИМУ!!! ОТ ШЕВЧЕНКО І АНЧОУС ГРАЮТЬ КІНА І ВСІХ ВАС ДУРЯТЬ! ЯК І ДЕ ЖИТИМУТЬ ТВОЇ ДІТИ-ТИ ПОДУМАВ? НЕ ПРОДАЙСЯ ЦИМ ДВОМ КОНИКАМ ЗА 30 ЗЛОТИХ А ЩЕ ТУПІШЕ-ЗА ОБІЦЯНКУ!!!
Ірина 2014.05.16, 11:21
Щиро дякую усій молоді міста та представникам ММВК за підтримку та допомогу у реалізації проектів! Зроблено дуже багато, про це не можна тільки розказувати, а це можна і побачити! Представниками молодіжного міськвиконкому є дуже прості, позитивні, щирі та енергійні люди. Кожен з них намагається брати від життя як найбільше, цінуючи кожну мить, і по-максимуму віддається, щоб реалізувати той чи інший проект, вкладають в них не тільки фізичну працю, алей свою душу. Шкода, що Революція гідності, яка пройшла у нашій країні, все ж не у всіх змінила ставлення та відношення до багатьох речей. Україна починається з кожного з нас! Коли більшість нарешті перестане обливати брудом один одного, критикувати один одного, при тому нічого хорошого не зробивши для свого міста?! Коли ви нарешті навчитесь цінувати те що маєте ! Ми і дальше будемо стояти на місці, якщо будемо так ставитись один до одного!
не Гість 2014.05.16, 11:22
Які всі сміливі і голосні обговорювати і говорити про тих, хто краде. Роззуйте очі... Те що ви своєю тупістю не бачите масу проектів які вони втілили а тільки вмієте ходити ото мозаїку колупати і плюватись ."О знов танцульки, чи о знов квіточки, чи о знов багодійна акція." то вже ваше бачення.. Але ж вам, совкам ,подавай молодих піонерів як землю вспахують і асфальт кладуть..Поки нерозуєте свої очі і не побачите що розвиток держави починається з патріотичного, культурного, і творчого розвитку молодих людей,ніхто вам не поможе... Ні суперський асфальт під колесами ваших вживаних авто, ні новенькі маршруткі під вашими дупами... бо хлопята в спортивних котюмах і туфлях як ходили по вашому району так і будуть ходити, як плювали насіння під вашим підїздом так будуть плювати, як матюкались на ввесь голос увечері під вашим балконом так і будуть матюкатись.. а чого? ..бо правильно ГО "Активна країна" накрала грошей і від того всі ваші біди... Не обливайте брудом тих, хто цього не заслужив.. Бо карма,така річ, що вертається дуже швиденько...
Стребуль 2014.05.16, 11:24
Підтримую Машу. Знає, що каже, а каже все правильно.
vasya 2014.05.16, 11:27
...мер зі Свободою, мер із БЮТом...Рішення про виділення земель, забудову, ремонт доріг без міськради не проходять - тому згадуємо гуртом, в кого більшість була за першої і другої каденції мера..Про ринки у приватних руках - з якого року угода про аренду продуктового ринку у Франківську? Ким підписано? Діти най їдуть на заробітки - не дуже давно мер міста Суми казав всім, хто молодший 35 років - най їдуть геть - немає тут майбутнього - один одного з'їсти хоче, ніби українці всі. Розучилися думати і працювати...
vasya 2014.05.16, 11:29
гарна дівчина Маша...Ще б матюків москальских нагнула...для повноти так би мовити картини...
Іван 2014.05.16, 11:33
Якщо раб має в душі крила- рано чи пізно він стане вільним. Якщо вільна людина носить у душі кайдани, то рано чи пізно стане рабом.
Коментар 2014.05.16, 11:37
А ти, Маша, найобізнананіший політичний радник? звідки такі асоціації? Чи тебе у універі не вчили Етики спілкування? чи ти ті пари прогулювала? не будемо питати, що ти робила, і чого вчилась раз таке пишеш... думаю мамі твоїй, за тебе було б дуже соромно, що ти таке говориш..
До говорунки 2014.05.16, 12:14
А ця активистка,строче,як з кулемета.Воно обтерлося в виконком1,просунулося туди за додотков1 послуги,та меле,як по писаному.Одне бла-бла-бла.Там читати нема чого.Щось створюють,досягають.Коли працювати почнети?От шмонд1!А там 1х дуже багато.Скорочувати,розганяти,в руки лопати,ведра,дороги ремонтувати.
Анчоус 2014.05.16, 13:30
Будьласка, виберіть мене депутатом, бо дуже не хочу у вязницю за хабарництво. Свобода також не проти. Буде мати 100% влади у місті.
Читач 2014.05.16, 13:52
Смішно читати такі статті перед виборами. Мер скажи чого ти досяг за 8 років при владі? Став доларовим мілйонером. Напевно це головне досягнення.
Алла 2014.05.16, 13:57
Іруся ти молодець і дійсно багато цікавих проектів для молоді робиш .,, а бруд пишуть не чисті душею і тілом люди. Успіху вашій організаціі і процвітання
Довбуш 2014.05.16, 14:14
Люди добрі, скажіть де можна нашого мера на зустрічах побачити? Хочу йому "подякувати" за добрі справи.
Winchester 2014.05.16, 14:43
Знаю їх, ММВК багато робить для міста і абсолютно безкорисливо, якби всі такі були Україна була б набагато кращою, а ті хто поливає брудом в дибільних коментарях просто слабі люди які нічого в житті доброго не зробили і не зроблять, а паразитують з того що роблять інші до того ж абсолютно не цінуючи чужу працю, коротше типова москальня.
Cвітлана 2014.05.16, 15:29
ця пані просто займається відмиванням коштів,від заходів,що вони проводять ніякої користі мешканцям .крім їх організаторів.Якщо б це була цивілізована країна,то цей мер сидів би давно в тюрмі.Але є ще суд Божий.
Winchester до Світлани 2014.05.16, 15:38
Не знаєте не говоріть бо ви теж будете на суді Божому.
Христя 2014.05.16, 16:20
Бурне обговорення, для старту організації, досить не погано! Маша відмітилась по своєму, але перш ніж таке писати, необхідні факти, хоча б мінімальні, а тут просто набір слів не по темі... Можливо просто ділиться власним досвідом, але це її право! Нагадаю, що дана стаття про продовження роботи, а не про кандидата і не про самого ж Анушкевичуса! Тому хто має конкретно інформацію про фінансування проектів, чи якесь інше фінансування даної організації, то прошу надати ФАКТАМИ, а не простим литтям бруду на молодих людей, які висловили свою підтримку кандидату, ЦЕ ВИКЛЮЧНО ПРАВО КОЖНОГО!!!!! Хто має бажання працювати, то працюйте!!! Хто завидує, то якось себе реалізуйте! але принаймі користуйтесь перевіреною інформацією перед тим як писати, а то тут деякі коментрарі більш схожі на НАКЛЕП!!!
гість 2014.05.16, 22:43
Машо, ти брудна людина, після твоїх коментарів хочеться вимитися. А ММВК - молодці, в таких умовах багато чого зробили.
Микола В. 2014.05.16, 22:50
Машуня, я зрозумів - ти сипаратистка, підриваєш все добре, порядне серед молоді. Цікаво, ти серед людей ходиш у балаклаві? Чи переховуєшся та ведеш інформаційну війну?
30.04.2024

Будівельна компанія «ND Group Development» запрошує вас стати майбутніми власниками унікального комплексу преміумкласу. Водночас власний будинок мрії стає ще доступнішим. Адже при покупці з 30 квітня 2024 року до 15 травня 2024 року можна отримати знижку 3%. 

919
29.04.2024
Вікторія Матіїв

Журналістка Фіртки поспілкувалася з серцево-судинним лікарем-хірургом Андрієм Судусом про причини раптової серцевої смерті, операції на серці, як війна вплинула на кількість захворювань, чи "молодіють" хвороби серця та як запобігти їхньому розвитку загалом.

736
22.04.2024
Вікторія Матіїв

Про значення Великодніх свят журналістка Фіртки поспілкувалася з отцем Миколаєм Микосовським, який служить у Василіянському монастирі УГКЦ на Ясній Горі у Гошеві.

1843
10.04.2024
Тетяна Дармограй

Фіртка розповідає про головні зміни, які пропонує влада новим законопроєктом про мобілізацію.

3176
01.04.2024
Діана Струк

Про функціонування закладу, допомогу військовослужбовцям та майбутні плани, журналістка Фіртки поспілкувалася з очільником комунального закладу «Дім воїна» Миколою Крошним.

2520
26.03.2024
Вікторія Матіїв

Під час війни людина відчуває цілий спектр емоцій. Як українським родинам впоратись з такими випробуваннями — журналістка Фіртки розпитала у лікаря-психіатра, психолога та консультанта в напрямку когнітивно-поведінкової терапії Миколи Демківа.

2507

Доволі часто можна зустріти згадку про так званого «пасхального зайця» в сучасній масовій культурі (фільми серіали, листівки, гіфки). Отож, яке відношення має кролик/заєць до Пасхи?

189

Спорт — це не просто змагання, це мова, яку розуміють усі. І Україна використовує її, щоб розповісти світові про свою силу та прагнення до перемоги.

699

Нижня палата Конгресу США затвердила допомогу Україні в  сумі 61 мільярдів доларів. Всього «за» допомогу Україні проголосували 311, «проти» — 112, «утримались» — 8.

657

«Благодатний вогонь» саме за такою назвою ми знаємо церемонію, яка відбувається щорічно у Велику Суботу перед Пасхою у Єрусалимі в Храмі гробу Господнього. Здебільшого про це явище  знаємо через ЗМІ, які щорічно ведуть пряму трансляцію сходження Благодатного вогню з Єрусалимського храму.

1550
01.05.2024

Християни освячують пасхальні традиційні страви, про котрі чітко згадує священник у часі освячення, зокрема м’ясні та молочні. Кошик можна прикрасити барвінком і вишитим рушником.

318
26.04.2024

Розповідаємо про корисні для серця та задоволення способи включити домашній сир у свій раціон.  

648
23.04.2024

У 2024 році Великий піст почався 18 березня та закінчиться 4 травня. Святкування Великодня у християн припадає на 5 травня.  

585
30.04.2024

Великий або Страсний четвер — це день, коли Христос понад 2000 років тому на Тайній Вечері з апостолами, своїми священниками, установив Таїнство Святого Причастя, відслуживши першу Божественну Літургію.  

294
26.04.2024

Чому Великдень є одним з найважливіших християнських свят та що він означає для сьогодення, зокрема для українців, які третій рік поспіль відзначатимуть цей день під час повномасштабної війни?  

358
22.04.2024

У Біблії немає вичерпного пояснення природи людської душі. Але вивчивши, як використовується у Святому Письмі слово «душа», ми можемо зробити певні висновки.

26995
18.04.2024

Під час моління студенти зачитували розважання, які перепліталися зі стражданнями нашого Спасителя – Ісуса Христа під час Хресної дороги та терпіннями, які проходить український народ у часі жорстокої війни.  

809
02.05.2024

Мурали або стінописи сьогодні не є чимось незвичним. У містах України, зокрема й в Івано-Франківську, на вільних стінах будинків час від часу з'являються різноманітні нові прояви вуличного мистецтва.  

19648
30.04.2024

Івано-Франківська міська рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука, комітету Верховної Ради України з питань бюджету, щодо спрямування видатків державного бюджету з фінансування політичних партій на ЗСУ.  

393
26.04.2024

З твердженням, що часто думка простих людей важливіша, ніж думка професійних політиків та експертів, повністю погодилися або скоріше погодилися 48% опитаних. Не згодні з таким твердженням лише 1/5 респондентів.

371
23.04.2024

Рівень довіри до інформації про події війни, яка надходить від владних органів, є невисоким.  

697
19.04.2024

Обороноздатність, безпека, підтримка воїнів, розвиток економіки та євроінтеграційні процеси – ключові питання, які обговорили під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад, що відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського.  

1232 1